- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kızz en yogun zamanların suan normal boyle olması 8-9-10 benım en kotu oldugum haftalardıKız aşkım bir ay var yaa
Bir ayda bin parçaya bölünürüm gibi geliyor ama hayırlısı artık Allahtan haha
Ben yarin sabah kan vericemSen benden öndesin geçmedi mi hala
Geçer ama yakında piremseslik trimester ına çok çok az kaldı sizlerin
Benim daha bir ayım var yeni 9 olduk günleri saatleri arkasından elimle iteliyorum sanki öyle bir his
O zamn bende gorumcem flnda tepkıler aynıydı yanıKusura bakmada kv cok pis gicik oldum
Hayatimdan silerdim kesinlikleO zamn bende gorumcem flnda tepkıler aynıydı yanıben saldım onları artık ısımı goruyorum gecıyorum
Valla suan kendılerıne mecburum cocuma bakıyor , o zamanlar toydum pek bısey demezdım anne olduktan sonra değiştim çat çat oldum konusmadıgımız bır 8-9 ayımız var kustugum vs sonra saldım bişey diyemezler artık derse bıle sakayla karısık yapıstırıyorum cevabı benım ıcın cok onemlı degıl bende kendı aılemden uzak gurbette yasıyorum zaten. Ben cok katı bır ınsan değilimHayatimdan silerdim kesinlikle
Sadece yilda 2 bayramda, cenazede, buyuk bi hastalikda Allah rizasi icin yaklasirdim
Zaten laf agzinda olunca kafan rahat , tabikide saygi cercevesindeValla suan kendılerıne mecburum cocuma bakıyor , o zamanlar toydum pek bısey demezdım anne olduktan sonra değiştim çat çat oldum konusmadıgımız bır 8-9 ayımız var kustugum vs sonra saldım bişey diyemezler artık derse bıle sakayla karısık yapıstırıyorum cevabı benım ıcın cok onemlı degıl bende kendı aılemden uzak gurbette yasıyorum zaten. Ben cok katı bır ınsan değilimAffetmeyi kendime yük etmemeyi biyerden sonra tercıh ettım Şuanki durumda beni rahatsız eden bişey yok çok şükür
Bende uyuyamıyorum bir şey olmamıştır da yazsa rahat edecegimBende mera ettim ya
Yatakdayim uyuyamadim
Harika olur belki belli olurBenimde randevum haftaya çarşamba belli olurmu dersinizbende eşime aile daha doğrusu masa etrafına oturtup sayılarla isim yazdiracagim sanki eltimin kızı oyun oynamak istiyormuş gibi çıkan harfleri birleştirip kelimeyi bulmalarını isteyeceğim
Sekizi atlattım sırada 9 ve 10 var son iki roundu da alırsam şampiyon benim o zamanKızz en yogun zamanların suan normal boyle olması 8-9-10 benım en kotu oldugum haftalardı
Olgunluk canım bu en güzelini yapıyorsunValla suan kendılerıne mecburum cocuma bakıyor , o zamanlar toydum pek bısey demezdım anne olduktan sonra değiştim çat çat oldum konusmadıgımız bır 8-9 ayımız var kustugum vs sonra saldım bişey diyemezler artık derse bıle sakayla karısık yapıstırıyorum cevabı benım ıcın cok onemlı degıl bende kendı aılemden uzak gurbette yasıyorum zaten. Ben cok katı bır ınsan değilimAffetmeyi kendime yük etmemeyi biyerden sonra tercıh ettım Şuanki durumda beni rahatsız eden bişey yok çok şükür
Hahahahha cok tatlilarSekizi atlattım sırada 9 ve 10 var son iki roundu da alırsam şampiyon benim o zaman
Bu arada kaynanamı ben çok severim gerçekten pamuk kalplidir daha bir kere adımla seslendiğini bilmem pamuk prensesim diye çağırır hani öyle minnoş biri çok düşüncelidir falan amma velakin çocuk erkekse eminim onun da yüzü düşecek ve moralim bozulacak benim de
