Ben de bundan korkuyorum şimdiden böyle alıyosam ikinci üçüncü trimesterde allah bilir nasıl kilo alcamBen besıncı aya kadar 2.5 kılo alıp son 3 bucuk ayda13.5 kılo aldım dıceklerım bu kadarhertartıda ucer beser artıyordu resmen oyuzden bende suan ılk zamanlardan degıl asıl son zamanlardan korkuyorum
kılon kaldırırsa cok sorun etme keyfıne bakBen de bundan korkuyorum şimdiden böyle alıyosam ikinci üçüncü trimesterde allah bilir nasıl kilo alcam
Valla bende kaçtır kurumun ızgara salonuna gittiğimde kaşarlı pide yiyorum et olmasın diye toxo can sıkıcı kimseye olmasın inşallahEt değil de tavuk işi biraz sıkıntı salmonella riskinden dolayı hemen bir şey olmaz tabi ki pismistir bence . ama artık dışarıda yemeyi çok.tercih etmeyin bir süre. Kırmızı et olsa neyse de beyaz et tam pişmiş olmalı.
167 boyum 56 kiloydum hamile kaldığımda 3 kilo almıştım zatenkılon kaldırırsa cok sorun etme keyfıne bakboy kılo kac benım ozmn doktorum 12-15 arası max 15 kg al dedı bır tık gectım he bıde oglum erken geldı 40 ta fln dogsa ıkı haftada 2 kg daha alırdım
tamam ya ıyımıs 70 e kadar yolun var gayet ıyı167 boyum 56 kiloydum hamile kaldığımda 3 kilo almıştım zatenşimdi 60 oldum normal halimden 7 kilo fazlayım bir 5 daha alırsam bayaa balıketli formuna geçiş yapıcam
Çok teşekkür ederim canım ay iyi sevindim bu durum aklıma takılmıştıKanama az bile olsa bi sorun olmasa da progestan veriyorlar , işi garantiye alıyorlar güzel birşey. Hiç panik yapmaya gerek yok. Progestan 200 mg yumuşak kapsül hafif oval bi hap, ben hem doktorla hem eczane ile teyitleştim. Hem yan etkisi çok diye hem de fitil direkt olay yerine gittiği için fitil olarak kullanılabiliyor dedilerSağlıkla gelsin
Yaaa kuzum dünden beri kendime ağıt yakıyorum hahaEvet eczane doğru demıs kuzum fıtıl de hapta aynı nasıl kullancsgın sana kalmısKanama alanı eskı ve uzak cok sukur Oğlumda benımde kıstım olmuştu klomen yuzunden ama kayboldu sonra merak etme cok sevındım senın adına
valla yalan olmasın 8.haftada gıttıgımde ıdı sanırım kaybolmus demıstı bende cok agrı da yapmıstı ben bebekten oluyor sanıyordum kıstten olmus megersem gostermıstı doktor ırılı ufaklı bıddaanecık te degıldıÇok teşekkür ederim canım ay iyi sevindim bu durum aklıma takılmıştıbiraz minik ve yuvarlak zor atılıyor ama alışcaz artık
Yaaa kuzum dünden beri kendime ağıt yakıyorum haha
Benim bir kere kistim bile olmamıştır hep tertemiz çıkardı rahmim ultrasonda ayyy dün ekranda bir gördüm zavallı savaş alanına dönmüş yav
Bir yerde bebek bir yerde kanama alanı bir yerde kistoyyy dediiiiiim sana ne ettiler böyleeee
Sağol kuzum toxoplazma muhabbetinden tırstım birazBişey olmaz yemesın , hanı rahat relax olacaktık hıcbısey olmaz bıkereden. Bıseyın agır tahrıbat yapabılmesı ıçin çok ve asırı olması lazım . Vücudumuzun bebegın kordonun vs kendıne gore bı koruma mekanızması var. Suzgecı var blabla suan yedıgın Bebege besın olarak gecmıyor zaten ufak tefek seylerı kendınıze zehır edıp bossyere uzulmeyın
kııızzz gozlerım doldu ıcıme ıcıme agladım resmen ıs yerınde ortamda okurken cok sukur Rabbım sana hedıyenı vermıs sana nasıp etmıs , hersey O'ndan başlıyor , O2ndan geçiyor O'nla son buluyor.Rabbım bızleree bu duygulerı ılkkez ıkıncı kez ve hatta ucuncu kez tattırdığı için O'na çok şükürler olsunYillarca bende kadinlar kulubunde topic gezmiş biriyim ve yazma günümüz artık geldi Simdi gelelim benim hikayeme...
