2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaaa ne güzel öğrenebilmişsin sağlıkla gelsin

Çok teşekkür ederim canlar tam 16 artı 0 da kesinleşti 13 de de tahmin erkekdi inşallah bütün evlatlarimiz kız erkek sağlıcakla gelsinler

Aynen canim. Ama gun icinde kosusturma oldugu icin kendimi dinleyemiyorum pek

Selam kızlar. Yarın devlet hastanesine gidicem. 12+1 olcam. Zaten yarın belli olmaz da, cinsiyet için öğrenmeyip, 1 balon patlatmak istiyorum amma dayanabilir miyim bilmiyorum. Bir de 2 oğlandan sonra 3. de oglansa balon patlaması sırasında yüzüm düşerse diye endişeleniyorum cmt kendi doktoruma randevum var. 1 nisandan beri gitmedim. Belki o zamana belli olur. Yarın için heyecanlıyım. İlk defa bu kadar uzun süre bekledim kontrol için genelde okuyorum yalnızca. Listeye de eklerseniz sevinirim. Sezaryen olacağı için 26 Ekim verildi doğum tarihi. Sat 30.01.

yaaa ne güzel yoga deneyimin varsa süper olur. Ben de hafif hafif yürüyüşlere başladım. Gün içerisinde okulda sınıftan sınıfa gitmekle zaten aktifim. Akşam üstü de çıkıyorum yürümeye bağırsaklarımı çalıştırıyor kabızlığıma iyi geliyor

Hadi biraz da bebek isimleri konuşalım çok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
Benim Kıvanç Yalın İpek Ada favorim

Hadi biraz da bebek isimleri konuşalım çok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
Benim Kıvanç Yalın İpek Ada favorim
İpek ve Ada benim de favorilerim Defne, Melisa, Arin ve Nil isimlerine de bayılıyorum. Erkek için de Deniz çok güzel bence gerçi kıza da olur unisex bir isim sonuçta

İpek ve Ada benim de favorilerim Defne, Melisa, Arin ve Nil isimlerine de bayılıyorum. Erkek için de Deniz çok güzel bence gerçi kıza da olur unisex bir isim sonuçta
Birinci derece yakınlarında olan isimleri koymak istemiyorum. Defne Nil ve deniz çok güzel ama kuzen çocuklarında var Duru ve Doğa da aynı şekilde. Melisa çok hoş

Bende büyük bakmıyorum ama bu iş çok sıkıntılı ya

Aaa süper karar vermişsiniz bile mükemmel Kuzey Ata ismiyle yaşasın sağlıcakla
Bizim çoktan hazırdı Talya eşimin isteği Antalya sevgisinden hep dermiş kızım olursa Talya koyacağım diye anlamı da hoşuma gitmişti baharın müjdesi demekmiş. Ben de o zaman erkek olursa ben seni kuzeyden aldım Kuzey olsun demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…