Dayanamayacağım bir ağrı değil batma gibi oluyor su da çok tüketmeye çalışıyorum ama olur dedi doktor.Ben de 6. Hafta da başladı doktora gittiğimde vardı ama yazmıştım ya kist de var dedi bilmiyorum adet olacak gibi de oluyor ama rahatsız ediyor sürekli wc de peçete kontrolü yapıyorumidrar almisti o zaman benden kültür de oda temiz çıkmıştı öyle işte yalnız değilsek normaldir diyoruz kendimizi motivasyon ediyoruz
Az paragöz olsalardı iyi olurduYaa demeparada gozu yok sızın ekıbın o zaman
Anladım inşallah sonuçlar temiz çıkarİDrar yaparken sızlanma falan yok kasığım ağrıyor sadece o kadar
Bilmiyorum kendimi fazla inandırmıştımiç karın diye bıse yokmuş cnm. önceki gebeliğimde 9 aylık hamıleydım 5 aylık gıbı görunuyordu. doktoruma dedım hocam herkes senın karnın nıye kucuk dıyor iç karnım mı genıs dıye. asla öyle bıse yok onlar uydurma şeyler iç karın dıye bıse yok dedi. senın boyun uzun o yuzden öyle görunuyor demıstı herkesın gebeliği farklı dedi.
Kamuda da izni az veriyorlar toplamda 4 ay . Doğumdan sonra herkes heyet raporu alıyor bu yüzden. Keşke şöyle 1 yıl izin verseler de bebişlerle anneler rahat rahat zaman geçirseEvet kuzum 32 den sonra ayrılabılıyorsun , uzatankarın çoğuda dogumdan sonra calısacak olup o gunlerımı bebekle gecırırım ıznım daha cok olur dıye düşünen anneler oluyor genelde de ozel sektor ben calısmıcam ama ıssızlık ıcın prımlerımı doldurmam gerekıyor dayanmalıyım oyuzden
Heyet raporu ıslıyor en azından kamu ıcın konusuyorum benımde arkadaslarım aldı cunku ama ozelde ucretsız 6 ay hakkımı kullanayım dıyınce bıle bakıyolar sen cıktıgın gıbı yerıne bırını buluyorlar zatenKamuda da izni az veriyorlar toplamda 4 ay . Doğumdan sonra herkes heyet raporu alıyor bu yüzden. Keşke şöyle 1 yıl izin verseler de bebişlerle anneler rahat rahat zaman geçirse
Verilmez tabi ki kanama sürekli olsa usg de olsa verirdi ben kızımda aylarca kullandım bunda gerek yok şimdilik dediDayanamayacağım bir ağrı değil batma gibi oluyor su da çok tüketmeye çalışıyorum ama olur dedi doktor.
Bu arada herkese düşük ihtimali olmasa da peogesteron verilmez dimi ? Bana vermedi mesela
Evet özel sektör çalışanların hakkını vermiyor ve bu da hiç adil değilHeyet raporu ıslıyor en azından kamu ıcın konusuyorum benımde arkadaslarım aldı cunku ama ozelde ucretsız 6 ay hakkımı kullanayım dıyınce bıle bakıyolar sen cıktıgın gıbı yerıne bırını buluyorlar zaten
Herseyden cok tıksınıyorum adam akıllı ısteyıpte yedıgım bısey yok bu benım gıbı yemek yıyen bir kızı üzmekteKızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
Bide sormuyolarmi canin ne istiyo yapalimHerseyden cok tıksınıyorum adam akıllı ısteyıpte yedıgım bısey yok bu benım gıbı yemek yıyen bir kızı üzmektedemiyorumkı ah suda olsa yesem canım ıstedı yoook
Merak etme ıkıncı trımesterde o enerjıne gerı kavusacaksın bebısınle sen alısana kadar bu surec normal vucut extra calısıyor bebıs buyusun dıye bebıs vucuttan destek alıyor buyumek ıcın normal , esım devamlı bana bı canlan yaa dıyor benımde enerjımı emıyorsunyapcak bısey yok sabır tevekkul ılk uc ay sıkıntılı dönem Sonrası guzel Son aylarda da sabırsızlık baslıyo ben hersabah bugunde dogurmadım dıye kalkıyordum sımdı sez gunu verılınce nolcam acepp
Ben de su içemiyorum maalesef zorlayınca midem şişiyor daha çok iştahım kapanıyor zaten yokBide sormuyolarmi canin ne istiyo yapalim
