2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Haydi buna da yorum yaparmısin bakalım tutacakmo bu dünyada şuan 7+5karindan

Eklentiler

• IMG20230316153812.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 63
Ben şimdiden dört kilo aldım hiç bulantım yok sadece aç kalınca midem çok kötü oluyor ve iştahım çok fazla. Şimdiden kontrol altına almazsam yüz kilo olucam valla
Dikkat et bence canım son aylarda kilo da ödem de fazla oluyormuş doktorlar aşırı kilo istemiyor hem fazlası seni de bebeği de yorar.
Allah korusun tansiyon gestasyonel diyabet felan dikkat etmek lazım yani herkeste olacak diye bir şey yok da tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum

Ben besıncı aya kadar 2.5 kılo alıp son 3 bucuk ayda13.5 kılo aldım dıceklerım bu kadar hertartıda ucer beser artıyordu resmen oyuzden bende suan ılk zamanlardan degıl asıl son zamanlardan korkuyorum
O yüzden ilk 5-6 ay ne kadar az kilo o kadar iyi tüm anne arkadaşlarım 20. haftadan sonra iştah açılıyor insan yemek yemekten zevk almaya başlıyor diyor başında kiloyu korumak lazım

O yüzden ilk 5-6 ay ne kadar az kilo o kadar iyi tüm anne arkadaşlarım 20. haftadan sonra iştah açılıyor insan yemek yemekten zevk almaya başlıyor diyor başında kiloyu korumak lazım
aynen aynen oyleeee ben her hafta kılo alıyordum felaket nasıl gıttıgını anlamadım oyle dıyım okadar kılo 2980grm bebe cıktı bırde

Kızlar benim aşırı bir sivilce problemim var çevremdeki herkes kız bebek olacağını söylüyor, sivilceleri olup kızı olan var mı bu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi

Kızlar benim aşırı bir sivilce problemim var çevremdeki herkes kız bebek olacağını söylüyor, sivilceleri olup kızı olan var mı bu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi
evet benımde oyleydı oglumda , hatta patavatsız kuzenım soyle bana bı bakıp ayy sen cok cırkınlessmıssın kesın kızın olacak dedı mayın tarlası gıbı oldum en son 16 yasında oyle sıvılcelenmıstım sanırım doğum fotograflarında yukardan da beyaz ısık net benı bı gorsen oturur aglarsın yazık kızın surata bak dıye

Kızzzz kova mı
Ayy Allahım nasıl taşımış onları ya ikiz gibi resmen çocuğun bir kist kardeşi varmış
Nasıl bir mekanizma yaratmış Allah cidden şok hem bebek hem o kadar kist
Ben de büyürse diye korktum azıcık dediğin gibi ben de bebe ağrı yapıyor sanıyordum ama meğer kistten oluyormuş büyümesin de daha sorun değil neler çekiyoruz zaten şu bulantı o ağrıdan bin beter

benım ilk gebelikte gayet normal kilo almıştım ayda 1 kilo. ama bu gebeliğimde aşırı iştahlıyım iki ayda 4 kilo aldım. sürekli acıkıyorum yaa

Doğuma kadar devam mı ediyor yani bir kez daha yıkıldım an itibariyle o zaman sivilcelerin cinsiyetle alakası yok canım senin oğlun olmuş çünkü

evet annem gormus 2 kılo vardı dıyor onun yalancısıyım valla
kıste cok takılma aynen , ufak tefek olabılıyor oda gıder kaybolur.
Valla benım 9-11 arası sabahları cok kotu oluyordum saat degıstırdı tam olarak bu saatlerden aksam yemege kadar 7 - 8 cıvarına kadar cok kotu oluyorum suan baslıyor resmen bes gunluk hapım kaldı , doktor 6 gun sonra o bırgunden bıle tırsıyorum suan kotu olur muyum dıye , kusmuyorum cok sukur ama kusunca bulantı gecıyor en azından boyle saatlerce agzında sankı devam edıyor hemen gıdıp oeynır ekmek alıcam sımdı bastırsın bıraz dıye oldugu kadar valla

Benim de sağ tarafımda kist varmış . Doktor hiç önemli değil bu kistler hamilelikte oluyor sonra kayboluyor dedi . Sağ tarafımda ara sıra ağrısını hissediyorum zaten ama hiç önemli bir durum değil muhtemelen seninki de böyle bir şey

Doğuma kadar devam mı ediyor yani bir kez daha yıkıldım an itibariyle o zaman sivilcelerin cinsiyetle alakası yok canım senin oğlun olmuş çünkü
hormonlar sonucta kız da olsa erkekte olsa artan beta aynı hormon herkeste farklı oluyor , benım basladı doguma kadar arttı cok ız kaldı kırmızılıkları falan zor gectı cildine guzel bakmaya sıkmamaya calıs olur mu ?
Şuanda maşallah dıyım, ınsallah olmaz normal cıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…