2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
En son bir hafta önce gitmiştim.

Bir daha 12+2 olduğumda gideceğim. (haftaya) İkili tarama için
Muhtemelen seni de o civarlarda çağırmışlardır.
Evet canım kendi doktorum 13.haftada da gelirsen burda bakarız istersen devlet hast de gidebilirsin dedi. Bende şimdi önümüzde ki hafta içi devlette yaptırmayı düşünüyorum yani benim de tam senin gibi olcak haberleşelim muhakkak

Merhaba bende yeni katıldım pek bilgim yok size cevap verirlerse bende öğreneyim bariBu arada bende Amerika gurbetçisiyim
İlk sayfa da liste var ya oradaki bilgileri yazarsanız eklerim dedi yaş, beklenen doğum tarihi ,kacinci cocuk bir de yaşadığınız yer sanırım

Beeennnn ama doktor olur dedi
Daha dün gittim doktora
Benden idrarı kültürü istedi

Benim alt karın acısı vardı ama bgn öğlen boyunca adet ağrısı gibi oldu en son böyle 5.6. Haftalar da olmuştu. Şimdi yok gibi anlamayamadım normalmidir
Ben de 6. Hafta da başladı doktora gittiğimde vardı ama yazmıştım ya kist de var dedi bilmiyorum adet olacak gibi de oluyor ama rahatsız ediyor sürekli wc de peçete kontrolü yapıyorum idrar almisti o zaman benden kültür de oda temiz çıkmıştı öyle işte yalnız değilsek normaldir diyoruz kendimizi motivasyon ediyoruz

Günaydın canım
Aslında hamilelikte olan kistler zararsız derler hamileliği besler gbi bişey demişti eski doktorum. Normal demek gelip gidiyo belirtiler aman ii olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…