Yok kuşum aldım ya dün öleyazıyordum artık yeter severim böyle aşkın ızdırabını dedim ve aldım gece yatmadan iki taneAnnen doğru söylüyor ama bu suan da zorlandıgın gercegını degıstırmıyor tabıdegecek o sıhırlı degnek aynı dedıgın gıbı emın ol ılacı almadın dımı yıne
BABAEVİNE GİDEBİLİYORSA GİT BENCEDE ORADA RAHAT EDERSİN BİR DAHA BÖYLE FIRSAT NE ZAMAN ÇIKACAK :)
Bence yakinlarina soyle canim ya
Bak bizim gelinimiz evlendikden 1 ay sonra hamile kalmis ama dis gebelikmis . Hic kimseyle paylaşmadi ne kendi ailesiyle nede bizimle. Gittigi doktor bunu surekli oyaladigi icin 3 ay oyle dolasmis en sonunda tupunun birini aldilar
Enazindan birimizle paylassaydi belki baska doktora git falan diye yonlendirirdik. Onada psikologu sey demis ne kadar cok kisiyle paylasirsan acin buyur. Ben oyle oldugunu dusunmyyorum ya
Boyle onemli seyleri yakinlarinla paylasmak onemli benim fikrim tabiki
Ben pozitifi gordum pat hemen soyledim
Simdi bu anlattigim konuyla seninki farkli tabiki ama en azindan dikkatli olunulmasi icin iste nebilim.. ha aklima geldi ben mesela sadece yakinlarima surekli gorduklerimle paylastim. Turkiyedeki teyzemin kizi deprem bolgesinde yasiyolar kardesi cesetleri ne halde atiyolar gibisine foto yollamis, bizde videolu gorusmedeydik oda bana gosteriyodu o an soyledim gosterme ben cok etkilenirim hamileyim dedim. Hani insanlar ona gore davraniyo onu demek istiyorum
Yanlis anlama beni canim
Can hastanesine gidiyorum alim mehmet kuşgöz beye şuan için memnunum bakalım zaman ne gösterecekAynı gidiyoruz benimde sat 18 ocak.. izmirde hangi hastaneye gidiyorsun?
Özel sigorta doğumuda karşılamıyor mu? Ben anadolunun tamamlayıcı sigortasını yaptırdım 6200tl 10 kontrol ve doğum karşılıyorTabii ki. Egepol de cok iyi fakat hicbir sigorta ile anlasmasi yok. Oyuzden tercih edememistim ben
Canim bende yaptirdim anadolu ama haziranda bitiyor sigortam. Yenileyecegim ne kadar cikicak bakalim. Sen ne zaman yaptirdin ?Özel sigorta doğumuda karşılamıyor mu? Ben anadolunun tamamlayıcı sigortasını yaptırdım 6200tl 10 kontrol ve doğum karşılıyor
Ben aralıkta yaptırdım ucu ucuna yakalıyorumCanim bende yaptirdim anadolu ama haziranda bitiyor sigortam. Yenileyecegim ne kadar cikicak bakalim. Sen ne zaman yaptirdin ?
Super yaBen aralıkta yaptırdım ucu ucuna yakalıyorum
Ben orjinalini yapiyorumaman tr de onun orjınalını yapan yerı bulcan da yıcenbızımkıler cakma muhallebı labne
Anladim canim hayirlisiyla 12. Haftaya gelince soylersin insallahYok kuşum aldım ya dün öleyazıyordum artık yeter severim böyle aşkın ızdırabını dedim ve aldım gece yatmadan iki tane
Ama tamamen sıfırladı diyemem midem yine bugün de tuhaf sadece kafamı duvarlara vurmak ben ne halt ettim Allahım dedirtecek kadar berbat değil
Belki düzenli kullandıkça daha iyi olur
Eşimi düşünüyorum biraz dün söyledim gideyim diye babam tutturmuş illa gelsin burada gözümüzün önünde dursun tek başına napıcak aklımız onda kalıyor demiş söyledim eşime üzüldü hemen gözleri doldu ben ne yapacağım sen olmadan diye.
