Anladım canım troid yüksekliği varsa olabilir haklısın ilaç alınca geçer inşallah yorgunluğun da hemenBen yarin sabah kan vericem
Tiroidden supheleniyorum
2.gebelikde tiroidim yuksekdi ilac kullaniyodum bukadar olmuyodum
Yarin kan verim haftaya doktora gittigimde direk yazsin
Benimki biraz farkli durum canim ya oyuzden asiri yorgunluk oluyo diye dusunuyorum
Senin kv şimdiden yolu yapmış yineBenımde suan bı sıkıntım yok cok sukur uzmezler dusunurler falanama bu mınnosta erkekse zaten tepkılerı tahmın edıyorum benım bı gorumcem bı eltım var ıkısınınde ıkı erkek oğulları var teyzesının cocukları ıkıser erkek suan kımsede kız yok o yuzden ıster ıstemez hepsı kıza odaklı kız ıstıyor gecen kvdem baktı uktrasına 11 hftalık hımm bu kız hıcbıseyı bellı degıl erkek olsa bellı olurdu dedı koptum suan herkes kıza odaklı yanı ama nasip işte oyuzden bende cok merak edıyorum
Amin canım aminnBenbende ilk bebeğim kız olsun diye çok dualar ettim Rabbım hayırlısını versin biz ne istesek boş
Stresle olur böyle şeyler eve git biraz sakinleş yalnız kalmaya çalış dinlenince geçer inşallah. Hormonların etkisiyle oluyor böyle şeylerKızlar çıktım doktordan etiketleyenlen hepsini toparlayamam diye direk yazıyorum bebek sağlıklı ama ağrılarım düşüğü tetikler dedi serum yazdı birde bir gün istirahat raporu verdi parol kullanabılırsın dedi cıktıktan sonra eşimle tartıştık sağanak yağmur da başlamıştı ben dolup dolup taştım herhalde bir süre hüngür hüngür ağladım içimi çeke çeke kendimi tutamadım sonrada üzüldüm bebeğe bir zarar vermiş miyimdir istemeden kendimi tutamadım ruhen kötüydüm
Engelleyemedim kendimi kendime gelincede iş iştem geçmiştiStresle olur böyle şeyler eve git biraz sakinleş yalnız kalmaya çalış dinlenince geçer inşallah. Hormonların etkisiyle oluyor böyle şeyler
Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim.Kızlar çıktım doktordan etiketleyenlen hepsini toparlayamam diye direk yazıyorum bebek sağlıklı ama ağrılarım düşüğü tetikler dedi serum yazdı birde bir gün istirahat raporu verdi parol kullanabılırsın dedi cıktıktan sonra eşimle tartıştık sağanak yağmur da başlamıştı ben dolup dolup taştım herhalde bir süre hüngür hüngür ağladım içimi çeke çeke kendimi tutamadım sonrada üzüldüm bebeğe bir zarar vermiş miyimdir istemeden kendimi tutamadım ruhen kötüydüm
Her duygu bizim için zaten engelleme rahatladım şu an iyiyim de yapacak bir şey yok canım hayat herseyi getiriyor bize Rabbım onları korumasa bizim gücümüz yeter mi sanıyorsun bunları düşünüp daha fazla gerilme hadi minnosunla uyu bak seninle çok şükür iyisiniz geçecekEngelleyemedim kendimi kendime gelincede iş iştem geçmişti
Şimdi sakin hissediyorum çok sağolun bir kez şiddetli ağlamadan birşey olmaz değil miÇok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim.
