Evet kilo almaya başlayınca bir de bence çatlaklara davet oluyor.Kızlar cilt kuruyup kaşınmaya başladığı an çatlamaya da hazır hale gelebiliyormuş. Bugün eşimin kuzeniyle laf arasında konuşurken bacaklarımın kaşınmasıyla çatlaması bir oldu korkumdan her gün karnıma yağ boca ettim karnımda hiç olmadı dedi. Ben biooili şimdiden yarıladım bugün de Hindistan cevizi yağı da aldım ilaveten sürdüm ve gerçekten sürümü kokusu dokusu çok güzel aklınızda bulunsun.
Ayrıca isimler çok tatlışlar ipek benimde favorilerimde ama eşimin pek gönlü yok. Buse Güneş düşünüyordum kız olursa güneş ismi için olumsuz tepkiler aldım kafam karıştı2.isim olarak fikirlere açığım bende
Evet evet bol su da içmek gerek. Ben çok zorluyorum su konusunda kendimi şu büyük mataralardan aldım pipetli falan belki o gazla içerim diyeEvet kilo almaya başlayınca bir de bence çatlaklara davet oluyor.
Bol su içmek nemlendirmek lazım bol bol bende her gün karnıma sürmeye çalışıyorum ama bacaklar duştan duşa aslında ikisini de her gün hatta sabah akşam yapmak lazım
Bende ipek koymak istiyorum babaannemin adi çok seviyorum. Eşim olay çıkarırlar diye istemiyor bakalım önümüzde daha çok zaman varKızlar cilt kuruyup kaşınmaya başladığı an çatlamaya da hazır hale gelebiliyormuş. Bugün eşimin kuzeniyle laf arasında konuşurken bacaklarımın kaşınmasıyla çatlaması bir oldu korkumdan her gün karnıma yağ boca ettim karnımda hiç olmadı dedi. Ben biooili şimdiden yarıladım bugün de Hindistan cevizi yağı da aldım ilaveten sürdüm ve gerçekten sürümü kokusu dokusu çok güzel aklınızda bulunsun.
Ayrıca isimler çok tatlışlar ipek benimde favorilerimde ama eşimin pek gönlü yok. Buse Güneş düşünüyordum kız olursa güneş ismi için olumsuz tepkiler aldım kafam karıştı2.isim olarak fikirlere açığım bende
Çok kibar zarif bi isim bence. Benimki genel olarak cıkss dedi sebepsizBende ipek koymak istiyorum babaannemin adi çok seviyorum. Eşim olay çıkarırlar diye istemiyor bakalım önümüzde daha çok zaman var
Of cok guzel seyler var ama alamayrummKız annelerine öneri olsun. Ben bayıldım tam anılık saklamalık cok tatlı bi takım değil miBebeloji Baby Kız Bebek Dantelli Melek Kanatlı %100 Pamuklu Yenidoğan Hastane Çıkışı 5
Bende onlardan uzun zamandır almak istiyorum ama eşim izin vermiyor biliyorum alırsam çöpe atar cam olmayan şeylere karşı önyargısı var ne kadar bpa free olsa da ilerde bir şey olmayacağı ne malum diye beni durduruyor hepEvet evet bol su da içmek gerek. Ben çok zorluyorum su konusunda kendimi şu büyük mataralardan aldım pipetli falan belki o gazla içerim diyegelmesini bekliyorum kargonun
Aşkım bende hala korkayrum almaya ya değişirse diyeOf cok guzel seyler var ama alamayrumm
Bende başından beri takipteyim ürünü benim eşimde cam değilse alma kokar eder falan dedi sonra baktı ki su tüketimim iyice azaldı ses etmedi temiz kullanırsak bişey olmaz heralde diye ümit ediyorum. 120tl indirim de görünce aldım gitti bide onla deniyim hatta şuan 118e düşmüş.Bende onlardan uzun zamandır almak istiyorum ama eşim izin vermiyor biliyorum alırsam çöpe atar cam olmayan şeylere karşı önyargısı var ne kadar bpa free olsa da ilerde bir şey olmayacağı ne malum diye beni durduruyor hep
Sabah arayıp öyle gidicem canım bakalım kaçta gel derseAyyyy hadi inşallah kaçta randevun çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz sağlıcakla buyutelim
Evet erkekSen cinsiyeti ogrendin mi
Kanama alanı nerde girdu canım kızımda öyle oldu benim bir kaç ay sürdü progestan almazsam da zaten yine oluyorduKızlar benim ayın 14 ünde kanamam olmuştu hala kahverengi lekelenmem bitmedi azalmadıda ama hep kahverengi geliyo doktor Alttan baktiginda kan gordugunu kahverengi siyah gelecegini soylemisti ama bu kadar uzun surmesi biraz moralimi bozdu bi an önce bitsin istiyorum yasayan varmi boyle bi durum yani yenilerde degilde eskiden yasayip bu kadar uzun lekelenmesi surende olabilir
Kanama alanı ultrasonda göremedi canım ama alttan bakınca orda gördüğünü söyledi aklıma birsürü sey geliyo canım çok sıkkınKanama alanı nerde girdu canım kızımda öyle oldu benim bir kaç ay sürdü progestan almazsam da zaten yine oluyordu
Bence de zarif isim eşimin tarafı biraz polemik yaratmayı seven tipler bende daha çok sinir olsunlar diye koyma isteğim arttıÇok kibar zarif bi isim bence. Benimki genel olarak cıkss dedi sebepsiz
Ya benim de tam geçmişti işe başladım akşamına tekrar kanamam oldu, neyse ki koyu ve kahverengi geldi iki üç gündür devam ediyorKanama alanı ultrasonda göremedi canım ama alttan bakınca orda gördüğünü söyledi aklıma birsürü sey geliyo canım çok sıkkın
Ben artik merak etmiyorum yaAaa evet.
Onu da merak ediyorum.
Üçüncü bebiş ya bir de onun :)
Cok gecmis olsun canim daha oncede kanaman mi olmustu? benimde hic kanama alani kese ile ilgili birsey yoktu kanamam oldu 10 gun oldu kahverengi lekelenmem devam ediyor ya bu kadar uzun surermi kahverengi oldugu icin beklemis bi kan oluyo neden bitmiyor hala ins hersey yolundadirYa benim de tam geçmişti işe başladım akşamına tekrar kanamam oldu, neyse ki koyu ve kahverengi geldi iki üç gündür devam ediyorKontrolde progestanı bırakabilirsin ama kanaman olabilir sen devam et demişti. Neyse keseye yakın değildi de dış taraftaydı benim. Üniversitede hiç görmediler, sevinmiştim bitti diye. Raporu yazan doktor ultrasonda gösterdi burası diye. İnsanın canını çok sıkıyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?