- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.649
- 248
Üzülme canım geçer dönemsel olabilir deHiç mide sorunu yaşamamıştım bu ilk kez oldu geçmezse doktora gideceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canım geçer dönemsel olabilir deHiç mide sorunu yaşamamıştım bu ilk kez oldu geçmezse doktora gideceğim![]()
Benim genelde 11-6 11-7 falan çıkıyor normal diye biliyorum. 9-6 kadar normal 6-4 lere falan düşerse düşük tansiyon olması lazım benim bildiğim.Arkadaşlar tansiyonunuz nasil.
Ben biraz önce ölçtüm 11-6 cikti.
Normalde hep 12-8 olurdu
İnşallah canım gebelik reflüsü kimisinde doğuma kadar devam edebiliyormuş benimki dönemseldir umarımÜzülme canım geçer dönemsel olabilir de
Şu an normal canım endişelenme ama takip et 90/60 altına düşerse takiplerini doktoruna gösterArkadaşlar tansiyonunuz nasil.
Ben biraz önce ölçtüm 11-6 cikti.
Normalde hep 12-8 olurdu
Benim hep düşük çıkıyor az önce ölçtüm 88/62 çıktıŞu an normal canım endişelenme ama takip et 90/60 altına düşerse takiplerini doktoruna göster
Benim de ara ara oluyor bel ağrısı sanırım rahim genişlerken oluyor sürekli yok çünküBenim bel ağrımda var bu da normal mi ?
Tanesini 1,50 eurodan aldim benValla ben çok seviyorum avokadoyu gebelikten öncede 6-7 yıldır severek yerdim şimdi de yiyorumsadece fiyatı artık baya pahalı Türkiyede
![]()
Ben böyleyim yediğim zaman sıkıntı yok ama yemeyi bırakınca tekrar başlıyor ama sürekli de yiyemeyizki bende bir tatlı bir tuzlu ile yok şaşırtmaya calisiyorumKızlar selam bugün bir şeylerden yedikten sonra midem böyle kaynıyor sanki yiyorum geçiyor gibi tekrar başlıyor bulantı yok ama kusacak gibi de oluyorum anlamadım bunu yaşayan var mı aranızda?
Canım daha önce yoktu demiştin ya umarım devam etmezİnşallah canım gebelik reflüsü kimisinde doğuma kadar devam edebiliyormuş benimki dönemseldir umarım![]()
Aklım sende kaldı desem nasılsınKızlar felaket kanamam var doktor igne verdi ama sanirim ucuzleri kaybediyorum çok ağrım var 2 doğum yaptım ben böyle ağrı gormedim ölüyorum resmen dua eder misiniz bana
Canım daha bugün aldım ben orta boy tane 40 lira yer Ankara ceviz büyüklüğünde de 20 tl ye buldum ama bayağı ceviz gibiydiTanesini 1,50 eurodan aldim ben
Orda nekadar
Cokda faydaliymis gebelikde avokado yemek
Umarım güzel haberlerle dönersinKızlar felaket kanamam var doktor igne verdi ama sanirim ucuzleri kaybediyorum çok ağrım var 2 doğum yaptım ben böyle ağrı gormedim ölüyorum resmen dua eder misiniz bana
Burda da önemli olan öncesini bilmek canım benım de genelde 90/60 çıkar arkadaş hep 120/80 civarı çıkıyordu yazmış onun için düşük olabilir kişiyle alakalı aslındaBenim hep düşük çıkıyor az önce ölçtüm 88/62 çıktı
Burda migrosta felan 19.90-22.90 civarı ama onlar da küçücük oluyor genrldeTanesini 1,50 eurodan aldim ben
Orda nekadar
Cokda faydaliymis gebelikde avokado yemek
Valla bende ilk defa oldu öyle sürekli de yiyemem ki inşallah hemen geçerBen böyleyim yediğim zaman sıkıntı yok ama yemeyi bırakınca tekrar başlıyor ama sürekli de yiyemeyizki bende bir tatlı bir tuzlu ile yok şaşırtmaya calisiyorum![]()
İnşallah kuzumCanım daha önce yoktu demiştin ya umarım devam etmez
Bende orda yaşıyordum çok şanslısın evlenince başka yere geldim çok kaliteli doktorlar var özelde de devlet te deYa ben de Antalya'dayım ne taraftasınız? Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Benim de çok ani oldu hiç doktor falan araştırmamıştım niversiteye gittim ilk muayeneye. Henz kimseye de söylemedim ailem dışında. onlar da şehirdışında. Böyle kendi kendime forum okuyorum anca.