2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar 13 haftalık oldm dün doktor plesantan aşagıda ama 6.aya kadar çıkar dedi sizin de oldu mu böyle durumunuz

Öyle yapıyorum canım şişeme limon dilimi falan attım öyle yudum yudum içiyorum ama onunla da normal içmem gereken miktarın çok altında tabii
Doktoruma söylemiştim ama mide bulantısı olduğu sürece günde üç litre su iç balık ye et ye beklentilerine maalesef giremeyiz içebilsen içersin zaten kendini kasma üzme strese sokma bebek daha gramlarla ifade edecek kadar küçük sen bir bardak içsen ondan bile alır alacağını strese girmen kendini üzmen benim için su içmemenden daha sıkıntılı dedi rahatlattı sağ olsun
Bir de herkese üç litre iç demem ben zaten herkesin kilosu farklı olduğu için ihtiyacı olan su miktarı da farklı sen zayıfsın o kadar zorlamana gerek zaten yok dedi ama bir üç litredir gidiyor ya insan kendini hiç su içemiyor gibi algılıyor
Haha ne güzel benzetme yaa aynen çamaşır makinesi gibi oluyor o içerde dönüp dönüp dışarı çıkmak için yol arıyor resmen
1. Trimester kapatılsın acilen

Sen kapatamadınmı daha aşkomm kaç hafta oldun bebişim

Sen kapatamadınmı daha aşkomm kaç hafta oldun bebişim
Yok aşkımm yoook kapanmadı gitti bu gadasını aldıııım
12+6 bugün yarın 13 olacağız inşallah ama sanırım benim 1. Trimester kafasına göre ileri doğru uzanacak haha
Ben bitti demeden bitmez diyor resmen eziyet Show devam
Az önce nasılsın diyen eşime şu şarkıyı gönderdim haha

Bebek arabası aldınız mı
Yok canım bakıyorum hala aklımda cybex pockit modeli var ama aşırı pahalı geliyor
Bir de maxi cosi var ikisi de tek yönlü ama puset de 7-8 aya kadar kullanılıyor çocuk büyüyünce etrafı izlemek istiyormuş zaten o yüzden çift yön kesin gerekli mi kararsızım çift yön olanların geneli çok büyük kaba bizim bagaj da küçük olduğu için katlarınca ufak bir şey bulmam lazım
Bencede iyi gelir ben henüz kilo almadım haftada 4 gün 1 saat kadar yürüyorum ama yürüyüş yetersiz gibi kaslar gevşemiyor çünkü
Aslında ilk 6 ay ihtiyacı almak çok mantıklı yenidoğanı alıp maddiyat yeterli gelirse diğer ihtiyaçlar alınabilir
Ben eskiden beri hep Beypazarı içerim dediğin gibi Kızılay'da arsenik çıktığından beri de hiç güvenip almadım.

Maxi cosi hafif mi ben ağır bişey istemşyorum ama cift yönlüler hep 10 kilo ve üstü

Maxi cosi hafif mi ben ağır bişey istemşyorum ama cift yönlüler hep 10 kilo ve üstü
Evet maxi cosi de normal aşırı hafif değil aşırı ağır değil ama boyutu diğer arabalara göre daha küçük oluyor.Tek yön çift yön durumu aklımı karıştırıyor bekliyorum daha bakalım ama bütçem beni sıkıntıya sokmasa direk cybex alırım o da sadece cybex pusetler ile uyumlu ikisi baya pahalıya geliyor

Cybex pahalı ya hiç araştırmadım bile ben

Cybex pahalı ya hiç araştırmadım bile ben
Maxi cosi 6.4 kg canım şimdi baktım ben indirimde ana kucağı bebek arabası ara aparatı hepsi 8800e düşmüştü ben o zaman almadım ama indirime girince alıcam bundan sonra karar vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…