- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
İnşallah canım benim inşallahGünaydın canım
Aslında hamilelikte olan kistler zararsız derler hamileliği besler gbi bişey demişti eski doktorum. Normal demek gelip gidiyo belirtiler aman ii olsunlarda
Günaydınlar canimmmm geçmiyor gerçekten günlerSelamlar şükürler olsun kı bu hafta calısan hamıslerımız ıcın bıtıyor cumaları mutlu oluyorum o yuzden hemde randevuma cok az kalmıs oluyor , cok sabırsızım okadar bekledim şu son gunler gecmıyor sankı
SELAMLAR CANIM VALLA AKŞAMI İPLE ÇEKİYORUM İŞ BİTSEDE EVE GİTSEM. BENİMDE PAZARTESİ RANDEVUM AYNI HEYECANLARI YAŞIYORUZ. ÇALIŞAN HAMİLE KADINLARA ALLAH GÜÇ SABIR VERSİN VALLA ZORMUŞ.Selamlar şükürler olsun kı bu hafta calısan hamıslerımız ıcın bıtıyor cumaları mutlu oluyorum o yuzden hemde randevuma cok az kalmıs oluyor , cok sabırsızım okadar bekledim şu son gunler gecmıyor sankı
Valla oyle son zamanları nasıl getırcez bakalım Rabbım guc kuvvet versın dıyorum oglumda 33. Haftada ayrılmıstım izne ama bunda 36 37 e kadar calısmak ıstıyorum ınsallah basarabılırımSELAMLAR CANIM VALLA AKŞAMI İPLE ÇEKİYORUM İŞ BİTSEDE EVE GİTSEM. BENİMDE PAZARTESİ RANDEVUM AYNI HEYECANLARI YAŞIYORUZ. ÇALIŞAN HAMİLE KADINLARA ALLAH GÜÇ SABIR VERSİN VALLA ZORMUŞ.
Haha yaa sen zaten başka bir şeysin benim gözümde hem çalışıyorsun hem evde bir çocuğun var maşallahSoyle soyleyım for example meeeunutuyorsun , unutmasan dusunmen zor olur zaten . Şöyleki ben dogumdan ıkı gun sonra durdum ve dedım kı karnımda nasıl haraket edıyordu bu cocuk o hıssı hatırlayamadım resmen
Teşekkür ederim bunu duyduğuma sevindimİlk hamileligimde adını hatirlamadigim bir ilaç kullandım 11. Haftada bulantı kusma geçti. Sonrakinde sabah akşam iğne oldum yine 11. Haftada rahatladım 12 de normale döndüm. Çok şükür hiçbiri bağımlılık yapmadı. Şuan prilam kullanıyorum inan faydası oluyor yoksa bulantı kusmadan gözümü açamıyorum. Şimdi 10. Haftadayim ve önceki haftalara göre daha rahatım 11-12 de rahatlayacagim belli. Elbette herkeste farklı etki eder ama bağımlılık yapacağını sanmıyorum
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizin nerede böyle zor hamilelik geçiren varsa herkesin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun. Benimde hiç belirtim yok diye içim içimi yiyor. Acaba iyi mi sıkıntı var mı, öksürüyorum kasığıma ağrı girmezse niye girmedi diye düşünüyorum. Herkes daha ne istiyorsun diyorBelirtin olmasa sen de bu sefer acaba iyi mi diyecektin belki de , inşallah en kısa zamanda bulantıların biter güzel bi hamilelik geçirirsin
Normalde 32. Haftada doğun izni başlıyor değil mi ? Benim arkadaşlarım 1 ay uzattılar son aya kadar çalıştılar. Ben sanırım hemen izne ayrılırım evde oturmayı ve uyumayı çok istiyorumValla oyle son zamanları nasıl getırcez bakalım Rabbım guc kuvvet versın dıyorum oglumda 33. Haftada ayrılmıstım izne ama bunda 36 37 e kadar calısmak ıstıyorum ınsallah basarabılırım
ben doktora söyledim bana GAVİSCON yazdı çok şükür rahatladımBende çok oldu canım 6. ve 7. haftalarda ama son 2-3 haftadır geçti rahatladım. Açken oluyor daha çok sabahları falan
