2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya merak ediyorum heyecan oluyor biraz da 17 sinde 3 lu tarama zamani yani kan vermem de usg kontrolü gibi olur belki
Olsun olsun öğren gel 17sinde Bana erkek dedi dr ama sen yazmışsın kızına erkek demişler başta şimdi tereddüt ettim Fetal DNA çıkacak bu hafta o kesin bilgi olur artık.

Olsun olsun öğren gel 17sinde Bana erkek dedi dr ama sen yazmışsın kızına erkek demişler başta şimdi tereddüt ettim Fetal DNA çıkacak bu hafta o kesin bilgi olur artık.
Canım o zaman küçüktü bir de Keskin bir tahmin değildi boşuna tereddüt etme hoş ben de ediyorum mu evet ama fetal dna kesin bilgi verir bence de

2 gündür karnıma tam göbeğime bi sancı giriyo sonra mide ağrısı gibi oluyo nedir ki bu :/ gaz sıkışması filan mı acaba

Bayramda soracaklar bir de bende bilemedim arefe de 15 artı 3 olacak offf bilmiyorum
14+5 oluyor benımde bes altı gun onden gitmesine dayanarak gıdıyorum yoksa devlet ıcın erken gerci 15 te bakıyolarmıs
Öyle gerçekten bu ilk bebeler sayesinde zaman çabuk geçiyor.evlerimizin neşesi ya varsın uyku olmasın
Öyle gerçekten okuldu yedır içir oyna resmen hıphızlı geçiyor çok şükür İyiki varlar Rabbim yanımızdaki evladımızada karnımızdaki evladımızada sağlıklı hayırlı ömürler versin

Amin amin

Hadi bakalım hayırlısı inşallah

Biz dün arabada motorla çarpıştık bize bir şey olmadı ama motora oldu. Herkes iyi ama o kadar korktum ki acike girtik dün gece neyseki miniğim iyi korkularda etkileyebiliyor mu bilmiyorum ama dün çok korktum

Biz dün arabada motorla çarpıştık bize bir şey olmadı ama motora oldu. Herkes iyi ama o kadar korktum ki acike girtik dün gece neyseki miniğim iyi korkularda etkileyebiliyor mu bilmiyorum ama dün çok korktum
Çok geçmiş olsun.. iyi olmanıza sevindim..
Bende bugün çok ağladım korkudan ağlamaktan üzüntüden etkilenir diye çok korktum... yarın randevum benimde inşallah güzel haberler alırım

Yani % 95 denilen erkek Kiza dönüş yapmaktadır
Size erkek diye 13-14 haftalarda söylenmiş. O haftalarda , hatta 15-16.haftalarda bile cinsiyet kesin tahmin edilemeyebiliyor.16 sonrası pek yanılma olmasa da kesin demek için 17-18 haftalar beklenebilir

Sizin 13. Haftada %95 diye demelerine çok şaşırdım.

Kızımda 13 haftalık kıza benziyor dedi ve öylede oldu Bende şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…