- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
sık sık gelinmesini sevmiyorlar sanki saatlerce bakıyorlar da afra tafraBende geçen hafta ikili tarama için test vermiştim ve doktor 3 hafta sonra çağırmıştı. Ancak sonuçların bir haftada çıkacağını öğrenince, doktora geri dönüp sordum, sonuçlar çıkınca geleyim mi diye.
Biraz gönülsüz gibiydi. Çok merak ediyorsan gel dedi. E-nabıza bazı değerler düşmüş, rapor yok tabi. Gidip bir öğreneceğim bakalım.
Sağlık ocağından demir ilacına da başlanması gerektiğini söylediler bana 3.aydan itibaren.
Doktorunuzla konuşun dediler, doktorum vermemişti. Onu da soracağım.
Şuan folik asit kullanıyorum ( son üç dört tane kaldı sonra bitireceğim)
D vitaminine başladım.
Magnezyum verilmişti kemik ağrım için. Onu düzensiz kullanıyorum.
Demir ilacını da soracağım bakalım.
Diğer hamileler neler kullanıyor acaba ?
Pıpı baya gozukuyor canımEki Görüntüle 3224620 Eki Görüntüle 3224621
Doktor 11+4’te kendinden emin bi şekilde cinsiyetimize erkek dedi bugün. Ultrason görüntülerini paylaşıyorum bilen, anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Cinsiyet değişme ihtimali var mıdır?
Magnezyum herkese başlanmıyor diye biliyorum. Genellikle ikinci üç aylık dönemde gebeliğe bağlı kemik ağrıları olursa veriliyor.sık sık gelinmesini sevmiyorlar sanki saatlerce bakıyorlar da afra tafraNete haftaya düşerse netten bakıcam sağlık ocağına sonucu atmam gerekiyor onlar da bakarlar zaten.
folikasit hariç bu ilaçların hiçbirini bana başlatmadı.Değerlerim iyi herhalde bir ay sonra başlatır.zaten aylarca kullanacağımız için acele etmiyorum.ilerleyen aylarda ağrı olursa maden suyu içerim hem mide yanmasına da anlık olarak iyi geliyor
Askım ben oğlumda demir hıc kullanmadım extra depolarım ıyı oldugu ıcın decavıtle devam ettım hatta son uc hafta kala baya yukselmıstı deger aralıgını asmıstı doktor bıraktırdı oyle dıyım degerlere gore gıdıyor dvıt kapsul seklınde haftada ıkı bende alıyorum gebelık oncesınde de covıdden berı ampul alıp ıcıyordum belırlı aralıklarlaMagnezyum herkese başlanmıyor diye biliyorum. Genellikle ikinci üç aylık dönemde gebeliğe bağlı kemik ağrıları olursa veriliyor.
Ancak D vitamini önemli. 12 hafta olduysanız bence sağlık ocağına danışın. Türkiye geneli sağlık bakanlığı programında var gebelikte D vitamini ve demir. Hatta D vitamini doğumdan sonra da bir süre kullanılıyor diye biliyorum.
Yaaa artık yapcak bısey yok surprız yumurtadan ne cıkarsasandriyon Papatyamaviss
Kızlar cinsiyet partisi muhabbetlerinizi okudum benimde ilk gebeliğim olduğu için bir hevesim var ama bayramda memlekete gidince inşallah yaparız diye düşünüyorum.Çok abartılı değil köpeğimle bir etkinlik yapacağım muhtemelen
Ama kayinvalidem depremzede şu an bizde onun da benim ailemin de ilk torunu tutturdu bu hafta görülürse ben öğreneyim diye eşim de bende beklemek istemiyorum dedi.Hadi kv neyse de eşimde hiç bekleme taraftarı değil ben öğreneyim sana sürpriz olsun diyorAyın 1inde 12+5 oluyor belki belli olur.Olmazsa bayramda Eskişehire ailemin yanına gideceğiz orda doktora giderim 14-15 hafta oluyor sanırım netleşir o zaman yaparım diye düşünüyorum @kisacabkk Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin ama ben şu an nötr gibiyim ama tüm aile özellikle kv aşırı derecede kız istiyor kendi kızı yok iki oğlu var hep kız hayaliymiş kayıvalidem eşittir sen olabilir yani Kim görse erkek olacak dese şakayla karışık ağlama bile yapıyor
D vitamini önemli diye biliyorum.Askım ben oğlumda demir hıc kullanmadım extra depolarım ıyı oldugu ıcın decavıtle devam ettım hatta son uc hafta kala baya yukselmıstı deger aralıgını asmıstı doktor bıraktırdı oyle dıyım degerlere gore gıdıyor dvıt kapsul seklınde haftada ıkı bende alıyorum gebelık oncesınde de covıdden berı ampul alıp ıcıyordum belırlı aralıklarla
Canim biraz havaniz degisebilir guzel bi ani bence yasandriyon Papatyamaviss
Kızlar cinsiyet partisi muhabbetlerinizi okudum benimde ilk gebeliğim olduğu için bir hevesim var ama bayramda memlekete gidince inşallah yaparız diye düşünüyorum.Çok abartılı değil köpeğimle bir etkinlik yapacağım muhtemelen
Ama kayinvalidem depremzede şu an bizde onun da benim ailemin de ilk torunu tutturdu bu hafta görülürse ben öğreneyim diye eşim de bende beklemek istemiyorum dedi.Hadi kv neyse de eşimde hiç bekleme taraftarı değil ben öğreneyim sana sürpriz olsun diyorAyın 1inde 12+5 oluyor belki belli olur.Olmazsa bayramda Eskişehire ailemin yanına gideceğiz orda doktora giderim 14-15 hafta oluyor sanırım netleşir o zaman yaparım diye düşünüyorum @kisacabkk Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin ama ben şu an nötr gibiyim ama tüm aile özellikle kv aşırı derecede kız istiyor kendi kızı yok iki oğlu var hep kız hayaliymiş kayıvalidem eşittir sen olabilir yani Kim görse erkek olacak dese şakayla karışık ağlama bile yapıyor
Magnezyum ben 6.aydan itibaren kullanmistim cok kramplarim oluyodu o rahatlattiMagnezyum herkese başlanmıyor diye biliyorum. Genellikle ikinci üç aylık dönemde gebeliğe bağlı kemik ağrıları olursa veriliyor.
