Ben kendimi yokluyorum canım bişey istiyo gibi oluyo sonra o şey geliyo ve asla ağız tadıyla yiyemiorum sonra ondan da tiksiniyorum ağzımın içi zehir gibi tahmini ne zaman geçer bu ağız tatsızlığı
Ay kızlar prilamın üstüne ek bulantı ilacı kullanan var mı? 10 haftalık oldum çok şiddetlendi yaa yarın doktora da dicem verir mi acaba hala kilo veriyorum. Bulantı yüzünden eşimle kavga eder oldum midemi bulandırıyo her yaptığı şey.
Bende aşerdim o yaz meyvesini internette her yere sordurduk yok tabi aşeriyorum sitesi varmış ordan bulduk söyledi getirtti. Yemez olaydım donuk olduğu için çürüksü tad geliyodu yiyemedim 2 aya anca çıkarmış manav öyle söyliyo tadı hala ağzıma gelir
Merhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum sizce bu sene kız senesi mi erkek senesi mi?Fikirlerinizi ve çevrenizde gördüklerinizi yazabilir misiniz rica etsem çok merak ediyorum da
Merhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum sizce bu sene kız senesi mi erkek senesi mi?Fikirlerinizi ve çevrenizde gördüklerinizi yazabilir misiniz rica etsem çok merak ediyorum da
Hahahahsh bu bana da oldu altıncı hafta civarı yaa ne kötü bişey. Diyorum acaba bu adam hep böyle mi kokuyordu ana imkanı yok böyle koksa hayatta yapamazdık bu çocuğu
ŞU an yok yarın da fitil yapıcaz işte inş becerebilirim. Ama iyiydi şükür gördük.
Peöeteye silince geldi.
Çok korktuk ama tüm aile gittik ve çok ağladım Allah mucizeleri bağışlasın hele benim gibi 0.2 amh ile hamile kaldıysan Allah esirgesin benimkini de herkesinkini de
ŞU an yok yarın da fitil yapıcaz işte inş becerebilirim. Ama iyiydi şükür gördük.
Peöeteye silince geldi.
Çok korktuk ama tüm aile gittik ve çok ağladım Allah mucizeleri bağışlasın hele benim gibi 0.2 amh ile hamile kaldıysan Allah esirgesin benimkini de herkesinkini de
Ahh canım aminn rabbim korkularımızdan emin eylesin hepimizi. El müsavvirdi sanırım bi zikir vardı bebeklerimizin sağlıkla tutunması için internete bakarsın doğrusuna, iyi hissettirir sana da belki