2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Var mi bi isim aklinda kuşum

Bence de iki üç gün rapor al canım sürekli çalıştığın için tempo yorucu geliyor olabilir. Dinlen dikkat et kendine

Kizlar hamilelik belirtileriniz ne durumda. Randevu gunu yaklastikca basladim yine senaryolar kurmaya bende goguslerim resmen kafam kadar oldu. Onun disinda cok bir belirtim kalmadi ama
Benimde göğüslerim zaten büyüktü şimdi resmen bağımsızlığını ilan edecek
Benim yemek hassasiyetim daha dogrusu koku devam ediyor birde kac tane marka su denedim su kokuyo

Benim de haftaya pazartesi doktor randevum var. 12. Hafta gittiğimde henüz cinsiyet için erken,10 gün sonra gelirseniz söylerim demişti. Gittiğimde 14+5 olacak. Bir kızım var bir kızımın daha olmasını isterim ama bakalım hayırlısı.

Benim yemek hassasiyetim daha dogrusu koku devam ediyor birde kac tane marka su denedim su kokuyo
Hahah baska belirti olmayinca korkuyoeum

Ayy ins gelsin bebisimizi net hissedecegimiz zamanlar

Ya bende kp burda koyden doldurdugu bı su var o cok guzel ya arada bı birer bidon eve getirtiyorum eşime tadı yumusacık tatlı acı degıl yanı ne bıleyım yınede ıcıyorum tabı suları evdekını ama o su hosuma gıdıyor bendede hala yemek secme devam ekmek ile yoluma devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…