Canım bende hiç yapmadım bende baslamayı düşünüyorum biraz once videolara bakiyordum elika ve hande ile pilatese bakiyorumKızlar selam bizde 15+1 olduk haftaya 16.haftada kontrolümüz var o zaman doktora da soracağım ama size de sorayım kas ve eklem sağlığım için pilatese başlamayı düşünüyorum ama daha önce hiç pilates yapmadım şimdi aranızda hamile pilatesi yapan ya da bir fizyoterapist ile çalışan var mı?
Psikolojik destek alın bence çünkü bu durum zamanla daha sarpa sarıyor tecrübeye sabit söylüyorumKeşke elimde olsa
Ama elimde değil.
İnsan korkuyor Allah esirgesin
Biberon yerine bir tane kaşık biberondan alın isterseniz ilk zamanlar bir çok kişiye lazım oluyor anne sütünü bile sagip ek besleme yapılabilir. Emzik de philipsin iki çeşiti var birinin palstigi sert biri yumuşak özellikle yumuşak başlık tavsiye ederim ama sadece bir tane alın keza her bebek emzik almıyor kızımda 8 çeşit denemiş biri olarak söylüyorumListen özel değilse paylaşırsan bize de fikir olabilir canım
Kremleri falan almaya çekiniyorum ben o vakte kadar kötü olur mu acaba diye. Ama emzik biberon mama önlüğü vs bakıyorum bende
Bende aynı şekilde gebe kaldım kızıma. Ve o süreç benim hayatımda 3 seneme mal oldu bence tavsiyemi dinle pişman olmazsınSülalece gitmedim. Annemlerde kalıyordum orada olduğu için eşim geldi annem ve babam da gelmek istedi.
Evhamlıyım çünkü ben amh değeri 0.2 olan tedaviye başlayan 2 embiryo donduran rahim dinlendirme sürecinde rahim filmi sonrası mucize kendiliğinden gebelik elde eden birisiyim. Haliyle her şeyden korkuyorum. Korumaya da çalışıyorum ama bazen elimde olmadan şeyler olabiliyor. Ben herkesi anlamaya çalışıyorum karşımızdakini anlamak içinde önyargısız yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim
İnşallah canım hepimizinAhh inşallah amin
Bulantı biraz sinir bozucu oluyo benim içinde. Birde sonrasında baş ağrısı cabası inşallah biran evvel sağlıkla hafifler şikayetlerin
Çok minnoş bende favorilemiştim böyle birşey biz isminide aslan düşünüyoruzBen bugün bunu bi favorilere ekledim çok mu gereksiz diyorum ama penye battaniyem falan yok sanırım hepsi kullanılır. Fiyat da fena değil gibi, henüz karar veremedim. Astral Baby Aslan Ve Gökkuşağı Desenli 12’li Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kendim psikolojik danışmanım ama kendime bu süreçte faydam dokunmuyor. Zamanla alışacağız inş :)Psikolojik destek alın bence çünkü bu durum zamanla daha sarpa sarıyor tecrübeye sabit söylüyorum
Terzi söküğünü dikemez canım başka bir terziye gitmek en iyisi . Kötü hissettirmek için yazmadım senaryo.cok tanıdık üzüldüm sadeceKendim psikolojik danışmanım ama kendime bu süreçte faydam dokunmuyor. Zamanla alışacağız inş :)
Allah herkesin evladını korusun.
