- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Yaaa ne güzel öğrenebilmişsin sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederim canlar tam 16 artı 0 da kesinleşti 13 de de tahmin erkekdi inşallah bütün evlatlarimiz kız erkek sağlıcakla gelsinlerAyyyy gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebişkomm
O karıncalanmayı herkes hissettiğine göre ben artık kıpırdanma ve bebiş olduğuna ikna oldumbenimde öyle başladı sanki karınca yürüyor gibi
Aynen canim. Ama gun icinde kosusturma oldugu icin kendimi dinleyemiyorum pekAyyyy gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebişkomm
O karıncalanmayı herkes hissettiğine göre ben artık kıpırdanma ve bebiş olduğuna ikna oldumbenimde öyle başladı sanki karınca yürüyor gibi
Anladım kuzum bizi de burdan bilgilendirirsen sevinirim bende bu hafta doktora soracagimAnladım canım ben tek başıma yapmaya korkuyorum açıkçası eşim fizyoterapist o yaptıracak ama 16.haftayı bekliyor hem de doktora soralım önce diyor
Chicco liteway baston puset çok kullanışlı bir araba ama pahalı güzel ikinci el düşürürsem alacağım çünkü kumasinin heryeri cikiyor yikanabilir bir de ben böyle büyük arabaları kullanamam minyon birseyim zatenBebek arabası aldınız mı
Ayy bugün banada çok oldu içerken gıdıklanıyorum çok komik böyle gıdıklama içten kaşınma hissiKizlar bugun biraz karnimda karincalanma oldu gibi bebis midir acaba
yaaa ne güzel yoga deneyimin varsa süper olur. Ben de hafif hafif yürüyüşlere başladım. Gün içerisinde okulda sınıftan sınıfa gitmekle zaten aktifim. Akşam üstü de çıkıyorum yürümeye bağırsaklarımı çalıştırıyor kabızlığıma iyi geliyorevet ya doktorumu çok seviyorum gerçekten çok pozitif her zaman pamuk gibi oluyorum yanından çıkınca ama daha yolun başı tabi umarım sonradan fikrim değişmez sonuna kadar da onunla devam edebilirim
Ağrı bende şuan da çok var canım neredeyse iki aydır sürekli yattığım için çok ciddi bel bacak ağrılarım olmaya başladı ama mide sorunları varken şu an gözüme görünmüyorlar sadece
Toparlanıp gücüme kavuştuğum an hamile yogasına başlayacağım
Sen gitsen öğrenirsin artık yaaa neden bekliyorsun
Evet heyecannnlı
Benim gobegim baya ciki. Birde kasinmaya basladi sanirim kuruyor. Catlak yagi aldim bio oil onu kullanmaya basladim bileAyy bugün banada çok oldu içerken gıdıklanıyorum çok komik böyle gıdıklama içten kaşınma hissi
Benimde çıktı ve kaşınıyor kurban olurum yaaaaBenim gobegim baya ciki. Birde kasinmaya basladi sanirim kuruyor. Catlak yagi aldim bio oil onu kullanmaya basladim bile
Sen cinsiyeti ogrendin miBenimde çıktı ve kaşınıyor kurban olurum yaaaa
İpek ve Ada benim de favorilerimHadi biraz da bebek isimleri konuşalımçok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
Benim Kıvanç Yalın İpek Ada favorim
Bizimki Kuzey Ata, kız olsa Talya olacaktı. Gurur ve Duru isimlerini de seviyorum.Hadi biraz da bebek isimleri konuşalımçok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
Benim Kıvanç Yalın İpek Ada favorim
Birinci derece yakınlarında olan isimleri koymak istemiyorum. Defne Nil ve deniz çok güzel ama kuzen çocuklarında varİpek ve Ada benim de favorilerimDefne, Melisa, Arin ve Nil isimlerine de bayılıyorum. Erkek için de Deniz çok güzel bence gerçi kıza da olur unisex bir isim sonuçta
Aaa süper karar vermişsiniz bile mükemmel Kuzey AtaBizimki Kuzey Ata, kız olsa Talya olacaktı. Gurur ve Duru isimlerini de seviyorum.
Hayirli olsun canimCanlar bugün gittim kontrole oğlumuz oluyor inşallah Allah nasip ederse
Bende büyük bakmıyorum ama bu iş çok sıkıntılı yaChicco liteway baston puset çok kullanışlı bir araba ama pahalı güzel ikinci el düşürürsem alacağım çünkü kumasinin heryeri cikiyor yikanabilir bir de ben böyle büyük arabaları kullanamam minyon birseyim zaten
Bizim çoktan hazırdıAaa süper karar vermişsiniz bile mükemmel Kuzey Ataismiyle yaşasın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?