Bu 6 yıllık bir bekleyişin hikayesi evlendiğim ilk günden beri bebek isteğim vardı çünkü kendim evlatlık olduğum için kendime benzeyen hep bir insan istemiştim bu hayatta gerçek ailemi hiç görmedim tanımadım velhasıl 9 aylık evliyken hastane yollarına düştüm tum testler oldu ve sonuc SEBEPSIZ INFERTILITE sonra bildiginiz tedaviler klomen ovitrelle klomen ovitrelle asilama ol tamam olmadi 2.asilama ol tamam o da olmadi tup bebek icin gerekli şartları sağladın tamam rapor çıkar ilaçları al ve bitiş noktası tam ilaçları aldık ve ben tüp Bebek olamadım başka bir durum cıktı para göndermemiz gereken ve tüp Bebek yatıramadık ve sonra eşim tüp Bebek fikrinden soğudu haliyle bende soğudum tabi bu arada çalışıyorum öğretmenim yapı olarak stresliyim ve özüme dönme dürtüsü beni itti işten ayrıldım ilim kapısına yönelt beni rabbim diye dua ettim nasip etti allahim hacamat oldum bende ummu sıbyan olduğunu çok öncelerden 2 hoca söylemişti muska yapılmıştı ağır gelmişti takamamıştım 4 ocak 'ta yeni bir hocadan muska geldi 9 ocakta adetimin son günü hacamat oldum sirtimdan duali bir hicadan ummu sibyana karsi dualar okuyrak hacamat yapti bir dahakinr bacaklarima kafama yani tum vucudumu yapacakti hacamattan sonra kirsehire okuyan kaynimin yanina gittik ocak sonu donduk ve tarih 5 subat depremden bir gun once baktim 3 gun gecikti adetim ama notmalde gununde olurum dedim herhalde hava degisiminden gecikti arkadasim girdi beynime git kan ver icinde kalmasin dedi hava karla karışık yağmur günlerden pazar eşime birşey diyemiyorum heveslenmesin diye gittim kan verdim 2 saat sonra sonuç cıktı ve beta hcg 338 yere dizlerimi koydum ağlamaya başladım eşimin gözleri dolu .... işte bizim hikayemiz rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte versin ve kimse umudunu kaybetmesin tevekkul tevekkul tevekkul eşimin sigara içmesini bahane ettim yıllarca ama işin sırrı daha ilk yıllarım evliliğimde gordugum ruyaydi biri bana senin durumun tup bebeklik degil senin yolun ibadet demisti ve 6 yilda o ic maneviyat sabir tevekkul oturunca yuregime rabbim nasip etti o yuzden kizlar tevekkulu kalpten ve dilden dusurmeyelim araniza katildigim icin cok mutluyum
benım hıcbırı olmuyorKızlaaaarr bugün işe giderken ilk defa düğme fermuar açık mutluluktan ağlıcam yarın hemen pantolon alacağım sizde durumlar ne
Herkes diyor 5 aya kadar karın çıkmaz bende hala emin olamıyorum şişlik mi yoksa büyüyor mu genelde evde Tayt dışarda beli lastikli pantolonlar giydiğim için de çok anlayamıyorumKızlaaaarr bugün işe giderken ilk defa düğme fermuar açık mutluluktan ağlıcam yarın hemen pantolon alacağım sizde durumlar ne
mutlaka buyuyor suan portakal buyuklugunde rahım bebıs daha mınık olsada ıcınde rahım buyuyor 12.haftadan sonra net bellı olur o haftada gobek delıgımız hızasında oluyor ve sonra artık buyudukce yukarı cıkıyorHerkes diyor 5 aya kadar karın çıkmaz bende hala emin olamıyorum şişlik mi yoksa büyüyor mu genelde evde Tayt dışarda beli lastikli pantolonlar giydiğim için de çok anlayamıyorum
ben bıldıgın sac tokası kullanıyorum bunun ıcın tesetturlu oldugum ıcın zaten uzun gıyıyorum lastıgı ıkıye katlayıp delıkten gecırıp dugmeye takıyorum rahat 5-8 cm genıslıyor bel kısmıBu arada şöyle bişi var bileğilerinize arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?