kesinlikle sana katılıyorum . Ben 60 ile hamile kaldım şu an 2 kilo verdim 58 kiloyum ama gel gör ki kocaman göbeğim çıktı . Normalde göbeğim hiç yok ama böyle kıyafetlerden bile belli oluyor belki ödem belki bebek bilmiyorum ama kiloyla bağlantısız olarak göbek çıktı
Zayıf olanlarda çabuk çıkıyor ya bence çıkması normal sonuçta rahim büyüyor ,ben kiloluyum iç karnımda geniş muhtemelen bi fark yok.
HarikaBencede öyle şimdi bile haftalık 10 günde bir felan aynada karnımın fotoğrafını çekmeye çalışıyorum şimdi bile büyüme belli yani fark var
Rüyalar tersine çıkarmış derler umarım öyle olur çünkü ben de evlenmeden önce bile hep oğlum olmuş görürdüm Çin de erkek diyor ama ben ve ailem dahil herkes deli gibi kız istiyoruzVallaPapatyamaviss ve sandriyon kız dedi tabi önce sağlıklı sıhhatli olsun da ne yalan söyleyeyim bende kız istiyorum hatta bütün aile kız istiyoruz ama yıllar önce eşimle sevgiliyken bir rüya görmüştüm erkek bebekti geçenlerde de eşim rüyasında erkek görmüş çin takvimini aşırı saçma buluyorum ama orda da erkek
Hayırlısı olsun bakalım 3 hafta sonra 12.haftada kontrolüm var o zaman belli olur belki
Hayırlısı olsun canım ama biz de öyle ben eşim ikimizin ailesi herkesin gönlünde kız var bakalım artık kızlar sana ne tahminde bulundu pekiRüyalar tersine çıkarmış derler umarım öyle olur çünkü ben de evlenmeden önce bile hep oğlum olmuş görürdüm Çin de erkek diyor ama ben ve ailem dahil herkes deli gibi kız istiyoruztotemcilik
Amin canım aminn inşallah. Sağlıkla sıhhatle. Bir kız bir erkek var şu an elimizde benimde 2 hafta sonra kontrolüm 13.hfta oluyor heralde belli olur artık heyecanlıyımHayırlısı olsun canım ama biz de öyle ben eşim ikimizin ailesi herkesin gönlünde kız var bakalım artık kızlar sana ne tahminde bulundu peki
Maalesef ki ben de böyleyim sanki yediğim hiçbir şeyi hazmedemiyorum kilo almadım ama sürekli hazımsızlık ve şişlik hisse çok rahatsız ediyor , günde bir kez maden suyu içiyorum anlık bi rahatlatıyorMerhaba hanımlar bende Ekim annesi olarak aranıza katıldım 8. Haftamdayım ve şişkinlik sorunum var en ufak birşey yesem midem şişiyor ve tuvalete de çıkamıyorum bu da kilo almama sebep oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Hayırlı olsun benim de 11+2 usg göre. Aynı gidiyoruz seninleHerkese merhaba bende Allah kısmet ederse ekımin ilk annelerinden bir olacağım suan 11+2 deyım sizlerin hamileliği nasıl geçiyor
Kiz bende ayni oyle ben saat araligi koydum herhafta uzattim bu arayi diye diye kendisi 22 ay olmasina 2 gun kalasiya biraktibıraksam daha emerdı ama bırakmadım , zorlada bıraktırmadımazaltarak devam ettım en son kendısı bıraktı
Aynen askım bende oyle yaptım ıkı ay surdu bu surec benım hatta nerdeyse dıyebılırım benımkı cok bagımlıydı cunku emmeye yenıdogan gıbı kalkar gece on kez emerdı dayandım sabrettım hep son dıslerını cıkarana kadar bekledım sonra gunde 9-8-7-6 dıye dıye azalttım ıkı uc gunde bır en son gunde bır kez veriyordum bı gece hıc kalkmadı sabahta aramadı o gece kapandı meme olayıKiz bende ayni oyle ben saat araligi koydum herhafta uzattim bu arayi diye diye kendisi 22 ay olmasina 2 gun kalasiya birakti
Yanlis hatirlamiyorsam bizimkisi 7 ay surduAynen askım bende oyle yaptım ıkı ay surdu bu surec benım hatta nerdeyse dıyebılırım benımkı cok bagımlıydı cunku emmeye yenıdogan gıbı kalkar gece on kez emerdı dayandım sabrettım hep son dıslerını cıkarana kadar bekledım sonra gunde 9-8-7-6 dıye dıye azalttım ıkı uc gunde bır en son gunde bır kez veriyordum bı gece hıc kalkmadı sabahta aramadı o gece kapandı meme olayıanne ıcınde duygusal bı surec bence bı anda bıraktırmak anne de zorlanır yanı oda alısıyor sonucta
Merhaba hanımlar
Bende aranıza yeni katıldım Ekim annesi olacağım inşaAllahRabbim hepimize bebişlerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin, hamileliğimizi kolaylaştırsın
Merhaba bende yeni katıldım pek bilgim yok size cevap verirlerse bende öğreneyim bariAyy hiç bilmiyorum nasıl oluyor listeye yazdırmak :) hangi bilgileri söylemem gerekiyor
Herkese merhaba bende Allah kısmet ederse ekımin ilk annelerinden bir olacağım suan 11+2 deyım sizlerin hamileliği nasıl geçiyor
Hayırlı olsun benim de 11+2 usg göre. Aynı gidiyoruz seninle
Hadi bakalım benimde 12.haftada kontrolüm var inşallah belli olurAmin canım aminn inşallah. Sağlıkla sıhhatle. Bir kız bir erkek var şu an elimizde benimde 2 hafta sonra kontrolüm 13.hfta oluyor heralde belli olur artık heyecanlıyım
Yaaa öyle mi bidaha ki kontrolün ne zaman canımBende 11+2
En son bir hafta önce gitmiştim.Yaaa öyle mi bidaha ki kontrolün ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?