2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben besıncı aya kadar 2.5 kılo alıp son 3 bucuk ayda13.5 kılo aldım dıceklerım bu kadar hertartıda ucer beser artıyordu resmen oyuzden bende suan ılk zamanlardan degıl asıl son zamanlardan korkuyorum
Ben de bundan korkuyorum şimdiden böyle alıyosam ikinci üçüncü trimesterde allah bilir nasıl kilo alcam

Ben de bundan korkuyorum şimdiden böyle alıyosam ikinci üçüncü trimesterde allah bilir nasıl kilo alcam
kılon kaldırırsa cok sorun etme keyfıne bak boy kılo kac benım ozmn doktorum 12-15 arası max 15 kg al dedı bır tık gectım he bıde oglum erken geldı 40 ta fln dogsa ıkı haftada 2 kg daha alırdım

Valla bende kaçtır kurumun ızgara salonuna gittiğimde kaşarlı pide yiyorum et olmasın diye toxo can sıkıcı kimseye olmasın inşallah

kılon kaldırırsa cok sorun etme keyfıne bak boy kılo kac benım ozmn doktorum 12-15 arası max 15 kg al dedı bır tık gectım he bıde oglum erken geldı 40 ta fln dogsa ıkı haftada 2 kg daha alırdım
167 boyum 56 kiloydum hamile kaldığımda 3 kilo almıştım zaten şimdi 60 oldum normal halimden 7 kilo fazlayım bir 5 daha alırsam bayaa balıketli formuna geçiş yapıcam

167 boyum 56 kiloydum hamile kaldığımda 3 kilo almıştım zaten şimdi 60 oldum normal halimden 7 kilo fazlayım bir 5 daha alırsam bayaa balıketli formuna geçiş yapıcam
tamam ya ıyımıs 70 e kadar yolun var gayet ıyı 75 bıle kaldırırsın ama tabı 70 daha ıyı ben 163 boy 59 ıle hamıle kaldım 76,5 falandım doguma gıttım.Doğumdan 1 sene sonra falan 55 kıloya dustum uzun bı surede 58-59 takıldım.İş hayatına donunce 1 senede 10 u gecık kılo adlım 72 kılo ıle hamıle kaldım suan ben dusunmemeye calısıyorum o yuzden cok almayayım 10-12 alayım kurtarır benı doğum sonrasıda zaten uykusuzluk emzırme haraket hayata tekrardan gırecegı ıcın verırım dıye dusunuyorum 58 lı kılolara dusmek bıraz zorlar ama 65 cıvarına gelsem ılk hedef benım ıcın super olur ırade bırazda onemlı ben ılkkez hayatımda yıyerek kılo verıdıgım bır donemdı emzırme donemı normalde kıloya cok elverıslı vucudum hemen kapar haraketlı bır hayattan bır anda 10 saat oturmaya donunce dumura ugradım resmen

Çok teşekkür ederim canım ay iyi sevindim bu durum aklıma takılmıştı biraz minik ve yuvarlak zor atılıyor ama alışcaz artık
Yaaa kuzum dünden beri kendime ağıt yakıyorum haha
Benim bir kere kistim bile olmamıştır hep tertemiz çıkardı rahmim ultrasonda ayyy dün ekranda bir gördüm zavallı savaş alanına dönmüş yav
Bir yerde bebek bir yerde kanama alanı bir yerde kist oyyy dediiiiiim sana ne ettiler böyleeee

valla yalan olmasın 8.haftada gıttıgımde ıdı sanırım kaybolmus demıstı bende cok agrı da yapmıstı ben bebekten oluyor sanıyordum kıstten olmus megersem gostermıstı doktor ırılı ufaklı bıddaanecık te degıldı hıc korkma
benım yengemın rahmınde cok buyuk bı kıstı vardı rısklıydı bıde doktoru amelıyat ıcın kan aldırdı ertesı gune yatısı vardı amelıyatı vardı pıjaması cantası elınde gelmıs sonucları almıs asagıdan amelıyata hazırlayamayız sızı kusura bakmayın demısler doktoruna cıkmıs hamıle oldugunu öğrenmiş hayatının şokunu yaşamıi o kıstten dolayıda hamıle kalamıyormus o zamanlar cevız kadar falanmıs , doktor hep olumsuz konusmus hanı cok kapılma bellı olmaz bla bla sonuc o kızce sımdı 10 yasında sez oldu tabı bebekten sonra kıstı alındı annemler o zaman kova goturmusler doktor ıstemıs bebegın yarısı kadarda kıst aldılar dedı Rabbım ol der ve olur yanı :) mınıcık kıstlere takılma hiç

Sağol kuzum toxoplazma muhabbetinden tırstım biraz

Bugün kontrolumuzu olduk şükür yolunda herşey 10+3 olmuşuz rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Forumda çok karsilastigim duruma açıklık getireyim benimde 6 haftalıkken lekelenmem oldu doktor progesteron başladı ilaç fitil gibi olandan ama ağızdan kullandım 12.haftaya kadar kullanacağım şu an lekelenme yok endişelenmeyin sadece yormayin kendinizi lekelenme yaşayan annelerin çoğu sağlıklı doğum yapmış bebek yerini sağlamlaştırıyor kendinizi hep olumlu yonde telkin edin

