Kuzum benim de çok değişken napıcam bilmiyorum valla moralim de çok bozuk bulantı iştahsızlık yapıyor 45 ten 43 e düşmüşüm bile doktor iştahıma iyi gelir belki bulantım azalınca diye prilam yazdı dün ama bugün de bir arkadaşım beni korkuttu hatta konu açtım ilacı kullananlar ve sonra bırakanlar yazar belki diyeevet annem gormus 2 kılo vardı dıyor onun yalancısıyım valla
kıste cok takılma aynen , ufak tefek olabılıyor oda gıder kaybolur.
Valla benım 9-11 arası sabahları cok kotu oluyordum saat degıstırdı tam olarak bu saatlerden aksam yemege kadar 7 - 8 cıvarına kadar cok kotu oluyorum suan baslıyor resmen bes gunluk hapım kaldı , doktor 6 gun sonra o bırgunden bıle tırsıyorum suan kotu olur muyum dıye , kusmuyorum cok sukur ama kusunca bulantı gecıyor en azından boyle saatlerce agzında sankı devam edıyor hemen gıdıp oeynır ekmek alıcam sımdı bastırsın bıraz dıye oldugu kadar valla
İşin kötüsü kaşınıyor sivilceler belkide kaşıdığımda çok yayıldılar ve çoğaldılarhormonlar sonucta kız da olsa erkekte olsa artan beta aynı hormon herkeste farklı oluyor , benım basladı doguma kadar arttı cok ız kaldı kırmızılıkları falan zor gectı cildine guzel bakmaya sıkmamaya calıs olur mu ?
Şuanda maşallah dıyım, ınsallah olmaz normal cıldım :)
ya psıkıyatrı hapı mı bu kım nasıl bu kadar kolay yorum yapabılıyor sasıyorum dogrusu belkıde senın onun bunun sağlığınla oynuyor doktorun verdı ve kullan lutfen , kendıne bu ezıyetı yapma daha onunde rahat 7-8 hafta var napıcaksın 40 altına mı duseceksın.Benım arkadasım asırı mıdesı bulandı prılammıs metpamıdmıs neler neler kemoterapıde kullanılan ılaclardan bıle kullandı 13.haftaya geldı ve gectı. Sonrada ılac kullanmadıKuzum benim de çok değişken napıcam bilmiyorum valla moralim de çok bozuk bulantı iştahsızlık yapıyor 45 ten 43 e düşmüşüm bile doktor iştahıma iyi gelir belki bulantım azalınca diye prilam yazdı dün ama bugün de bir arkadaşım beni korkuttu hatta konu açtım ilacı kullananlar ve sonra bırakanlar yazar belki diye
Kusmuyorsan alma ilacı diyor arkadaşım sabret diyor. Bu sefer ilaca bağımlı olup bırakamıyorsun beklesen belki bir iki haftaya geçecek ama ilaç alınca baskılıyorsun ve belki gebelik sonuna kadar miden bulanıyor ilaçsız yapamıyorsun diyor
Ne yapacağımı şaşırdım ilacı alsam bir dert almasam bir dert bu şekilde de yaşanmıyor nereye kadar dayanıcam 42 kilo altına düşersem benim için de bebek için de tehlikeli olabilir ben 42 kilo be altına düşersem adet bile olamıyordum
Bu canım…
ay ınsallah canım yaİşin kötüsü kaşınıyor sivilceler belkide kaşıdığımda çok yayıldılar ve çoğaldılarmaşallah canım nazar değmesin cildine bence bu zamana kadar olmadıysa olmaz gibi
yağlı cıltlere uygunmu kuzum , pregna pahalı geldı banaBu canım…
Mineral hem de organik ve koruması çok iyi test ettim. Normalde dağda kayak yaparken yazın sahilde olduğundan çok yanarsın yansıma yapıyor malum ve benim güneş alerjim de var bu krem sayesinde cildim kızarmadı bile nemlendirici gibi nemlendiriyor da cildi hemen yedekledim bile.
