2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dayanamayacağım bir ağrı değil batma gibi oluyor su da çok tüketmeye çalışıyorum ama olur dedi doktor.
Bu arada herkese düşük ihtimali olmasa da peogesteron verilmez dimi ? Bana vermedi mesela

Bilmiyorum kendimi fazla inandırmıştım Vücut yapısı ve boy ile ilgili o zaman

Kamuda da izni az veriyorlar toplamda 4 ay . Doğumdan sonra herkes heyet raporu alıyor bu yüzden. Keşke şöyle 1 yıl izin verseler de bebişlerle anneler rahat rahat zaman geçirse

Kamuda da izni az veriyorlar toplamda 4 ay . Doğumdan sonra herkes heyet raporu alıyor bu yüzden. Keşke şöyle 1 yıl izin verseler de bebişlerle anneler rahat rahat zaman geçirse
Heyet raporu ıslıyor en azından kamu ıcın konusuyorum benımde arkadaslarım aldı cunku ama ozelde ucretsız 6 ay hakkımı kullanayım dıyınce bıle bakıyolar sen cıktıgın gıbı yerıne bırını buluyorlar zaten

Dayanamayacağım bir ağrı değil batma gibi oluyor su da çok tüketmeye çalışıyorum ama olur dedi doktor.
Bu arada herkese düşük ihtimali olmasa da peogesteron verilmez dimi ? Bana vermedi mesela
Verilmez tabi ki kanama sürekli olsa usg de olsa verirdi ben kızımda aylarca kullandım bunda gerek yok şimdilik dedi

Evet özel sektör çalışanların hakkını vermiyor ve bu da hiç adil değil

Herseyden cok tıksınıyorum adam akıllı ısteyıpte yedıgım bısey yok bu benım gıbı yemek yıyen bir kızı üzmekte demiyorumkı ah suda olsa yesem canım ıstedı yoook
Bide sormuyolarmi canin ne istiyo yapalim
Neye Aseriyosun bana soyle yapim
Biz daha o doneme gelemedik canim
Ben sudan bile tiksiniyorum
Onceden 2bucuk litre icerdim simdi 1i anca iciyorum

12. Haftayı bekliyorum valla kuzum böyle duydukça sanki o an bana sihirli değnek değecekmiş gibi bekliyorum haha
Ben hayatımın hiçbir döneminde böyle zorlanmadım. Çok şikayet etmek de istemiyorum ama valla böyle
Annem de daha dur asıl dertlerin doğduktan sonra başlayacak diyor he diyorum sağ ol ne güzel moral veriyorsun şurada hayatım bitti diye ağlayan hormonlarıyla cebelleşen insana keşke bu kadar gerçekçi olmasan
Ayy o günü bilerek beklemek de ayrı bir heyecan olur bence

Ben de su içemiyorum maalesef zorlayınca midem şişiyor daha çok iştahım kapanıyor zaten yok
Benim canım bir şeyler istiyor ama yapan yok kimse hamile olduğumu bilmiyor annemden başka o da uzak biraz sürekli gidip gelemiyor.
Zaten bu gidişle kendim idare edemeyeceğim sanırım tasımı tarağımı toplayıp baba evine gideceğim öyle duruyor akşama kada evde yalnız çok zorlanıyorum

Aynen gelıcez ınsallah ama beklıyorum sabırla ekmek kafalı oldum baska bısey yıyemıyorum resmen

Annen doğru söylüyor ama bu suan da zorlandıgın gercegını degıstırmıyor tabı degecek o sıhırlı degnek aynı dedıgın gıbı emın ol ılacı almadın dımı yıne

Kızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?

Benim tiksindiğim pek bir şey olmadı dün hastanede öğle yemeğinde kapuska çıktı servis buram buram kapuska koktu en çok ondan tiksindim.
Ama canım daha mevsimi gelmemiş bir yaz meyvesi var onu çok istiyor her yere baktık bulamadık da (yazmıyorum sizlerin de canı istemesin diye)
İştah olarak da normal yiyorum tatlı felan istiyorum arada ama sağlıksız diye eşim pek yedirmiyor ev yapımı felan olursa 1-2 dilim tadımlık yiyorum

Benımde bır meyve canım ıstıyor zamanını beklıyorum

BABAEVİNE GİDEBİLİYORSA GİT BENCEDE ORADA RAHAT EDERSİN BİR DAHA BÖYLE FIRSAT NE ZAMAN ÇIKACAK :)

Kızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
Canımın istediği hiçbir şey olmadı ama tiksindiğim çok şey oldu midem sürekli Allak bullak. Keşke iştahla bir şeyler yiyebilsem. Bilmiyorum sizde de oluyor mu ama birileri istemediğim şeyi yedirmek için ısrar edince sinirlerim bozuluyor. Zaten kokulara dayanamıyorum zorla Balık et yedirmeye çalışıyorlar . Bana kalsa patates makarna yerim

Ben patates ve makarna yıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…