Ben gynoferol-decavit-d vitamini-balık yağı-magosit kullanıyorumArkadaşlar şuan kimler , hangi vitamin- mineralleri vs kullanıyor ?
Neler verildi doktor tarafından ?
Yarın bir görün kontrol amaçlı için rahat etsin. Bir durum varsa önceden önlemini almış olursun. Hiç belli olmuyor çünküKızlar selam bugün 13+3 olduk nöbet çıkışlarında veya evde iş yaparsam karın ve kasık ağrım çok oluyor çok şükür kanamam yok ama önceden ağrı dinlenince geçerdi artık dinlenince geçmiyor azalıyor sadece bu durumu yaşayan var mı doktorum kanama olursa hemen gel dedi bu haftalarda yorgunluğa bağlı ağrı olabilir dedi ama insan tereddüt de ediyor geçmezse yarın kendi çalıştığım hastanedeki kadın doğum uzmanına gideceğim
Ben ilk 3 ay folik asit kullandım, şimdi decavit verdi dr onu içiyorumArkadaşlar şuan kimler , hangi vitamin- mineralleri vs kullanıyor ?
Şükürler olsun birsey olmamış. Pazar günüde bizim arabanin önüne 10 yaşlarında bir çocuk ana caddede fırladı çocuga kesin çarpıcaz dedim ama eşimin dikkatiyle birsey olmadı. Çocuğu sağlıklı görünce dünyalar benim oldu.Biz dün arabada motorla çarpıştık bize bir şey olmadı ama motora oldu. Herkes iyi ama o kadar korktum ki acike girtik dün gece neyseki miniğim iyikorkularda etkileyebiliyor mu bilmiyorum ama dün çok korktum
Hamilelik vitamini + demir vitaminiArkadaşlar şuan kimler , hangi vitamin- mineralleri vs kullanıyor ?
Ben gynoferol-decavit-d vitamini-balık yağı-magosit kullanıyorum
Ben ilk 3 ay folik asit kullandım, şimdi decavit verdi dr onu içiyorum
Hamilelik vitamini + demir vitamini
Ben sadece d vitamini ve decavit alıyorum canım. Progestanı saymıyorum ama Oda varArkadaşlar şuan kimler , hangi vitamin- mineralleri vs kullanıyor ?
Demir neden kullanmıyorsun ?Ben sadece d vitamini ve decavit alıyorum canım. Progestanı saymıyorum ama Oda var
Demir değerlerim iyi gibiydi o yüzden mi vermedi bilmiyorum. Birde decavitte demir de var sanıyorum ama bilemedim başlamadı henüz.Demir neden kullanmıyorsun ?
Bana doktorum tahlil yapmadan regenesis önerdi baktım içeriğine balık yağı artı diğer vitaminler var.benim evde de kendi balık yağım olduğu için decavit aldım bugün.şimdi efa one balık yağı+decavit kullanıcam bugünden itibaren.Arkadaşlar şuan kimler , hangi vitamin- mineralleri vs kullanıyor ?
AA evet varmış.Demir değerlerim iyi gibiydi o yüzden mi vermedi bilmiyorum. Birde decavitte demir de var sanıyorum ama bilemedim başlamadı henüz.
Evet yani illa kanama mi olacak dinlenmen için işte biraz dinlen canım3 hafta önce tit vermiştim hafif enfeksiyon var bol su iç demişti ama hiç belirtim yok eğer iye varsa tek belirtim ağrı.
Bakalım yarın ne diyecek isterim bir kaç gün olmazsa
Korkuyorum iyiyim demeye maşallah dediğim 3 gün yaşıyor ama bugün bulantım yok gibi onun dışında iki haftadır burnun şiş nefes alamıyorum resmen bir de bel ağrım var erken dedi doktorum ama baya ağrıyor karnım da şişti epeyce belli olduKizlar hamilelik belirtileriniz ne durumda. Randevu gunu yaklastikca basladim yine senaryolar kurmayabende goguslerim resmen kafam kadar oldu. Onun disinda cok bir belirtim kalmadi ama
Karnim benimde belli oldu ama 1 ay oldu gormedik minnosu hemencik.gelsin istiyorumKorkuyorum iyiyim demeye maşallah dediğim 3 gün yaşıyor ama bugün bulantım yok gibi onun dışında iki haftadır burnun şiş nefes alamıyorum resmen bir de bel ağrım var erken dedi doktorum ama baya ağrıyor karnım da şişti epeyce belli oldu
Bende decavıt ve devıt 3 kapsul var duzenlı kullanmıyorum amaArkadaşlar şuan kimler , hangi vitamin- mineralleri vs kullanıyor ?
Demir aslında eksıklık yoksa 20. Haftalardan ıtıbaren tekrar kan alınıp bakılır ona gore karar verılır, oğlumda ben hiç kullanmadım dr gerek gormedı sadece duzenlı decavıt içtim doğuma uc hfta kalada bıraktırdı kan değerlerim yuksek cıkmıstı hep iyide yiyordum amaDemir neden kullanmıyorsun ?
Bu saatten sonra barız belırtıler kaybolur vucut alısıyor benımde goguslerım cok buyuduKizlar hamilelik belirtileriniz ne durumda. Randevu gunu yaklastikca basladim yine senaryolar kurmayabende goguslerim resmen kafam kadar oldu. Onun disinda cok bir belirtim kalmadi ama
Yaaa insallah kuzum haftaya carsamba olsun istiyorum hemen minnosu bi gorseydikBu saatten sonra barız belırtıler kaybolur vucut alısıyor benımde goguslerım cok buyudubundan sonra kas agrıları eklem agrıları bel ağrısı mıde yanması gıbı durumlar daha cok olur bırde bır ıkı haftaya ufaktan bebısleri net hıssetmelerde baslar bence
Ay benımde aklım hep orda persembe benımde yaYaaa insallah kuzum haftaya carsamba olsun istiyorum hemen minnosu bi gorseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?