Valla normalde dünyanın en düz insanıyımdır hiçbişeyden tiksinmem ama şimdi kendi saçımı toplarken midem bulanıyor,kıl-tüy görmek istemiyorumKızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
Evet kız tebrik ediyorumkac senesınden bu ultrason dur hele bebısı zor gordum plesantası zaten gozukmuyor ama basının yonunden ve sırtını verıs seklınden kız dıyorumresmen sınava tabı tutuluyorum
karından bakılıyor vajınal yanıltıcı olablıyormuşEvet kız tebrik ediyorumvajinal karından farkediyor mu
ne hallere geldik deseneValla normalde dünyanın en düz insanıyımdır hiçbişeyden tiksinmem ama şimdi kendi saçımı toplarken midem bulanıyor,kıl-tüy görmek istemiyorumeşime nolur atletle gezme falan diyorum eşim diyo eski karımı özledim diken üstünde geziyorum normalde günde 3-3.5lt su içerdim sabah kalktığım gibi 3 bardak içerdim yoksa başım ağrırdı duramazdım şimdi günde toplam 3/4 bardak içinde seviniyorum sudan da tiksindim
bu hamileliğimde hiçbişeyden tiksinmeyip her şeyi yemek istiyorum hemen acıkıyorum hayatımda hiç bu kadar yememiştimKızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
ben oğlumda yaptırmadım canım , doktorumda onermedı o zaman kı bunda da dusnumuyorum ama doktorum farklı ıstermı bılemedımKızlar troid hormonum düşük çıkmış 1 ay sonra tekrar tahlil yapalım dedi doktor ama boğulurcasina boğazım sanki biri tutuyor gibi çok kötü birşey dereotu yemeye basladm hafifledi bu his ama inşallah kan verene kadar normale döner denedigim şey ikili test yapmak istemezsen doktor birşey demez dimi yapsakta yaomasakta birşey degismiycek sonuçta
Çiğ yumurta falan yoksa ye gıtsın kuzum yaKizlar selam birsey sormak istiyorum...hazir krema olan pastacilik urunlerini tuketebilir miyiz?kimsenin cani birsey cekmesin diye sorabildigimce kapali soruyorum
Valla dogru aslında ☺ sagol cnmÇiğ yumurta falan yoksa ye gıtsın kuzum yaben boyleyım benden cevaplar boyle yumurta olanlar pısırılıyo zaten
amanın doktor baya bı buyutmus plesantasını goremıyorum kuzum genıs acıdan varmı foto hıc , hayırlı olsunKızlar selamm az önce doktordan çıktım çok heyecanlıyım
6 martta kalp atışı için gidip duyamamıştık. Bugün duyduksat’ a göre 8+2 yim ama bugun ultrasonda 7+4 çıktı. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama içime kurt düştü tabi. Aranızda böyle olan var mı?
Birde cinsiyet tahmini alabilir miyim
BENDE 10 MARTTA 7+2 DE GİTTİM 6 HAFTALIK ÇIKTI. BUGÜN 8+2 YİM BENDE PAZARTESİ BENDE KALP ATIŞINA GİDECEĞİM AYNIYIZ İNŞALLAH BENDE DUYACAĞIM BEBİŞİMİN. KARINDANMI DUYDUN CANIM ?Kızlar selamm az önce doktordan çıktım çok heyecanlıyım
6 martta kalp atışı için gidip duyamamıştık. Bugün duyduksat’ a göre 8+2 yim ama bugun ultrasonda 7+4 çıktı. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama içime kurt düştü tabi. Aranızda böyle olan var mı?
Birde cinsiyet tahmini alabilir miyim
yaa maalesef sadece bu var neyse artık sonraki kontrol 1 ay sonra ozaman bakarız napalım :)amanın doktor baya bı buyutmus plesantasını goremıyorum kuzum genıs acıdan varmı foto hıc , hayırlı olsun
6 marttada karından bakılmıştı ozaman görünmemişti sadece kese ve yolk vardı. şimdide karından duyuldu canım. inşallah duyacaksın sende. sağlıklıca alıcaz bebişleri kucağımıza ::))BENDE 10 MARTTA 7+2 DE GİTTİM 6 HAFTALIK ÇIKTI. BUGÜN 8+2 YİM BENDE PAZARTESİ BENDE KALP ATIŞINA GİDECEĞİM AYNIYIZ İNŞALLAH BENDE DUYACAĞIM BEBİŞİMİN. KARINDANMI DUYDUN CANIM ?
Bence yakinlarina soyle canim ya12. Haftayı bekliyorum valla kuzum böyle duydukça sanki o an bana sihirli değnek değecekmiş gibi bekliyorum haha
Ben hayatımın hiçbir döneminde böyle zorlanmadım. Çok şikayet etmek de istemiyorum ama valla böyle
Annem de daha dur asıl dertlerin doğduktan sonra başlayacak diyor he diyorum sağ ol ne güzel moral veriyorsun şurada hayatım bitti diye ağlayan hormonlarıyla cebelleşen insanakeşke bu kadar gerçekçi olmasan
Ayy o günü bilerek beklemek de ayrı bir heyecan olur bence
Ben de su içemiyorum maalesef zorlayınca midem şişiyor daha çok iştahım kapanıyor zaten yok
Benim canım bir şeyler istiyor ama yapan yok kimse hamile olduğumu bilmiyor annemden başka o da uzak biraz sürekli gidip gelemiyor.
Zaten bu gidişle kendim idare edemeyeceğim sanırım tasımı tarağımı toplayıp baba evine gideceğim öyle duruyor akşama kada evde yalnız çok zorlanıyorum
İsmini bile yazamıyorum desemKızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
Benzer meyvelerden diye düşünüyorum yaz gelse de yesekBenımde bır meyve canım ıstıyor zamanını beklıyorum
Valla benim köpüşün doğum günü yarın geçen yıl kutlamıştık bu yıl da kutlayalım dedik şimdi Pasta yapıyorumÇiğ yumurta falan yoksa ye gıtsın kuzum yaben boyleyım benden cevaplar boyle yumurta olanlar pısırılıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?