2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum benim de çok değişken napıcam bilmiyorum valla moralim de çok bozuk bulantı iştahsızlık yapıyor 45 ten 43 e düşmüşüm bile doktor iştahıma iyi gelir belki bulantım azalınca diye prilam yazdı dün ama bugün de bir arkadaşım beni korkuttu hatta konu açtım ilacı kullananlar ve sonra bırakanlar yazar belki diye
Kusmuyorsan alma ilacı diyor arkadaşım sabret diyor. Bu sefer ilaca bağımlı olup bırakamıyorsun beklesen belki bir iki haftaya geçecek ama ilaç alınca baskılıyorsun ve belki gebelik sonuna kadar miden bulanıyor ilaçsız yapamıyorsun diyor
Ne yapacağımı şaşırdım ilacı alsam bir dert almasam bir dert bu şekilde de yaşanmıyor nereye kadar dayanıcam 42 kilo altına düşersem benim için de bebek için de tehlikeli olabilir ben 42 kilo be altına düşersem adet bile olamıyordum

İşin kötüsü kaşınıyor sivilceler belkide kaşıdığımda çok yayıldılar ve çoğaldılar maşallah canım nazar değmesin cildine bence bu zamana kadar olmadıysa olmaz gibi

ya psıkıyatrı hapı mı bu kım nasıl bu kadar kolay yorum yapabılıyor sasıyorum dogrusu belkıde senın onun bunun sağlığınla oynuyor doktorun verdı ve kullan lutfen , kendıne bu ezıyetı yapma daha onunde rahat 7-8 hafta var napıcaksın 40 altına mı duseceksın.Benım arkadasım asırı mıdesı bulandı prılammıs metpamıdmıs neler neler kemoterapıde kullanılan ılaclardan bıle kullandı 13.haftaya geldı ve gectı. Sonrada ılac kullanmadı
Bazen cok arastırmakta ıyı degıl bak emın olabılırsın arkadasım doktoruna guven ben kusmuyorum evet ama benı hayat kalıtemı etkılıyor kotu oluyorum.Doktorumda şak dıye verıyorsa konusanlar neyın fıkrını verıyor kızdım vallahı

Bearhug gunes kremı onerısı plss gunlerdır bakıyorum karar veremedım
Bu canım…
Mineral hem de organik ve koruması çok iyi test ettim. Normalde dağda kayak yaparken yazın sahilde olduğundan çok yanarsın yansıma yapıyor malum ve benim güneş alerjim de var bu krem sayesinde cildim kızarmadı bile nemlendirici gibi nemlendiriyor da cildi hemen yedekledim bile.

Solenta pregna da var hamilelere özel krem ama onu hiç kullanmadım o yüzden tecrübeye dayalı yorumum yok

yağlı cıltlere uygunmu kuzum , pregna pahalı geldı bana

Kesinlikle bu arkadaşı dinleme derim ben prilam kullanıyorum. Kullanmadığım zaman midem inanılmaz bulanıyor ve kusmaya başlıyorum. Bağımlılık yapacak bir şeyi doktorların vereceğini hiiiiç sanmıyorum. Bebeğe zararı olmayan bir ilaç neden kullanmayalım ki? Aksi halde günlük yaşam baya zorlaşıyor.

Ya evet canım çalışıyorum ve işten çıkıp geldiğimde sizinle aramda saat farkı oluyor konulara çok yetişemiyorum o yüzden okuyabildiğim kadarını okuyorum kaç haftalık oldunuz siz
9+5 gunluk kuzum :) ya doğru saatlar baya oynuyor aramızda olsun sen arada bı guncelleme yap yahu lısteye bıle yazdırmadın kendını :)

Haklısınız valla kızlar ben de kendimi sorguluyorum niye verdi doktor diye ki çoğu doktor da veriyor. Arkadaşıma da dedim doktorlar niye veriyor bağımlılık yapan ilacı o zaman diye sen bakma onlar ilaç firmaları ile anlaşmalı dedi
Zaten ilk kez deneyimliyorum her şeyi tecrübesizim korkuyorum bir de böyle her kafadan ses çıkıyor bedenimle mi uğraşacağım psikolojimle mi şaşırdım valla
Normalde kimseye söylemeyecektim ama hayatım böyle sekteye uğrayınca anneme ve bu arkadaşıma hamile olduğumu söylemek zorunda kaldım. Hiç kimseye söylememe kararı yerinde bir kararmış gerçekten doktordan başka kimseyi dinlememek lazım

yağlı cıltlere uygunmu kuzum , pregna pahalı geldı bana
Kuzum nemlendirme özelliği iyi bir krem o yüzden böyle mat bir görüntüsü yok hafif parlak kalıyor tamamen yedirince. Benim karma cildim kışın kuruya dönüyor yazın baya yağlı oluyor ama t bölgem yazın bir miktar konforsuz olabilir gibi hissediyorum ama yine de kullanırım çünkü içeriği temiz sivilce yapmayan ve bu kadar iyi koruyan başka krem bulamadım henüz çok marka denemişliğim var
ilk sürünce de biraz beyaz gibi duruyor iyi yedirmek gerekiyor cilde bir de öyle bir handikapı var ama yedirince tam oturuyor.
Sitede yorumlarına bir bak istersen yağlı ciltli olanlar ne demiş senin için de fikir olur

burda turkıyenın bır suru ılınden ılcesınden kadınlarla konusuyorsun kuzum , hepsı mı anlasmalı
Bilmiyorum arkadasının yorumu bana cok sağlıklı gelmedı acıkcası
Sen bıdahakı kontrolune gıtsen doktor kılonu farketse sana kızsa ben verdım neden ıcmedın dıye ne dıyeceksın balım , yapma bosver.
İlacını kullanmaya basla bıraz toparlan kendıne gel , kılon olsa dıcemkı kaybedecek kılon var hadı ıcme tamam ama zaten zayıfsın

sağol kuzucum bı bakayım aynen , mısha baktım aslında ama ıcerıgınden cok emın olamadım elımde hazırda bulunan olsaydı kullanırdım cok onemsemezdım muhtemelen ama madem yenı alıcam bıraz dıkkat edıp ıcerıgı uygun bakayım dedım

Ya emzirmekde cok iyi kilo verdiriyo biliyomusun
Ben emzirirken hafif diyet yuruyusle catir catir 14kilo vermistim
Tabi sonra yaydim kendimi
Bende hamile kaldigimda 72 kiloydum
Benim doktor her gittigimde kiloya bakiyo

Canım tahminin doğru Tuttu oğlum olacak inşallah

Ya emzirmekde cok iyi kilo verdiriyo biliyomusun
Ben emzirirken hafif diyet yuruyusle catir catir 14kilo vermistim
Tabi sonra yaydim kendimi
Bende hamile kaldigimda 72 kiloydum
Benim doktor her gittigimde kiloya bakiyo
Bu seferde etkılı olsun ınsallah emzırmek oglumda 20 ay emzırdım ılıgımı kemıgımı kuruttu dana

Valla bende kaçtır kurumun ızgara salonuna gittiğimde kaşarlı pide yiyorum et olmasın diye toxo can sıkıcı kimseye olmasın inşallah
Yani oda yapılan 1 ay olacak benim pazartesi randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…