Bizde yok kuzum 24.haftadan sonra nöbeti bırakabiliyorsun tabi bir sıkıntı olursa yine gündüze çekiyorlar.Dahiliyede cok zor olur bızım hastanede gebeleri polikliniğe alıyorlar sizde öyle bir uygulama yok mu
Bende öyle düşünüyorum ya ilacın zararınsa enfeksiyon zararı daha fazla bencedehatta doktorum ilaç zarar vermez ama senin kendini yıpratman daha çok zarar verir demişti :)
Ne kadar zorluyorlar ya kendine dikkat yinede hangi ildeydin dahiliye serviside zor bir servisBizde yok kuzum 24.haftadan sonra nöbeti bırakabiliyorsun tabi bir sıkıntı olursa yine gündüze çekiyorlar.
Ama bizim sağlık hizmetleri müdürü sıkıntılı biraz gündüze geçersem her hafta sürekli yer değiştirir sürekli tek gebe sen değilsin diyor.(yani önceden gebe kalan arkadaşlara hep aynı şekilde davranmış) bende tutabildiğim kadar nöbette kalmak istiyorum inşallah çok sıkıntı olmadan devam edebilirim.
75 80 arası şuan canım kilomda var biraz 69 kiloyum 163 boyum.
Ay evet benım bızzat oz annem yaptıtum kolosturumu sıkıp sıkıp pıjamama akıtmışım hatta var dıye dıye nı bucuk gun sonra falan fosurdadı dırek sut
Evet degısık duygular vallaaaTamamen gitmemiş o zaman ne güzeeeel
Benimki de gitmesin inşallah amin
ne garip ya içinden bebek ve süt çıkması falan çok ilginç inşallah zaman çabuk geçer şu pis bulantılı efkarlı dönem geçer de foşurdatma kısmına geçeriz
Öyle kuzum tokattayım sen hangi ildesinNe kadar zorluyorlar ya kendine dikkat yinede hangi ildeydin dahiliye serviside zor bir servis
Evet iş yapıyorsan o gün yurumuceksin yürüyorsan iş yapmayacaksin bünye ikisini kaldırmıyor bende öyleyim kuzum ilk 3 aydayız diye sanırım rabbim korusun bebislerimiziKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Allah korusun ya aman dikkat edin..en az bir hafta bir iş yapmayin neolur neolmaz dinlenin çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmazKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Yorma kendini canım. Zaten hafta içi çakışıyorsun hafta sonu da biraz kendine zaman ayır. İnşallah tekrarı olmaz. Kahverengi leke için risk görmezler genelde ama sen yine de çok dikkat etKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Allah korusun canimKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Çok geçmiş olsun.Kızlar bende soğuk algınlığı olmuşum serum yedim parol falan taktılar salgın varmış çok kötüyüm üşüme titreme ateş dikkat edin
Arkadaşım aman dikkat etKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Dikkat et canım çok yorulmaktan olmuştur birden yüklenme böyle kendine çok geçmiş olsunKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Kızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Kuzum dikkat et uzanmamaya calis ozellikle bir sure daha minnos az daha buyuyene kadarKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
1000 TL ise ne iyi burada 2 katı olur muayenesi ile bilmiyorum bir sormak lazım şimdiden almak gerekiyor sanırım inşallah bulursun canimBugun kara kara onu dusundum baya ıkı aya fln randevu verıyolarmıs detaylı ıcın . Ben ılcedeyım bunun ıcın bursaya gitmem lazım bı saat suruyor sonrasında ne zamana verırler kım bılır su aralar gıtsem anca kurtarıyor resmen , ozellerı sordum 1000 tl den baslıyor resmen cok geldı napıcam bılmıyorum
Geçmiş olsun canım benim yadinlenin geçer o insallajn bir daha bu kadar yapmazsın sende stres oluyur insan eğer gelirse yine bir doktora görün olmadiKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Pelvik kasları zorluyor ya canım ondan şu an zaten rahimi tutan kaslar iyice uzuyor oda eklenince ağrı oluyor şu an yüzde 90 plasentalar aşağı da 16 haftaya kadar dikkat etmek lazım kanama insanu çok üzülüyor korkutuyor. Benim gibi gurbette tek değilseniz ailelerinizden destek alın kesinlikleKuzum aman diyim yorma kendini. Uzanma hareketi yasak hele parmak uçlarında uzanma hep yasak Dr öyle dedi. Neden yasak mantığı ne bilmiyorum ama bu sekilde söyledi bilgin olsunAmin Allah bebislerimizi korusun senin minik anne kendini yorma demek istemiş mesaj yollamış sana zaten calisiyorsun bir de yorma kendini bu kadar . Sen benden daha iyi biliyorsun ilk 3 ay önemliymiş bünyeyi yormamak gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?