Benim ilk bebeiş olacak ama bende senin gibi 36 haftaya kadar çalışmak istiyorum ama bilmiyorum kaldırabilecekmiyim yaşımda 40 oldum. Başarabiliriz inşallah :)Valla oyle son zamanları nasıl getırcez bakalım Rabbım guc kuvvet versın dıyorum oglumda 33. Haftada ayrılmıstım izne ama bunda 36 37 e kadar calısmak ıstıyorum ınsallah basarabılırım
Evet kuzum 32 den sonra ayrılabılıyorsun , uzatankarın çoğuda dogumdan sonra calısacak olup o gunlerımı bebekle gecırırım ıznım daha cok olur dıye düşünen anneler oluyor genelde de ozel sektor ben calısmıcam ama ıssızlık ıcın prımlerımı doldurmam gerekıyor dayanmalıyım oyuzdenNormalde 32. Haftada doğun izni başlıyor değil mi ? Benim arkadaşlarım 1 ay uzattılar son aya kadar çalıştılar. Ben sanırım hemen izne ayrılırım evde oturmayı ve uyumayı çok istiyorumsabahları uyanmak işkence resmen
Valla zor oluyor agırlasınca yalan yok ama olmalıBenim ilk bebeiş olacak ama bende senin gibi 36 haftaya kadar çalışmak istiyorum ama bilmiyorum kaldırabilecekmiyim yaşımda 40 oldum. Başarabiliriz inşallah :)
Valla oyle son zamanları nasıl getırcez bakalım Rabbım guc kuvvet versın dıyorum oglumda 33. Haftada ayrılmıstım izne ama bunda 36 37 e kadar calısmak ıstıyorum ınsallah basarabılırım
Merak etme ıkıncı trımesterde o enerjıne gerı kavusacaksın bebısınle sen alısana kadar bu surec normal vucut extra calısıyor bebıs buyusun dıye bebıs vucuttan destek alıyor buyumek ıcın normal , esım devamlı bana bı canlan yaa dıyor benımde enerjımı emıyorsunHaha yaa sen zaten başka bir şeysin benim gözümde hem çalışıyorsun hem evde bir çocuğun var maşallahcidden ben şu halimle çalıştığımı düşünemiyorum Allah da biliyor valla yarattığı kulu ben normalde hamileyken çalışıp işten doğuma yakın çıkacaktım hamileyken de çalışırım diyordum şimdi hayatta kalabildiğime nefes almayı başarıp sonraki güne çıktığıma şükrediyorum
Geçen akşam o kadar berbattım ki banyoya bile eşim götürdü. Bu halsizlik bitkinlik böyle devam ederse korkarım doğumdan sonra da adam hem bebeğe hem bana bakacak
ben de kendimi bir şey sanırdım baya pembe totolu çıktım bu konuda
Teşekkür ederim bunu duyduğuma sevindim
Ben de başladım zaten kullanmaya umarım fayda eder ve kısa zamanda da kendiliğinden geçer
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizin nerede böyle zor hamilelik geçiren varsa herkesin yardımcısı olsun
Tek istediğim bir an önce kolay günlerin gelmesi ve herkesin dediği tadını çıkaracağım günleri görmek
Kesınlıkle oyle bende bunların hıcbırını planlayarak soylemıyorum nasıp olursa bu sekılde olur dıye dusunuyorum , gerısı Rabbım’e kalmısAl benden de o kadar canım şimdi çalışıyorum iyiyim ama bende son 36ya kadar çalışmayı düşünüyorum 30a kadar da tutabilirsem nöbet tutmak istiyorum.
Ben hemşireyim çalıştığım hastanede nöbetler 24 saat şeklinde hem 8 saat mesai hem 24 saat nöbet şeklinde çalışıyorum.Mesela bu ay 6 nöbetim 8 mesaim var.O da yoruyor insanı
Devlet gebelere 24.haftadan sonra nöbet tutmama hakkı veriyor ama hastanedeki yöneticiler o kadar anlayışsız ki gebe olan arkadaşlarım ayrılıp mesai çalıştığı zaman sürekli farklı birimlerde çalıştırılmışlar.Bende bunu yaşamak istemediğim için o zamanki durumum el verirse doktor onayı alıp en azından bi 30. haftaya kadar nöbet tutmak istiyorum sonra 6 hafta da mesai gelip 36. haftada doğum iznine ayrılırım diye düşünüyorum bakalım ama nasip.
