2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Annen doğru söylüyor ama bu suan da zorlandıgın gercegını degıstırmıyor tabı degecek o sıhırlı degnek aynı dedıgın gıbı emın ol ılacı almadın dımı yıne
Yok kuşum aldım ya dün öleyazıyordum artık yeter severim böyle aşkın ızdırabını dedim ve aldım gece yatmadan iki tane
Ama tamamen sıfırladı diyemem midem yine bugün de tuhaf sadece kafamı duvarlara vurmak ben ne halt ettim Allahım dedirtecek kadar berbat değil
Belki düzenli kullandıkça daha iyi olur
BABAEVİNE GİDEBİLİYORSA GİT BENCEDE ORADA RAHAT EDERSİN BİR DAHA BÖYLE FIRSAT NE ZAMAN ÇIKACAK :)

Eşimi düşünüyorum biraz dün söyledim gideyim diye babam tutturmuş illa gelsin burada gözümüzün önünde dursun tek başına napıcak aklımız onda kalıyor demiş söyledim eşime üzüldü hemen gözleri doldu ben ne yapacağım sen olmadan diye.
Adama bir faydam da yok aksine yorgun argın gelip yemek yapıyor ev temizliyor bari ona da yük olmam diye düşünmüştüm ama o da olsun yeter ki evinde ol modunda… yine de çok zorlanıyorsan götürürüm sen karar ver dedi en son bakacağım birkaç gün daha duruma bu şekilde devam ediyorsa gideceğim

Yok canım benim neden yanlış anlayayım aslında söylemek çok istiyorum ama nedeni nazar değer vs değil kendimi değil başkalarını düşünüyorum biraz da… kendimi düşünsem bugün söylerim kaynanam iki sokak aşağıda gak desem su guk desem yemek verir ne istesem yapar eminim ama o da hem hasta hem de başka özel durumları var şimdi hamile olduğumu öğrenirse bana da destek olmak için kendini fazla yoracak bir de bebeğe Allah korusun bir şey olursa herkesten fazla o üzülür bir yerine bir şey olur kadının on senedir bu haberi bekliyor, en azından ilk üç ayı atlatıp dna testinin olumlu sonucunu alana kadar bunun için söylemek istemiyoruz
Anneme söyledim işte ona söyleyince kardeşim ve babam da öğrendi haliyle bir de bir arkadaşım biliyor. Biraz daha sıkacağım artık dişimi eninde sonunda gelecek o sihirli 12. Hafta
Lütfen çabuk gelsin

Özel sigorta doğumuda karşılamıyor mu? Ben anadolunun tamamlayıcı sigortasını yaptırdım 6200tl 10 kontrol ve doğum karşılıyor
Canim bende yaptirdim anadolu ama haziranda bitiyor sigortam. Yenileyecegim ne kadar cikicak bakalim. Sen ne zaman yaptirdin ?

Anladim canim hayirlisiyla 12. Haftaya gelince soylersin insallah

Kuzum bana doktorum oyle ılacı bugun mıdem bulanıyor alayım yarın ıyıyım almayayım bı ılac degıl duzenlı kullanımda etkısını gorursun demıstı

Şuan calışıyomusn canım

Verim canim ama benim kullandigim malzeme Turkiyede yok
Ben bikere Turkiyede niyetlendim ama bulamamistim mascarpone peynirini. Oyuzden labne kullaniliyo oda ayni tadi vermiyo ki
Aynen yazdıktan sonra aklıma geldı orj mascarpone ıle yapılıyo oda heryerde bulunan bı cesıt degıl oyuzden cogu cakma burdakılerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…