2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kendini hep rahatlar bende çok korktum 6 yıldan sonra olunca benim de peceteye geldi hep bak bu kontrolde şükür bitmiş kanamam bende iğne vuruldum ilk kanamada 3 gün ust uste sonra ilaca devam ettim sabah aksam 15 gun dinlendim merdiven inip çıkmadım süpürge yapmadım hep evdeydim yattım esin eliyle karnına 21 defa ya mübdi esmasini yazsın saat çevresinde döner gibi inşallah peceteye de gelmeyecek korkma lütfen canim benim

Kasik ağrısı için doktora gittim sabah. Medical park a doktora x diyelim bir sürü para ver bir de devletten beter başından atması yok mu normalde kıstım var dedim ya ona da yok dedi alakasız bir sürü tahlil istedi 2 bin TL neyse sinirlendim çıktım ne düzgün bebeği gösterdi ne de elimize bir usg verdi neyse. Akşam yine sancim artınca şehir hastanesi aciline gittik çok şükür her şeyine baktı gösterdi idrarda maya pozitif çıktı fitil verdi . Özelde ki olmayan kıstım de gösterdi ikisi de yapabilir dedi öyle işte haftaya ikiliyi biraz erteleyecegim sanırım.

Ve söyle birsey var arkadaşlarımın çoğu yaşamış hele bir tanesinin kanaması olmuş 9 ay boyunca bildiğin ped kullanıyordum dedi o yüzden korkma lütfen seni çok iyi anlayabiliyorum bol bol zikirle meşgul ol

Gercekten ne varsa devlette var özellikle eğitim araştırma has. Geçmiş olsun canım bu arada suyu az iciyorsan biraz artir bir kac damla da sirke ekle icebilirsen mayan icin

Ben kendimi yokluyorum canım bişey istiyo gibi oluyo sonra o şey geliyo ve asla ağız tadıyla yiyemiorum sonra ondan da tiksiniyorum ağzımın içi zehir gibi tahmini ne zaman geçer bu ağız tatsızlığı
Benim özellikle akşam saatlerinde oluyor iki gündür maden suyu içiyorum sanki iyi geldi gibi bana

Yeteriz inşallah yeter ki sağlık olsun Yorucu olsa da ileride geçecek diyorum..
Ne güzel kız kardeşiniz varmış benim hiç olmadı ama eksikliğini hissettim dertleşecek kimsem yok.kızımın bacısı olsun isterim eşim erkek istiyor ama sağlık olsun da

Gercekten ne varsa devlette var özellikle eğitim araştırma has. Geçmiş olsun canım bu arada suyu az iciyorsan biraz artir bir kac damla da sirke ekle icebilirsen mayan icin
İçerim canım mutlaka sirke de içerim ev yapımı var . Yaşadığım olaya da üzüldüm elimiz darken birde mağdur olduk ona üzüldüm yani sağlık olsun ama hiç hoş değildi

Bu arada kızlar alt karın rahim bölgemdeki otururken ki olan kasılma ve acıdan bahsetmiştim. Bugün artık elle hafif dokununca bile acıyacak boyuta geldi. Gün içinde biraz çok yürüdüm ondan da olabilir mi biraz endiielendirdi bu ağrı acı beni.

İçerim canım mutlaka sirke de içerim ev yapımı var . Yaşadığım olaya da üzüldüm elimiz darken birde mağdur olduk ona üzüldüm yani sağlık olsun ama hiç hoş değildi
Sıkma canını rabbim başka yerden verir inşallah sana da tecrübe olmuş olur

İĞneden sonra yok aetık ama fitil de yapacağım.
Kızlar günde 3 litre su tüketmek lazımmış.
Ben de okulda lgs bilgilendirmesi yaptığım için ayakta kaldım merdiven inip çıktım ondan okdu sanırım

Merhaba günaydın kızlar. Ben de bahsettiğiniz gibi mide bulantısı hiç yok ilk hamileliğimde de hiç olmamıştı zaten. Ben de midede yemekten sonra şişkinlik ve sindirememe çok fazla oluyor. Bir de 2-3 gündür baş ağrım çok fazla. İnternetten baktığım kadarıyla kan hacmi arttığı için baş ağrısı olabiliyormuş. Baş ağrısı için kullandığınız bir şeyler var mı ?

Günaydın kızlar birazdan tahlil sonucu için doktora gideceğim muayene değil ama fındığım nasıl çok merak ediyorum aslında toxo denilen şeyin sonucunu göstercem umarım hersey güzel olur evde sorunlar çok fazla ne zaman üzülüp sinirlensem alt bölgem ağrıyor küçüğümde üzülüyor sanırım ne diyim umarım hersey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…