Kul plan yapar kader gülermiş biz ne kadar plan yapsak da bilemiyoruz ne olacak bu süreci sağlıklı bir şekilde bitirmek bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak tek temennim
Kesınlıkle oyle bende bunların hıcbırını planlayarak soylemıyorum nasıp olursa bu sekılde olur dıye dusunuyorum , gerısı Rabbım’e kalmısIlk doğumumda gebelıgımde cok planlar yaptım hepsı alt ust oldu psıkolojık olarak sonrasından toparlayamadım uzun bı sure , oyuzden bende bebegımde Rabbım e emanetiz. Hangı bolumdesın hastanede zor cok senın ıcın full nobetlerden sonra dınlenme suren nasıl pekı Yetıyormu
Okadarcıkta anlayıs gösterseler keske umarım hersey guzel olurGöğüs servisindeyim o da baya yoğun oluyor 24 nöbetten sonra 48 saat evdeyim ama bazen ihtiyaca göre 24 saat dinlenip diğer gün 8 saat mesaiye gidiyorum.
İşte bizim gebelik süreci nasıl ilerleyecek aslında hepsi ona bağlı bir arkadaşım 32.haftaya kadar nöbet tuttu mesela 36da da doğum yaptı.
Çok ağırlaşmazsam en azından tam nöbetten çıkmak istemiyorum servis sorumlusuyla konuşup en azından haftada 1 nöbet olsa idare ederim diye düşünüyorum da bakalım artık nasip
İnşallah canım bakalım nasıl olacak.Okadarcıkta anlayıs gösterseler keske umarım hersey guzel olur
dayanabildiğimiz kadar artık diyelim o zaman :)Valla zor oluyor agırlasınca yalan yok ama olmalı
iç karın diye bıse yokmuş cnm. önceki gebeliğimde 9 aylık hamıleydım 5 aylık gıbı görunuyordu. doktoruma dedım hocam herkes senın karnın nıye kucuk dıyor iç karnım mı genıs dıye. asla öyle bıse yok onlar uydurma şeyler iç karın dıye bıse yok dedi. senın boyun uzun o yuzden öyle görunuyor demıstı herkesın gebeliği farklı dedi.Valla bana da herkes diyor ama ben artık iç karın hacmi olayına aşırı inanıyorum eğer gebenin iç karın hacmi küçükse ilk aylardan belli oluyormuş genişse geç belli oluyormuş.
Yani ben gebe kalmadan önce 52 kiloydum pantolonlarım felan hep 52 kiloya göre gebe kaldığım ay 50 kiloya düştüm yani 50 kilo ile gebe kaldım şimdi 9+5teyim hala 50 kiloyum ama pantolonlarım olmuyor karnımı sıkıyor çünkü göbeğim çıktı yani aynı kiloda olup göbeğimin çıkması göbek değil bebek olması demek nasıl 52 kiloda olurken 50 kiloda olmuyorçevremde bilen arkadaşlara soruyorum ama bebek çıkmaz diyorlar işte ama çıkıyor şimdi 2 eşofman 1 tane 38 beden pantolon aldım bunlar şimdi tam oluyor her yere eşofmanla gidesim var resmen
Yaa demeİnşallah canım bakalım nasıl olacak.
Yani işin kötü yanı serviste çalışan arkadaşlarımın yarısı 40 yaş üstü hala nöbet tutuyorlar yarısı benim yaşlarımda ama hepsi evli çocukluo yüzden kimse fazla nöbet tutmak iste istemiyor normalde daha genç ekipler bekar sayısı fazla ekipler çok nöbet tutup fazla mesai parası almak isterler bizde o da yok
İDrar yaparken sızlanma falan yok kasığım ağrıyor sadece o kadarİdrar yolu enfeksiyonundan mı şüphelendi acaba bel ağrısı idrar yaparken sızlama yanma var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?