2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ferro demir için kullanıyorum birde imom kullanıyorum ben.

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha korkutmasın. Çok normal zaten hepimiz hormonlar yüzünden bitik durumdayız benim kadar çok ağlayan yoktur emin ol katıla katıla ağladığımı biliyorum saçma şeyler yüzünden Allah korusun hepimizi O ol dedikten sonra ne şartlar altında doğuyor çocuklar
Hep anlatırım benim teyzem ilk çocuğunu hiç istememiş anne olmaya hazır hissetmiyormuş çünkü kadın kendini merdivenden atmış kaç kat yuvarlanmış çocuk düşsün diye yine de düşmemiş kuzenim kocaman kelli felli adam şimdi takma kafana hiçbir şeyi güzel olsun her şey

Seninle benim durumum çok benziyor ben de su içemiyorum hem midemi daha çok şişirip bulandırıyor hem de evet kokuyor
Bizde arıtma var eşim kaç kere yeni su doldurup getirdi adam yeminler ediyor valla kokmuyor diye ama bana kokuyor
Gitti hazır su aldı o da kokuyor
Başka marka aldı o da kokuyor… kokuyor yani adam da delirecek benim yüzümden bu gidişle

Allah razı olsun canım Rabbim ol dedkten somra dediğim gibi gerisi geliyor devamlılığını sağlar inşallah sağlıkla büyür hepsi

Selamlar teyzeler
D dra21 öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de öyle ağrılarım kasılmalarım vardı progestan ve istirahat önerdi dr. İyide geldi epey düzeldi. Dikkat et sende. Kendini de üzme. O ağlama krizleri biraz hormonlardan

Bu arada kontrolden çıktım, burun kemiği ve ense kalınlığı normal çokkk şükür. Kan sonucunu da beklemedeyiz. İnşallah oda güzel gelir.
Bu arada asıl bomba yükselik ihtimalle kız dedi.

Yaaa
Sen de kızcıydın dimiii çok sevindim değişmez inşallah sonradan

Yaa soylemıs ınanmıyorum off cok heyecanlıyım

Merhaba bnde 6 haftalık hamileyim hastane arayışındayım etlik şehir hastanesine mi gidiyorsun orası için güzel yorumlar duydum ama tam emin değilim sen memnunmusun doğumu orada mı düşünüyorsun

Yaa soylemıs ınanmıyorum off cok heyecanlıyım
İlkten kız gibi ama erken değişebilir de dedi. Sonra biraz daha baktı falan yok kız yüksek ihtimal kız duruyo dedi.
Bir daha ki kontrollere herkesin hemen hemen belli olacak. Ne güzel heyecanlar yaaaaa

İlkten kız gibi ama erken değişebilir de dedi. Sonra biraz daha baktı falan yok kız yüksek ihtimal kız duruyo dedi.
Bir daha ki kontrollere herkesin hemen hemen belli olacak. Ne güzel heyecanlar yaaaaa
Ama senın suan haftan da yuksek 12 artılardasın az cok bellı olmustur benımkı soylemese de bende 13 une cektım randevuyu sonraki haftasına bulabılırsem benım ıcım cok ıyı olacak tam bayram oncesı belkı o zaman soyler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…