Konuyla ilgisiz ama Mersini cok seviyorumValla bende Mersin deyim devlet hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum şükür. Hamileliği öğrendiğimde beta 77 idi bebeği görene kadar her hafta çağırdı sürekli iyi düşünmem konusunda beni telkin etti bebeği gördük tek tek anlattı nasıl ilerleyeceğimizi hem her gitmemde bıkmadan usanmadan tek tek anlatıyor aklında soru işareti kalmaması için düşüncelerini soruyor. iğne kullanıyorum ben bitti demeden iğnen bugün bitiyordu iğne yazalım başka ilaçlarda eksik varsa söylemeden yazıyor. Geçtiğimiz haftalarda kıpkırmızı kanamam oldu acile başvurduk nöbetçi kadın doğum uzmanı kendi doktorum çıktı bebeği kalp atışını gösterdi sohbet etti. Yani bunları uzun uzun yazdım bende okuduklarıma şaşırdım kaldım ultrason görüntüsü vermeyi bırak bebeği göstermemek ne demek. Mersin ilçede oturuyorum (bazen doktorum izinli oluyor) ilçedeki gittiğim tüm kadın doğum doktorları çok ilgili kendi doktorum bir başka kızımda da gidiyordum bu gebeliğimdede de tercihim ondan yana.
Geçmiş olsun. Doktor bilgi verir ayrıntılı ama ben sirkeli suyla yıkamanın iyi geldiğini duymuştum enfeksiyona. Hamilelikte zararı var mı diye bi araştırın isterseniz doğal yöntemler lazım bize ilaçların çoğunu kullanamıyoruzKızlar dün idrarda yanmam vardı idrar tahlili verdim çok yüksek enfeksiyon çıkmış doktoruma yazdım hemen bebek için riskli bir durum mu çok üzüldüm
Benzıyor kuzumKızlar yolk sac dedikleri surda çıkıntı gibi birsey var o mu oluyor doktor bir şey demediPapatyamaviss
Ay evet benım bızzat oz annem yaptıKuzum bu zamana kadar kimi gördüysem o kolostruma laf etti yetmez bu ne çocuk sarılık olacak mama verelim dediler hemen arkadaşlarım doğum yapar yapmaz üstelik bunu yapan da hastanelerdi bir de
O süreçlerden tırsıyorum cidden kimseye laf da anlatılmıyorkolayca atlatırız inşallah
Bende emzırdım emzırdım ama yetmez dedıler hep daha sutun gelmemıs dedıler de dedılerAllah tan daha önce bilgilendirme kılavuzu vermişlerdi sağlık ocağından ordan okuyup öğrenmiştim bir de sağlık ocağındaki takibimi yapan ebe sürekli bilgilendirme yapıyordu. Kızımı emzireceğimde bazı kişiler ilk süt çocuğa verilmez sağ onu lavaboya falan dediler hiç kendimi anlatmakla uğraşmadan emzirmiştim kızımı. 10 tane çocuk tecrübesi de olsa herkes herşeyi doğru bilemeyebiliyor.
Hiç moralini bozma canım.
Ben de bugün benzer bişey yaşadım
6+1 im ama 12.6 cm kese var içi boş dedi.
Ben de öğleden sonra özele gittim doktor keseyi de bebişi de gördü şükür.
Haftaya kalp atışı için de özele gidicem
Devlet hastanelerinde cihazlar malesef özeldekiler kadar iyi değil
Hiç endişelenme cihazdan cihaza bile çok farkediyor görüntü kalitesi.Canim senle aynıyım 6+1 bugün gittim 12.8 mm kese var içi boş 5 haftalık gibi duruyor
Dedi
Hiç endişelenme cihazdan cihaza bile çok farkediyor görüntü kalitesi.
Haftaya yine gidip göster canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok canım her gebenin başına gelebilecek bir şey.ben de geçirdim.geçmiş olsun bir ilaç yazar gece yatmadan suyla karıştırıp içiyorsun geçiriyor.tabi bol bol su içmeyi de ihmal etme en iyi ilaç suKızlar dün idrarda yanmam vardı idrar tahlili verdim çok yüksek enfeksiyon çıkmış doktoruma yazdım hemen bebek için riskli bir durum mu çok üzüldüm
Bende dahiliye servisindeyim 24 saat nöbet ve 8 saat mesai şeklinde çalıyorum.Ayda 5-6 nöbet 5-6 mesai geliyor inşallah bundan sonra azalır nöbet sayımEvet çalışıyorum gebeyken çok zorlanıyorum hattaşuan poliklinikteyim canım sen
Hayırlısı olsun canım geçenlerde bende arkadaşımla yaptım bıçağa oturdumMerhaba kızlar 11 haftadan merhabalar. Belirtileriniz nedir gayet iyi hissediyorum kendimi bugün makas bıcak yaptık annemle eğlencesine makasa oturdumeğlendik hayırlısı olsun inşallah.
Manırol şase yazdı doktorum idrar kültürü sonucu bekliyoruz duruma göre antibiyotik verebilir galiba teşekkür ederimGeçmiş olsun. Doktor bilgi verir ayrıntılı ama ben sirkeli suyla yıkamanın iyi geldiğini duymuştum enfeksiyona. Hamilelikte zararı var mı diye bi araştırın isterseniz doğal yöntemler lazım bize ilaçların çoğunu kullanamıyoruz
Banada onu yazmış canım teşekkür ederimYok canım her gebenin başına gelebilecek bir şey.ben de geçirdim.geçmiş olsun bir ilaç yazar gece yatmadan suyla karıştırıp içiyorsun geçiriyor.tabi bol bol su içmeyi de ihmal etme en iyi ilaç su
Dahiliyede cok zor olur bızım hastanede gebeleri polikliniğe alıyorlar sizde öyle bir uygulama yok muBende dahiliye servisindeyim 24 saat nöbet ve 8 saat mesai şeklinde çalıyorum.Ayda 5-6 nöbet 5-6 mesai geliyor inşallah bundan sonra azalır nöbet sayım
Nöbetler yorucu olmaya başladı bakalım daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum
korkmayın,ben de ilk haftalarda bademcik enfeksiyonu geçirdim,gebelere uygun antibyotikler var,enfeksiyon kendilğinden doğal yollarla geçecek şeyler değil dedi doktorum,ilaçlar da kategori kategori parol harici diğer ağrı kesiciler daha riskliymiş antibiyotiklerden,doktorunuzu dinleyin hiçbir şey olmaz Allahın izniyleKızlar dün idrarda yanmam vardı idrar tahlili verdim çok yüksek enfeksiyon çıkmış doktoruma yazdım hemen bebek için riskli bir durum mu çok üzüldüm
Çok teşekkür ederim şimdilik manurol yazdı idrar kültürü sonucuma göre değerlendircek tekrardankorkmayın,ben de ilk haftalarda bademcik enfeksiyonu geçirdim,gebelere uygun antibyotikler var,enfeksiyon kendilğinden doğal yollarla geçecek şeyler değil dedi doktorum,ilaçlar da kategori kategori parol harici diğer ağrı kesiciler daha riskliymiş antibiyotiklerden,doktorunuzu dinleyin hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
hatta doktorum ilaç zarar vermez ama senin kendini yıpratman daha çok zarar verir demişti :)Çok teşekkür ederim şimdilik manurol yazdı idrar kültürü sonucuma göre değerlendircek tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?