Yillarca bende kadinlar kulubunde topic gezmiş biriyim ve yazma günümüz artık geldi Simdi gelelim benim hikayeme...
Bu 6 yıllık bir bekleyişin hikayesi evlendiğim ilk günden beri bebek isteğim vardı çünkü kendim evlatlık olduğum için kendime benzeyen hep bir insan istemiştim bu hayatta gerçek ailemi hiç görmedim tanımadım velhasıl 9 aylık evliyken hastane yollarına düştüm tum testler oldu ve sonuc SEBEPSIZ INFERTILITE sonra bildiginiz tedaviler klomen ovitrelle klomen ovitrelle asilama ol tamam olmadi 2.asilama ol tamam o da olmadi tup bebek icin gerekli şartları sağladın tamam rapor çıkar ilaçları al ve bitiş noktası tam ilaçları aldık ve ben tüp Bebek olamadım başka bir durum cıktı para göndermemiz gereken ve tüp Bebek yatıramadık ve sonra eşim tüp Bebek fikrinden soğudu haliyle bende soğudum tabi bu arada çalışıyorum öğretmenim yapı olarak stresliyim ve özüme dönme dürtüsü beni itti işten ayrıldım ilim kapısına yönelt beni rabbim diye dua ettim nasip etti allahim hacamat oldum bende ummu sıbyan olduğunu çok öncelerden 2 hoca söylemişti muska yapılmıştı ağır gelmişti takamamıştım 4 ocak 'ta yeni bir hocadan muska geldi 9 ocakta adetimin son günü hacamat oldum sirtimdan duali bir hicadan ummu sibyana karsi dualar okuyrak hacamat yapti bir dahakinr bacaklarima kafama yani tum vucudumu yapacakti hacamattan sonra kirsehire okuyan kaynimin yanina gittik ocak sonu donduk ve tarih 5 subat depremden bir gun once baktim 3 gun gecikti adetim ama notmalde gununde olurum dedim herhalde hava degisiminden gecikti arkadasim girdi beynime git kan ver icinde kalmasin dedi hava karla karışık yağmur günlerden pazar eşime birşey diyemiyorum heveslenmesin diye gittim kan verdim 2 saat sonra sonuç cıktı ve beta hcg 338 yere dizlerimi koydum ağlamaya başladım eşimin gözleri dolu .... işte bizim hikayemiz rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte versin ve kimse umudunu kaybetmesin tevekkul tevekkul tevekkul eşimin sigara içmesini bahane ettim yıllarca ama işin sırrı daha ilk yıllarım evliliğimde gordugum ruyaydi biri bana senin durumun tup bebeklik degil senin yolun ibadet demisti ve 6 yilda o ic maneviyat sabir tevekkul oturunca yuregime rabbim nasip etti o yuzden kizlar tevekkulu kalpten ve dilden dusurmeyelim araniza katildigim icin cok mutluyum

kııızzz gozlerım doldu ıcıme ıcıme agladım resmen ıs yerınde ortamda okurken cok sukur Rabbım sana hedıyenı vermıs sana nasıp etmıs , hersey O'ndan başlıyor , O2ndan geçiyor O'nla son buluyor.Rabbım bızleree bu duygulerı ılkkez ıkıncı kez ve hatta ucuncu kez tattırdığı için O'na çok şükürler olsun

Kızlaaaarr bugün işe giderken ilk defa düğme fermuar açık mutluluktan ağlıcam yarın hemen pantolon alacağım sizde durumlar ne
Herkes diyor 5 aya kadar karın çıkmaz bende hala emin olamıyorum şişlik mi yoksa büyüyor mu genelde evde Tayt dışarda beli lastikli pantolonlar giydiğim için de çok anlayamıyorum

Bu arada şöyle bişi var bileğilerinize arz ederim

Eklentiler

• 831F8FFB-C21A-4356-8E25-BF9BD5FC527F.webp
    19 KB · Görüntüleme: 56
Herkes diyor 5 aya kadar karın çıkmaz bende hala emin olamıyorum şişlik mi yoksa büyüyor mu genelde evde Tayt dışarda beli lastikli pantolonlar giydiğim için de çok anlayamıyorum
mutlaka buyuyor suan portakal buyuklugunde rahım bebıs daha mınık olsada ıcınde rahım buyuyor 12.haftadan sonra net bellı olur o haftada gobek delıgımız hızasında oluyor ve sonra artık buyudukce yukarı cıkıyor ve kesınlıkle kısıden kısıye degısır.hatta hamıslıkten hamıslıge oglumda ben her hafta foto cekıldım bı albumum var oyle bakıyorum suan 16 haftalık karnım suan bu meleğımde var o haftalara kadar cop gıbıymısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…