2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Son 1 hafta kaldı desene artık göbek değil bebek demeye

Bende hunharca kilo almanın üstüne hamile kaldım. Tam diyodum spora yazılıcam bu ay. Bebişim kıyamadı zaaar annesine

Bende hunharca kilo almanın üstüne hamile kaldım. Tam diyodum spora yazılıcam bu ay. Bebişim kıyamadı zaaar annesine
bende hunharca kılo aldım spora basladım dıyete basladım goya sonra hastalık gecırdım uzun surdu epey pesıne hamıle oldugumu ogrendım cok takılmıyorum sonrasında verırız napalım onlar saglıklı olsun yeterkı sımdı hıcbısey yıyemıyorum ya esım dıyor Allahınn sevıdıgı kuluymussun bak daha da kılo alma dıye bebıs hıcbısey ıstemıyor dıyor

Çok sağol papatyamavisim rabbime şükürler olsun hepimize sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah

Yaaaaa bana da öyle diyo
Aman sağlığımız daim olsun dediğin gibi, olmado ilerleyen dönemler de bir de kilo verme grubu açarız artık

Ortalama yazmıştım zaten bulantısı olup beslenemeyenler de oluyor ama genel itibariyle 9 ila 11 kilo alımı oluyor. Anne yeterince beslenemeyince bebek de etkileniyor ben doktorun dediğini saçma bulamadım o yüzden şimdi 3 ay oluyor herkes kilo alımı olmazsa anne beslenemiyor mu diye sorgulaması çok normal üstelik bu alım annenin kilo oranına göre karar veriliyor az kilo da olanların alımı daha esnek kalori olarak hesaplamaz genelde kimse içeriğinin zengin olması lazım bunlar benim fikrim tabu ki

Kızlar bugün ilk defa adet olacakmışım gibi ağrım var ama kasıklarda değil göbek deliğimin altında sizde de oluyor mu

Kızlar bugün ilk defa adet olacakmışım gibi ağrım var ama kasıklarda değil göbek deliğimin altında sizde de oluyor mu
valla bende agrılar dınmedı sekıl degıstırıp degıstırıp aralıklarla oluyor unutturmadı hıc kendını yanı bazen cok keskın bıcak saplanır gıbı bazen karın agrısı kasık agrısı , dınlenınce genelde gecıyor ertesı gune :)

BEN bu ağrılar için bugün idrar kültürü vereceğim. Toxo testi ben de yaptırmadım ve evde kedim var bir şey olmaz inş diye düşünüyorum

BEN bu ağrılar için bugün idrar kültürü vereceğim. Toxo testi ben de yaptırmadım ve evde kedim var bir şey olmaz inş diye düşünüyorum
az az lokosıt goruldu cıkar en fazla baska da bısey cıkmaz bence ıdrarda yanma yoksa :) olabılıyor agrı sızı sonucta ıcımızde bı canlı buyuyor

Dün kontrolüm vardı kızlar 9+6 olduk bugün nasipse cinsiyet tahmini bekliyorum
Papatyamaviss bakarmisin canım

Eklentiler

• IMG20230316151455.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 62
bio oil ben de sipariş ettim henüz kullanmadım ama iyi olduğunu duymuştum . 3. Aydan sonra kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…