2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
SELAMLAR CANIM VALLA AKŞAMI İPLE ÇEKİYORUM İŞ BİTSEDE EVE GİTSEM. BENİMDE PAZARTESİ RANDEVUM AYNI HEYECANLARI YAŞIYORUZ. ÇALIŞAN HAMİLE KADINLARA ALLAH GÜÇ SABIR VERSİN VALLA ZORMUŞ.

SELAMLAR CANIM VALLA AKŞAMI İPLE ÇEKİYORUM İŞ BİTSEDE EVE GİTSEM. BENİMDE PAZARTESİ RANDEVUM AYNI HEYECANLARI YAŞIYORUZ. ÇALIŞAN HAMİLE KADINLARA ALLAH GÜÇ SABIR VERSİN VALLA ZORMUŞ.
Valla oyle son zamanları nasıl getırcez bakalım Rabbım guc kuvvet versın dıyorum oglumda 33. Haftada ayrılmıstım izne ama bunda 36 37 e kadar calısmak ıstıyorum ınsallah basarabılırım

Soyle soyleyım for example meee unutuyorsun , unutmasan dusunmen zor olur zaten . Şöyleki ben dogumdan ıkı gun sonra durdum ve dedım kı karnımda nasıl haraket edıyordu bu cocuk o hıssı hatırlayamadım resmen
Haha yaa sen zaten başka bir şeysin benim gözümde hem çalışıyorsun hem evde bir çocuğun var maşallah cidden ben şu halimle çalıştığımı düşünemiyorum Allah da biliyor valla yarattığı kulu ben normalde hamileyken çalışıp işten doğuma yakın çıkacaktım hamileyken de çalışırım diyordum şimdi hayatta kalabildiğime nefes almayı başarıp sonraki güne çıktığıma şükrediyorum
Geçen akşam o kadar berbattım ki banyoya bile eşim götürdü. Bu halsizlik bitkinlik böyle devam ederse korkarım doğumdan sonra da adam hem bebeğe hem bana bakacak
ben de kendimi bir şey sanırdım baya pembe totolu çıktım bu konuda

Teşekkür ederim bunu duyduğuma sevindim
Ben de başladım zaten kullanmaya umarım fayda eder ve kısa zamanda da kendiliğinden geçer

Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizin nerede böyle zor hamilelik geçiren varsa herkesin yardımcısı olsun
Tek istediğim bir an önce kolay günlerin gelmesi ve herkesin dediği tadını çıkaracağım günleri görmek

Valla oyle son zamanları nasıl getırcez bakalım Rabbım guc kuvvet versın dıyorum oglumda 33. Haftada ayrılmıstım izne ama bunda 36 37 e kadar calısmak ıstıyorum ınsallah basarabılırım
Normalde 32. Haftada doğun izni başlıyor değil mi ? Benim arkadaşlarım 1 ay uzattılar son aya kadar çalıştılar. Ben sanırım hemen izne ayrılırım evde oturmayı ve uyumayı çok istiyorum sabahları uyanmak işkence resmen

Benim ilk bebeiş olacak ama bende senin gibi 36 haftaya kadar çalışmak istiyorum ama bilmiyorum kaldırabilecekmiyim yaşımda 40 oldum. Başarabiliriz inşallah :)

Evet kuzum 32 den sonra ayrılabılıyorsun , uzatankarın çoğuda dogumdan sonra calısacak olup o gunlerımı bebekle gecırırım ıznım daha cok olur dıye düşünen anneler oluyor genelde de ozel sektor ben calısmıcam ama ıssızlık ıcın prımlerımı doldurmam gerekıyor dayanmalıyım oyuzden

