Uf ben 3 bardak zor içiyorum ağlıcam ya nasıl içecemİĞneden sonra yok aetık ama fitil de yapacağım.
Kızlar günde 3 litre su tüketmek lazımmış.
Ben de okulda lgs bilgilendirmesi yaptığım için ayakta kaldım merdiven inip çıktım ondan okdu sanırım
Duş alıyorum dışarı çıkıp hava alıyorum ilaç tercih etmiyorum ama çok zor durumdaysan doktoruna sor al canım vücuduna da yazıkMerhaba günaydın kızlar. Ben de bahsettiğiniz gibi mide bulantısı hiç yok ilk hamileliğimde de hiç olmamıştı zaten. Ben de midede yemekten sonra şişkinlik ve sindirememe çok fazla oluyor. Bir de 2-3 gündür baş ağrım çok fazla. İnternetten baktığım kadarıyla kan hacmi arttığı için baş ağrısı olabiliyormuş. Baş ağrısı için kullandığınız bir şeyler var mı ?
Banada 2 kere oldu öğürürken inşallah Bi ley olmamıştır doktora gitmedim çünkü şükür kanama falan da olmamıştıMerhaba kızlar bu sabah ciddi bir bulantım oldu kustum kusarken de kendimi çok kastım şu an kasıklarım çok ağrıyor ister istemez bir zarar gelmemiştir değil mi
Benim en sevdiğim marka o seriyi bilmiyorum ama o marka efsane bide solante öneriyorlarKızlaar merhaba umarım herkes çok iyidirBelki konuşulmuştur grubu çok takip edemiyorum ama öneri yüz temizleme jeli, nemlendirici krem ve güneş kremi arayışındayım. La roche posay in toleriane serisini düşünmüştüm hassas karma bir cildim var bu markanın güneş kremini de düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
Teşekkür ederim doktoruma sordum su bazlı hafif bir temizleyici ve 50 faktör güneş kremi kullan bilinen bir marka olsun bizim için yeterli dedi haberiniz olsun kızlarBenim en sevdiğim marka o seriyi bilmiyorum ama o marka efsane bide solante öneriyorlar
Bebisinin iyi olmasına sevindim. Sende iyi ol takilmamaya çalış hergun evimizde aynı olmuyor hersey. Benimde moralimin bozulduğu konu oldu sonra dedim ya bosverssene bu cocuk icin cok cabaladim baskalarinin benim gorduklerimi gormuyor diye kendimi ve bebisimi uzmemem gerekiyor. Takvimin ile ultrason arasindaki haftalik fark kapanmismi ? Bende pazartesi gideceğim doktoraTeyzesi doktor korkma ama içine sinmezse İstanbul’a yollayayım kanını dedi onun istediğini yapmamışlar ama bence sorun yok dedi çok şükür iyiymiş fındıgım sen kafanı yorma dedi 8+3 deyiz rabbim hepimizin evladını bağışlasın sağlıkla gelsinler
Evet merdivenden olabilir benimde alttan muayene ettikten sonra başlamıştı sonra 1 hafta yattım dışarı çıktım yine geldi merdiven iyi gelmiyor alabileceğin kadar rapor al canım biri zikir söylemiş söyle ben çok faydasını gördüm eşin karnına saat yönünde ya mübdi yazsın 21 defa esin yokken de sen oku bol bol estağfirullah çekBen şimdi bir yılda en fazla 40 gün rapor alabiliyorum. İnş sağlık ocağı bu hafta bana raporu yazar. 5 günle başlayalım bakalım. Okul rahat ama merdiven inip çıkıyorsun ister istemez sınıflara giriyorsun . Onun dışında ben kendimi yoracak hiç iş yapmadım evimdeki işleri dahi hep annem geldi yaptı.