Adama bir faydam da yok aksine yorgun argın gelip yemek yapıyor ev temizliyor bari ona da yük olmam diye düşünmüştüm ama o da olsun yeter ki evinde ol modunda… yine de çok zorlanıyorsan götürürüm sen karar ver dedi en son bakacağım birkaç gün daha duruma bu şekilde devam ediyorsa gideceğim
Yok canım benim neden yanlış anlayayım aslında söylemek çok istiyorum ama nedeni nazar değer vs değil kendimi değil başkalarını düşünüyorum biraz da… kendimi düşünsem bugün söylerim kaynanam iki sokak aşağıda gak desem su guk desem yemek verir ne istesem yapar eminim ama o da hem hasta hem de başka özel durumları var şimdi hamile olduğumu öğrenirse bana da destek olmak için kendini fazla yoracak bir de bebeğe Allah korusun bir şey olursa herkesten fazla o üzülür bir yerine bir şey olur kadının on senedir bu haberi bekliyor, en azından ilk üç ayı atlatıp dna testinin olumlu sonucunu alana kadar bunun için söylemek istemiyoruz
Anneme söyledim işte ona söyleyince kardeşim ve babam da öğrendi haliyle bir de bir arkadaşım biliyor. Biraz daha sıkacağım artık dişimi eninde sonunda gelecek o sihirli 12. Hafta
Lütfen çabuk gelsin
Kuzum bana doktorum oyle ılacı bugun mıdem bulanıyor alayım yarın ıyıyım almayayım bı ılac degıl duzenlı kullanımda etkısını gorursun demıstıYok kuşum aldım ya dün öleyazıyordum artık yeter severim böyle aşkın ızdırabını dedim ve aldım gece yatmadan iki tane
Ama tamamen sıfırladı diyemem midem yine bugün de tuhaf sadece kafamı duvarlara vurmak ben ne halt ettim Allahım dedirtecek kadar berbat değil
Belki düzenli kullandıkça daha iyi olur
Eşimi düşünüyorum biraz dün söyledim gideyim diye babam tutturmuş illa gelsin burada gözümüzün önünde dursun tek başına napıcak aklımız onda kalıyor demiş söyledim eşime üzüldü hemen gözleri doldu ben ne yapacağım sen olmadan diye.
Adama bir faydam da yok aksine yorgun argın gelip yemek yapıyor ev temizliyor bari ona da yük olmam diye düşünmüştüm ama o da olsun yeter ki evinde ol modunda… yine de çok zorlanıyorsan götürürüm sen karar ver dedi en son bakacağım birkaç gün daha duruma bu şekilde devam ediyorsa gideceğim
Yok canım benim neden yanlış anlayayım aslında söylemek çok istiyorum ama nedeni nazar değer vs değil kendimi değil başkalarını düşünüyorum biraz da… kendimi düşünsem bugün söylerim kaynanam iki sokak aşağıda gak desem su guk desem yemek verir ne istesem yapar eminim ama o da hem hasta hem de başka özel durumları var şimdi hamile olduğumu öğrenirse bana da destek olmak için kendini fazla yoracak bir de bebeğe Allah korusun bir şey olursa herkesten fazla o üzülür bir yerine bir şey olur kadının on senedir bu haberi bekliyor, en azından ilk üç ayı atlatıp dna testinin olumlu sonucunu alana kadar bunun için söylemek istemiyoruz
Anneme söyledim işte ona söyleyince kardeşim ve babam da öğrendi haliyle bir de bir arkadaşım biliyor. Biraz daha sıkacağım artık dişimi eninde sonunda gelecek o sihirli 12. Hafta
Lütfen çabuk gelsin
Hayırlı olsun sağlıkla inşallahCan hastanesine gidiyorum alim mehmet kuşgöz beye şuan için memnunum bakalım zaman ne gösterecek
Bıgunu bızede ver tarıfınıBen orjinalini yapiyorum
Italyan arkadasimdan ogrenmistim
Uzakmışız bayağıLas Vegas’tayım ya siz?
Verim canim ama benim kullandigim malzeme Turkiyede yokBıgunu bızede ver tarıfını
Şuan calışıyomusn canımGöğüs servisindeyim o da baya yoğun oluyor 24 nöbetten sonra 48 saat evdeyim ama bazen ihtiyaca göre 24 saat dinlenip diğer gün 8 saat mesaiye gidiyorum.
İşte bizim gebelik süreci nasıl ilerleyecek aslında hepsi ona bağlı bir arkadaşım 32.haftaya kadar nöbet tuttu mesela 36da da doğum yaptı.
Çok ağırlaşmazsam en azından tam nöbetten çıkmak istemiyorum servis sorumlusuyla konuşup en azından haftada 1 nöbet olsa idare ederim diye düşünüyorum da bakalım artık nasip
Aynen yazdıktan sonra aklıma geldı orj mascarpone ıle yapılıyo oda heryerde bulunan bı cesıt degıl oyuzden cogu cakma burdakılerınVerim canim ama benim kullandigim malzeme Turkiyede yok
Ben bikere Turkiyede niyetlendim ama bulamamistim mascarpone peynirini. Oyuzden labne kullaniliyo oda ayni tadi vermiyo ki
Evet canım aktif olarak çalışıyorumŞuan calışıyomusn canım
Yok ben san sebastian yedim biraz o da mı öyle bilmiyorum kiTiramisu
Ay hangi birini düşüncez yaaman bısey olmaz bosver yarasın
Bugun ıste cok yogundum kuzum ekran resmı aldım eklıcem
Kız sebastıan 1 saat pısıyor fırındaYok ben san sebastian yedim biraz o da mı öyle bilmiyorum ki
Ay hangi birini düşüncez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?