2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
6 marttada karından bakılmıştı ozaman görünmemişti sadece kese ve yolk vardı. şimdide karından duyuldu canım. inşallah duyacaksın sende. sağlıklıca alıcaz bebişleri kucağımıza ::))
İNŞALLAH CANIM VALLA BİR AN ÖNCE PAZARTESİ OLSUN İSTİYORUM. BENİMDE KARINDAN BAKTI DOKTOR. KESE YOLK VARDI. OLUŞUM BAŞLAMIŞ DEDİ. BEBİŞİMİ GÖRECEĞİM İNŞALLAH.

Satilucky
kız evde yedıgını ye barı yıyebılıyorsan hıcbısey olmaz , ben evde yaptıgımıda yıyemıyorum gecen yarım gogus avokadoya bulaya bulaya zor yedım

Satilucky
kız evde yedıgını ye barı yıyebılıyorsan hıcbısey olmaz , ben evde yaptıgımıda yıyemıyorum gecen yarım gogus avokadoya bulaya bulaya zor yedım
Valla tatlı hamur işi hariç rahat yiyorum onları da eşim yedirmiyor sağlıksız diye yine de onlardan da az az yiyorum çok şükür bulantı olmuyor bende nasıl anlatsam gece ve sabah midem kaynıyor gibi oluyor bir şeyler yemezsem bulunmaya başlıyor bende tuzlu bir şeyler yiyorum hemen

yaa maalesef sadece bu var neyse artık sonraki kontrol 1 ay sonra ozaman bakarız napalım :)
bu arada benide listeye ekleyebilir misin ?
yaş 33 - izmir - ilk çocuk - sat 18 ocak
Aynı gidiyoruz benimde sat 18 ocak.. izmirde hangi hastaneye gidiyorsun?

Keske benimde bulanmasaaa keskeee keyifle yemek yemeyi ozledim valla

ben doktora söyledim bana GAVİSCON yazdı çok şükür rahatladım
Merhaba kutu resmini atabilirmisiniz notmal gaviscon mu hamileler icin ayri mi bana da prilamverdi ama kusman yoksa icme dedi bende cok ilac sever olmadigim icin almadim ama gaviscin bana da iyi geliyordu bakanlığından beri midem rahatsız çünkü şimdilik mineralli sodayla gecistiriyorum

Kızlar nasılsınız?Hadi konuşalım nelerden tiksiniyorsunuz neyi çok istiyorsunuz?
Cay ve nescafe sever biri olarak hamileliğimden bu yana içemiyorum tiksiniyorum çünkü birde salça kokusuydu yemek yaparken o geçti şükür ama çay kahve devam

Sen hangi hastaneye gidiyorsun dogum fiyatlari vs aldin mi acaba ?
Ben şimdilik İstanbuldayım ailemin yanında, normalde kuşadası nda oturuyorum canım doktor ve hastane olarak İzmir e gelmeyi düşünüyorum.. hastane doktor önerisi arıyorum bende.. sen nereye gidiyorsun?

Ben şimdilik İstanbuldayım ailemin yanında, normalde kuşadası nda oturuyorum canım doktor ve hastane olarak İzmir e gelmeyi düşünüyorum.. hastane doktor önerisi arıyorum bende.. sen nereye gidiyorsun?
Ben medicanaya gidiyorum cuneyt beye haftaya randevum var dogum ucretlerini yenileyecegim. Ona gore sigortaya devam edecegim

Bu arada kızlar tecrübeli hamisler özellikle günde ne kadar su içmeliyiz ben eskiden günde en fazla 2 bardak su içen biri olarak zorla 1.5 lt içiyorum artık yeterli mi sizce şu hem doğumu kolaylastiritmishemde sutu artırırmış öyle okumustum

Ben medicanaya gidiyorum cuneyt beye haftaya randevum var dogum ucretlerini yenileyecegim. Ona gore sigortaya devam edecegim
Medical point ve egepol olabilir diye düşünmüştüm bende medicana yi da araştırayım.. doğum ücretini öğrenince paylasirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…