Tamamen sıfırladı diyemem kuzucum hala var ve özellikle aç kalırsam yine baya neredeyse kusturacak gibi oluyorBence alınır bana ıkı kutu yazmıstık bı aylık sonlarına geldım dr randevumla da cakıstı ama bı ara eczane onunden gecerken sorun olmadı saglık ocagında yazdırırsın ama verırler bence kuzum ıyı geldımı
Nasıl geçiyor hamişlikHayırlı olsun benim de 11+2 usg göre. Aynı gidiyoruz seninle
Şimdi daha iyiyim açlık çok kötü yapmış evde stok yaptım krakeriAz az yapiyorum suanlik bebis eziyete son verdi acidi heralde annesinesende kraker ye canim iyi gelir
Evet banada kasıklarıma ağrı girdi ama galiba kendimizi sıktığımız için bendede kanama olmadı çok şükür doktor randevumada daha varBanada 2 kere oldu öğürürken inşallah Bi ley olmamıştır doktora gitmedim çünkü şükür kanama falan da olmamıştı
Merhaba Yüz temizleme jeli cerave nin köpüren temizleyicisini kullanıyorum ve çok çok memnunum bi bakarsan seveceğine eminim , nemlendirici krem olarak la roche cica baum la başladım baya yoğun bi krem gün boyu yetıyor ama o bitince biraz daha hafif olsun diye yine la roche nin cica jel ini aldım sürümü daha kolay be nohut kadar tüm yüze yetiyor bi süre emmesini beklemek gerekıyor sadece , güneş kremi neogen kullanıyorum ama bu bitince ben de la roche e geçeceğim bir de ekstra dudaklarım acayip kuruyordu Ona da shea yağı çok çok iy geliyorKızlaar merhaba umarım herkes çok iyidirBelki konuşulmuştur grubu çok takip edemiyorum ama öneri yüz temizleme jeli, nemlendirici krem ve güneş kremi arayışındayım. La roche posay in toleriane serisini düşünmüştüm hassas karma bir cildim var bu markanın güneş kremini de düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
İnşallah hemen geçer canımKeske benimde bulanmasaaa keskeee keyifle yemek yemeyi ozledim valla
Çook teşekkür ederimMerhaba Yüz temizleme jeli cerave nin köpüren temizleyicisini kullanıyorum ve çok çok memnunum bi bakarsan seveceğine eminim , nemlendirici krem olarak la roche cica baum la başladım baya yoğun bi krem gün boyu yetıyor ama o bitince biraz daha hafif olsun diye yine la roche nin cica jel ini aldım sürümü daha kolay be nohut kadar tüm yüze yetiyor bi süre emmesini beklemek gerekıyor sadece , güneş kremi neogen kullanıyorum ama bu bitince ben de la roche e geçeceğim bir de ekstra dudaklarım acayip kuruyordu Ona da shea yağı çok çok iy geliyor
Gece uyumadan yapacağım. İnş faydası olur inş beceririm ama bana yaptıkları iğnede çok iyi geldi şükür. İnsan genede korkuyor.Canim ben her gece aliyorum fitil doktorum oyle devam etmemizi onerdi lekelenmem olmamasina ragmen. Fitilden sonra kalkmazsan iyi olur geri akmasin
BEnimde kanama alanım yoktu 9-+3 olana kadar doktor o yüxden hayatına normal devam et dedi. Ama dün az bir şey silince geldi. Acildeki de çok fazla olmamakla birlikte azcık kanama alanı olmuş dedi. İğne yaptı o iyi geldi fitili de gece yapcam dün iğne yaptıklarından yapmadım. Bana da keşke başından verseydi. Hayırlısı artık ama dünü hiç unutmayacağım.Canım çok geçmiş olsun öncelikle ama hiç korkma ben iki farklı doktora gittim ikisi de ilk üç ay içinde olan bu kanamalarla ilgili hep ılımlı olumlu konuştu. Çok normalmiş ve gebelerin yüzde yetmişinde görülebiliyormuş her zaman bir sebebe bağlı olmak zorunda da değilmiş az su içsen bile olabilirmiş bu illa bebeğe bir şey olacak kanaması demek olmuyormuş yani
Benim doktorum ilk üç ay bebek için tutunma dönemidir hala orada yerini sağlamlaştırmaya oraya iyice gömülmeye çalışır o yüzden bile olur o kanamalar dedi yani yerleşme kanaması denilen şey ilk üç ay boyunca da olabiliyormuş
Bu yüzden mesela sorunu olsun olmasın herkese ben progestan başlıyorum dedi benim aktif kanama alanım yok ona rağmen kullanıyorum fitil ilk başta garip geliyor vs ama alışıyorsun sonra fitile de
Gönlünü ferah tut endişelenme Allah’a emanetler bir şeycik olmaz inşallah
Bizim doktor 12 haftaya kadar slttan bakacam dedi ama bu sefer baktırmayacam.Evet merdivenden olabilir benimde alttan muayene ettikten sonra başlamıştı sonra 1 hafta yattım dışarı çıktım yine geldi merdiven iyi gelmiyor alabileceğin kadar rapor al canım biri zikir söylemiş söyle ben çok faydasını gördüm eşin karnına saat yönünde ya mübdi yazsın 21 defa esin yokken de sen oku bol bol estağfirullah çek
Ben kullanmadım ama bi ecza sayfası gebelikte kullanımının güvenli olduğunu yazmışÇook teşekkür ederimbenim de dudaklarım çok kuruyor ve çatlıyor elimde bepantholun dudak bakım kremi var kullanmamda sıkıntı olur mu acaba?
Çok teşekkür ederim çok faydalı bir içerik hazırlamışsın eline sağlıkBen kullanmadım ama bi ecza sayfası gebelikte kullanımının güvenli olduğunu yazmışbir de şöyle bi not almıştım genel hatlarıyla isterseniz araştırarak bunu da baz alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?