2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bende hiç yapmadım bende baslamayı düşünüyorum biraz once videolara bakiyordum elika ve hande ile pilatese bakiyorum

Listen özel değilse paylaşırsan bize de fikir olabilir canım
Kremleri falan almaya çekiniyorum ben o vakte kadar kötü olur mu acaba diye. Ama emzik biberon mama önlüğü vs bakıyorum bende
Biberon yerine bir tane kaşık biberondan alın isterseniz ilk zamanlar bir çok kişiye lazım oluyor anne sütünü bile sagip ek besleme yapılabilir. Emzik de philipsin iki çeşiti var birinin palstigi sert biri yumuşak özellikle yumuşak başlık tavsiye ederim ama sadece bir tane alın keza her bebek emzik almıyor kızımda 8 çeşit denemiş biri olarak söylüyorum göğüs ucu kremi alınabilir oda doğuma 1 ay kala kullanıma başlanıyor sonrasında da lazım bebeğe zararı olmayacak içeriği temiz bir marka lazım bir de alışma dönemi bir çok kişide göğüs ucu yarası oluyor malesef . Bende 1 ay oldu baya zordu . Kalkan ve gümüş kapak kullandım kremle beraber aklınızda olsun . Bir de bir tane biberonum olsun derseniz mamajio s başlık alabilirsiniz akışı en en yavaş o meme reddi olmaması için

Bende aynı şekilde gebe kaldım kızıma. Ve o süreç benim hayatımda 3 seneme mal oldu bence tavsiyemi dinle pişman olmazsın

Psikolojik destek alın bence çünkü bu durum zamanla daha sarpa sarıyor tecrübeye sabit söylüyorum
Kendim psikolojik danışmanım ama kendime bu süreçte faydam dokunmuyor. Zamanla alışacağız inş :)
Allah herkesin evladını korusun.
kimseyi de demorilize etmek istemem öyle hissettirdiysem kusura da bakmayın
Allah herkesin evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Terzi söküğünü dikemez canım başka bir terziye gitmek en iyisi . Kötü hissettirmek için yazmadım senaryo.cok tanıdık üzüldüm sadece

Canım bende hiç yapmadım bende baslamayı düşünüyorum biraz once videolara bakiyordum elika ve hande ile pilatese bakiyorum
Anladım canım ben tek başıma yapmaya korkuyorum açıkçası eşim fizyoterapist o yaptıracak ama 16.haftayı bekliyor hem de doktora soralım önce diyor

Bende başlamadım daha kendim yapmak istemiyorum hiç yapmadığım için ama eşim fizyoterapist o yaptıracak ama doktora sormadan başlamayalım dedi bakalım doktoru bekliyoruzValla bel ağrılarım var biraz iyi gelir inşallah

Listen özel değilse paylaşırsan bize de fikir olabilir canım
Kremleri falan almaya çekiniyorum ben o vakte kadar kötü olur mu acaba diye. Ama emzik biberon mama önlüğü vs bakıyorum bende
Tabi canım ama ek gıda ürünlerini şimdiden almak istemedim sadece yenidoğanda lazım olacak şeyler var listede bunlar zaten dünya para tutacak bir de onları karıştırmayın dedim

Eklentiler

• Screenshot_20230424_093308_Samsung Notes.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20230424_093251_Samsung Notes.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 70
İyi geleceğini düşünüyorum iki seans yaptım yoga henüz çok tecrübem yok ama bulutların üstündeymişim gibi bir rahatlama verdi her gün de yürüyüşe çıkıyorum parkta en az yarım saat kadar olmak üzere. Hareketsiz kalırsam doğumda zorlanırım diye korkuyorum bir de kiloyu popodan alıyorum ben şimdiden popom kocaman oldu ya

Avent emzik biberon falan düşünüyordum ben. Kardeşime aldırıcam onları yurt dışından. Birde yurt dışından getirtilebilecek neler olabilir acaba. Aventlrr yarı yarıya o bi o aklıma gelmişti. Ama bende dediğin gibi çok almayı düşünmüyorum belki de hiç kullanmam ağız yapısı bozuluyor vs gibi şeyler duyuyorum
Tabi canım ama ek gıda ürünlerini şimdiden almak istemedim sadece yenidoğanda lazım olacak şeyler var listede bunlar zaten dünya para tutacak bir de onları karıştırmayın dedim
Ayy sağolasın canım. Bende ilk 6 ay kadar ilk etap için lazım olacakları almayı düşünüyorum kıyafet olarak bile. İlk 6 ay belki alışveriş için vakit bile bulunmaz sürece yeniyiz bilemiyoruz ki Sonrası Allah Kerim vakti geldikçe alınır diyorum.

Kizilay maden suyu sezonu acildi kizlar
Kendi adima hayirli ugurlu olsun diyorum
Kuzum kızılay maden suyunun sodyum oranı çok yüksek, 770.4 mg/l. olarak görünüyor ve ödem yapma riski daha yüksek o yüzden.
Beypazarı tavsiye ederim onun sodyum oranı 138,181 mg/l

Ayrıca kızılay maden suyunda arsenik çıktığından beri güvenim sıfır...

Terzi söküğünü dikemez canım başka bir terziye gitmek en iyisi . Kötü hissettirmek için yazmadım senaryo.cok tanıdık üzüldüm sadece
Çok teşekkür ederim canım inş hepimiz bu süreçleri atlatıp evlatlarımızı kucağımıza alacağız. O zaman da başka evhamlarımız olacak :) analık zor bir şey

Aaa oylemi bilmiyordum tesekkur ederim canim bilgiler icin
Bende beypazari alirim bundan sonra
Zaten sezonu yeni actim, iyi oldu soyledigin canim Allah razi olsun

Kızlar karnım çok kaşınıyor yanlardan büyüdüğü için mi çok komik gülesim geliyor djdjsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…