2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi biraz da bebek isimleri konuşalım çok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
Benim Kıvanç Yalın İpek Ada favorim
Ben daha cinsiyet ogrenmedim
3 numaram bu bebisim
Oğlumun ismi Yağız Efe
Kızımın Rana
Bunu inş erkek olursa Kuzey ya da Poyraz
Kız olursa Vera yada Liva olacak gibi

Hadi biraz da bebek isimleri konuşalım çok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım

İpek ve Ada benim de favorilerim Defne, Melisa, Arin ve Nil isimlerine de bayılıyorum. Erkek için de Deniz çok güzel bence gerçi kıza da olur unisex bir isim sonuçta
İpek , Defne benimde favlar arasında Yade vardı bide söylenme şeklinden dolayı soğuttular bilem netleşssin bi tam cinsiyetimiz de tam randımanlı bakarım o zaman

İpek ve Ada benim de favorilerim Defne, Melisa, Arin ve Nil isimlerine de bayılıyorum. Erkek için de Deniz çok güzel bence gerçi kıza da olur unisex bir isim sonuçta
Bizimki Kuzey Ata, kız olsa Talya olacaktı. Gurur ve Duru isimlerini de seviyorum.
Birinci derece yakınlarında olan isimleri koymak istemiyorum. Defne Nil ve deniz çok güzel ama kuzen çocuklarında var Duru ve Doğa da aynı şekilde. Melisa çok hoş

Biz Aras koyacagiz sanirim
Ben daha cinsiyet ogrenmedim
3 numaram bu bebisim
Oğlumun ismi Yağız Efe
Kızımın Rana
Bunu inş erkek olursa Kuzey ya da Poyraz
Kız olursa Vera yada Liva olacak gibi
Kızlar çok güzel isim fikirleri var ya maşallah hepsine çok güzel
Bizde hep kız olursa Defne erkek olursa Deniz 1.kız olur yine 2.kız olursa ona da Deniz düşündük
Eşim Deniz yalın kalmasın bir de soyismi ile uyumlu olsun diye Sarper dedi.
Bizim oğlanın ismi de inşallah Sarper Deniz olacak

Oy maşallah Sarper ne demek ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…