2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
sık sık gelinmesini sevmiyorlar sanki saatlerce bakıyorlar da afra tafra Nete haftaya düşerse netten bakıcam sağlık ocağına sonucu atmam gerekiyor onlar da bakarlar zaten.
folikasit hariç bu ilaçların hiçbirini bana başlatmadı.Değerlerim iyi herhalde bir ay sonra başlatır.zaten aylarca kullanacağımız için acele etmiyorum.ilerleyen aylarda ağrı olursa maden suyu içerim hem mide yanmasına da anlık olarak iyi geliyor

Magnezyum herkese başlanmıyor diye biliyorum. Genellikle ikinci üç aylık dönemde gebeliğe bağlı kemik ağrıları olursa veriliyor.

Ancak D vitamini önemli. 12 hafta olduysanız bence sağlık ocağına danışın. Türkiye geneli sağlık bakanlığı programında var gebelikte D vitamini ve demir desteği. Hatta D vitamini doğumdan sonra da bir süre kullanılıyor diye biliyorum.

Bir de ikili test sonuçları e nabızda sadece değer olarak gözüküyor. Rapor yok. Ancak ultrason ölçümleri ile karşılaştırılarak bir risk raporu oluşturuluyormuş. Yani tek başına değerlerin bir anlamı olmuyor.

Askım ben oğlumda demir hıc kullanmadım extra depolarım ıyı oldugu ıcın decavıtle devam ettım hatta son uc hafta kala baya yukselmıstı deger aralıgını asmıstı doktor bıraktırdı oyle dıyım degerlere gore gıdıyor dvıt kapsul seklınde haftada ıkı bende alıyorum gebelık oncesınde de covıdden berı ampul alıp ıcıyordum belırlı aralıklarla

Yaaa artık yapcak bısey yok surprız yumurtadan ne cıkarsa sunun surasında mx bır aya herkesın bellı olur hayırlısı ıle

D vitamini önemli diye biliyorum.
Decavit dediğin şeye baktım , o da D vitaminiymiş zaten. 3 ayı bitiren kişiler sağlık ocağından aranmadıysa veya doktoru vermediyse, bence sormasında fayda var
Herkes kendi bilir tabi

Canim biraz havaniz degisebilir guzel bi ani bence ya
Abartiya kacmadan iki uc sus balon falan
Ben 2.de kurabiye falan yapmistim ustunde boy girl yazili bikac sey yapmistim boyle guzel şık seyler ama bunda gucum yok yemek yeriz diye yemek yapicam
Balon yapmistik biz ama bunda kizlarin baska fikri varmis
Dedim ya benden cok hevesliler simdiden almislar biseler team girl team boy olacakmis neyse karismiyorum onlar hevesini alsinlar
Allah gonlune gore versin canim

Magnezyum ben 6.aydan itibaren kullanmistim cok kramplarim oluyodu o rahatlatti
D vitamini haftada 1 aliyorum malum gunes buralara zor geliyo yilin 11 ayi yagmur camur
Suan 38e gelmis d vitamini 50ye getirmeye calis dedi doktorum bana

Gecmis olsun canim
Sen dinlen toparlan
Aglamayla bebege bise olmaz ama stres ve uzuntuden uzak durmaya calis

Bende surekli salavat ve tevhid getiriyorum

Hamilelik vitamini kullaniyorum ben canim
Icinde c vitamini, b vitamini, folik asit folat demir vs var.
D vitamini yasadigim ulkeden dolayi her hafta aliyorum kür seklinde
Baska bise almiyorum

Teşekkür ederimm çekerim tabi onlar sağlıklı olsunda

Canım bende çok büyük bir şey yapmayı düşünmüyorum bi Pasta bir iki balon bir de bebişimin köpüş ablası ile şöyle bir şey başrol köpke kızım olacak

Yaaa artık yapcak bısey yok surprız yumurtadan ne cıkarsa sunun surasında mx bır aya herkesın bellı olur hayırlısı ıle
Aynen kuzum hayırlısı ile valla herkes bana erkek diyor karnım sivri diye bir de bu hafta belli olursa erkek diyorlar bir tanıdığımız ama kızını da oğlunu da 12.haftada öğrendi hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…