kimseyi de demorilize etmek istemem öyle hissettirdiysem kusura da bakmayın
Allah herkesin evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Anladım canım ben tek başıma yapmaya korkuyorum açıkçası eşim fizyoterapist o yaptıracak ama 16.haftayı bekliyor hem de doktora soralım önce diyorCanım bende hiç yapmadım bende baslamayı düşünüyorum biraz once videolara bakiyordum elika ve hande ile pilatese bakiyorum
Bende başlamadım daha kendim yapmak istemiyorum hiç yapmadığım için ama eşim fizyoterapist o yaptıracak ama doktora sormadan başlamayalım dedi bakalım doktoru bekliyoruzCanım sen aşırı evhamlısın bir gönderinde de kanaman oldu diye sülalece acile gittiğinizi yazmıştın gecenin bir vakti. Böyle giderse sağlığından olursun canım toparlamaya çalış biraz kendini
Ben yogaya başladım canım bu hafta. Pilatesi bilmiyorum ama doktorum egzersizini yapabilir, koşabilir ve yogaya başlamak istiyorsan başlayabilirsin demişti. Çok da iyi geldi şimdilik. Rahatlatıcı ve keyifli
Tabi canım ama ek gıda ürünlerini şimdiden almak istemedim sadece yenidoğanda lazım olacak şeyler var listede bunlar zaten dünya para tutacak bir de onları karıştırmayın dedimListen özel değilse paylaşırsan bize de fikir olabilir canım
Kremleri falan almaya çekiniyorum ben o vakte kadar kötü olur mu acaba diye. Ama emzik biberon mama önlüğü vs bakıyorum bende
Bebek arabası aldınız mıTabi canım ama ek gıda ürünlerini şimdiden almak istemedim sadece yenidoğanda lazım olacak şeyler var listede bunlar zaten dünya para tutacak bir de onları karıştırmayın dedim
İyi geleceğini düşünüyorum iki seans yaptım yoga henüz çok tecrübem yok ama bulutların üstündeymişim gibi bir rahatlama verdiBende başlamadım daha kendim yapmak istemiyorum hiç yapmadığım için ama eşim fizyoterapist o yaptıracak ama doktora sormadan başlamayalım dedi bakalım doktoru bekliyoruzValla bel ağrılarım var biraz iyi gelir inşallah
Avent emzik biberon falan düşünüyordum ben. Kardeşime aldırıcam onları yurt dışından. Birde yurt dışından getirtilebilecek neler olabilir acaba. Aventlrr yarı yarıya o bi o aklıma gelmişti. Ama bende dediğin gibi çok almayı düşünmüyorum belki de hiç kullanmam ağız yapısı bozuluyor vs gibi şeyler duyuyorumBiberon yerine bir tane kaşık biberondan alın isterseniz ilk zamanlar bir çok kişiye lazım oluyor anne sütünü bile sagip ek besleme yapılabilir. Emzik de philipsin iki çeşiti var birinin palstigi sert biri yumuşak özellikle yumuşak başlık tavsiye ederim ama sadece bir tane alın keza her bebek emzik almıyor kızımda 8 çeşit denemiş biri olarak söylüyorumgöğüs ucu kremi alınabilir oda doğuma 1 ay kala kullanıma başlanıyor sonrasında da lazım bebeğe zararı olmayacak içeriği temiz bir marka lazım bir de alışma dönemi bir çok kişide göğüs ucu yarası oluyor malesef . Bende 1 ay oldu baya zordu . Kalkan ve gümüş kapak kullandım kremle beraber aklınızda olsun . Bir de bir tane biberonum olsun derseniz mamajio s başlık alabilirsiniz akışı en en yavaş o meme reddi olmaması için
Ayy sağolasın canım. Bende ilk 6 ay kadar ilk etap için lazım olacakları almayı düşünüyorum kıyafet olarak bile. İlk 6 ay belki alışveriş için vakit bile bulunmaz sürece yeniyiz bilemiyoruz ki Sonrası Allah Kerim vakti geldikçe alınır diyorum.Tabi canım ama ek gıda ürünlerini şimdiden almak istemedim sadece yenidoğanda lazım olacak şeyler var listede bunlar zaten dünya para tutacak bir de onları karıştırmayın dedim
Kuzum kızılay maden suyunun sodyum oranı çok yüksek, 770.4 mg/l. olarak görünüyor ve ödem yapma riski daha yüksek o yüzden.Kizilay maden suyu sezonu acildi kizlar
Kendi adima hayirli ugurlu olsun diyorum
Çok teşekkür ederim canım inş hepimiz bu süreçleri atlatıp evlatlarımızı kucağımıza alacağız. O zaman da başka evhamlarımız olacak :) analık zor bir şeyTerzi söküğünü dikemez canım başka bir terziye gitmek en iyisi . Kötü hissettirmek için yazmadım senaryo.cok tanıdık üzüldüm sadece
Aynen o zaman daha kötü oluyor lohusaluk tam bir çılgınlıkÇok teşekkür ederim canım inş hepimiz bu süreçleri atlatıp evlatlarımızı kucağımıza alacağız. O zaman da başka evhamlarımız olacak :) analık zor bir şey
Aaa oylemi bilmiyordum tesekkur ederim canim bilgiler icinKuzum kızılay maden suyunun sodyum oranı çok yüksek, 770.4 mg/l. olarak görünüyor ve ödem yapma riski daha yüksek o yüzden.
Beypazarı tavsiye ederim onun sodyum oranı 138,181 mg/l
Ayrıca kızılay maden suyunda arsenik çıktığından beri güvenim sıfır...
Sus bana lohusalık deme ben bir sene yaşadımAynen o zaman daha kötü oluyor lohusaluk tam bir çılgınlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?