Hormonların da etkisiyle duygularda dalgalanma Patlama olması çok normal sakinleşmek dinlenmek iyi gelir kendini de bebeğini de düşün canım çok strese girme
Rabbim gerçekten korusun onları çok şükür onlar iyi olsunda baska bişey istemiyorumHer duygu bizim için zaten engelleme rahatladım şu an iyiyim de yapacak bir şey yok canım hayat herseyi getiriyor bize Rabbım onları korumasa bizim gücümüz yeter mi sanıyorsun bunları düşünüp daha fazla gerilme hadi minnosunla uyu bak seninle çok şükür iyisiniz geçecek
erkek olsa 12.haftada belli olmazmıydı kiYok be gulum 12 hafta cıktı bugun ama cıks demedı
Çok geçmiş olsun canım boşver ağla rahatlar kendini sonra minik bebisine dokunarak onunla konuş bu dönemde normal ben de dün ağlama krizlerindeydim gözlerim davul olduKızlar çıktım doktordan etiketleyenlen hepsini toparlayamam diye direk yazıyorum bebek sağlıklı ama ağrılarım düşüğü tetikler dedi serum yazdı birde bir gün istirahat raporu verdi parol kullanabılırsın dedi cıktıktan sonra eşimle tartıştık sağanak yağmur da başlamıştı ben dolup dolup taştım herhalde bir süre hüngür hüngür ağladım içimi çeke çeke kendimi tutamadım sonrada üzüldüm bebeğe bir zarar vermiş miyimdir istemeden kendimi tutamadım ruhen kötüydüm
Ben de prilam kullanıyorum. Kokular beni mahvediyor yemek yapamıyorum, yiyemiyorum. Benim de ağzımın içinde minik aft çıktı. Doktorum 4. Ayın sonuna kadar sürer dediBen de sekizinci hafta ortasında kusmaya da başladım artık öyle kötü ki kabus resmen su içmekten korkuyorum ağzımın içi susuzluktan ve besinsizlikten yara oldu midemin bulanmadığı tek an yok oturup kusacağım anı bekliyorum banyoda
Giderek daha beter oluyor Prilam falan hikaye yine de almasam daha da kötü olacak belki diye alıyorum
Araştırıp duruyorum kimin bulantısı ne zaman geçmiş diye ama 12 de geçen çok fazla kişi de yok maalesef ortalama 14 çoğunluk 16 da kurtulmuş
12 de geçmeyenleri okudukça yıkıldım dün resmen. Allah sabır versin ama dün gece tek bir damla uyku uyumadım bulantı ve kusmadan. Hastaneye gidip uyutulmak istiyorum artık o dereceyim
Inşallah benim de azalırGeçer inşallah canım. Benim de 10.haftadan sonra bi şiddetlendi şimdi biraz azaldı
16. Haftadan sonra bitsin doğuma kadar devam etmesin de ben birkaç hafta daha dayanırım canımAyy Allah yardımcınız olsun bende aynı durumdayım çok zor gerçektenDoktorum bulantı için hap verdi onun sayesinde biraz azaldı ve yemek yemeye başladım ama koku ve tiksinme devam ediyor suyu bile zor içiyorum 9+4 teyim bende bigün iyiysem diğer gün yataklardayım Rabbim kolaylaştırsın
Çok şükür ikiniz de iyisiniz kuzumKızlar cok sukur ıyıyızOzeldekı doktoruma gıttım , dogumu varmıs falan bekledik biraz,sonra baktı hemen. İğne yaptılar düşük önleyici , ilaç verdi ikigün istirahat verdı dınlenıcez Cok korktum
Bende geçen hafta ikili tarama için test vermiştim ve doktor 3 hafta sonra çağırmıştı. Ancak sonuçların bir haftada çıkacağını öğrenince, doktora geri dönüp sordum, sonuçlar çıkınca geleyim mi diye.Bugün randevuya yarım saat kala çikolata vişne suyu içtim kıpır kıpırdı hiç durmadı tavsiye ederimikili için kan verdim ama 3 hafta sonra gelince bakalım dediler.cinsiyette söylemedi daha beklicez anlaşılan
Multivitamin kullanıyorum vitafemin adında içinde omega da varBende geçen hafta ikili tarama için test vermiştim ve doktor 3 hafta sonra çağırmıştı. Ancak sonuçların bir haftada çıkacağını öğrenince, doktora geri dönüp sordum, sonuçlar çıkınca geleyim mi diye.
Biraz gönülsüz gibiydi. Çok merak ediyorsan gel dedi. E-nabıza bazı değerler düşmüş, rapor yok tabi. Gidip bir öğreneceğim bakalım.
Sağlık ocağından demir ilacına da başlanması gerektiğini söylediler bana 3.aydan itibaren.
Doktorunuzla konuşun dediler, doktorum vermemişti. Onu da soracağım.
Şuan folik asit kullanıyorum ( son üç dört tane kaldı sonra bitireceğim)
D vitaminine başladım.
Magnezyum verilmişti kemik ağrım için. Onu düzensiz kullanıyorum.
Demir ilacını da soracağım bakalım.
Diğer hamileler neler kullanıyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?