2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar günaydın, şimdi doktordan çıktım herşey yolundaymış. 10+6 olmuş bebiş. Çok korkuyordum hiç belirtim yok diye çok şükür bi sıkıntı yok. Muayenede hareket de etti Ben gibi belirti olmayıp tedirgin olan varsa rahat olsun Hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah

Insallah guzel haberler alirsin csnim benim. Stres yapma bebisimize yansiyor ferah tut icini

Ay benimde icimi rahatlatti. Bi midem bulantim oluyor bir olmuyor iyi midir acaba diyorum

Ahh canım aminn rabbim korkularımızdan emin eylesin hepimizi. El müsavvirdi sanırım bi zikir vardı bebeklerimizin sağlıkla tutunması için internete bakarsın doğrusuna, iyi hissettirir sana da belki
DÜN hayatımda geçirdiğim en kötü andı. Acilde doktor beklemek..
Kendi doktorum yurt dışına gitti.
Onu aradım o dedi yakın bir hastaneye git diye.
Şükür iyi durumdaydı. Çok şükür.
Bu fitili yapmanın zararı olmaz değil mi? En sevmediğim işlem olabilecek bu fitil umarım beceririm

Ben şimdi bir yılda en fazla 40 gün rapor alabiliyorum. İnş sağlık ocağı bu hafta bana raporu yazar. 5 günle başlayalım bakalım. Okul rahat ama merdiven inip çıkıyorsun ister istemez sınıflara giriyorsun . Onun dışında ben kendimi yoracak hiç iş yapmadım evimdeki işleri dahi hep annem geldi yaptı.

Yok canım zararı değil faydası olur. İçini ferah tut. İlk 3aylık kritik eşiği atlatmamıza az kaldı dua edelim

Merhaba kızlar bu sabah ciddi bir bulantım oldu kustum kusarken de kendimi çok kastım şu an kasıklarım çok ağrıyor ister istemez bir zarar gelmemiştir değil mi

Canim ben her gece aliyorum fitil doktorum oyle devam etmemizi onerdi lekelenmem olmamasina ragmen. Fitilden sonra kalkmazsan iyi olur geri akmasin

Merhaba kızlar bu sabah ciddi bir bulantım oldu kustum kusarken de kendimi çok kastım şu an kasıklarım çok ağrıyor ister istemez bir zarar gelmemiştir değil mi
Olmaz kuzum olmaz merak etme benimde hapsirinca oluyor hatta bugun cok iyiyim temjzlige giristim

Zofran en iyisi ama sormadan doktora kullanma kuzum çok ağır Bi ilac

Hqhahah bende ilk çocuğumda öyleydi yavrum

Kuzum bana doktorum oyle ılacı bugun mıdem bulanıyor alayım yarın ıyıyım almayayım bı ılac degıl duzenlı kullanımda etkısını gorursun demıstı
Kuzucum peki bu prilam öyle dümdük eczaneden alınabiliyor mu? Yoksa illa yazdırmam mı gerek her seferinde? Çünkü bir kutu yazmış bana doktor Hanım ee iki tane kullanıyorum 15 güne biter bu düdük napıcam sonra?
Yine bana geceler haram yine bana mide bulantıları mı olacak

Canım çok geçmiş olsun öncelikle ama hiç korkma ben iki farklı doktora gittim ikisi de ilk üç ay içinde olan bu kanamalarla ilgili hep ılımlı olumlu konuştu. Çok normalmiş ve gebelerin yüzde yetmişinde görülebiliyormuş her zaman bir sebebe bağlı olmak zorunda da değilmiş az su içsen bile olabilirmiş bu illa bebeğe bir şey olacak kanaması demek olmuyormuş yani
Benim doktorum ilk üç ay bebek için tutunma dönemidir hala orada yerini sağlamlaştırmaya oraya iyice gömülmeye çalışır o yüzden bile olur o kanamalar dedi yani yerleşme kanaması denilen şey ilk üç ay boyunca da olabiliyormuş
Bu yüzden mesela sorunu olsun olmasın herkese ben progestan başlıyorum dedi benim aktif kanama alanım yok ona rağmen kullanıyorum fitil ilk başta garip geliyor vs ama alışıyorsun sonra fitile de
Gönlünü ferah tut endişelenme Allah’a emanetler bir şeycik olmaz inşallah

Bence alınır bana ıkı kutu yazmıstık bı aylık sonlarına geldım dr randevumla da cakıstı ama bı ara eczane onunden gecerken sorun olmadı saglık ocagında yazdırırsın ama verırler bence kuzum ıyı geldımı

Insallah guzel haberler alirsin csnim benim. Stres yapma bebisimize yansiyor ferah tut icini
Teyzesi doktor korkma ama içine sinmezse İstanbul’a yollayayım kanını dedi onun istediğini yapmamışlar ama bence sorun yok dedi çok şükür iyiymiş fındıgım sen kafanı yorma dedi 8+3 deyiz rabbim hepimizin evladını bağışlasın sağlıkla gelsinler

Aminn canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…