2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Uf ben 3 bardak zor içiyorum ağlıcam ya nasıl içecem

Duş alıyorum dışarı çıkıp hava alıyorum ilaç tercih etmiyorum ama çok zor durumdaysan doktoruna sor al canım vücuduna da yazık

Merhaba kızlar bu sabah ciddi bir bulantım oldu kustum kusarken de kendimi çok kastım şu an kasıklarım çok ağrıyor ister istemez bir zarar gelmemiştir değil mi
Banada 2 kere oldu öğürürken inşallah Bi ley olmamıştır doktora gitmedim çünkü şükür kanama falan da olmamıştı

Kızlaar merhaba umarım herkes çok iyidir Belki konuşulmuştur grubu çok takip edemiyorum ama öneri yüz temizleme jeli, nemlendirici krem ve güneş kremi arayışındayım. La roche posay in toleriane serisini düşünmüştüm hassas karma bir cildim var bu markanın güneş kremini de düşünüyorum. Ne diyorsunuz?

Benim en sevdiğim marka o seriyi bilmiyorum ama o marka efsane bide solante öneriyorlar

Bebisinin iyi olmasına sevindim. Sende iyi ol takilmamaya çalış hergun evimizde aynı olmuyor hersey. Benimde moralimin bozulduğu konu oldu sonra dedim ya bosverssene bu cocuk icin cok cabaladim baskalarinin benim gorduklerimi gormuyor diye kendimi ve bebisimi uzmemem gerekiyor. Takvimin ile ultrason arasindaki haftalik fark kapanmismi ? Bende pazartesi gideceğim doktora

Evet merdivenden olabilir benimde alttan muayene ettikten sonra başlamıştı sonra 1 hafta yattım dışarı çıktım yine geldi merdiven iyi gelmiyor alabileceğin kadar rapor al canım biri zikir söylemiş söyle ben çok faydasını gördüm eşin karnına saat yönünde ya mübdi yazsın 21 defa esin yokken de sen oku bol bol estağfirullah çek

Tamamen sıfırladı diyemem kuzucum hala var ve özellikle aç kalırsam yine baya neredeyse kusturacak gibi oluyor
Ama en son aç değilken de midem bulanmaya ve dayanılmaz olmaya başlamıştı şimdi böyle alttan alttan hafif hafif hissediyorum dayanılmayacak kadar değil buna da şükür
Perşembe günüm akşama kadar ağlayarak geçmişti çünkü ve hiç yemek yiyemiş su bile içememiştim şimdi baş edebiliyorum en azından ve mideme iki lokma da olsa giriyor

Banada 2 kere oldu öğürürken inşallah Bi ley olmamıştır doktora gitmedim çünkü şükür kanama falan da olmamıştı
Evet banada kasıklarıma ağrı girdi ama galiba kendimizi sıktığımız için bendede kanama olmadı çok şükür doktor randevumada daha var

Merhaba Yüz temizleme jeli cerave nin köpüren temizleyicisini kullanıyorum ve çok çok memnunum bi bakarsan seveceğine eminim , nemlendirici krem olarak la roche cica baum la başladım baya yoğun bi krem gün boyu yetıyor ama o bitince biraz daha hafif olsun diye yine la roche nin cica jel ini aldım sürümü daha kolay be nohut kadar tüm yüze yetiyor bi süre emmesini beklemek gerekıyor sadece , güneş kremi neogen kullanıyorum ama bu bitince ben de la roche e geçeceğim bir de ekstra dudaklarım acayip kuruyordu Ona da shea yağı çok çok iy geliyor

Çook teşekkür ederim benim de dudaklarım çok kuruyor ve çatlıyor elimde bepantholun dudak bakım kremi var kullanmamda sıkıntı olur mu acaba?

Canim ben her gece aliyorum fitil doktorum oyle devam etmemizi onerdi lekelenmem olmamasina ragmen. Fitilden sonra kalkmazsan iyi olur geri akmasin
Gece uyumadan yapacağım. İnş faydası olur inş beceririm ama bana yaptıkları iğnede çok iyi geldi şükür. İnsan genede korkuyor.
Gece uyumadan fitili halletcem. Günde 3 litre su tüketmeye çalışın

BEnimde kanama alanım yoktu 9-+3 olana kadar doktor o yüxden hayatına normal devam et dedi. Ama dün az bir şey silince geldi. Acildeki de çok fazla olmamakla birlikte azcık kanama alanı olmuş dedi. İğne yaptı o iyi geldi fitili de gece yapcam dün iğne yaptıklarından yapmadım. Bana da keşke başından verseydi. Hayırlısı artık ama dünü hiç unutmayacağım.

Bizim doktor 12 haftaya kadar slttan bakacam dedi ama bu sefer baktırmayacam.

Çook teşekkür ederim benim de dudaklarım çok kuruyor ve çatlıyor elimde bepantholun dudak bakım kremi var kullanmamda sıkıntı olur mu acaba?
Ben kullanmadım ama bi ecza sayfası gebelikte kullanımının güvenli olduğunu yazmış bir de şöyle bi not almıştım genel hatlarıyla isterseniz araştırarak bunu da baz alabilirsiniz

Eklentiler

• 360AED7E-127F-4EA7-887F-463A3F5349AA.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 50
Ben kullanmadım ama bi ecza sayfası gebelikte kullanımının güvenli olduğunu yazmış bir de şöyle bi not almıştım genel hatlarıyla isterseniz araştırarak bunu da baz alabilirsiniz
Çok teşekkür ederim çok faydalı bir içerik hazırlamışsın eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…