2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İşte aslında orantısal olarak doğru ayda 1 kg alınca ortalama 9-11 arası alınıyor ama son haftalarda genellikle aşırı kilo artışı ve ödem olduğu için ilk haftalarda boy kilo oranı iyiyse sağlıklı besleniyorsa gebe kilo alımına çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum burda önemli olan annenin kaliteli besin yemesi makrolarını iyi alması o yüzden kilo almasa bile ilk aylarda bebek besleniyor benim de şahsi fikrim bu canım

aynen aynen oyleeee ben her hafta kılo alıyordum felaket nasıl gıttıgını anlamadım oyle dıyım okadar kılo 2980grm bebe cıktı bırde

İşte öyle oluyormuş çevremde duyduklarım bu yönde ne zaman iştah artışım başlar 1-2 kg alırım hemen diyetisyene koşucam en azından kaliteli besinler yiyeyim

benım ilk gebelikte gayet normal kilo almıştım ayda 1 kilo. ama bu gebeliğimde aşırı iştahlıyım iki ayda 4 kilo aldım. sürekli acıkıyorum yaa

Valla gebelikten gebeliğe değişiyor sanırım benim ilk gebeliğim haftam da küçük kilo almadım aynıyım ama yakındır bende almaya başlarım gibi

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Herkes diyor 5 aya kadar karın çıkmaz bende hala emin olamıyorum şişlik mi yoksa büyüyor mu genelde evde Tayt dışarda beli lastikli pantolonlar giydiğim için de çok anlayamıyorum
Valla bana da herkes diyor ama ben artık iç karın hacmi olayına aşırı inanıyorum eğer gebenin iç karın hacmi küçükse ilk aylardan belli oluyormuş genişse geç belli oluyormuş.
Yani ben gebe kalmadan önce 52 kiloydum pantolonlarım felan hep 52 kiloya göre gebe kaldığım ay 50 kiloya düştüm yani 50 kilo ile gebe kaldım şimdi 9+5teyim hala 50 kiloyum ama pantolonlarım olmuyor karnımı sıkıyor çünkü göbeğim çıktı yani aynı kiloda olup göbeğimin çıkması göbek değil bebek olması demek nasıl 52 kiloda olurken 50 kiloda olmuyor çevremde bilen arkadaşlara soruyorum ama bebek çıkmaz diyorlar işte ama çıkıyor şimdi 2 eşofman 1 tane 38 beden pantolon aldım bunlar şimdi tam oluyor her yere eşofmanla gidesim var resmen

Aynen bir de o var yani benim karnımda bir greyfurt var şu an kimse bana o göbeğin bebek olmadığını iddia etmesin ay çok doldum bugün bu yüzden

Az önce arkadaşım yine dedi en az 4 aydan önce çıkmaz diyo. Benim de kilom aynı bu şişen karın ne ozaman resmen içede çekilmiyor Allah’ım inşallah iç karnım geniştir amin

Az önce arkadaşım yine dedi en az 4 aydan önce çıkmaz diyo. Benim de kilom aynı bu şişen karın ne ozaman resmen içede çekilmiyor Allah’ım inşallah iç karnım geniştir amin
İnşallah seninki geniştir canım benimkinin küçük olduğunu düşünüyorum aşırı kilo almazsam top yutmuş gibi gezerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…