2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dikkat et kendine ,hepimizi yönlendiriyorsun ama sen kendini yoruyorsun olmaz ki ☺ Doktorun devletteydi ama danışma şansın falan varsa sorsan ya belki progestan verir. Bugünü de tamamen yatış günü yap , bi daha gelmez inşallah.

Günaydın arkadaslar..bu sabah kontrole gittim herşey yolunda çok şükür bugün 10+2 yiz ama Dr 4gun önde dedi tüp bebekte böyle birşey oluyor mu ilk kez duydum sabah evden çıkmadan çikolata yemiştim (hareket etsin diye bebek) evet kıpırdiyordu çok şükür Rabbime nasıl mutlu oldum Allah bundan sonrasında da yüzümüzü güldürsün,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bende soğuk algınlığı olmuşum serum yedim parol falan taktılar salgın varmış çok kötüyüm üşüme titreme ateş dikkat edin
Çok geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah, portakal, mandalin falan ye. Limonlu ılık su da iç C vitamini olsun. Ben şu an hasta olmamak için hergün yapıyorum bunları.

Allah korusun ya aman dikkat edin..en az bir hafta bir iş yapmayin neolur neolmaz dinlenin çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz

Yorma kendini canım. Zaten hafta içi çakışıyorsun hafta sonu da biraz kendine zaman ayır. İnşallah tekrarı olmaz. Kahverengi leke için risk görmezler genelde ama sen yine de çok dikkat et

Arkadaşım aman dikkat et
Yorma kendini. Yapmak zorunda kalırsan mutlaka işi böl. Yarısını bir hafta sil, yarısını diğer hafta sil mesela.
Çok geçmiş olsun

Dikkat et canım çok yorulmaktan olmuştur birden yüklenme böyle kendine çok geçmiş olsun

Kuzum dikkat et uzanmamaya calis ozellikle bir sure daha minnos az daha buyuyene kadar

Geçmiş olsun canım benim yadinlenin geçer o insallajn bir daha bu kadar yapmazsın sende stres oluyur insan eğer gelirse yine bir doktora görün olmadi

Ah kızlar ınanın yaptıgım bısey degıldı ama uzanma durumu bıraz yordu sanırım bılmıyorum hafta ıcı hıc ıs yapmıyorum nerdeyse haftasonuna kalıyor hepsı gecen haftasonu aılemın yanındaydım toparlayamıyorum kac gundur ısleri cok bırıktı mecbur yanı , bır evde cocuk olunca o kadar mumkun olmuyor ıs yapmamak falan. Rabbım korusun kızlarım uzanmamaya dıkkat edıcem ama

Kuzumm çok dikkat et kendine de bebişe de aman biz iyiyiz zannediyoruz ama o yorgunluk hali bir anda vuruyor gerçekten o yürüyüşü yaparken bana da aynısı olmuştu ağrı kasığıma vurunca daha önce hamilelik tecrübem olmamasına rağmen içgüdüsel olarak leke geleceğini anlamıştım resmen
Allah korusun bebitolarımızı
Dinlen bugün hep bol su iç daha gelmez eminim

Boşver sen kendine dikkat et progestan verirlerdi belki doktorla konussan uzanma etme lütfen

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendini

Bilgi için teşekkürler canım Allah korusun bebislerimizi Amin

Doğru valla evde çocuk olunca her yer her yerde.inşallah tekrarlamaz geçmiş olsun Ben dağınıklığın içinde oturuyorum napıyım toplasam da arkamdan dağıtıyor.yemek yapsak,makineyi çalıştırsak yeter şu dönemde

Canım bende de cocuk var illa ki oluyor ama ayrıntıya girme ya yardımcı al ya da ailenden destek al bence yoksa illa ki bir şeyler yapılıyor mecburen

Cok gecmis olsun dinlenin bebisler yormayın kendinizi diyo
Benimde bu hamileliğmde 3 er gün süreyle 3. Kez olanı yaşıyorum ama endişeleniyor insan
Oğlumda oldu yazmışsınız hiç kesilmeden mi oldu ?
Benim ilk defa bu hamileliğimde başıma geliyo
Ara ara lekelenmem oluyo 3 günden fazla sürmüyor ve geçiyo

Kızlar 10+4 üm inanılmaz mide bulantısı kusma başladı niye böyle oldu ya 8 9 haftalarda 1 2 kere olmuştu 12.haftada biter de mi

Oglunda leke ıle ogrendım az yuruyım iş yapayım olurdu hemen ara ara hep oldu pembede geldı bıkez hatta 5. Aya yakın surdu bu bebegımde olmamıstı hıc bugun de geldı oglumda olsa bu kadar endıselenmezdım alıskındım ama endıselenme ye basladım

Az once yatmadan yıne gordum akıntı kahve seklınde bu donemlerde olan varmı boyle durumlar

Az once yatmadan yıne gordum akıntı kahve seklınde bu donemlerde olan varmı boyle durumlar
Çok geçmiş olsun bence işiniz hafifte olsa izin veya rapor alabilirseniz birkaç gün alın Allah korusun bişey olmasın dinlenin bana Dr dediği ilk şey yaticamsin,dinleniceksin ve bol su...kahverengiden korkmayın der hep drlar ama ben herşeyden tedirgin oluyorum geçen salı kahverengi birkaç damla lekelenmem olmuştu ama bugün bir sebep söylemedi Dr olabilir dedi bana..cok endişe ederseniz Dr bir gorusseniz kanama alanı olmadığından emin olunsa en azından diye düşünüyorum ben...inşallah tekrarı olmaz birdaha..plasentaya devir teslim yapılırkende olabiliyormuş ama tam bilemeyiz işte için nasıl rahat olucaksa onu yap bence

Ben lekelenme için bakarken her dönemde yaşayanlar olduğunu okumuştum. Bence bi görüş doktorunla canım ya, tedbiri elden bırakmamak lazım. Bende ilk çok az lekelenme oldu belki 2 damla kadar. Yine de nolur nolmaz diye doktora dedim hiç önemsememezlik yapmadı gel bakalım dedi, ertesi güne sabah doktora gitmeden daha da artmıştı lekelenme. Bi sıkıntı olmadı çok şükür ama olsun sen de görüş için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…