2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle kuzum
Çok kötü durumdayım cidden sürekli ağlıyorum sabretmemi kolaylaştır diyorum Allah’ıma
Bulantıdan öyle bir hale geldim ki burada hamile kalmaya çalışanların topiklerini görünce bile mideme sancı giriyor. Durun durun yapmayın ben yandım siz de yanmayın diyesim geliyor
Birkaç ay önce saf saf hamile kalmaya çalışırken başıma bunların geleceğinden habersizdim. Şu an her şeye herkese şaşıyorum mesela insanlar bunu bile bile nasıl ikinci üçüncü çocuk yapıyor diyorum.
Gördüğüm de daha bişi yok altı üstü bulantı yani doğumu falan görsem ne olcam kim bilir.

İnşallah öyledir kuzum doktor da çok önemsemedi zaten inşallah kendiliğinden kaybolur hemen ikimizinki de

Valla çok tuhaflar kilo alsam kilodan olur derim kilo yok ortada eşim bilr diyor hiç göbeğini böyle görmemiştim diye
Canım ne kilosu rahim artık normal boyunda değil ki onların dediğine bakma şu an küçük sadece yok değil yani bebek o hatta 12 den sonra çok şaşıracaksın her hafta büyüyecek daha fazla

Soyle soyleyım for example meee unutuyorsun , unutmasan dusunmen zor olur zaten . Şöyleki ben dogumdan ıkı gun sonra durdum ve dedım kı karnımda nasıl haraket edıyordu bu cocuk o hıssı hatırlayamadım resmen

kesinlikle sana katılıyorum . Ben 60 ile hamile kaldım şu an 2 kilo verdim 58 kiloyum ama gel gör ki kocaman göbeğim çıktı . Normalde göbeğim hiç yok ama böyle kıyafetlerden bile belli oluyor belki ödem belki bebek bilmiyorum ama kiloyla bağlantısız olarak göbek çıktı

İnşallah seninki geniştir canım benimkinin küçük olduğunu düşünüyorum aşırı kilo almazsam top yutmuş gibi gezerim artık
Zayıf olanlarda çabuk çıkıyor ya bence çıkması normal sonuçta rahim büyüyor ,ben kiloluyum iç karnımda geniş muhtemelen bi fark yok.

İlk hamileligimde adını hatirlamadigim bir ilaç kullandım 11. Haftada bulantı kusma geçti. Sonrakinde sabah akşam iğne oldum yine 11. Haftada rahatladım 12 de normale döndüm. Çok şükür hiçbiri bağımlılık yapmadı. Şuan prilam kullanıyorum inan faydası oluyor yoksa bulantı kusmadan gözümü açamıyorum. Şimdi 10. Haftadayim ve önceki haftalara göre daha rahatım 11-12 de rahatlayacagim belli. Elbette herkeste farklı etki eder ama bağımlılık yapacağını sanmıyorum

Ay cok tatlı oluyo öyle hamileleler. Bide erkekse tam top yutma gibi durur derler
Valla Papatyamaviss ve sandriyon kız dedi tabi önce sağlıklı sıhhatli olsun da ne yalan söyleyeyim bende kız istiyorum hatta bütün aile kız istiyoruz ama yıllar önce eşimle sevgiliyken bir rüya görmüştüm erkek bebekti geçenlerde de eşim rüyasında erkek görmüş çin takvimini aşırı saçma buluyorum ama orda da erkek
Hayırlısı olsun bakalım 3 hafta sonra 12.haftada kontrolüm var o zaman belli olur belki

Canım ne kilosu rahim artık normal boyunda değil ki onların dediğine bakma şu an küçük sadece yok değil yani bebek o hatta 12 den sonra çok şaşıracaksın her hafta büyüyecek daha fazla

Bencede öyle şimdi bile haftalık 10 günde bir felan aynada karnımın fotoğrafını çekmeye çalışıyorum şimdi bile büyüme belli yani fark var

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun. Benimde hiç belirtim yok diye içim içimi yiyor. Acaba iyi mi sıkıntı var mı, öksürüyorum kasığıma ağrı girmezse niye girmedi diye düşünüyorum. Herkes daha ne istiyorsun diyor Belirtin olmasa sen de bu sefer acaba iyi mi diyecektin belki de , inşallah en kısa zamanda bulantıların biter güzel bi hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…