2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

İşte bütün gebişler aynı değil karnı 2.ayda çıkan gebeler de olabilir diye millete bağırasım var

Zayıf olanlarda çabuk çıkıyor ya bence çıkması normal sonuçta rahim büyüyor ,ben kiloluyum iç karnımda geniş muhtemelen bi fark yok.

Yani zayıflıktan mı bilmiyorum yapısal da olabilir canım arkadaşım benden daha zayıf hamile kaldı 5.ayda çıktı karnı 5.aya kadar aynı kıyafetlerini giydi bir de 6.aya kadar toplam 4 kg almıştı yapısal bu göbüş sanırım

Hayırlı akşamlar hanımlar sarı akıntısı olan var mı? Ağrısız kokusuz kaşıntısız sarı akıntım var. Afedersiniz ama böyle sümük gibi Sanki gebelik öncesi olan günlük akıntım sarıya dönmüş gibi

Rüyalar tersine çıkarmış derler umarım öyle olur çünkü ben de evlenmeden önce bile hep oğlum olmuş görürdüm Çin de erkek diyor ama ben ve ailem dahil herkes deli gibi kız istiyoruz totemcilik

Merhaba aranıza yeni katıldım şuan 7+2deyiz benimkini de tahmin edebilir misiniz burada 6 haftalık

Eklentiler

• ADE44973-5571-488F-B06F-E94E58C9EC6E.webp
    22 KB · Görüntüleme: 48
Rüyalar tersine çıkarmış derler umarım öyle olur çünkü ben de evlenmeden önce bile hep oğlum olmuş görürdüm Çin de erkek diyor ama ben ve ailem dahil herkes deli gibi kız istiyoruz totemcilik
Hayırlısı olsun canım ama biz de öyle ben eşim ikimizin ailesi herkesin gönlünde kız var bakalım artık kızlar sana ne tahminde bulundu peki

Hayırlısı olsun canım ama biz de öyle ben eşim ikimizin ailesi herkesin gönlünde kız var bakalım artık kızlar sana ne tahminde bulundu peki
Amin canım aminn inşallah. Sağlıkla sıhhatle. Bir kız bir erkek var şu an elimizde benimde 2 hafta sonra kontrolüm 13.hfta oluyor heralde belli olur artık heyecanlıyım

Maalesef ki ben de böyleyim sanki yediğim hiçbir şeyi hazmedemiyorum kilo almadım ama sürekli hazımsızlık ve şişlik hisse çok rahatsız ediyor , günde bir kez maden suyu içiyorum anlık bi rahatlatıyor

Kiz bende ayni oyle ben saat araligi koydum herhafta uzattim bu arayi diye diye kendisi 22 ay olmasina 2 gun kalasiya birakti
Aynen askım bende oyle yaptım ıkı ay surdu bu surec benım hatta nerdeyse dıyebılırım benımkı cok bagımlıydı cunku emmeye yenıdogan gıbı kalkar gece on kez emerdı dayandım sabrettım hep son dıslerını cıkarana kadar bekledım sonra gunde 9-8-7-6 dıye dıye azalttım ıkı uc gunde bır en son gunde bır kez veriyordum bı gece hıc kalkmadı sabahta aramadı o gece kapandı meme olayı anne ıcınde duygusal bı surec bence bı anda bıraktırmak anne de zorlanır yanı oda alısıyor sonucta

Yanlis hatirlamiyorsam bizimkisi 7 ay surdu
Benimkide memekolik biseydi her an her dakika yapisiyodu

Merhaba hanımlar
Bende aranıza yeni katıldım Ekim annesi olacağım inşaAllahRabbim hepimize bebişlerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin, hamileliğimizi kolaylaştırsın
Ayy hiç bilmiyorum nasıl oluyor listeye yazdırmak :) hangi bilgileri söylemem gerekiyor
Merhaba bende yeni katıldım pek bilgim yok size cevap verirlerse bende öğreneyim bariBu arada bende Amerika gurbetçisiyim

Amin canım aminn inşallah. Sağlıkla sıhhatle. Bir kız bir erkek var şu an elimizde benimde 2 hafta sonra kontrolüm 13.hfta oluyor heralde belli olur artık heyecanlıyım
Hadi bakalım benimde 12.haftada kontrolüm var inşallah belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…