Dikkat et kendine ,hepimizi yönlendiriyorsun ama sen kendini yoruyorsun olmaz ki ☺ Doktorun devletteydi ama danışma şansın falan varsa sorsan ya belki progestan verir. Bugünü de tamamen yatış günü yap , bi daha gelmez inşallah.Kızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Çok geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah, portakal, mandalin falan ye. Limonlu ılık su da iç C vitamini olsun. Ben şu an hasta olmamak için hergün yapıyorum bunları.Kızlar bende soğuk algınlığı olmuşum serum yedim parol falan taktılar salgın varmış çok kötüyüm üşüme titreme ateş dikkat edin
Allah korusun ya aman dikkat edin..en az bir hafta bir iş yapmayin neolur neolmaz dinlenin çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz
Yorma kendini canım. Zaten hafta içi çakışıyorsun hafta sonu da biraz kendine zaman ayır. İnşallah tekrarı olmaz. Kahverengi leke için risk görmezler genelde ama sen yine de çok dikkat et
Allah korusun canim
Bol bol dinlenmeye bak vucud kaldirmamistir
Insallah bidaha olmaz cnm
Bende dun butun gun ayaktaydim aksam iftara 1 saat kala sanci tuttu.
Iftara anneme davetliydik oraya gittiik iftardan sonra acile gideriz diye dusunuyoduk . Orda oturup dinlenince cok sukur gecti. Bide dun gunduz uykusu yapmadim surekli ayakta kaldim vucud kaldirmadi sanirim sinyal verdi.
Arkadaşım aman dikkat et
Yorma kendini. Yapmak zorunda kalırsan mutlaka işi böl. Yarısını bir hafta sil, yarısını diğer hafta sil mesela.
Çok geçmiş olsun
Dikkat et canım çok yorulmaktan olmuştur birden yüklenme böyle kendine çok geçmiş olsun
Kuzum aman diyim yorma kendini. Uzanma hareketi yasak hele parmak uçlarında uzanma hep yasak Dr öyle dedi. Neden yasak mantığı ne bilmiyorum ama bu sekilde söyledi bilgin olsunAmin Allah bebislerimizi korusun senin minik anne kendini yorma demek istemiş mesaj yollamış sana zaten calisiyorsun bir de yorma kendini bu kadar . Sen benden daha iyi biliyorsun ilk 3 ay önemliymiş bünyeyi yormamak gerekiyormuş.
Kuzum dikkat et uzanmamaya calis ozellikle bir sure daha minnos az daha buyuyene kadar
Geçmiş olsun canım benim yadinlenin geçer o insallajn bir daha bu kadar yapmazsın sende stres oluyur insan eğer gelirse yine bir doktora görün olmadi
Ah kızlar ınanın yaptıgım bısey degıldı ama uzanma durumu bıraz yordu sanırım bılmıyorum hafta ıcı hıc ıs yapmıyorum nerdeyse haftasonuna kalıyor hepsı gecen haftasonu aılemın yanındaydım toparlayamıyorum kac gundur ısleri cok bırıktı mecbur yanı , bır evde cocuk olunca o kadar mumkun olmuyor ıs yapmamak falan. Rabbım korusun kızlarım uzanmamaya dıkkat edıcem amaDikkat et kendine ,hepimizi yönlendiriyorsun ama sen kendini yoruyorsun olmaz ki ☺ Doktorun devletteydi ama danışma şansın falan varsa sorsan ya belki progestan verir. Bugünü de tamamen yatış günü yap , bi daha gelmez inşallah.
Kuzumm çok dikkat et kendine de bebişe de amanKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Ben istanbuldayımÖyle kuzum tokattayım sen hangi ildesin
Boşver sen kendine dikkat etAh kızlar ınanın yaptıgım bısey degıldı ama uzanma durumu bıraz yordu sanırım bılmıyorum hafta ıcı hıc ıs yapmıyorum nerdeyse haftasonuna kalıyor hepsı gecen haftasonu aılemın yanındaydım toparlayamıyorum kac gundur ısleri cok bırıktı mecbur yanı , bır evde cocuk olunca o kadar mumkun olmuyor ıs yapmamak falan. Rabbım korusun kızlarım uzanmamaya dıkkat edıcem ama
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendiniKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Pelvik kasları zorluyor ya canım ondan şu an zaten rahimi tutan kaslar iyice uzuyor oda eklenince ağrı oluyor şu an yüzde 90 plasentalar aşağı da 16 haftaya kadar dikkat etmek lazım kanama insanu çok üzülüyor korkutuyor. Benim gibi gurbette tek değilseniz ailelerinizden destek alın kesinlikle
Ay hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah sağlıkla evlatlarımızı cinsiyeti hiç farketmez hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah.Hayırlısı olsun canım geçenlerde bende arkadaşımla yaptım bıçağa oturdum
Bıçağa nasıl oturuluyor ne için yapılıyor benimde aydinlatirmisiniz hamis arkadaşlarımAy hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah sağlıkla evlatlarımızı cinsiyeti hiç farketmez hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah.
