Biz Aras koyacagiz sanirimHadi biraz da bebek isimleri konuşalımçok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
Benim Kıvanç Yalın İpek Ada favorim
Bencede en sona bıraktım araba işiniBende büyük bakmıyorum ama bu iş çok sıkıntılı ya
Bende varim
Ben daha cinsiyet ogrenmedimHadi biraz da bebek isimleri konuşalımçok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
Hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallaahhhhCanlar bugün gittim kontrole oğlumuz oluyor inşallah Allah nasip ederse
Ve beeenn
Ayyyy hadi inşallah kaçta randevun çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz sağlıcakla buyutelimHayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallaahhhhyarın da benim kontrol var tabi doktor gelirse umarım bende öğrenirim
Bende yapıyorum onu inşallah canım insallahhhhKızlar merak edip 2023 Ocak anneleri grubuna göz attım. Sizinki emiyor mu, biberon alıyor mu vs. ay nasıl heves ettim bizde ekim sonunda kasımda böyle muhabbetler yapacağız inşallah hep birlikte
Kızımın adı Almila buna da aybars ile Ayberk arasindayimHadi biraz da bebek isimleri konuşalımçok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
İşin içinden çıkılmıyorBencede en sona bıraktım araba işini
Hadi biraz da bebek isimleri konuşalımçok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
İpek , Defne benimde favlar arasındaİpek ve Ada benim de favorilerimDefne, Melisa, Arin ve Nil isimlerine de bayılıyorum. Erkek için de Deniz çok güzel bence gerçi kıza da olur unisex bir isim sonuçta
Maşallah çok şeker hepsiİpek , Defne benimde favlar arasındaYade vardı bide söylenme şeklinden dolayı soğuttular bilem netleşssin bi tam cinsiyetimiz de tam randımanlı bakarım o zaman
Hadi biraz da bebek isimleri konuşalımçok zorlanıyorum bulamıyorum ne zormuş yav isme karar vermek. İsim önerileri yazalım
İpek ve Ada benim de favorilerimDefne, Melisa, Arin ve Nil isimlerine de bayılıyorum. Erkek için de Deniz çok güzel bence gerçi kıza da olur unisex bir isim sonuçta
Bizimki Kuzey Ata, kız olsa Talya olacaktı. Gurur ve Duru isimlerini de seviyorum.
Birinci derece yakınlarında olan isimleri koymak istemiyorum. Defne Nil ve deniz çok güzel ama kuzen çocuklarında varDuru ve Doğa da aynı şekilde. Melisa çok hoş
Biz Aras koyacagiz sanirim
Kızlar çok güzel isim fikirleri var ya maşallah hepsine çok güzelBen daha cinsiyet ogrenmedim
3 numaram bu bebisim
Oğlumun ismi Yağız Efe
Kızımın Rana
Bunu inş erkek olursa Kuzey ya da Poyraz
Kız olursa Vera yada Liva olacak gibi
Oy maşallah Sarper ne demek ilk kez duydumKızlar çok güzel isim fikirleri var ya maşallah hepsine çok güzel
Bizde hep kız olursa Defne erkek olursa Deniz 1.kız olur yine 2.kız olursa ona da Deniz düşündük
Eşim Deniz yalın kalmasın bir de soyismi ile uyumlu olsun diye Sarper dedi.
Bizim oğlanın ismi de inşallah Sarper Deniz olacak
Sert güçlü erkek demek canımOy maşallah Sarper ne demek ilk kez duydum
Eşim de adı ile yaşasın hayata karşı hep güçlü sert dik olsun istediAnlamı da çok güzel maşallah
+ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?