Kaçlı aldın canım. Acaba 5li alsam yeterli olur mu diye düşünüyorum 12li bile twkımlar var bilemeedimBen iki tane aldım yenidoğan olarak zaten son haftalarda bebeğin kilosu da belli oluyor iri bir bebek olursa fazla kullanılmaz diye çok almayı düşünmüyorum bir boy büyüğünden daha fazla alırım diye düşündüm
Benim seninle aynı o zaman ☺ Adete göre 15 Ekim. Şu an haftamıza göre de 9 Ekim görünüyor. Soyismin öyle bi bağlantısı yok ama 29 Ekimde doğan bir erkek bebişe de en yakışan isim olurduÇok güzel keşke 29 ekimde doğsalarBenim doğum miadında olursa yani 39-40da ekimin ilk 15 günü ama 37-38 de eylülün sonuna geliyor bakalım ne yapacaklar
Bu arada Mustafa Kemal ismi de çok güzel soyisimde uyuyorsa muhteşem olurdu
Bu arada biz ismimizi netleştirdik gibi bakalım
Sayfanın girişineKızlar hastane çıkışı kaçlı ve kaç adet almak gerekir acaba. Abartmak istemiyorum çok uzun süre kullanılmıyormuş malum. Maviş bahsetmişti bi kez ama aklımda kalmadı yine bi danışayım dedim bakınıyorken.
Ben bir ay kadar önce e bebek indiriminden 5li ve 7li takım aldım biri 300 biri 350 tl idi sanırım canım toplu bir kaç da zıbın almıştım net hatırlamıyorum ama baya uyguna gelmişti ama 12li takımlar felan çok gereksiz geliyor bana eldiven Çorap şapka zıbın battaniye bunlar kesin olmalı benceKaçlı aldın canım. Acaba 5li alsam yeterli olur mu diye düşünüyorum 12li bile twkımlar var bilemeedim
Ahh ah sorma,nasıl geçecek bu evhamlar.. Valla bebeğim iyi olsun diye duamın yanında Allah'ım içime ferahlık getir diye de dua ediyorum.Keşke elimde olsa
Ama elimde değil.
İnsan korkuyor Allah esirgesin
Adı ile yaşasınBenim seninle aynı o zaman ☺ Adete göre 15 Ekim. Şu an haftamıza göre de 9 Ekim görünüyor. Soyismin öyle bi bağlantısı yok ama 29 Ekimde doğan bir erkek bebişe de en yakışan isim olurduHer türlü adında Ata'm var. Kuzey Ata
Kızlar hastane çıkışı kaçlı ve kaç adet almak gerekir acaba. Abartmak istemiyorum çok uzun süre kullanılmıyormuş malum. Maviş bahsetmişti bi kez ama aklımda kalmadı yine bi danışayım dedim bakınıyorken.
Ben bugün bunu bi favorilere ekledim çok mu gereksiz diyorum ama penye battaniyem falan yok sanırım hepsi kullanılır. Fiyat da fena değil gibi, henüz karar veremedim. Astral Baby Aslan Ve Gökkuşağı Desenli 12’li Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - TrendyolBen bir ay kadar önce e bebek indiriminden 5li ve 7li takım aldım biri 300 biri 350 tl idi sanırım canım toplu bir kaç da zıbın almıştım net hatırlamıyorum ama baya uyguna gelmişti ama 12li takımlar felan çok gereksiz geliyor bana eldiven Çorap şapka zıbın battaniye bunlar kesin olmalı bence
Ahh ah sorma,nasıl geçecek bu evhamlar.. Valla bebeğim iyi olsun diye duamın yanında Allah'ım içime ferahlık getir diye de dua ediyorum.
Canım rabbim hepimizin evlatlarını korusun ama bu kadar evham yapmayın dünyaya gelecek olan gelir kendinizi de sıkıntıya sokmayın bu stres bebeği de strese sokar onun için iyi düşünün iyi olsunKeşke elimde olsa
Ama elimde değil.