Al benden de o kadar canım şimdi çalışıyorum iyiyim ama bende son 36ya kadar çalışmayı düşünüyorum 30a kadar da tutabilirsem nöbet tutmak istiyorum.
Ben hemşireyim çalıştığım hastanede nöbetler 24 saat şeklinde hem 8 saat mesai hem 24 saat nöbet şeklinde çalışıyorum.Mesela bu ay 6 nöbetim 8 mesaim var.O da yoruyor insanı
Devlet gebelere 24.haftadan sonra nöbet tutmama hakkı veriyor ama hastanedeki yöneticiler o kadar anlayışsız ki gebe olan arkadaşlarım ayrılıp mesai çalıştığı zaman sürekli farklı birimlerde çalıştırılmışlar.Bende bunu yaşamak istemediğim için o zamanki durumum el verirse doktor onayı alıp en azından bi 30. haftaya kadar nöbet tutmak istiyorum sonra 6 hafta da mesai gelip 36. haftada doğum iznine ayrılırım diye düşünüyorum bakalım ama nasip.
Kul plan yapar kader gülermiş biz ne kadar plan yapsak da bilemiyoruz ne olacak bu süreci sağlıklı bir şekilde bitirmek bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak tek temennim

Merak etme ıkıncı trımesterde o enerjıne gerı kavusacaksın bebısınle sen alısana kadar bu surec normal vucut extra calısıyor bebıs buyusun dıye bebıs vucuttan destek alıyor buyumek ıcın normal , esım devamlı bana bı canlan yaa dıyor benımde enerjımı emıyorsun yapcak bısey yok sabır tevekkul ılk uc ay sıkıntılı dönem Sonrası guzel Son aylarda da sabırsızlık baslıyo ben hersabah bugunde dogurmadım dıye kalkıyordum sımdı sez gunu verılınce nolcam acepp

Kesınlıkle oyle bende bunların hıcbırını planlayarak soylemıyorum nasıp olursa bu sekılde olur dıye dusunuyorum , gerısı Rabbım’e kalmıs Ilk doğumumda gebelıgımde cok planlar yaptım hepsı alt ust oldu psıkolojık olarak sonrasından toparlayamadım uzun bı sure , oyuzden bende bebegımde Rabbım e emanetiz. Hangı bolumdesın hastanede zor cok senın ıcın full nobetlerden sonra dınlenme suren nasıl pekı Yetıyormu

Göğüs servisindeyim o da baya yoğun oluyor 24 nöbetten sonra 48 saat evdeyim ama bazen ihtiyaca göre 24 saat dinlenip diğer gün 8 saat mesaiye gidiyorum.
İşte bizim gebelik süreci nasıl ilerleyecek aslında hepsi ona bağlı bir arkadaşım 32.haftaya kadar nöbet tuttu mesela 36da da doğum yaptı.
Çok ağırlaşmazsam en azından tam nöbetten çıkmak istemiyorum servis sorumlusuyla konuşup en azından haftada 1 nöbet olsa idare ederim diye düşünüyorum da bakalım artık nasip

Okadarcıkta anlayıs gösterseler keske umarım hersey guzel olur

Okadarcıkta anlayıs gösterseler keske umarım hersey guzel olur
İnşallah canım bakalım nasıl olacak.
Yani işin kötü yanı serviste çalışan arkadaşlarımın yarısı 40 yaş üstü hala nöbet tutuyorlar yarısı benim yaşlarımda ama hepsi evli çocuklu o yüzden kimse fazla nöbet tutmak iste istemiyor normalde daha genç ekipler bekar sayısı fazla ekipler çok nöbet tutup fazla mesai parası almak isterler bizde o da yok

iç karın diye bıse yokmuş cnm. önceki gebeliğimde 9 aylık hamıleydım 5 aylık gıbı görunuyordu. doktoruma dedım hocam herkes senın karnın nıye kucuk dıyor iç karnım mı genıs dıye. asla öyle bıse yok onlar uydurma şeyler iç karın dıye bıse yok dedi. senın boyun uzun o yuzden öyle görunuyor demıstı herkesın gebeliği farklı dedi.

Yaa deme parada gozu yok sızın ekıbın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…