Valla çok tuhaflar kilo alsam kilodan olur derim kilo yok ortada eşim bilr diyor hiç göbeğini böyle görmemiştim diyeTabi ki çıkar göbeğimiz tam büyümesi 4 ayı bulur ama.su an da olacak insanlar bir tuhaf
Kuzum çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunay benımde randevuma az kaldı 22 sı merakla beklıyorum yaa kalbım pır pır resmen :) sağlıkla buyudugunu kıpır kıpır olduğunu gorelım ınsallah amın
Asırı sallamasyon bısey benceKuzum çin takvimi hakkında ne düşünüyorsun
Aynen öyle kuzumburda turkıyenın bır suru ılınden ılcesınden kadınlarla konusuyorsun kuzum , hepsı mı anlasmalı
Bilmiyorum arkadasının yorumu bana cok sağlıklı gelmedı acıkcası
Sen bıdahakı kontrolune gıtsen doktor kılonu farketse sana kızsa ben verdım neden ıcmedın dıye ne dıyeceksın balım , yapma bosver.
İlacını kullanmaya basla bıraz toparlan kendıne gel , kılon olsa dıcemkı kaybedecek kılon var hadı ıcme tamam ama zaten zayıfsın
Ay cok tatlı oluyo öyle hamileleler. Bide erkekse tam top yutma gibi durur derlerİnşallah seninki geniştir canım benimkinin küçük olduğunu düşünüyorumaşırı kilo almazsam top yutmuş gibi gezerim artık
Boyle cıktı bendeKuzum çin takvimi hakkında ne düşünüyorsun
İnşallah öyledir kuzum doktor da çok önemsemedi zaten inşallah kendiliğinden kaybolur hemen ikimizinki deBenim de sağ tarafımda kist varmış . Doktor hiç önemli değil bu kistler hamilelikte oluyor sonra kayboluyor dedi . Sağ tarafımda ara sıra ağrısını hissediyorum zaten ama hiç önemli bir durum değilmuhtemelen seninki de böyle bir şey
Canım ne kilosu rahim artık normal boyunda değil ki onların dediğine bakma şu an küçük sadece yok değil yani bebek o hatta 12 den sonra çok şaşıracaksın her hafta büyüyecek daha fazlaValla çok tuhaflar kilo alsam kilodan olur derim kilo yok ortada eşim bilr diyor hiç göbeğini böyle görmemiştim diye
Soyle soyleyım for example meeeAynen öyle kuzum
Çok kötü durumdayım cidden sürekli ağlıyorum sabretmemi kolaylaştır diyorum Allah’ıma
Bulantıdan öyle bir hale geldim ki burada hamile kalmaya çalışanların topiklerini görünce bile mideme sancı giriyor. Durun durun yapmayın ben yandım siz de yanmayın diyesim geliyor
Birkaç ay önce saf saf hamile kalmaya çalışırken başıma bunların geleceğinden habersizdim. Şu an her şeye herkese şaşıyorum mesela insanlar bunu bile bile nasıl ikinci üçüncü çocuk yapıyor diyorum.
Gördüğüm de daha bişi yok altı üstü bulantı yani doğumu falan görsem ne olcam kim bilir.
Teşekkür ediyorum canım hemen yazıyım listeye adım eklensin o haldeyaşın , sat tarıhın , beklenen tarıh,kacıncı cocuk :) yeterlı olur canım benım en basta 1.sayfada hamıslerımızın lıstesı var :)
Valla bana da herkes diyor ama ben artık iç karın hacmi olayına aşırı inanıyorum eğer gebenin iç karın hacmi küçükse ilk aylardan belli oluyormuş genişse geç belli oluyormuş.
