2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen benden öndesin geçmedi mi hala
Geçer ama yakında piremseslik trimester ına çok çok az kaldı sizlerin
Benim daha bir ayım var yeni 9 olduk günleri saatleri arkasından elimle iteliyorum sanki öyle bir his
Ben yarin sabah kan vericem
Tiroidden supheleniyorum
2.gebelikde tiroidim yuksekdi ilac kullaniyodum bukadar olmuyodum
Yarin kan verim haftaya doktora gittigimde direk yazsin

Benimki biraz farkli durum canim ya oyuzden asiri yorgunluk oluyo diye dusunuyorum

Hayatimdan silerdim kesinlikle
Sadece yilda 2 bayramda, cenazede, buyuk bi hastalikda Allah rizasi icin yaklasirdim
Valla suan kendılerıne mecburum cocuma bakıyor , o zamanlar toydum pek bısey demezdım anne olduktan sonra değiştim çat çat oldum konusmadıgımız bır 8-9 ayımız var kustugum vs sonra saldım bişey diyemezler artık derse bıle sakayla karısık yapıstırıyorum cevabı benım ıcın cok onemlı degıl bende kendı aılemden uzak gurbette yasıyorum zaten. Ben cok katı bır ınsan değilim Affetmeyi kendime yük etmemeyi biyerden sonra tercıh ettım Şuanki durumda beni rahatsız eden bişey yok çok şükür

Zaten laf agzinda olunca kafan rahat , tabikide saygi cercevesinde
Benim kv Turkiyede yasiyolar yilda 1 gidiyoz. 2 yil boyunca sadece analiz yaptim. Hic bise demedim. 3. Yilimda cat cat dedigin gibi ama sakayla ama ciddi, kirmadan daha dogrusu saygisizlik yapmadan. Onlara sorsan en iyi gelin benim bunu eltimden duyuyorum, dedim hih dogru yoldasin

Bende mera ettim ya
Yatakdayim uyuyamadim
Bende uyuyamıyorum bir şey olmamıştır da yazsa rahat edecegim
Harika olur belki belli olur

Kızz en yogun zamanların suan normal boyle olması 8-9-10 benım en kotu oldugum haftalardı
Sekizi atlattım sırada 9 ve 10 var son iki roundu da alırsam şampiyon benim o zaman

Bu arada kaynanamı ben çok severim gerçekten pamuk kalplidir daha bir kere adımla seslendiğini bilmem pamuk prensesim diye çağırır hani öyle minnoş biri çok düşüncelidir falan amma velakin çocuk erkekse eminim onun da yüzü düşecek ve moralim bozulacak benim de
Onlarda da hiç kız olmadığı için kadının tek takıntısı kız torun şu anda dört eltiyiz kim kız doğurursa o kıymetli olacak gibi hissediyorum haha
Benim annem de onun inadına hep hayır bence onun ilk oğlu olacak derdi ortamlarda normalde iyi anlaşırlar ama bu konuda zıtlaşıyorlar annem şimdiden dua etmeye başladı oğlan olsun diye sırf kaynanamın dediği olmasın diye zıtlaştı ya bir kere
Tam komediler

Olgunluk canım bu en güzelini yapıyorsun

Hahahahha cok tatlilar

Benımde suan bı sıkıntım yok cok sukur uzmezler dusunurler falan ama bu mınnosta erkekse zaten tepkılerı tahmın edıyorum benım bı gorumcem bı eltım var ıkısınınde ıkı erkek oğulları var teyzesının cocukları ıkıser erkek suan kımsede kız yok o yuzden ıster ıstemez hepsı kıza odaklı kız ıstıyor gecen kvdem baktı uktrasına 11 hftalık hımm bu kız hıcbıseyı bellı degıl erkek olsa bellı olurdu dedı koptum suan herkes kıza odaklı yanı ama nasip işte oyuzden bende cok merak edıyorum

Ben sana ne tahminde bulunmustum sanki kiz gibi hatirliyorum sen hatirladinmi

Hayırlısı olsun şimdi benim de ilk kız olduğu için herkes de erkek olsa modu var ama ben zor.bir gebelik geçirdim doğum Sonu da zordu cidden samimi olarak sağlık olsun istiyorum bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun şimdi benim de ilk kız olduğu için herkes de erkek olsa modu var ama ben zor.bir gebelik geçirdim doğum Sonu da zordu cidden samimi olarak sağlık olsun istiyorum bakalım ne olacak
Ya bu oluyor ıster ıstemez farklı olsun onuda tadayım Ama burda yaptıgımız ışte eğlence sohbet ennn önemlisi öncelikle sağlık Sonrasıda nasıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…