- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
aa ben şok vallahı :) hayırlısı ile sağlıcakla kucağına al bebısını bıtanemCanım tahminin doğru Tuttu oğlum olacak inşallah
ay benımde randevuma az kaldı 22 sı merakla beklıyorum yaa kalbım pır pır resmen :) sağlıkla buyudugunu kıpır kıpır olduğunu gorelım ınsallah amınYani oda yapılan
1 ay olacak benim pazartesi randevum
aa ben şok vallahı :) hayırlısı ile sağlıcakla kucağına al bebısını bıtanem
Ayyy cinsiyet öğrenen ilk annemiz
Amin Amin amin canım benimay benımde randevuma az kaldı 22 sı merakla beklıyorum yaa kalbım pır pır resmen :) sağlıkla buyudugunu kıpır kıpır olduğunu gorelım ınsallah amın
Aslında ben 14 haftalık hamileyim doğum Eylül görünüyor ama sezeryan olduğu için Ağustos olacakAyyy cinsiyet öğrenen ilk annemizsağlıkla geldin minik prens
Hayirli olsun canım masallahhhhh
HAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMA İNŞALLAH :) BENİM GÖNLÜMDEDE ASLAN YATIYOR AMA CEYLAN OLURSADA TABİKİ KABULÜM. :)Canım tahminin doğru Tuttu oğlum olacak inşallah
İşte aslında orantısal olarak doğru ayda 1 kg alınca ortalama 9-11 arası alınıyor ama son haftalarda genellikle aşırı kilo artışı ve ödem olduğu için ilk haftalarda boy kilo oranı iyiyse sağlıklı besleniyorsa gebe kilo alımına çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum burda önemli olan annenin kaliteli besin yemesi makrolarını iyi alması o yüzden kilo almasa bile ilk aylarda bebek besleniyor benim de şahsi fikrim bu canımOrtalama yazmıştım zaten bulantısı olup beslenemeyenler de oluyor ama genel itibariyle 9 ila 11 kilo alımı oluyor. Anne yeterince beslenemeyince bebek de etkileniyor ben doktorun dediğini saçma bulamadım o yüzden şimdi 3 ay oluyor herkes kilo alımı olmazsa anne beslenemiyor mu diye sorgulaması çok normal üstelik bu alım annenin kilo oranına göre karar veriliyor az kilo da olanların alımı daha esnek kalori olarak hesaplamaz genelde kimse içeriğinin zengin olması lazım bunlar benim fikrim tabu ki
aynen aynen oyleeeeben her hafta kılo alıyordum felaket nasıl gıttıgını anlamadım oyle dıyım okadar kılo 2980grm bebe cıktı bırde
benım ilk gebelikte gayet normal kilo almıştım ayda 1 kilo. ama bu gebeliğimde aşırı iştahlıyım iki ayda 4 kilo aldım. sürekli acıkıyorum yaa
2 bebemide 22 ay emzirdim bide bana sorBu seferde etkılı olsun ınsallah emzırmek oglumda 20 ay emzırdım ılıgımı kemıgımı kuruttu dana
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYillarca bende kadinlar kulubunde topic gezmiş biriyim ve yazma günümüz artık geldi Simdi gelelim benim hikayeme...