Eki Görüntüle 3218905
Solenta pregna da var hamilelere özel krem ama onu hiç kullanmadım o yüzden tecrübeye dayalı yorumum yok
Kesinlikle bu arkadaşı dinleme derim ben prilam kullanıyorum. Kullanmadığım zaman midem inanılmaz bulanıyor ve kusmaya başlıyorum. Bağımlılık yapacak bir şeyi doktorların vereceğini hiiiiç sanmıyorum. Bebeğe zararı olmayan bir ilaç neden kullanmayalım ki? Aksi halde günlük yaşam baya zorlaşıyor.Kuzum benim de çok değişken napıcam bilmiyorum valla moralim de çok bozuk bulantı iştahsızlık yapıyor 45 ten 43 e düşmüşüm bile doktor iştahıma iyi gelir belki bulantım azalınca diye prilam yazdı dün ama bugün de bir arkadaşım beni korkuttu hatta konu açtım ilacı kullananlar ve sonra bırakanlar yazar belki diye
Kusmuyorsan alma ilacı diyor arkadaşım sabret diyor. Bu sefer ilaca bağımlı olup bırakamıyorsun beklesen belki bir iki haftaya geçecek ama ilaç alınca baskılıyorsun ve belki gebelik sonuna kadar miden bulanıyor ilaçsız yapamıyorsun diyor
Ne yapacağımı şaşırdım ilacı alsam bir dert almasam bir dert bu şekilde de yaşanmıyor nereye kadar dayanıcam 42 kilo altına düşersem benim için de bebek için de tehlikeli olabilir ben 42 kilo be altına düşersem adet bile olamıyordum
Ya evet canım çalışıyorum ve işten çıkıp geldiğimde sizinle aramda saat farkı oluyor konulara çok yetişemiyorum o yüzden okuyabildiğim kadarını okuyorumCok emın olmamakla bırlıkte erkekHıc yazmıyorsun buraya ya
9+5 gunluk kuzum :) ya doğru saatlar baya oynuyor aramızda olsun sen arada bı guncelleme yap yahu lısteye bıle yazdırmadın kendını :)Ya evet canım çalışıyorum ve işten çıkıp geldiğimde sizinle aramda saat farkı oluyor konulara çok yetişemiyorum o yüzden okuyabildiğim kadarını okuyorumkaç haftalık oldunuz siz
ya psıkıyatrı hapı mı bu kım nasıl bu kadar kolay yorum yapabılıyor sasıyorum dogrusu belkıde senın onun bunun sağlığınla oynuyor doktorun verdı ve kullan lutfen , kendıne bu ezıyetı yapma daha onunde rahat 7-8 hafta var napıcaksın 40 altına mı duseceksın.Benım arkadasım asırı mıdesı bulandı prılammıs metpamıdmıs neler neler kemoterapıde kullanılan ılaclardan bıle kullandı 13.haftaya geldı ve gectı. Sonrada ılac kullanmadı
Bazen cok arastırmakta ıyı degıl bak emın olabılırsın arkadasım doktoruna guven ben kusmuyorum evet ama benı hayat kalıtemı etkılıyor kotu oluyorum.Doktorumda şak dıye verıyorsa konusanlar neyın fıkrını verıyor kızdım vallahı
Kesinlikle bu arkadaşı dinleme derim ben prilam kullanıyorum. Kullanmadığım zaman midem inanılmaz bulanıyor ve kusmaya başlıyorum. Bağımlılık yapacak bir şeyi doktorların vereceğini hiiiiç sanmıyorum. Bebeğe zararı olmayan bir ilaç neden kullanmayalım ki? Aksi halde günlük yaşam baya zorlaşıyor.
Kuzum nemlendirme özelliği iyi bir krem o yüzden böyle mat bir görüntüsü yok hafif parlak kalıyor tamamen yedirince. Benim karma cildim kışın kuruya dönüyor yazın baya yağlı oluyor ama t bölgem yazın bir miktar konforsuz olabilir gibi hissediyorum ama yine de kullanırım çünkü içeriği temiz sivilce yapmayan ve bu kadar iyi koruyan başka krem bulamadım henüz çok marka denemişliğim varyağlı cıltlere uygunmu kuzum , pregna pahalı geldı bana
burda turkıyenın bır suru ılınden ılcesınden kadınlarla konusuyorsun kuzum , hepsı mı anlasmalıHaklısınız valla kızlar ben de kendimi sorguluyorum niye verdi doktor diye ki çoğu doktor da veriyor. Arkadaşıma da dedim doktorlar niye veriyor bağımlılık yapan ilacı o zaman diye sen bakma onlar ilaç firmaları ile anlaşmalı dedi
Zaten ilk kez deneyimliyorum her şeyi tecrübesizim korkuyorumbir de böyle her kafadan ses çıkıyor bedenimle mi uğraşacağım psikolojimle mi şaşırdım valla
Normalde kimseye söylemeyecektim ama hayatım böyle sekteye uğrayınca anneme ve bu arkadaşıma hamile olduğumu söylemek zorunda kaldım. Hiç kimseye söylememe kararı yerinde bir kararmış gerçekten doktordan başka kimseyi dinlememek lazım
sağol kuzucum bı bakayım aynen , mısha baktım aslında ama ıcerıgınden cok emın olamadım elımde hazırda bulunan olsaydı kullanırdım cok onemsemezdım muhtemelen ama madem yenı alıcam bıraz dıkkat edıp ıcerıgı uygun bakayım dedımKuzum nemlendirme özelliği iyi bir krem o yüzden böyle mat bir görüntüsü yok hafif parlak kalıyor tamamen yedirince. Benim karma cildim kışın kuruya dönüyor yazın baya yağlı oluyor ama t bölgem yazın bir miktar konforsuz olabilir gibi hissediyorum ama yine de kullanırım çünkü içeriği temiz sivilce yapmayan ve bu kadar iyi koruyan başka krem bulamadım henüz çok marka denemişliğim var
ilk sürünce de biraz beyaz gibi duruyor iyi yedirmek gerekiyor cilde bir de öyle bir handikapı var ama yedirince tam oturuyor.
