2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arefe gününden beri oh çok şükür kusmuyorum iyiyim diyodum bugün tekrar geldi mide bulantıları,kusmalar neyse çok şükür bugünümüze 15+2 olduk belki haftaya biter tamamen,benim hâlâ umudum var

Kızlar 15 haftalığız bugün kontrole gittik şükür iyiyiz cinsiyetimiz için doktorumuz ilk defa yorum yaptı ağzından kızı çekebildimdeğişmezse ve nasipse kızım olacak
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin

Herkesin bulantıları gecti mi? Benim 16. haftayla birlikte artık iyice azaldı. Biraz daha normal bir insan gibi hissetmeye başladım.

Herkesin bulantıları gecti mi? Benim 16. haftayla birlikte artık iyice azaldı. Biraz daha normal bir insan gibi hissetmeye başladım.
Benim de azaldı sanki ama prilamı azaltayım dediğim gün mahvoldum o yüzden prilamla iyiyim hala.Ama bu halime de şükür çok kötüydü 8. ile 13.hafta arası benim ilaca rağmen

Ne gezeeeeer
Herkes gitse de ben buradayım bulantı kalesini terk edemiyorum asla
Doğuma kadar kaleyi savunmaya falan kalkmam inşallah

Benim de azaldı sanki ama prilamı azaltayım dediğim gün mahvoldum o yüzden prilamla iyiyim hala.Ama bu halime de şükür çok kötüydü 8. ile 13.hafta arası benim ilaca rağmen

Ben B16 disinda birsey kullanmıyorum bulantı icin. Halen çok iştahlı degilim ama en azından ekmek yiyebilmeye başladım. Son 2 aydır ekmekten bile midem bulanıyordu.

Ne gezeeeeer
Herkes gitse de ben buradayım bulantı kalesini terk edemiyorum asla
Doğuma kadar kaleyi savunmaya falan kalkmam inşallah
Ayyy.. Ama senin daha hafta olarak erken sanırım. Benim 15'in sonları 16'yla birlikte azalmaya başladı. Yoksa benim de çok şiddetliydi. Umarım senin de 1-2 haftaya biraz biraz azalmaya baslar.

Ayyy.. Ama senin daha hafta olarak erken sanırım. Benim 15'in sonları 16'yla birlikte azalmaya başladı. Yoksa benim de çok şiddetliydi. Umarım senin de 1-2 haftaya biraz biraz azalmaya baslar.
İnşallah canım yarın 13 hafta oluyoruz sanırım aşağı yukarı bir ayım daha var benim rahatlamaya
Annem taa en başından demişti zaten dördüncü ayı tamamlayana kadar sürer o hemen düşmez yakandan sonra geçer iştahın da açılır diye tam olarak hamileliğim anneminki gibi seyredecek sanırım şu ana kadar haklı çıktı
Onun da benim gibi çok erken başlamış ama 16. Haftada tamamen bitmiş bulantısı 3 hafta daha sabredelim bakalım ne olacak

Kızlar bende 13+2 yim 1 haftadır özellikle akşam yemeklerinden sonra karnıma kramp giriyor gibi oluyor, sürekli ağrı sancı yok korkuyorum da birşey mi oluyor bebeğe diye bulantılarım devam ediyor benim gibi yaşayan var mı

Ayy ne güzel konuşmuş doktorun aferim ona Ben yeni yeni günde 2 litreye çıkabildim nerdeeee 3 litre su buna da şükür deyip gidiyoruz bakalım . Artık son zamanlar 1. Bitmek üzere seninde. Ben girdim 2 ye buralarda da ağrılar var ya. Her gün bi tarafım ağrıyor sanki

17. Haftaya girdim canım çok şükür 1 haftadır prilamsız idare ediyorum. Sabahları bulantımkusmam oluyor onun dışında gün içerisinde iyiyim çok şükür.

Gaz sıkışması olabilir mi acaba ben genelde uzanıyorum öyle kramp durumlarında uzanınca geçiyorsa sıkıntı yok diye biliyorum çünkü ama yine de doktorunuzla paylaşın durumu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…