Neye Aseriyosun bana soyle yapim
Biz daha o doneme gelemedik canim
Ben sudan bile tiksiniyorum
Onceden 2bucuk litre icerdim simdi 1i anca iciyorum
Aynen gelıcez ınsallah ama beklıyorum sabırlaBide sormuyolarmi canin ne istiyo yapalim
Neye Aseriyosun bana soyle yapim
Biz daha o doneme gelemedik canim
Ben sudan bile tiksiniyorum
Onceden 2bucuk litre icerdim simdi 1i anca iciyorum
Annen doğru söylüyor ama bu suan da zorlandıgın gercegını degıstırmıyor tabı12. Haftayı bekliyorum valla kuzum böyle duydukça sanki o an bana sihirli değnek değecekmiş gibi bekliyorum haha
Ben hayatımın hiçbir döneminde böyle zorlanmadım. Çok şikayet etmek de istemiyorum ama valla böyle
Annem de daha dur asıl dertlerin doğduktan sonra başlayacak diyor he diyorum sağ ol ne güzel moral veriyorsun şurada hayatım bitti diye ağlayan hormonlarıyla cebelleşen insanakeşke bu kadar gerçekçi olmasan
Ayy o günü bilerek beklemek de ayrı bir heyecan olur bence
Ben de su içemiyorum maalesef zorlayınca midem şişiyor daha çok iştahım kapanıyor zaten yok
Benim canım bir şeyler istiyor ama yapan yok kimse hamile olduğumu bilmiyor annemden başka o da uzak biraz sürekli gidip gelemiyor.
Zaten bu gidişle kendim idare edemeyeceğim sanırım tasımı tarağımı toplayıp baba evine gideceğim öyle duruyor akşama kada evde yalnız çok zorlanıyorum
Kızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
Benımde bır meyve canım ıstıyor zamanını beklıyorumBenim tiksindiğim pek bir şey olmadı dün hastanede öğle yemeğinde kapuska çıktı servis buram buram kapuska koktu en çok ondan tiksindim.
Ama canım daha mevsimi gelmemiş bir yaz meyvesi var onu çok istiyor her yere baktık bulamadık da (yazmıyorum sizlerin de canı istemesin diye)
İştah olarak da normal yiyorum tatlı felan istiyorum arada ama sağlıksız diye eşim pek yedirmiyor ev yapımı felan olursa 1-2 dilim tadımlık yiyorum
BABAEVİNE GİDEBİLİYORSA GİT BENCEDE ORADA RAHAT EDERSİN BİR DAHA BÖYLE FIRSAT NE ZAMAN ÇIKACAK :)12. Haftayı bekliyorum valla kuzum böyle duydukça sanki o an bana sihirli değnek değecekmiş gibi bekliyorum haha
Ben hayatımın hiçbir döneminde böyle zorlanmadım. Çok şikayet etmek de istemiyorum ama valla böyle
Annem de daha dur asıl dertlerin doğduktan sonra başlayacak diyor he diyorum sağ ol ne güzel moral veriyorsun şurada hayatım bitti diye ağlayan hormonlarıyla cebelleşen insanakeşke bu kadar gerçekçi olmasan
Ayy o günü bilerek beklemek de ayrı bir heyecan olur bence
Ben de su içemiyorum maalesef zorlayınca midem şişiyor daha çok iştahım kapanıyor zaten yok
Benim canım bir şeyler istiyor ama yapan yok kimse hamile olduğumu bilmiyor annemden başka o da uzak biraz sürekli gidip gelemiyor.
Zaten bu gidişle kendim idare edemeyeceğim sanırım tasımı tarağımı toplayıp baba evine gideceğim öyle duruyor akşama kada evde yalnız çok zorlanıyorum
Canımın istediği hiçbir şey olmadı ama tiksindiğim çok şey olduKızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
Ben patates ve makarna yıyorumCanımın istediği hiçbir şey olmadı ama tiksindiğim çok şey oldumidem sürekli Allak bullak. Keşke iştahla bir şeyler yiyebilsem. Bilmiyorum sizde de oluyor mu ama birileri istemediğim şeyi yedirmek için ısrar edince sinirlerim bozuluyor. Zaten kokulara dayanamıyorum zorla Balık et yedirmeye çalışıyorlar . Bana kalsa patates makarna yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?