Bu 6 yıllık bir bekleyişin hikayesi evlendiğim ilk günden beri bebek isteğim vardı çünkü kendim evlatlık olduğum için kendime benzeyen hep bir insan istemiştim bu hayatta gerçek ailemi hiç görmedim tanımadım velhasıl 9 aylık evliyken hastane yollarına düştüm tum testler oldu ve sonuc SEBEPSIZ INFERTILITE sonra bildiginiz tedaviler klomen ovitrelle klomen ovitrelle asilama ol tamam olmadi 2.asilama ol tamam o da olmadi tup bebek icin gerekli şartları sağladın tamam rapor çıkar ilaçları al ve bitiş noktası tam ilaçları aldık ve ben tüp Bebek olamadım başka bir durum cıktı para göndermemiz gereken ve tüp Bebek yatıramadık ve sonra eşim tüp Bebek fikrinden soğudu haliyle bende soğudum tabi bu arada çalışıyorum öğretmenim yapı olarak stresliyim ve özüme dönme dürtüsü beni itti işten ayrıldım ilim kapısına yönelt beni rabbim diye dua ettim nasip etti allahim hacamat oldum bende ummu sıbyan olduğunu çok öncelerden 2 hoca söylemişti muska yapılmıştı ağır gelmişti takamamıştım 4 ocak 'ta yeni bir hocadan muska geldi 9 ocakta adetimin son günü hacamat oldum sirtimdan duali bir hicadan ummu sibyana karsi dualar okuyrak hacamat yapti bir dahakinr bacaklarima kafama yani tum vucudumu yapacakti hacamattan sonra kirsehire okuyan kaynimin yanina gittik ocak sonu donduk ve tarih 5 subat depremden bir gun once baktim 3 gun gecikti adetim ama notmalde gununde olurum dedim herhalde hava degisiminden gecikti arkadasim girdi beynime git kan ver icinde kalmasin dedi hava karla karışık yağmur günlerden pazar eşime birşey diyemiyorum heveslenmesin diye gittim kan verdim 2 saat sonra sonuç cıktı ve beta hcg 338 yere dizlerimi koydum ağlamaya başladım eşimin gözleri dolu .... işte bizim hikayemiz rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte versin ve kimse umudunu kaybetmesin tevekkul tevekkul tevekkul eşimin sigara içmesini bahane ettim yıllarca ama işin sırrı daha ilk yıllarım evliliğimde gordugum ruyaydi biri bana senin durumun tup bebeklik degil senin yolun ibadet demisti ve 6 yilda o ic maneviyat sabir tevekkul oturunca yuregime rabbim nasip etti o yuzden kizlar tevekkulu kalpten ve dilden dusurmeyelim araniza katildigim icin cok mutluyum
Valla bana da herkes diyor ama ben artık iç karın hacmi olayına aşırı inanıyorum eğer gebenin iç karın hacmi küçükse ilk aylardan belli oluyormuş genişse geç belli oluyormuş.Herkes diyor 5 aya kadar karın çıkmaz bende hala emin olamıyorum şişlik mi yoksa büyüyor mu genelde evde Tayt dışarda beli lastikli pantolonlar giydiğim için de çok anlayamıyorum
bıraksam daha emerdı ama bırakmadım , zorlada bıraktırmadım2 bebemide 22 ay emzirdim bide bana sor
Aynen bir de o var yani benim karnımda bir greyfurt var şu an kimse bana o göbeğin bebek olmadığını iddia etmesin ay çok doldum bugün bu yüzdenmutlaka buyuyor suan portakal buyuklugunde rahım bebıs daha mınık olsada ıcınde rahım buyuyor 12.haftadan sonra net bellı olur o haftada gobek delıgımız hızasında oluyor ve sonra artık buyudukce yukarı cıkıyorve kesınlıkle kısıden kısıye degısır.hatta hamıslıkten hamıslıge oglumda ben her hafta foto cekıldım bı albumum var oyle bakıyorum suan 16 haftalık karnım suan bu meleğımde var o haftalara kadar cop gıbıymısım
Rabb'im gönlünuzdeki hayırlı Bi şekilde nasip etsinHAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMA İNŞALLAH :) BENİM GÖNLÜMDEDE ASLAN YATIYOR AMA CEYLAN OLURSADA TABİKİ KABULÜM. :)
Az önce arkadaşım yine dedi en az 4 aydan önce çıkmaz diyo. Benim de kilom aynı bu şişen karın ne ozaman resmen içede çekilmiyorValla bana da herkes diyor ama ben artık iç karın hacmi olayına aşırı inanıyorum eğer gebenin iç karın hacmi küçükse ilk aylardan belli oluyormuş genişse geç belli oluyormuş.
Yani ben gebe kalmadan önce 52 kiloydum pantolonlarım felan hep 52 kiloya göre gebe kaldığım ay 50 kiloya düştüm yani 50 kilo ile gebe kaldım şimdi 9+5teyim hala 50 kiloyum ama pantolonlarım olmuyor karnımı sıkıyor çünkü göbeğim çıktı yani aynı kiloda olup göbeğimin çıkması göbek değil bebek olması demek nasıl 52 kiloda olurken 50 kiloda olmuyorçevremde bilen arkadaşlara soruyorum ama bebek çıkmaz diyorlar işte ama çıkıyor şimdi 2 eşofman 1 tane 38 beden pantolon aldım bunlar şimdi tam oluyor her yere eşofmanla gidesim var resmen
İnşallah seninki geniştir canım benimkinin küçük olduğunu düşünüyorumAz önce arkadaşım yine dedi en az 4 aydan önce çıkmaz diyo. Benim de kilom aynı bu şişen karın ne ozaman resmen içede çekilmiyorAllah’ım inşallah iç karnım geniştir amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?