Bizimde babamız gsliGüzel olur o zaman böyle birşeyBizimki de bi Aslan ismine niyetlendi GSden dolayı ama sonra vazgeçti
Ebebekteki indirimdemiMaxi cosi 6.4 kg canım şimdi baktım ben indirimde ana kucağı bebek arabası ara aparatı hepsi 8800e düşmüştü ben o zaman almadım ama indirime girince alıcam bundan sonra karar vereyim
Bu arada onun leona serisini biliyorym sadecdMaxi cosi 6.4 kg canım şimdi baktım ben indirimde ana kucağı bebek arabası ara aparatı hepsi 8800e düşmüştü ben o zaman almadım ama indirime girince alıcam bundan sonra karar vereyim
Yok hepsiburada indirimindeEbebekteki indirimdemi
Bu maxi cosi lara2 bebek arabasıBu arada onun leona serisini biliyorym sadecd
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinKızlar 15 haftalığız bugün kontrole gittik şükür iyiyiz cinsiyetimiz için doktorumuz ilk defa yorum yaptı ağzından kızı çekebildimdeğişmezse ve nasipse kızım olacak
Amin canım hepimizin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Benim de azaldı sanki ama prilamı azaltayım dediğim gün mahvoldum o yüzden prilamla iyiyim hala.Ama bu halime de şükür çok kötüydü 8. ile 13.hafta arası benim ilaca rağmenHerkesin bulantıları gecti mi? Benim 16. haftayla birlikte artık iyice azaldı. Biraz daha normal bir insan gibi hissetmeye başladım.
O yüzden bazen bir şey fayda etmiyorBende doğumdan sonra fena çatladım
Ne gezeeeeerHerkesin bulantıları gecti mi? Benim 16. haftayla birlikte artık iyice azaldı. Biraz daha normal bir insan gibi hissetmeye başladım.
Benim de azaldı sanki ama prilamı azaltayım dediğim gün mahvoldum o yüzden prilamla iyiyim hala.Ama bu halime de şükür çok kötüydü 8. ile 13.hafta arası benim ilaca rağmen
Ayyy.. Ama senin daha hafta olarak erken sanırım. Benim 15'in sonları 16'yla birlikte azalmaya başladı. Yoksa benim de çok şiddetliydi. Umarım senin de 1-2 haftaya biraz biraz azalmaya baslar.Ne gezeeeeer
Herkes gitse de ben buradayım bulantı kalesini terk edemiyorum asla
Doğuma kadar kaleyi savunmaya falan kalkmam inşallah
İnşallah canım yarın 13 hafta oluyoruz sanırım aşağı yukarı bir ayım daha var benim rahatlamayaAyyy.. Ama senin daha hafta olarak erken sanırım. Benim 15'in sonları 16'yla birlikte azalmaya başladı. Yoksa benim de çok şiddetliydi. Umarım senin de 1-2 haftaya biraz biraz azalmaya baslar.
Ayy ne güzel konuşmuş doktorun aferim onaÖyle yapıyorum canım şişeme limon dilimi falan attım öyle yudum yudum içiyorum ama onunla da normal içmem gereken miktarın çok altında tabii
Doktoruma söylemiştim ama mide bulantısı olduğu sürece günde üç litre su iç balık ye et ye beklentilerine maalesef giremeyiz içebilsen içersin zaten kendini kasma üzme strese sokma bebek daha gramlarla ifade edecek kadar küçük sen bir bardak içsen ondan bile alır alacağını strese girmen kendini üzmen benim için su içmemenden daha sıkıntılı dedi rahatlattı sağ olsun
Bir de herkese üç litre iç demem ben zaten herkesin kilosu farklı olduğu için ihtiyacı olan su miktarı da farklı sen zayıfsın o kadar zorlamana gerek zaten yok dedi ama bir üç litredir gidiyor ya insan kendini hiç su içemiyor gibi algılıyor
Haha ne güzel benzetme yaa aynen çamaşır makinesi gibi oluyor o içerde dönüp dönüp dışarı çıkmak için yol arıyor resmen
1. Trimester kapatılsın acilen
17. Haftaya girdim canım çok şükür 1 haftadır prilamsız idare ediyorum. Sabahları bulantımkusmam oluyor onun dışında gün içerisinde iyiyim çok şükür.Herkesin bulantıları gecti mi? Benim 16. haftayla birlikte artık iyice azaldı. Biraz daha normal bir insan gibi hissetmeye başladım.
Gaz sıkışması olabilir mi acaba ben genelde uzanıyorum öyle kramp durumlarında uzanınca geçiyorsa sıkıntı yok diye biliyorum çünkü ama yine de doktorunuzla paylaşın durumu benceKızlar bende 13+2 yim 1 haftadır özellikle akşam yemeklerinden sonra karnıma kramp giriyor gibi oluyor, sürekli ağrı sancı yok korkuyorum da birşey mi oluyor bebeğe diye bulantılarım devam ediyor benim gibi yaşayan var mı
Senin dediğin daha hafif canım ama güzel bwnde leorayı beğendim bayaYok hepsiburada indiriminde
Bu maxi cosi lara2 bebek arabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?