2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar dün idrarda yanmam vardı idrar tahlili verdim çok yüksek enfeksiyon çıkmış doktoruma yazdım hemen bebek için riskli bir durum mu çok üzüldüm

Kızlar yolk sac dedikleri surda çıkıntı gibi birsey var o mu oluyor doktor bir şey demedi Papatyamaviss

Eklentiler

• 20230325_162645.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba kızlar 11 haftadan merhabalar. Belirtileriniz nedir gayet iyi hissediyorum kendimi bugün makas bıcak yaptık annemle eğlencesine makasa oturdum eğlendik hayırlısı olsun inşallah.

Konuyla ilgisiz ama Mersini cok seviyorum
Akrabalarimda var orda
Cocuklugumdan beri her gittigimde Miami gibi geliyo bana

Kızlar dün idrarda yanmam vardı idrar tahlili verdim çok yüksek enfeksiyon çıkmış doktoruma yazdım hemen bebek için riskli bir durum mu çok üzüldüm
Geçmiş olsun. Doktor bilgi verir ayrıntılı ama ben sirkeli suyla yıkamanın iyi geldiğini duymuştum enfeksiyona. Hamilelikte zararı var mı diye bi araştırın isterseniz doğal yöntemler lazım bize ilaçların çoğunu kullanamıyoruz

Ay evet benım bızzat oz annem yaptı tum kolosturumu sıkıp sıkıp pıjamama akıtmışım hatta var dıye dıye nı bucuk gun sonra falan fosurdadı dırek sut

Bende emzırdım emzırdım ama yetmez dedıler hep daha sutun gelmemıs dedıler de dedıler

Canim senle aynıyım 6+1 bugün gittim 12.8 mm kese var içi boş 5 haftalık gibi duruyor
Dedi

Yok canım her gebenin başına gelebilecek bir şey.ben de geçirdim.geçmiş olsun bir ilaç yazar gece yatmadan suyla karıştırıp içiyorsun geçiriyor.tabi bol bol su içmeyi de ihmal etme en iyi ilaç su

Evet çalışıyorum gebeyken çok zorlanıyorum hatta şuan poliklinikteyim canım sen
Bende dahiliye servisindeyim 24 saat nöbet ve 8 saat mesai şeklinde çalıyorum.Ayda 5-6 nöbet 5-6 mesai geliyor inşallah bundan sonra azalır nöbet sayım
Nöbetler yorucu olmaya başladı bakalım daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 11 haftadan merhabalar. Belirtileriniz nedir gayet iyi hissediyorum kendimi bugün makas bıcak yaptık annemle eğlencesine makasa oturdum eğlendik hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlısı olsun canım geçenlerde bende arkadaşımla yaptım bıçağa oturdum

Manırol şase yazdı doktorum idrar kültürü sonucu bekliyoruz duruma göre antibiyotik verebilir galiba teşekkür ederim

Dahiliyede cok zor olur bızım hastanede gebeleri polikliniğe alıyorlar sizde öyle bir uygulama yok mu

korkmayın,ben de ilk haftalarda bademcik enfeksiyonu geçirdim,gebelere uygun antibyotikler var,enfeksiyon kendilğinden doğal yollarla geçecek şeyler değil dedi doktorum,ilaçlar da kategori kategori parol harici diğer ağrı kesiciler daha riskliymiş antibiyotiklerden,doktorunuzu dinleyin hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Çok teşekkür ederim şimdilik manurol yazdı idrar kültürü sonucuma göre değerlendircek tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…