Benim tiksindiğim pek bir şey olmadı dün hastanede öğle yemeğinde kapuska çıktı servis buram buram kapuska koktu en çok ondan tiksindim.
Ama canım daha mevsimi gelmemiş bir yaz meyvesi var onu çok istiyor her yere baktık bulamadık da (yazmıyorum sizlerin de canı istemesin diye)
İştah olarak da normal yiyorum tatlı felan istiyorum arada ama sağlıksız diye eşim pek yedirmiyor ev yapımı felan olursa 1-2 dilim tadımlık yiyorum
Canımın istediği hiçbir şey olmadı ama tiksindiğim çok şey oldu midem sürekli Allak bullak. Keşke iştahla bir şeyler yiyebilsem. Bilmiyorum sizde de oluyor mu ama birileri istemediğim şeyi yedirmek için ısrar edince sinirlerim bozuluyor. Zaten kokulara dayanamıyorum zorla Balık et yedirmeye çalışıyorlar . Bana kalsa patates makarna yerim
Valla normalde dünyanın en düz insanıyımdır hiçbişeyden tiksinmem ama şimdi kendi saçımı toplarken midem bulanıyor,kıl-tüy görmek istemiyorum eşime nolur atletle gezme falan diyorumeşim diyo eski karımı özledim diken üstünde geziyorum normalde günde 3-3.5lt su içerdim sabah kalktığım gibi 3 bardak içerdim yoksa başım ağrırdı duramazdım şimdi günde toplam 3/4 bardak içinde seviniyorum sudan da tiksindim
Cay ve nescafe sever biri olarak hamileliğimden bu yana içemiyorum tiksiniyorum çünkü birde salça kokusuydu yemek yaparken o geçti şükür ama çay kahve devam
Bu arada kızlar tecrübeli hamisler özellikle günde ne kadar su içmeliyiz ben eskiden günde en fazla 2 bardak su içen biri olarak zorla 1.5 lt içiyorum artık yeterli mi sizce şu hem doğumu kolaylastiritmishemde sutu artırırmış öyle okumustum
Kızlar troid hormonum düşük çıkmış 1 ay sonra tekrar tahlil yapalım dedi doktor ama boğulurcasina boğazım sanki biri tutuyor gibi çok kötü birşey dereotu yemeye basladm hafifledi bu his ama inşallah kan verene kadar normale döner denedigim şey ikili test yapmak istemezsen doktor birşey demez dimi yapsakta yaomasakta birşey degismiycek sonuçta
Merhaba tiroit hormon değeriniz mi düşük çıktı yoksa tiroitleriniz az mı çalışıyormuş ? Çünkü dereotu tiroit az çalışanlar için önerilir tiroidin az çalışması için de tsh nin yüksek çıkmış olması gerek , 10 yıllık tiroit hastasıyım lütfen yanlış anlamayın dereotu zarar vermesin diye açıklamak istedim
Bende aşerdim o yaz meyvesini internette her yere sordurduk yok tabi aşeriyorum sitesi varmış ordan bulduk söyledi getirtti. Yemez olaydım donuk olduğu için çürüksü tad geliyodu yiyemedim 2 aya anca çıkarmış manav öyle söyliyo tadı hala ağzıma gelir
Merhaba tiroit hormon değeriniz mi düşük çıktı yoksa tiroitleriniz az mı çalışıyormuş ? Çünkü dereotu tiroit az çalışanlar için önerilir tiroidin az çalışması için de tsh nin yüksek çıkmış olması gerek , 10 yıllık tiroit hastasıyım lütfen yanlış anlamayın dereotu zarar vermesin diye açıklamak istedim
Hayır troid homununu düzenliyor yüksek düşük önemli değil kullanınca iyi geliyor bende bir okadar hormonlara dikkat ediyorum dereotu sayesinde hiçbir ilaç kullanmadan bu güne geldim kan verince değer ne durumda gorucem artık
KIZLAr lekelenmem oldu pembemsi doktors gittik çok az bir kanama alanı olmuş iğne yaptılar fitil verdiler okulda çalışıyodum tapor alcam oazartesi bu fitil ve iğne engeller değil mi ?
Bende aşerdim o yaz meyvesini internette her yere sordurduk yok tabi aşeriyorum sitesi varmış ordan bulduk söyledi getirtti. Yemez olaydım donuk olduğu için çürüksü tad geliyodu yiyemedim 2 aya anca çıkarmış manav öyle söyliyo tadı hala ağzıma gelir
KIZLAr lekelenmem oldu pembemsi doktors gittik çok az bir kanama alanı olmuş iğne yaptılar fitil verdiler okulda çalışıyodum tapor alcam oazartesi bu fitil ve iğne engeller değil mi ?
Ben kendimi yokluyorum canım bişey istiyo gibi oluyo sonra o şey geliyo ve asla ağız tadıyla yiyemiorum sonra ondan da tiksiniyorum ağzımın içi zehir gibi tahmini ne zaman geçer bu ağız tatsızlığı