2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kapanmış teyzesi ölürüm onu içime koyan rabbime çok şükür takvim le aynıyız miniğim benim umudum inşallah sağlıkla gelsin

Kızlar alakasız olacak ama süpürgem bozuldu siz hangi marka kullanıyorsunuz önereceğiniz bir ürün varmı dyson çok pahalı ama başka ürün varsa sevinirim

Nasıl geçiyor hamişlik
Bugün biraz üzücü
Bir kaç zamandır alt karın ağrı ve acısından bahsetmiştim dün ve bgn artmaya başlayınca doktorumla konuştum hemen çağırdı.
Muayene sonucu evet ağrın var resmen kasılıyor bebeğin kesesi dedi. Büzülüyo düzeliyor gösterdi banada. Bir de kanama alanı olmuş sabah 1 akşam 2 progesteron verdi. Dinlenmelisin dedi. Bebek iyi çok şükür sorun bendeymiş. Bakalım inşallaj hafifler şu kasılmalar

Sen nasılsın canım senin nasıl durumlar

Bizim doktor 12 haftaya kadar slttan bakacam dedi ama bu sefer baktırmayacam.
Bandırma bende ne zaman alttan baksa geldi farklı doktora gittim bu hafta lekelenmem gelmiyordu artik ona söylemedim karından bakti baktiginda sordum varmi kanama dedim yok etrafinda dedi oyle yap bence canim

Kızlar merhaba, kan testi sonuçlarımda demir eksikliği görüldüğü için ilaç takviyesine başladı doktorum. Bu sabah ilacı ilk defa kullandım ve 15 dk bile geçmeden aşırı bulantı ve kusma yaptı. İlacı sabahları aç karına almam gerekiyormuş ama bu şekilde mümkün değil sizce akşamları yatmadan alsam bir sorun olur mu?

Geçmiş olsun bebiş iyiyse içini ferah tut . Peki o kasılmalar neden oluyormuş bir sebep söyledi mi ?

Geçmiş olsun bebiş iyiyse içini ferah tut . Peki o kasılmalar neden oluyormuş bir sebep söyledi mi ?
Sağol canım teşekkür ederim inşallah, her şeyden olabilir sebepsiz de olabilir dedi ama benim 10gündür yoğun öksürüğüm vardı hem kasılmalar hem kanama alanı ona bağlı olmuş olabilir dedi. Kusmalara dikkat et kendini kasma ama ilaçta alma dedi. Öksürük için günde 3lt su içeceksin ilaç olarak o kadar diyorum dedi. Su çok önemliymiş öksürüğü olan arkadaşlarında dikkat etmesini isterim. Benim başıma böyle bir iş açtı bakalım inşallah ilaçlar iyi gelir

Allah şifa versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…