İnsan korkuyor Allah esirgesin
Aa evet bakim canım sağlasınSayfanın girişinePapatyamaviss önerileri sabit canım, 1.sayfaya git orda bulabilirsin
Hımm bende gereksiz mi olur acaba diye düşündüm 12li yakınlaraBen bir ay kadar önce e bebek indiriminden 5li ve 7li takım aldım biri 300 biri 350 tl idi sanırım canım toplu bir kaç da zıbın almıştım net hatırlamıyorum ama baya uyguna gelmişti ama 12li takımlar felan çok gereksiz geliyor bana eldiven Çorap şapka zıbın battaniye bunlar kesin olmalı bence
Deniz ismini bende seviyorum, unisex isim yanında Sarper de iyi fikir olmuş ☺ Sağlıkla gelsinler inşallahAdı ile yaşasınbizde ben Deniz istiyordum kesin Deniz olacaktı ama eşime tek isim çok yalın geldi kendi de Sarper istedi.Bizim de inşallah bir değişiklik olmazsa Sarper Deniz olacak
ayyy çok tatlı bende çoklu takımlar konusunda kararsız kaldımBen bugün bunu bi favorilere ekledim çok mu gereksiz diyorum ama penye battaniyem falan yok sanırım hepsi kullanılır. Fiyat da fena değil gibi, henüz karar veremedim. Astral Baby Aslan Ve Gökkuşağı Desenli 12’li Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çok tatlıymış canım tam erkek bebek takımıBen bugün bunu bi favorilere ekledim çok mu gereksiz diyorum ama penye battaniyem falan yok sanırım hepsi kullanılır. Fiyat da fena değil gibi, henüz karar veremedim. Astral Baby Aslan Ve Gökkuşağı Desenli 12’li Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aynen bakmak lazım canım yavaştan bende yavaştan alıyorum bakalım geçenlerde indirimden philips Emzik mustela şampuan bakım kremi felan da aldım bir liste yaptım yavaş yavaş üstünü çizerek gideceğim inşallahAa evet bakim canım sağlasın
Hımm bende gereksiz mi olur acaba diye düşündüm 12li yakınlara5li 7li bakim biraz da
Amin amin inşallahDeniz ismini bende seviyorum, unisex isim yanında Sarper de iyi fikir olmuş ☺ Sağlıkla gelsinler inşallah
Canım sen aşırı evhamlısın bir gönderinde de kanaman oldu diye sülalece acile gittiğinizi yazmıştın gecenin bir vakti. Böyle giderse sağlığından olursun canım toparlamaya çalış biraz kendiniBen bugün yolda karşıdan karşıya geçerken hafif hızlı geçtim koşma denmez ama tempolu geçtim koşma gibiydi hızlı olmamakla birlikte ağrı leke kan yok bür şey olmamıştır değil mi ??
Ben yogaya başladım canım bu hafta. Pilatesi bilmiyorum ama doktorum egzersizini yapabilir, koşabilir ve yogaya başlamak istiyorsan başlayabilirsin demişti. Çok da iyi geldi şimdilik. Rahatlatıcı ve keyifliKızlar selam bizde 15+1 olduk haftaya 16.haftada kontrolümüz var o zaman doktora da soracağım ama size de sorayım kas ve eklem sağlığım için pilatese başlamayı düşünüyorum ama daha önce hiç pilates yapmadım şimdi aranızda hamile pilatesi yapan ya da bir fizyoterapist ile çalışan var mı?
Sülalece gitmedim. Annemlerde kalıyordum orada olduğu için eşim geldi annem ve babam da gelmek istedi.Canım sen aşırı evhamlısın bir gönderinde de kanaman oldu diye sülalece acile gittiğinizi yazmıştın gecenin bir vakti. Böyle giderse sağlığından olursun canım toparlamaya çalış biraz kendini
Ben yogaya başladım canım bu hafta. Pilatesi bilmiyorum ama doktorum egzersizini yapabilir, koşabilir ve yogaya başlamak istiyorsan başlayabilirsin demişti. Çok da iyi geldi şimdilik. Rahatlatıcı ve keyifli
Sürekli ben de böyle dua ediyorum.Ahh ah sorma,nasıl geçecek bu evhamlar.. Valla bebeğim iyi olsun diye duamın yanında Allah'ım içime ferahlık getir diye de dua ediyorum.
Benımde kız kardesım 2 ekim bakalım ıhtımal var26 Ekim erkek kardeşim 27 Ekim kiz kardeşim buda buyuk ihtimalle 25 26 ekimde doğacak ayy dayiyla teyzesinden cok cektim
bu küçük neler yapcak acaba
Alınmana gerek yok benim de gebelik kayıplarım var benim de evhamlarım var seni anlıyorum. Zaten yazdığın her şeye de hatırlar mısın bilmiyorum kendimce hep cevap vermeye içini rahatlatmata çalıştım. Kayıplarınızı yazmazsanız sevinirim diyip sonra ben hızlı hızlı yürüdüm bişey olmuş mudur diye sorman garip geliyor çünkü burda işi gereği her gün yürüyen belki koşarak bişeylere yetişen bi sürü kadın var kim bilir onlar da senin yazdıklarından demoralize oluyordur? Bu şekilde bakarsak hamilelik de hayat da çok zor olur hepimiz için, sadece dostane bir hatırlatma olarak al bence söylediğim şeyi.Sülalece gitmedim. Annemlerde kalıyordum orada olduğu için eşim geldi annem ve babam da gelmek istedi.
Evhamlıyım çünkü ben amh değeri 0.2 olan tedaviye başlayan 2 embiryo donduran rahim dinlendirme sürecinde rahim filmi sonrası mucize kendiliğinden gebelik elde eden birisiyim. Haliyle her şeyden korkuyorum. Korumaya da çalışıyorum ama bazen elimde olmadan şeyler olabiliyor. Ben herkesi anlamaya çalışıyorum karşımızdakini anlamak içinde önyargısız yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim
Listen özel değilse paylaşırsan bize de fikir olabilir canımÇok tatlıymış canım tam erkek bebek takımı
Aynen bakmak lazım canım yavaştan bende yavaştan alıyorum bakalım geçenlerde indirimden philips Emzik mustela şampuan bakım kremi felan da aldım bir liste yaptım yavaş yavaş üstünü çizerek gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?