Yani ben gebe kalmadan önce 52 kiloydum pantolonlarım felan hep 52 kiloya göre gebe kaldığım ay 50 kiloya düştüm yani 50 kilo ile gebe kaldım şimdi 9+5teyim hala 50 kiloyum ama pantolonlarım olmuyor karnımı sıkıyor çünkü göbeğim çıktı yani aynı kiloda olup göbeğimin çıkması göbek değil bebek olması demek nasıl 52 kiloda olurken 50 kiloda olmuyorçevremde bilen arkadaşlara soruyorum ama bebek çıkmaz diyorlar işte ama çıkıyor şimdi 2 eşofman 1 tane 38 beden pantolon aldım bunlar şimdi tam oluyor her yere eşofmanla gidesim var resmen
Zayıf olanlarda çabuk çıkıyor ya bence çıkması normal sonuçta rahim büyüyor ,ben kiloluyum iç karnımda geniş muhtemelen bi fark yok.İnşallah seninki geniştir canım benimkinin küçük olduğunu düşünüyorumaşırı kilo almazsam top yutmuş gibi gezerim artık
BencedeAsırı sallamasyon bısey bence
İlk hamileligimde adını hatirlamadigim bir ilaç kullandım 11. Haftada bulantı kusma geçti. Sonrakinde sabah akşam iğne oldum yine 11. Haftada rahatladım 12 de normale döndüm. Çok şükür hiçbiri bağımlılık yapmadı. Şuan prilam kullanıyorum inan faydası oluyor yoksa bulantı kusmadan gözümü açamıyorum. Şimdi 10. Haftadayim ve önceki haftalara göre daha rahatım 11-12 de rahatlayacagim belli. Elbette herkeste farklı etki eder ama bağımlılık yapacağını sanmıyorumKuzum benim de çok değişken napıcam bilmiyorum valla moralim de çok bozuk bulantı iştahsızlık yapıyor 45 ten 43 e düşmüşüm bile doktor iştahıma iyi gelir belki bulantım azalınca diye prilam yazdı dün ama bugün de bir arkadaşım beni korkuttu hatta konu açtım ilacı kullananlar ve sonra bırakanlar yazar belki diye
Kusmuyorsan alma ilacı diyor arkadaşım sabret diyor. Bu sefer ilaca bağımlı olup bırakamıyorsun beklesen belki bir iki haftaya geçecek ama ilaç alınca baskılıyorsun ve belki gebelik sonuna kadar miden bulanıyor ilaçsız yapamıyorsun diyor
Ne yapacağımı şaşırdım ilacı alsam bir dert almasam bir dert bu şekilde de yaşanmıyor nereye kadar dayanıcam 42 kilo altına düşersem benim için de bebek için de tehlikeli olabilir ben 42 kilo be altına düşersem adet bile olamıyordum
VallaAy cok tatlı oluyo öyle hamileleler. Bide erkekse tam top yutma gibi durur derler
Canım ne kilosu rahim artık normal boyunda değil ki onların dediğine bakma şu an küçük sadece yok değil yani bebek o hatta 12 den sonra çok şaşıracaksın her hafta büyüyecek daha fazla
Allah yardımcın olsun. Benimde hiç belirtim yok diye içim içimi yiyor. Acaba iyi mi sıkıntı var mı, öksürüyorum kasığıma ağrı girmezse niye girmedi diye düşünüyorum. Herkes daha ne istiyorsun diyorAynen öyle kuzum
Çok kötü durumdayım cidden sürekli ağlıyorum sabretmemi kolaylaştır diyorum Allah’ıma
Bulantıdan öyle bir hale geldim ki burada hamile kalmaya çalışanların topiklerini görünce bile mideme sancı giriyor. Durun durun yapmayın ben yandım siz de yanmayın diyesim geliyor
Birkaç ay önce saf saf hamile kalmaya çalışırken başıma bunların geleceğinden habersizdim. Şu an her şeye herkese şaşıyorum mesela insanlar bunu bile bile nasıl ikinci üçüncü çocuk yapıyor diyorum.
Gördüğüm de daha bişi yok altı üstü bulantı yani doğumu falan görsem ne olcam kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?