Ancak D vitamini önemli. 12 hafta olduysanız bence sağlık ocağına danışın. Türkiye geneli sağlık bakanlığı programında var gebelikte D vitamini ve demir desteği. Hatta D vitamini doğumdan sonra da bir süre kullanılıyor diye biliyorum.
Bir de ikili test sonuçları e nabızda sadece değer olarak gözüküyor. Rapor yok. Ancak ultrason ölçümleri ile karşılaştırılarak bir risk raporu oluşturuluyormuş. Yani tek başına değerlerin bir anlamı olmuyor.
Gecmis olsun canimKızlar çıktım doktordan etiketleyenlen hepsini toparlayamam diye direk yazıyorum bebek sağlıklı ama ağrılarım düşüğü tetikler dedi serum yazdı birde bir gün istirahat raporu verdi parol kullanabılırsın dedi cıktıktan sonra eşimle tartıştık sağanak yağmur da başlamıştı ben dolup dolup taştım herhalde bir süre hüngür hüngür ağladım içimi çeke çeke kendimi tutamadım sonrada üzüldüm bebeğe bir zarar vermiş miyimdir istemeden kendimi tutamadım ruhen kötüydüm
Neyse olsun oldu bikere icindikeri doktun rahatladin boyle dusun simdi biseyi takmamaya calis canimEngelleyemedim kendimi kendime gelincede iş iştem geçmişti
Bencede erkek canim gorunuyoEki Görüntüle 3224620 Eki Görüntüle 3224621
Doktor 11+4’te kendinden emin bi şekilde cinsiyetimize erkek dedi bugün. Ultrason görüntülerini paylaşıyorum bilen, anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Cinsiyet değişme ihtimali var mıdır?
Bende surekli salavat ve tevhid getiriyorumÇok geçmiş olsun canım boşver ağla rahatlar kendini sonra minik bebisine dokunarak onunla konuş bu dönemde normal ben de dün ağlama krizlerindeydim gözlerim davul olduşimdi uzan ve bebise ve kendine çok dikkat et 21 defa el mübdi esmasi çekmeyi unutma gobisine
Hamilelik vitamini kullaniyorum ben canimBende geçen hafta ikili tarama için test vermiştim ve doktor 3 hafta sonra çağırmıştı. Ancak sonuçların bir haftada çıkacağını öğrenince, doktora geri dönüp sordum, sonuçlar çıkınca geleyim mi diye.
Biraz gönülsüz gibiydi. Çok merak ediyorsan gel dedi. E-nabıza bazı değerler düşmüş, rapor yok tabi. Gidip bir öğreneceğim bakalım.
Sağlık ocağından demir ilacına da başlanması gerektiğini söylediler bana 3.aydan itibaren.
Doktorunuzla konuşun dediler, doktorum vermemişti. Onu da soracağım.
Şuan folik asit kullanıyorum ( son üç dört tane kaldı sonra bitireceğim)
D vitaminine başladım.
Magnezyum verilmişti kemik ağrım için. Onu düzensiz kullanıyorum.
Demir ilacını da soracağım bakalım.
Diğer hamileler neler kullanıyor acaba ?
Teşekkür ederimm çekerim tabi onlar sağlıklı olsundaÇok geçmiş olsun canım boşver ağla rahatlar kendini sonra minik bebisine dokunarak onunla konuş bu dönemde normal ben de dün ağlama krizlerindeydim gözlerim davul olduşimdi uzan ve bebise ve kendine çok dikkat et 21 defa el mübdi esmasi çekmeyi unutma gobisine
Gecmis olsun canim
Sen dinlen toparlan
Aglamayla bebege bise olmaz ama stres ve uzuntuden uzak durmaya calis
Çok teşekkür ederim kuzum düşünmemeye çalışıcam bugün evdeyim full uzanırım zatenNeyse olsun oldu bikere icindikeri doktun rahatladin boyle dusun simdi biseyi takmamaya calis canim
Canım bende çok büyük bir şey yapmayı düşünmüyorum bi Pasta bir iki balon bir de bebişimin köpüş ablası ile şöyle bir şey başrol köpke kızım olacakCanim biraz havaniz degisebilir guzel bi ani bence ya
Abartiya kacmadan iki uc sus balon falan
Ben 2.de kurabiye falan yapmistim ustunde boy girl yazili bikac sey yapmistim boyle guzel şık seyler ama bunda gucum yok yemek yeriz diye yemek yapicam
Balon yapmistik biz ama bunda kizlarin baska fikri varmis
Dedim ya benden cok hevesliler simdiden almislar biseler team girl team boy olacakmisneyse karismiyorum onlar hevesini alsinlar
Allah gonlune gore versin canim
Aynen kuzum hayırlısı ile valla herkes bana erkek diyor karnım sivri diye bir de bu hafta belli olursa erkek diyorlarYaaa artık yapcak bısey yok surprız yumurtadan ne cıkarsasunun surasında mx bır aya herkesın bellı olur hayırlısı ıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?