2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dahiliyede cok zor olur bızım hastanede gebeleri polikliniğe alıyorlar sizde öyle bir uygulama yok mu
Bizde yok kuzum 24.haftadan sonra nöbeti bırakabiliyorsun tabi bir sıkıntı olursa yine gündüze çekiyorlar.
Ama bizim sağlık hizmetleri müdürü sıkıntılı biraz gündüze geçersem her hafta sürekli yer değiştirir sürekli tek gebe sen değilsin diyor.(yani önceden gebe kalan arkadaşlara hep aynı şekilde davranmış) bende tutabildiğim kadar nöbette kalmak istiyorum inşallah çok sıkıntı olmadan devam edebilirim.

Ne kadar zorluyorlar ya kendine dikkat yinede hangi ildeydin dahiliye serviside zor bir servis

75 80 arası şuan canım kilomda var biraz 69 kiloyum 163 boyum.

Tamamen gitmemiş o zaman ne güzeeeel
Benimki de gitmesin inşallah amin
Ay evet benım bızzat oz annem yaptı tum kolosturumu sıkıp sıkıp pıjamama akıtmışım hatta var dıye dıye nı bucuk gun sonra falan fosurdadı dırek sut
ne garip ya içinden bebek ve süt çıkması falan çok ilginç inşallah zaman çabuk geçer şu pis bulantılı efkarlı dönem geçer de foşurdatma kısmına geçeriz

Evet degısık duygular vallaaa Sabret benım hafıflemeye basladı 14 u bulacak gıbı yınede hafıf hafıfte olsa

Kızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttu Rabbım bebışlerimize sağlık versin amin

Evet iş yapıyorsan o gün yurumuceksin yürüyorsan iş yapmayacaksin bünye ikisini kaldırmıyor bende öyleyim kuzum ilk 3 aydayız diye sanırım rabbim korusun bebislerimizi

Allah korusun ya aman dikkat edin..en az bir hafta bir iş yapmayin neolur neolmaz dinlenin çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz

Yorma kendini canım. Zaten hafta içi çakışıyorsun hafta sonu da biraz kendine zaman ayır. İnşallah tekrarı olmaz. Kahverengi leke için risk görmezler genelde ama sen yine de çok dikkat et

Allah korusun canim
Bol bol dinlenmeye bak vucud kaldirmamistir
Insallah bidaha olmaz cnm

Bende dun butun gun ayaktaydim aksam iftara 1 saat kala sanci tuttu.
Iftara anneme davetliydik oraya gittiik iftardan sonra acile gideriz diye dusunuyoduk . Orda oturup dinlenince cok sukur gecti. Bide dun gunduz uykusu yapmadim surekli ayakta kaldim vucud kaldirmadi sanirim sinyal verdi.

Kızlar bende soğuk algınlığı olmuşum serum yedim parol falan taktılar salgın varmış çok kötüyüm üşüme titreme ateş dikkat edin
Çok geçmiş olsun.
Bende başım çok ağrıdığında parol kullanmak zorunda kalıyorum.

Bir ay önce kadar eşim grip olmuştu, bulaşmasın diye hemen odaları ayırdık. Ortak kullanım alanlarında (mutfak - antre gibi) ikimizde maske kullandık. Ve bu ortak kullanım alanlarını sık sık havalandırdık. Vee bana hiç bulaşmadı Sonra her şeyi yıkamıştım.

Grip , nezle gibi şeyler çabuk bulaşıyor. Bir yakınımızda varsa mutlaka dikkat edelim.

Ateşinizi sık sık takip edin. Ateşiniz olduğunda nemli bez ile vücudunuzun çeşitli noktalarını nemlendirin, ılık duş alabilirsiniz. Bol bol dinlenin, meyve ve su tüketimini arttırın. Aslında ne yaparsanız yapın illa ki birkaç gün böyle hasta geçer. Allah şifa versin

Arkadaşım aman dikkat et
Yorma kendini. Yapmak zorunda kalırsan mutlaka işi böl. Yarısını bir hafta sil, yarısını diğer hafta sil mesela.
Çok geçmiş olsun

Dikkat et canım çok yorulmaktan olmuştur birden yüklenme böyle kendine çok geçmiş olsun

Kuzum aman diyim yorma kendini. Uzanma hareketi yasak hele parmak uçlarında uzanma hep yasak Dr öyle dedi. Neden yasak mantığı ne bilmiyorum ama bu sekilde söyledi bilgin olsun Amin Allah bebislerimizi korusun senin minik anne kendini yorma demek istemiş mesaj yollamış sana zaten calisiyorsun bir de yorma kendini bu kadar . Sen benden daha iyi biliyorsun ilk 3 ay önemliymiş bünyeyi yormamak gerekiyormuş.

Kuzum dikkat et uzanmamaya calis ozellikle bir sure daha minnos az daha buyuyene kadar

1000 TL ise ne iyi burada 2 katı olur muayenesi ile bilmiyorum bir sormak lazım şimdiden almak gerekiyor sanırım inşallah bulursun canim

Geçmiş olsun canım benim yadinlenin geçer o insallajn bir daha bu kadar yapmazsın sende stres oluyur insan eğer gelirse yine bir doktora görün olmadi

Pelvik kasları zorluyor ya canım ondan şu an zaten rahimi tutan kaslar iyice uzuyor oda eklenince ağrı oluyor şu an yüzde 90 plasentalar aşağı da 16 haftaya kadar dikkat etmek lazım kanama insanu çok üzülüyor korkutuyor. Benim gibi gurbette tek değilseniz ailelerinizden destek alın kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…