Kendini hep rahatlar bende çok korktum 6 yıldan sonra olunca benim de peceteye geldi hep bak bu kontrolde şükür bitmiş kanamam bende iğne vuruldum ilk kanamada 3 gün ust uste sonra ilaca devam ettim sabah aksam 15 gun dinlendim merdiven inip çıkmadım süpürge yapmadım hep evdeydim yattım esin eliyle karnına 21 defa ya mübdi esmasini yazsın saat çevresinde döner gibi inşallah peceteye de gelmeyecek korkma lütfen canim benimŞU an yok yarın da fitil yapıcaz işte inş becerebilirim. Ama iyiydi şükür gördük.
Peöeteye silince geldi.
Çok korktuk ama tüm aile gittik ve çok ağladım Allah mucizeleri bağışlasın hele benim gibi 0.2 amh ile hamile kaldıysan Allah esirgesin benimkini de herkesinkini de
Kendini hep rahatlar bende çok korktum 6 yıldan sonra olunca benim de peceteye geldi hep bak bu kontrolde şükür bitmiş kanamam bende iğne vuruldum ilk kanamada 3 gün ust uste sonra ilaca devam ettim sabah aksam 15 gun dinlendim merdiven inip çıkmadım süpürge yapmadım hep evdeydim yattım esin eliyle karnına 21 dfea ya mübdi esmasini yazsın saat çevresinde döner gibi inşallah peceteye de gelmeyecek korkma lütfen canim benim
Ve söyle birsey var arkadaşlarımın çoğu yaşamış hele bir tanesinin kanaması olmuş 9 ay boyunca bildiğin ped kullanıyordum dedi o yüzden korkma lütfen seni çok iyi anlayabiliyorum bol bol zikirle meşgul olŞU an yok yarın da fitil yapıcaz işte inş becerebilirim. Ama iyiydi şükür gördük.
Peöeteye silince geldi.
Çok korktuk ama tüm aile gittik ve çok ağladım Allah mucizeleri bağışlasın hele benim gibi 0.2 amh ile hamile kaldıysan Allah esirgesin benimkini de herkesinkini de
Gercekten ne varsa devlette var özellikle eğitim araştırma has. Geçmiş olsun canım bu arada suyu az iciyorsan biraz artir bir kac damla da sirke ekle icebilirsen mayan icinKasik ağrısı için doktora gittim sabah. Medical park a doktora x diyelim bir sürü para ver bir de devletten beter başından atması yok mu normalde kıstım var dedim ya ona da yok dedi alakasız bir sürü tahlil istedi 2 bin TL neyse sinirlendim çıktım ne düzgün bebeği gösterdi ne de elimize bir usg verdi neyse. Akşam yine sancim artınca şehir hastanesi aciline gittik çok şükür her şeyine baktı gösterdi idrarda maya pozitif çıktı fitil verdi . Özelde ki olmayan kıstım de gösterdi ikisi de yapabilir dedi öyle işte haftaya ikiliyi biraz erteleyecegim sanırım.
Benim özellikle akşam saatlerinde oluyor iki gündür maden suyu içiyorum sanki iyi geldi gibi banaBen kendimi yokluyorum canım bişey istiyo gibi oluyo sonra o şey geliyo ve asla ağız tadıyla yiyemiorum sonra ondan da tiksiniyorum ağzımın içi zehir gibitahmini ne zaman geçer bu ağız tatsızlığı
Yeteriz inşallah yeter ki sağlık olsunAllah güç kuvvet versin. İnsan bazen düşününce tedirgin oluyor. Yetebilecek miyim vs diye.
Bence de iki kız çok güzel.
İki çocuğum olsa , iki kız isterdim herhalde.
Belki iki kız kardeş olduğum için böyle düşünüyorumdur.
İçerim canım mutlaka sirke de içerim ev yapımı var . Yaşadığım olaya da üzüldüm elimiz darken birde mağdur olduk ona üzüldüm yani sağlık olsun ama hiç hoş değildiGercekten ne varsa devlette var özellikle eğitim araştırma has. Geçmiş olsun canım bu arada suyu az iciyorsan biraz artir bir kac damla da sirke ekle icebilirsen mayan icin
Neler okuyorsun canımVe söyle birsey var arkadaşlarımın çoğu yaşamış hele bir tanesinin kanaması olmuş 9 ay boyunca bildiğin ped kullanıyordum dedi o yüzden korkma lütfen seni çok iyi anlayabiliyorum bol bol zikirle meşgul ol
Bende denerim canım inşallah olur faydası teşekkür ederimBenim özellikle akşam saatlerinde oluyor iki gündür maden suyu içiyorum sanki iyi geldi gibi bana
Tamam canım teşekkür ediyorumBugun ıste cok yogundum kuzum ekran resmı aldım eklıcem
Yaa evet güzel tesadüf olduSat 18 Ocak
25 Ekim beklenen doğum tarihi canım
evet uzağızAma en azından burdan bulduk birbirimizi
Sıkma canını rabbim başka yerden verir inşallah sana da tecrübe olmuş olurİçerim canım mutlaka sirke de içerim ev yapımı var . Yaşadığım olaya da üzüldüm elimiz darken birde mağdur olduk ona üzüldüm yani sağlık olsun ama hiç hoş değildi
Bazılarına ilk 4 ay bitirilmesi tavsiye edilmiş ama 9 ay boyunca okunacak şekilde yayabiliriz kızlar
İĞneden sonra yok aetık ama fitil de yapacağım.Ve söyle birsey var arkadaşlarımın çoğu yaşamış hele bir tanesinin kanaması olmuş 9 ay boyunca bildiğin ped kullanıyordum dedi o yüzden korkma lütfen seni çok iyi anlayabiliyorum bol bol zikirle meşgul ol
Benimki hiçbir yerde yokMigrostan alabilirsiniz bizde aldık ama siyah kabuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?