Sitede yorumlarına bir bak istersen yağlı ciltli olanlar ne demiş senin için de fikir olur
Ya emzirmekde cok iyi kilo verdiriyo biliyomusuntamam ya ıyımıs 70 e kadar yolun var gayet ıyı75 bıle kaldırırsın ama tabı 70 daha ıyı ben 163 boy 59 ıle hamıle kaldım 76,5 falandım doguma gıttım.Doğumdan 1 sene sonra falan 55 kıloya dustum uzun bı surede 58-59 takıldım.İş hayatına donunce 1 senede 10 u gecık kılo adlım 72 kılo ıle hamıle kaldım suan ben dusunmemeye calısıyorum o yuzden cok almayayım 10-12 alayım kurtarır benı doğum sonrasıda zaten uykusuzluk emzırme haraket hayata tekrardan gırecegı ıcın verırım dıye dusunuyorum 58 lı kılolara dusmek bıraz zorlar ama 65 cıvarına gelsem ılk hedef benım ıcın super olur ırade bırazda onemlı ben ılkkez hayatımda yıyerek kılo verıdıgım bır donemdı emzırme donemı normalde kıloya cok elverıslı vucudum hemen kapar haraketlı bır hayattan bır anda 10 saat oturmaya donunce dumura ugradım resmen
Canım tahminin doğru Tuttu oğlum olacak inşallahbende hunharca kılo aldım spora basladım dıyete basladım goya sonra hastalık gecırdım uzun surdu epey pesıne hamıle oldugumu ogrendımcok takılmıyorum sonrasında verırız napalım onlar saglıklı olsun yeterkı sımdı hıcbısey yıyemıyorum ya esım dıyor Allahınn sevıdıgı kuluymussun bak daha da kılo alma dıye bebıs hıcbısey ıstemıyor dıyor
Ayy hiç bilmiyorum nasıl oluyor listeye yazdırmak :) hangi bilgileri söylemem gerekiyor9+5 gunluk kuzum :) ya doğru saatlar baya oynuyor aramızda olsun sen arada bı guncelleme yap yahu lısteye bıle yazdırmadın kendını :)
Bu seferde etkılı olsun ınsallah emzırmek oglumda 20 ay emzırdım ılıgımı kemıgımı kuruttu danaYa emzirmekde cok iyi kilo verdiriyo biliyomusun
Ben emzirirken hafif diyet yuruyusle catir catir 14kilo vermistim
Tabi sonra yaydim kendimi
Bende hamile kaldigimda 72 kiloydum
Benim doktor her gittigimde kiloya bakiyo
yaşın , sat tarıhın , beklenen tarıh,kacıncı cocuk :) yeterlı olur canım benım en basta 1.sayfada hamıslerımızın lıstesı var :)Ayy hiç bilmiyorum nasıl oluyor listeye yazdırmak :) hangi bilgileri söylemem gerekiyor
Yani oda yapılanValla bende kaçtır kurumun ızgara salonuna gittiğimde kaşarlı pide yiyorum et olmasın diye toxo can sıkıcı kimseye olmasın inşallah
1 ay olacak benim pazartesi randevumKızlar en son 7+6 da ultrason a girdim şu an 9+1 randevum da 12+3 de en son bebeğimi 10 gün önce görmüştüm sizce doktora gideyim mi durumu nasıl bakayım mı yoksa sabredeyim mi 10 gün 10 gün gidersem hastaneden çıkamam az sabredeyim diyorum Bi yanımda iyi mi diye emin olmak istiyor en fazla kaç hafta dayandınız görmeden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?