kız canım :)
Teşekkür ederim canımkız canım :)
teşekkürler ilk çocuğum da erkek hayırlısı :) öğrenınce yazacagım mutlakaalaylı olaraktan evet edıyorumerkek canım
Olabilir canımEvet bence de normal herhalde gece kaldıktan sonra çok az kilo verdiğim için böyle dedi canım
bende merakla beklıyorum o kdar cok tahmın ettımkı ne cıkacak acaba dıyeteşekkürler ilk çocuğum da erkek hayırlısı :) öğrenınce yazacagım mutlaka
Dikkat et bence canım son aylarda kilo da ödem de fazla oluyormuş doktorlar aşırı kilo istemiyor hem fazlası seni de bebeği de yorar.Ben şimdiden dört kilo aldımhiç bulantım yok sadece aç kalınca midem çok kötü oluyor ve iştahım çok fazla. Şimdiden kontrol altına almazsam yüz kilo olucam valla
O yüzden ilk 5-6 ay ne kadar az kilo o kadar iyi tüm anne arkadaşlarım 20. haftadan sonra iştah açılıyor insan yemek yemekten zevk almaya başlıyor diyor başında kiloyu korumak lazımBen besıncı aya kadar 2.5 kılo alıp son 3 bucuk ayda13.5 kılo aldım dıceklerım bu kadarhertartıda ucer beser artıyordu resmen oyuzden bende suan ılk zamanlardan degıl asıl son zamanlardan korkuyorum
kac senesınden bu ultrason dur hele bebısı zor gordum plesantası zaten gozukmuyor ama basının yonunden ve sırtını verıs seklınden kız dıyorumHaydi buna da yorum yaparmısin bakalım tutacakmo bu dünyada şuan7+5karindan
aynen aynen oyleeeeO yüzden ilk 5-6 ay ne kadar az kilo o kadar iyi tüm anne arkadaşlarım 20. haftadan sonra iştah açılıyor insan yemek yemekten zevk almaya başlıyor diyor başında kiloyu korumak lazım
evet benımde oyleydı oglumda , hatta patavatsız kuzenım soyle bana bı bakıp ayy sen cok cırkınlessmıssın kesın kızın olacak dedıKızlar benim aşırı bir sivilce problemim var çevremdeki herkes kız bebek olacağını söylüyor, sivilceleri olup kızı olan var mıbu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi
Kızzzz kova mıvalla yalan olmasın 8.haftada gıttıgımde ıdı sanırım kaybolmus demıstı bende cok agrı da yapmıstı ben bebekten oluyor sanıyordum kıstten olmus megersem gostermıstı doktor ırılı ufaklı bıddaanecık te degıldıhıc korkma
benım yengemın rahmınde cok buyuk bı kıstı vardı rısklıydı bıde doktoru amelıyat ıcın kan aldırdı ertesı gune yatısı vardı amelıyatı vardı pıjaması cantası elınde gelmıs sonucları almıs asagıdan amelıyata hazırlayamayız sızı kusura bakmayın demısler doktoruna cıkmıs hamıle oldugunu öğrenmiş hayatının şokunu yaşamıi o kıstten dolayıda hamıle kalamıyormus o zamanlar cevız kadar falanmıs , doktor hep olumsuz konusmus hanı cok kapılma bellı olmaz bla bla sonuc o kızce sımdı 10 yasında sez oldu tabı bebekten sonra kıstı alındı annemler o zaman kova goturmusler doktor ıstemıs bebegın yarısı kadarda kıst aldılar dedı Rabbım ol der ve olur yanı :) mınıcık kıstlere takılma hiç
benım ilk gebelikte gayet normal kilo almıştım ayda 1 kilo. ama bu gebeliğimde aşırı iştahlıyım iki ayda 4 kilo aldım. sürekli acıkıyorum yaaO yüzden ilk 5-6 ay ne kadar az kilo o kadar iyi tüm anne arkadaşlarım 20. haftadan sonra iştah açılıyor insan yemek yemekten zevk almaya başlıyor diyor başında kiloyu korumak lazım
Doğuma kadar devam mı ediyor yanievet benımde oyleydı oglumda , hatta patavatsız kuzenım soyle bana bı bakıp ayy sen cok cırkınlessmıssın kesın kızın olacak dedımayın tarlası gıbı oldum en son 16 yasında oyle sıvılcelenmıstım sanırım doğum fotograflarında yukardan da beyaz ısık net benı bı gorsen oturur aglarsın yazık kızın surata bak dıye
evet annem gormus 2 kılo vardı dıyor onun yalancısıyım vallaKızzzz kova mı
Ayy Allahım nasıl taşımış onları ya ikiz gibi resmen çocuğun bir kist kardeşi varmış
Nasıl bir mekanizma yaratmış Allah cidden şok hem bebek hem o kadar kist
Ben de büyürse diye korktum azıcık dediğin gibi ben de bebe ağrı yapıyor sanıyordum ama meğer kistten oluyormuş büyümesin de daha sorun değil neler çekiyoruz zaten şu bulantı o ağrıdan bin beter
Benim de sağ tarafımda kist varmış . Doktor hiç önemli değil bu kistler hamilelikte oluyor sonra kayboluyor dedi . Sağ tarafımda ara sıra ağrısını hissediyorum zaten ama hiç önemli bir durum değilKızzzz kova mı
Ayy Allahım nasıl taşımış onları ya ikiz gibi resmen çocuğun bir kist kardeşi varmış
Nasıl bir mekanizma yaratmış Allah cidden şok hem bebek hem o kadar kist
Ben de büyürse diye korktum azıcık dediğin gibi ben de bebe ağrı yapıyor sanıyordum ama meğer kistten oluyormuş büyümesin de daha sorun değil neler çekiyoruz zaten şu bulantı o ağrıdan bin beter
hormonlar sonucta kız da olsa erkekte olsa artan beta aynı hormon herkeste farklı oluyor , benım basladı doguma kadar arttı cok ız kaldı kırmızılıkları falan zor gectı cildine guzel bakmaya sıkmamaya calıs olur mu ?Doğuma kadar devam mı ediyor yanibir kez daha yıkıldım an itibariyle o zaman sivilcelerin cinsiyetle alakası yok canım senin oğlun olmuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?