2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bir çay tiryakisi olarak çay içemiyorum bide tavuk yiyemiyorum

Bende ilkinde kocam kokuyordu hahaha yanasamiyordum adam bana kokuyordu resmen

Hahaha bende kocamın kendisinden tiksinmistim kokuyordu sanki ilk hamileligimde

En ax 2 litre diyorlar ama bende içemiyorum ancak 1 buçuk

Merhaba tiroit hormon değeriniz mi düşük çıktı yoksa tiroitleriniz az mı çalışıyormuş ? Çünkü dereotu tiroit az çalışanlar için önerilir tiroidin az çalışması için de tsh nin yüksek çıkmış olması gerek , 10 yıllık tiroit hastasıyım lütfen yanlış anlamayın dereotu zarar vermesin diye açıklamak istedim

Benzer meyvelerden diye düşünüyorum yaz gelse de yesek
Bende aşerdim o yaz meyvesini internette her yere sordurduk yok tabi aşeriyorum sitesi varmış ordan bulduk söyledi getirtti. Yemez olaydım donuk olduğu için çürüksü tad geliyodu yiyemedim 2 aya anca çıkarmış manav öyle söyliyo tadı hala ağzıma gelir

Hayır troid homununu düzenliyor yüksek düşük önemli değil kullanınca iyi geliyor bende bir okadar hormonlara dikkat ediyorum dereotu sayesinde hiçbir ilaç kullanmadan bu güne geldim kan verince değer ne durumda gorucem artık

Kizlar ben bugun asiri yorgun ve uykuluyum
Boyle sersem gibiyim ya cok kotu

KIZLAr lekelenmem oldu pembemsi doktors gittik çok az bir kanama alanı olmuş iğne yaptılar fitil verdiler okulda çalışıyodum tapor alcam oazartesi bu fitil ve iğne engeller değil mi ?

Bende yorumda oyle okudum alanyada bı arkadasım var bakıcak

Off keşke çıksa da yesek yine canım istedi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…