Onlarda da hiç kız olmadığı için kadının tek takıntısı kız torun şu anda dört eltiyiz kim kız doğurursa o kıymetli olacak gibi hissediyorum haha
Benim annem de onun inadına hep hayır bence onun ilk oğlu olacak derdi ortamlarda normalde iyi anlaşırlar ama bu konuda zıtlaşıyorlarannem şimdiden dua etmeye başladı oğlan olsun diye sırf kaynanamın dediği olmasın diye zıtlaştı ya bir kere
Tam komediler
Benımde suan bı sıkıntım yok cok sukur uzmezler dusunurler falanSekizi atlattım sırada 9 ve 10 var son iki roundu da alırsam şampiyon benim o zaman
Bu arada kaynanamı ben çok severim gerçekten pamuk kalplidir daha bir kere adımla seslendiğini bilmem pamuk prensesim diye çağırır hani öyle minnoş biri çok düşüncelidir falan amma velakin çocuk erkekse eminim onun da yüzü düşecek ve moralim bozulacak benim de
Onlarda da hiç kız olmadığı için kadının tek takıntısı kız torun şu anda dört eltiyiz kim kız doğurursa o kıymetli olacak gibi hissediyorum haha
Benim annem de onun inadına hep hayır bence onun ilk oğlu olacak derdi ortamlarda normalde iyi anlaşırlar ama bu konuda zıtlaşıyorlarannem şimdiden dua etmeye başladı oğlan olsun diye sırf kaynanamın dediği olmasın diye zıtlaştı ya bir kere
Tam komediler
Cok sukur kuzumOlgunluk canım bu en güzelini yapıyorsun
Ben sana ne tahminde bulunmustum sanki kiz gibi hatirliyorum sen hatirladinmiBenımde suan bı sıkıntım yok cok sukur uzmezler dusunurler falanama bu mınnosta erkekse zaten tepkılerı tahmın edıyorum benım bı gorumcem bı eltım var ıkısınınde ıkı erkek oğulları var teyzesının cocukları ıkıser erkek suan kımsede kız yok o yuzden ıster ıstemez hepsı kıza odaklı kız ıstıyor gecen kvdem baktı uktrasına 11 hftalık hımm bu kız hıcbıseyı bellı degıl erkek olsa bellı olurdu dedı koptum suan herkes kıza odaklı yanı ama nasip işte oyuzden bende cok merak edıyorum
Hayırlısı olsun şimdi benim de ilk kız olduğu için herkes de erkek olsa modu var ama ben zor.bir gebelik geçirdim doğum Sonu da zordu cidden samimi olarak sağlık olsun istiyorum bakalım ne olacakBenımde suan bı sıkıntım yok cok sukur uzmezler dusunurler falanama bu mınnosta erkekse zaten tepkılerı tahmın edıyorum benım bı gorumcem bı eltım var ıkısınınde ıkı erkek oğulları var teyzesının cocukları ıkıser erkek suan kımsede kız yok o yuzden ıster ıstemez hepsı kıza odaklı kız ıstıyor gecen kvdem baktı uktrasına 11 hftalık hımm bu kız hıcbıseyı bellı degıl erkek olsa bellı olurdu dedı koptum suan herkes kıza odaklı yanı ama nasip işte oyuzden bende cok merak edıyorum
He gülüm kız dedınBen sana ne tahminde bulunmustum sanki kiz gibi hatirliyorum sen hatirladinmi
Ya bu oluyor ıster ıstemez farklı olsun onuda tadayımHayırlısı olsun şimdi benim de ilk kız olduğu için herkes de erkek olsa modu var ama ben zor.bir gebelik geçirdim doğum Sonu da zordu cidden samimi olarak sağlık olsun istiyorum bakalım ne olacak
Ay inşallah sağlıklı olsun da ama insan da merak etmiyor değil haniBende uyuyamıyorum bir şey olmamıştır da yazsa rahat edecegim
Harika olur belki belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?