2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
Valla normalde dünyanın en düz insanıyımdır hiçbişeyden tiksinmem ama şimdi kendi saçımı toplarken midem bulanıyor,kıl-tüy görmek istemiyorum eşime nolur atletle gezme falan diyorumeşim diyo eski karımı özledim diken üstünde geziyorum normalde günde 3-3.5lt su içerdim sabah kalktığım gibi 3 bardak içerdim yoksa başım ağrırdı duramazdım şimdi günde toplam 3/4 bardak içinde seviniyorum sudan da tiksindim

ne hallere geldik desene

Kızlar troid hormonum düşük çıkmış 1 ay sonra tekrar tahlil yapalım dedi doktor ama boğulurcasina boğazım sanki biri tutuyor gibi çok kötü birşey dereotu yemeye basladm hafifledi bu his ama inşallah kan verene kadar normale döner denedigim şey ikili test yapmak istemezsen doktor birşey demez dimi yapsakta yaomasakta birşey degismiycek sonuçta

ben oğlumda yaptırmadım canım , doktorumda onermedı o zaman kı bunda da dusnumuyorum ama doktorum farklı ıstermı bılemedım

Kizlar selam birsey sormak istiyorum...hazir krema olan pastacilik urunlerini tuketebilir miyiz?kimsenin cani birsey cekmesin diye sorabildigimce kapali soruyorum

Kizlar selam birsey sormak istiyorum...hazir krema olan pastacilik urunlerini tuketebilir miyiz?kimsenin cani birsey cekmesin diye sorabildigimce kapali soruyorum
Çiğ yumurta falan yoksa ye gıtsın kuzum ya ben boyleyım benden cevaplar boyle yumurta olanlar pısırılıyo zaten

Kızlar selamm az önce doktordan çıktım çok heyecanlıyım
6 martta kalp atışı için gidip duyamamıştık. Bugün duyduk sat’ a göre 8+2 yim ama bugun ultrasonda 7+4 çıktı. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama içime kurt düştü tabi. Aranızda böyle olan var mı?
Birde cinsiyet tahmini alabilir miyim

Eklentiler

• EBCE3A0C-3C8C-41DB-A575-9891AB3CD27B.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 56
amanın doktor baya bı buyutmus plesantasını goremıyorum kuzum genıs acıdan varmı foto hıc , hayırlı olsun

BENDE 10 MARTTA 7+2 DE GİTTİM 6 HAFTALIK ÇIKTI. BUGÜN 8+2 YİM BENDE PAZARTESİ BENDE KALP ATIŞINA GİDECEĞİM AYNIYIZ İNŞALLAH BENDE DUYACAĞIM BEBİŞİMİN. KARINDANMI DUYDUN CANIM ?

BENDE 10 MARTTA 7+2 DE GİTTİM 6 HAFTALIK ÇIKTI. BUGÜN 8+2 YİM BENDE PAZARTESİ BENDE KALP ATIŞINA GİDECEĞİM AYNIYIZ İNŞALLAH BENDE DUYACAĞIM BEBİŞİMİN. KARINDANMI DUYDUN CANIM ?
6 marttada karından bakılmıştı ozaman görünmemişti sadece kese ve yolk vardı. şimdide karından duyuldu canım. inşallah duyacaksın sende. sağlıklıca alıcaz bebişleri kucağımıza ::))

Bence yakinlarina soyle canim ya

Bak bizim gelinimiz evlendikden 1 ay sonra hamile kalmis ama dis gebelikmis . Hic kimseyle paylaşmadi ne kendi ailesiyle nede bizimle. Gittigi doktor bunu surekli oyaladigi icin 3 ay oyle dolasmis en sonunda tupunun birini aldilar

Enazindan birimizle paylassaydi belki baska doktora git falan diye yonlendirirdik. Onada psikologu sey demis ne kadar cok kisiyle paylasirsan acin buyur. Ben oyle oldugunu dusunmyyorum ya

Boyle onemli seyleri yakinlarinla paylasmak onemli benim fikrim tabiki
Ben pozitifi gordum pat hemen soyledim

Simdi bu anlattigim konuyla seninki farkli tabiki ama en azindan dikkatli olunulmasi icin iste nebilim.. ha aklima geldi ben mesela sadece yakinlarima surekli gorduklerimle paylastim. Turkiyedeki teyzemin kizi deprem bolgesinde yasiyolar kardesi cesetleri ne halde atiyolar gibisine foto yollamis, bizde videolu gorusmedeydik oda bana gosteriyodu o an soyledim gosterme ben cok etkilenirim hamileyim dedim. Hani insanlar ona gore davraniyo onu demek istiyorum
Yanlis anlama beni canim

Çiğ yumurta falan yoksa ye gıtsın kuzum ya ben boyleyım benden cevaplar boyle yumurta olanlar pısırılıyo zaten
Valla benim köpüşün doğum günü yarın geçen yıl kutlamıştık bu yıl da kutlayalım dedik şimdi Pasta yapıyorum bende hiç dikkat etmiyorum çiğ olmadıktan sonra az da olsa tavuk bile yiyorum evde kendi pişirdiğim tavuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…