Cok tatliiiiCanım bende çok büyük bir şey yapmayı düşünmüyorum bi Pasta bir iki balon bir de bebişimin köpüş ablası ile şöyle bir şey başrol köpke kızım olacak
Erkek gibiKızlar dün acildeki doktor çekti karından cinsiyet tahmininiz hala aynı mı merak ediyorumPapatyamaviss sandriyon AnlatilmazYasanir
Ferro demir için kullanıyorum birde imom kullanıyorum ben.Bende geçen hafta ikili tarama için test vermiştim ve doktor 3 hafta sonra çağırmıştı. Ancak sonuçların bir haftada çıkacağını öğrenince, doktora geri dönüp sordum, sonuçlar çıkınca geleyim mi diye.
Biraz gönülsüz gibiydi. Çok merak ediyorsan gel dedi. E-nabıza bazı değerler düşmüş, rapor yok tabi. Gidip bir öğreneceğim bakalım.
Sağlık ocağından demir ilacına da başlanması gerektiğini söylediler bana 3.aydan itibaren.
Doktorunuzla konuşun dediler, doktorum vermemişti. Onu da soracağım.
Şuan folik asit kullanıyorum ( son üç dört tane kaldı sonra bitireceğim)
D vitaminine başladım.
Magnezyum verilmişti kemik ağrım için. Onu düzensiz kullanıyorum.
Demir ilacını da soracağım bakalım.
Diğer hamileler neler kullanıyor acaba ?
Buyuyuce ben anlamıyorum yaaKızlar dün acildeki doktor çekti karından cinsiyet tahmininiz hala aynı mı merak ediyorumPapatyamaviss sandriyon AnlatilmazYasanir
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha korkutmasın. Çok normal zaten hepimiz hormonlar yüzünden bitik durumdayız benim kadar çok ağlayan yoktur emin ol katıla katıla ağladığımı biliyorum saçma şeyler yüzünden Allah korusun hepimizi O ol dedikten sonra ne şartlar altında doğuyor çocuklarKızlar çıktım doktordan etiketleyenlen hepsini toparlayamam diye direk yazıyorum bebek sağlıklı ama ağrılarım düşüğü tetikler dedi serum yazdı birde bir gün istirahat raporu verdi parol kullanabılırsın dedi cıktıktan sonra eşimle tartıştık sağanak yağmur da başlamıştı ben dolup dolup taştım herhalde bir süre hüngür hüngür ağladım içimi çeke çeke kendimi tutamadım sonrada üzüldüm bebeğe bir zarar vermiş miyimdir istemeden kendimi tutamadım ruhen kötüydüm
Sağolun kızlarBuyuyuce ben anlamıyorum yaa
Seninle benim durumum çok benziyor ben de su içemiyorum hem midemi daha çok şişirip bulandırıyor hem de evet kokuyorBen de prilam kullanıyorum. Kokular beni mahvediyor yemek yapamıyorum, yiyemiyorum. Benim de ağzımın içinde minik aft çıktı. Doktorum 4. Ayın sonuna kadar sürer dediumarım 2. Trimester hepimize rahat geçer ve erken gebelik belirtilerinden kurtuluruz. Su içmeye de korkuyorum az kalıyor gün içinde içtiğim su. İnanır mısın su bile kokuyor bazen ☹
Allah razı olsun canım Rabbim ol dedkten somra dediğim gibi gerisi geliyor devamlılığını sağlar inşallah sağlıkla büyür hepsiÇok geçmiş olsun canım Allah bir daha korkutmasın. Çok normal zaten hepimiz hormonlar yüzünden bitik durumdayız benim kadar çok ağlayan yoktur emin ol katıla katıla ağladığımı biliyorum saçma şeyler yüzünden Allah korusun hepimizi O ol dedikten sonra ne şartlar altında doğuyor çocuklar
Hep anlatırım benim teyzem ilk çocuğunu hiç istememiş anne olmaya hazır hissetmiyormuş çünkü kadın kendini merdivenden atmış kaç kat yuvarlanmış çocuk düşsün diye yine de düşmemiş kuzenim kocaman kelli felli adam şimdi takma kafana hiçbir şeyi güzel olsun her şey
Dinlen canim bol bolSağolun kızlarhala ağrım var çok uzanıyorum
YaaaSelamlar teyzeler
D dra21 öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de öyle ağrılarım kasılmalarım vardı progestan ve istirahat önerdi dr. İyide geldi epey düzeldi. Dikkat et sende. Kendini de üzme. O ağlama krizleri biraz hormonlardan
Bu arada kontrolden çıktım, burun kemiği ve ense kalınlığı normal çokkk şükür. Kan sonucunu da beklemedeyiz. İnşallah oda güzel gelir.
Bu arada asıl bomba yükselik ihtimalle kız dedi.
Yaa soylemıs ınanmıyorum off cok heyecanlıyımSelamlar teyzeler
D dra21 öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de öyle ağrılarım kasılmalarım vardı progestan ve istirahat önerdi dr. İyide geldi epey düzeldi. Dikkat et sende. Kendini de üzme. O ağlama krizleri biraz hormonlardan
Bu arada kontrolden çıktım, burun kemiği ve ense kalınlığı normal çokkk şükür. Kan sonucunu da beklemedeyiz. İnşallah oda güzel gelir.
Bu arada asıl bomba yükselik ihtimalle kız dedi.
Merhaba bnde 6 haftalık hamileyim hastane arayışındayım etlik şehir hastanesine mi gidiyorsun orası için güzel yorumlar duydum ama tam emin değilim sen memnunmusun doğumu orada mı düşünüyorsunYani tam teşekküllü yerler çok pahalı bende ankaradayim doğumu güzel bir yerde yaptırması yenidogan uzmanı ve yoğun bakımı olan bir yer olması daha öncelik malesef ben bütçeme mantigima uyan bir yer bulamadım. Etlik e gidiyorum orada riskli gebe takibi yapıyorlar diye ve donanımlı olması önceliğim biraz
Evet canım bizim grup %90 kızcıydı en son.Yaaa
Sen de kızcıydın dimiii çok sevindim değişmez inşallah sonradan
İlkten kız gibi ama erken değişebilir de dedi. Sonra biraz daha baktı falan yok kız yüksek ihtimal kız duruyo dedi.Yaa soylemıs ınanmıyorum off cok heyecanlıyım
Ooo olur tabı kuzum gosterırseKızlar bende cuma günü 15+5de gideceğim doktora. Sizce cinsiyeti belli olur mu
Ama senın suan haftan da yuksek 12 artılardasın az cok bellı olmustur benımkı soylemese deİlkten kız gibi ama erken değişebilir de dedi. Sonra biraz daha baktı falan yok kız yüksek ihtimal kız duruyo dedi.
Bir daha ki kontrollere herkesin hemen hemen belli olacak. Ne güzel heyecanlar yaaaaa
Olsun uzan gerçekten yorulmamak lazımmış onu dün bende anldımDinlen canim bol bol
Bende sabah kan verdim eve geldim biseler atistirdim yatiyorum suan
Evde yapacak bi ton is var ama ben uzaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?