Doğru valla evde çocuk olunca her yer her yerde.inşallah tekrarlamaz geçmiş olsunAh kızlar ınanın yaptıgım bısey degıldı ama uzanma durumu bıraz yordu sanırım bılmıyorum hafta ıcı hıc ıs yapmıyorum nerdeyse haftasonuna kalıyor hepsı gecen haftasonu aılemın yanındaydım toparlayamıyorum kac gundur ısleri cok bırıktı mecbur yanı , bır evde cocuk olunca o kadar mumkun olmuyor ıs yapmamak falan. Rabbım korusun kızlarım uzanmamaya dıkkat edıcem ama
Canım bende de cocuk var illa ki oluyor ama ayrıntıya girme ya yardımcı al ya da ailenden destek al bence yoksa illa ki bir şeyler yapılıyor mecburenAh kızlar ınanın yaptıgım bısey degıldı ama uzanma durumu bıraz yordu sanırım bılmıyorum hafta ıcı hıc ıs yapmıyorum nerdeyse haftasonuna kalıyor hepsı gecen haftasonu aılemın yanındaydım toparlayamıyorum kac gundur ısleri cok bırıktı mecbur yanı , bır evde cocuk olunca o kadar mumkun olmuyor ıs yapmamak falan. Rabbım korusun kızlarım uzanmamaya dıkkat edıcem ama
Cok gecmis olsun dinlenin bebisler yormayın kendinizi diyoKızlar haftsonlarım yogun gecıyor bıraz bakamıyorum , bu sabah kalktım bıraz mutfak topladım soyle ustten dolap, fayansları falan sıldım benım tezgahım boyuma gore bıraz yuksek uzanarak yapıyorum mecbur ıyıydım yanı yaptım ardından dısarı cıktık ıkı saat kadar carsıda yuruduk parka falan goturduk oğlumu eve gelırken zor yuruyordum artık fazla geldı sanırım tuvalete gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum 3 tl buyuklugunde dıyım anlayın , oğlumda cok alıskındım boyle seyler gormeye hep lekeyle basladı 5 aya kadar boyle leke geldı. Bu mınnosta ılkkez oldu bıraz endıselendım sonra dınlendım bırdaha olmadı ama korkuttuRabbım bebışlerimize sağlık versin amin
Aılem burda degıl kuzum kaynanamdan da ıs ısteyemem calısıyorum çocuğuma bakıyor zaten yeter napayımCanım bende de cocuk var illa ki oluyor ama ayrıntıya girme ya yardımcı al ya da ailenden destek al bence yoksa illa ki bir şeyler yapılıyor mecburen
Oglunda leke ıle ogrendım az yuruyım iş yapayım olurdu hemen ara ara hep oldu pembede geldı bıkez hatta 5. Aya yakın surdu bu bebegımde olmamıstı hıc bugun de geldı oglumda olsa bu kadar endıselenmezdım alıskındım ama endıselenme ye basladımCok gecmis olsun dinlenin bebisler yormayın kendinizi diyo
Benimde bu hamileliğmde 3 er gün süreyle 3. Kez olanı yaşıyorum ama endişeleniyor insan
Oğlumda oldu yazmışsınız hiç kesilmeden mi oldu ?
Benim ilk defa bu hamileliğimde başıma geliyo
Ara ara lekelenmem oluyo 3 günden fazla sürmüyor ve geçiyo
Çok geçmiş olsun bence işiniz hafifte olsa izin veya rapor alabilirseniz birkaç gün alın Allah korusun bişey olmasın dinlenin bana Dr dediği ilk şey yaticamsin,dinleniceksin ve bol su...kahverengiden korkmayın der hep drlar ama ben herşeyden tedirgin oluyorum geçen salı kahverengi birkaç damla lekelenmem olmuştu ama bugün bir sebep söylemedi Dr olabilir dedi bana..cok endişe ederseniz Dr bir gorusseniz kanama alanı olmadığından emin olunsa en azından diye düşünüyorum ben...inşallah tekrarı olmaz birdaha..plasentaya devir teslim yapılırkende olabiliyormuş ama tam bilemeyiz işte için nasıl rahat olucaksa onu yap benceAz once yatmadan yıne gordum akıntı kahve seklındebu donemlerde olan varmı boyle durumlar
Ben lekelenme için bakarken her dönemde yaşayanlar olduğunu okumuştum. Bence bi görüş doktorunla canım ya, tedbiri elden bırakmamak lazım. Bende ilk çok az lekelenme oldu belki 2 damla kadar. Yine de nolur nolmaz diye doktora dedim hiç önemsememezlik yapmadı gel bakalım dedi, ertesi güne sabah doktora gitmeden daha da artmıştı lekelenme. Bi sıkıntı olmadı çok şükür ama olsun sen de görüş için rahat etsin.Az once yatmadan yıne gordum akıntı kahve seklındebu donemlerde olan varmı boyle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?