2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar selam 10 aylik bir oğlusum var nasip olursa ekimde kızım olcak normalda 2022 haziran annelerinde aktiftim simdi burayi görünce burdada yazisiriz diye araniza katilayim dedim.

Bebislerimiz saglicakla gelir umarim

Kızımda 13 haftalık kıza benziyor dedi ve öylede oldu Bende şaşkınım

17 haftalıkken de erkek denildi
Anladım
Detaylı ultrasonu bekle en iyisi

Kizlar selam 10 aylik bir oğlusum var nasip olursa ekimde kızım olcak normalda 2022 haziran annelerinde aktiftim simdi burayi görünce burdada yazisiriz diye araniza katilayim dedim.

Bebislerimiz saglicakla gelir umarim
Merhaba, hoş geldiniz.
Aralarız az olacakmış, arkadaş gibi büyürler inşallah

Anladım
Detaylı ultrasonu bekle en iyisi

Merhaba, hoş geldiniz.
Aralarız az olacakmış, arkadaş gibi büyürler inşallah
Hoşbulduk insallah canim azıcık gözüm korkuyor ama Rabbim yardim eder insallah

13 se iyi aslinda ama demirin kac cokmu dusukde ya
Sonuclari vermemeleri cok ilginc
Senin girip bakabilecegin bi sistem yokmu
Bizimde ele vermiyolar ama ben sistemdeb bakiyorum herseye
Çok geç döndüm hakkınızı helal edin demir e hiç bakmadı bile ama ben kendimi bildim bileli bende bunun eksikliği var en son Türkiye’de yaptırdığım testte yine eksik çıkmışdı buradaki doktorum şuan folik asitin yeterli olacağını eksiklik olsa da şuan nihale yapılamayacağını söyledi acaba ilk üç ay diye miydi bilmiyorum bi sonraki randevum 2 hafta sonra , ayda bir gidebılıyorum
Bakıp mi yazmadı peki

Helal olsun cnm
Hollandadamiydin sen
Bende belcikadayim ama demir yazdi bana kullaniyorum
Kullandigimdan beri biraz daha iyiyim diyebilirim

Helal olsun cnm
Hollandadamiydin sen
Bende belcikadayim ama demir yazdi bana kullaniyorum
Kullandigimdan beri biraz daha iyiyim diyebilirim
Ben Almanya’dayım burda her şey Türkiye’de bildiğimden çok Farklı 2 hafta sonra gittiğimde inşallah artık bana da bakar ve yazar

Ben Almanya’dayım burda her şey Türkiye’de bildiğimden çok Farklı 2 hafta sonra gittiğimde inşallah artık bana da bakar ve yazar
Burdada Turkiyeden farkli ama demir vitamini yazmayan doktorda nebilim ya acaba gozundenmi kacti
Sen doktoruna gittiginde kendin iste

Kızlar selam bugün 13+3 olduk nöbet çıkışlarında veya evde iş yaparsam karın ve kasık ağrım çok oluyor çok şükür kanamam yok ama önceden ağrı dinlenince geçerdi artık dinlenince geçmiyor azalıyor sadece bu durumu yaşayan var mı doktorum kanama olursa hemen gel dedi bu haftalarda yorgunluğa bağlı ağrı olabilir dedi ama insan tereddüt de ediyor geçmezse yarın kendi çalıştığım hastanedeki kadın doğum uzmanına gideceğim

Bence biraz rapor al idrarın temizse

Kendin alıp kullan olmadı yani ilk 3 ay da kansızlık varsa verilir. Takviye vitamin magnezyum kan ilacı bunlar her dönemde kullanılır

Bence biraz rapor al idrarın temizse
3 hafta önce tit vermiştim hafif enfeksiyon var bol su iç demişti ama hiç belirtim yok eğer iye varsa tek belirtim ağrı.
Bakalım yarın ne diyecek isterim bir kaç gün olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…