2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Anladım canım troid yüksekliği varsa olabilir haklısın ilaç alınca geçer inşallah yorgunluğun da hemen

Senin kv şimdiden yolu yapmış yine
Bizimkine çok benziyor sizin durumlar. Hayırlı ve sağlıklı şekilde gönlündeki olsun inşallah canım.
Ben de ilk başlarda kız olsun diye dua edip duruyordum ama nedense sonradan bir boşvermişlik geldi bana ikisi de yok çünkü hangisi olsa sevineceğim cidden fark etmiyor benim için sadece sağlıklı olsun öyle çok merak da etmiyorum valla bazıları doğumda öğreniyormuş eski usul söyletmiyorlarmış doktora eşim öyle mi yapsak acaba dedi bir aklım yapalım dedi ama alışveriş meselesi var cinsiyete göre almak isterim o yüzden vazgeçtim öğreneceğim

Kızlar çıktım doktordan etiketleyenlen hepsini toparlayamam diye direk yazıyorum bebek sağlıklı ama ağrılarım düşüğü tetikler dedi serum yazdı birde bir gün istirahat raporu verdi parol kullanabılırsın dedi cıktıktan sonra eşimle tartıştık sağanak yağmur da başlamıştı ben dolup dolup taştım herhalde bir süre hüngür hüngür ağladım içimi çeke çeke kendimi tutamadım sonrada üzüldüm bebeğe bir zarar vermiş miyimdir istemeden kendimi tutamadım ruhen kötüydüm

Stresle olur böyle şeyler eve git biraz sakinleş yalnız kalmaya çalış dinlenince geçer inşallah. Hormonların etkisiyle oluyor böyle şeyler

Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim.
Hormonların da etkisiyle duygularda dalgalanma Patlama olması çok normal sakinleşmek dinlenmek iyi gelir kendini de bebeğini de düşün canım çok strese girme

Engelleyemedim kendimi kendime gelincede iş iştem geçmişti
Her duygu bizim için zaten engelleme rahatladım şu an iyiyim de yapacak bir şey yok canım hayat herseyi getiriyor bize Rabbım onları korumasa bizim gücümüz yeter mi sanıyorsun bunları düşünüp daha fazla gerilme hadi minnosunla uyu bak seninle çok şükür iyisiniz geçecek

sandriyon Papatyamaviss
Kızlar cinsiyet partisi muhabbetlerinizi okudum benimde ilk gebeliğim olduğu için bir hevesim var ama bayramda memlekete gidince inşallah yaparız diye düşünüyorum.Çok abartılı değil köpeğimle bir etkinlik yapacağım muhtemelen
Ama kayinvalidem depremzede şu an bizde onun da benim ailemin de ilk torunu tutturdu bu hafta görülürse ben öğreneyim diye eşim de bende beklemek istemiyorum dedi.Hadi kv neyse de eşimde hiç bekleme taraftarı değil ben öğreneyim sana sürpriz olsun diyorAyın 1inde 12+5 oluyor belki belli olur.Olmazsa bayramda Eskişehire ailemin yanına gideceğiz orda doktora giderim 14-15 hafta oluyor sanırım netleşir o zaman yaparım diye düşünüyorum kisacabkk Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin ama ben şu an nötr gibiyim ama tüm aile özellikle kv aşırı derecede kız istiyor kendi kızı yok iki oğlu var hep kız hayaliymiş kayıvalidem eşittir sen olabilir yani Kim görse erkek olacak dese şakayla karışık ağlama bile yapıyor

Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim.
Hormonların da etkisiyle duygularda dalgalanma Patlama olması çok normal sakinleşmek dinlenmek iyi gelir kendini de bebeğini de düşün canım çok strese girme
Şimdi sakin hissediyorum çok sağolun bir kez şiddetli ağlamadan birşey olmaz değil mi Rabbim gerçekten korusun onları çok şükür onlar iyi olsunda baska bişey istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım boşver ağla rahatlar kendini sonra minik bebisine dokunarak onunla konuş bu dönemde normal ben de dün ağlama krizlerindeydim gözlerim davul olduşimdi uzan ve bebise ve kendine çok dikkat et 21 defa el mübdi esmasi çekmeyi unutma gobisine

Ben de prilam kullanıyorum. Kokular beni mahvediyor yemek yapamıyorum, yiyemiyorum. Benim de ağzımın içinde minik aft çıktı. Doktorum 4. Ayın sonuna kadar sürer dedi umarım 2. Trimester hepimize rahat geçer ve erken gebelik belirtilerinden kurtuluruz. Su içmeye de korkuyorum az kalıyor gün içinde içtiğim su. İnanır mısın su bile kokuyor bazen ☹

16. Haftadan sonra bitsin doğuma kadar devam etmesin de ben birkaç hafta daha dayanırım canım Allah sana da kolaylık versin kuzum benim o haftalarda pikti aman aman muzla yaşıyordum şimdi yine makarna, ekmek falan yiyorum onlar tutuyor biraz bugün süt bile içtim bir bardak

Çok şükür ikiniz de iyisiniz kuzum bol bol dinlen bebişle

Bende geçen hafta ikili tarama için test vermiştim ve doktor 3 hafta sonra çağırmıştı. Ancak sonuçların bir haftada çıkacağını öğrenince, doktora geri dönüp sordum, sonuçlar çıkınca geleyim mi diye.
Biraz gönülsüz gibiydi. Çok merak ediyorsan gel dedi. E-nabıza bazı değerler düşmüş, rapor yok tabi. Gidip bir öğreneceğim bakalım.

Sağlık ocağından demir ilacına da başlanması gerektiğini söylediler bana 3.aydan itibaren.
Doktorunuzla konuşun dediler, doktorum vermemişti. Onu da soracağım.

Şuan folik asit kullanıyorum ( son üç dört tane kaldı sonra bitireceğim)
D vitaminine başladım.
Magnezyum verilmişti kemik ağrım için. Onu düzensiz kullanıyorum.
Demir ilacını da soracağım bakalım.
Diğer hamileler neler kullanıyor acaba ?

Multivitamin kullanıyorum vitafemin adında içinde omega da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…