2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet 13 Nisanda pembe bi kanamam oldu, doktor şiddetli bi kanama dedi. 10 gün raporluydum ama kanama iki üç güne kesilmişti, işe başladığım günün akşamı kahverengi biraz yoğun geldi yine. 23ünden beri leke şeklinde bitmedi. İnşallah bir şey yoktur, kimi diyor benim kanamam aylarca sürdü falan, çok kafaya takmamaya çalışıyorum ben de. Ama takılıyor işte.

Evet 13 Nisanda pembe bi kanamam oldu, doktor şiddetli bi kanama dedi. 10 gün raporluydum ama kanama iki üç güne kesilmişti, işe başladığım günün akşamı kahverengi biraz yoğun geldi yine. 23ünden beri leke şeklinde bitmedi. İnşallah bir şey yoktur, kimi diyor benim kanamam aylarca sürdü falan, çok kafaya takmamaya çalışıyorum ben de. Ama takılıyor işte.

Ins gecer canim benim halam 9 ay kanamis bir suru ornek var Bende aynen kafama takmayayim diyorum ama elimde degil dua edelim birbirimizede

Ne iş yapıyorsunuz merak ettim ayakta falan mı kalıyorsunuz çok

Kanama alanı ultrasonda göremedi canım ama alttan bakınca orda gördüğünü söyledi aklıma birsürü sey geliyo canım çok sıkkın
Bende dışa gelen kanama yoktu ama içerde kanama alanı görmüştü doktor. Dışa gelebilir de endişe etme demişti. Günde 3 olmak üzere ve dinlenmek kaydıyla progestan kullandım yaklaşık 7hafta kadar. Yeni bıraktırdı. Endişe etme benimki öksüre kasmaya bağlıydı sadece. Şuan hassas duvarlar tutuyor bebeği olabilir ilerledikçe güçlenecek daha sağlam olacak içinde bulunduğu kese dedi. Yeni bıraktırdı banada ilacı çok şükür. Olabiliyor yani her 10gebenin 2sinde endişe etme
Bence de zarif isim eşimin tarafı biraz polemik yaratmayı seven tipler bende daha çok sinir olsunlar diye koyma isteğim arttı
Koyyy kızzz biz arkandayızz ben de kinlendim şimdi

Benim doktor ilaç vermiyor inş canim hic bir sıkıntı yoktur çok teşekkür ederim

Kanaması olan arkadaşım bana da doktor kanama alanımın olmadığını hep söyledi ama 9. Hafta okulda sınıflara çok girdğimdendi sanırım peçeteye silince gelmişti. Doktorum yurt dışındaydı Acile git dedi. Gittik ordaki doktor minik bir kanama alanı var dedi kaçadan İğne yaptılar ve progrstanı fitil olarak kullan dedi doktorumu aradık kullan dedi ve 1 hafta sonra kontrole çağırdı fitili 2 hafta önce bıraktım doktor 12. Haftadan sonra kullanmayacaz dedi. Şu an bir şey yok. Umarım olmazda kendine dikkat etmeye çalış her kanamanın da kötü olmadığını söylüyorlar. Benim bir gün oldu geçti. Seni anlıyorum ben de her şeyden endişe eden birisi olduğum için endişene hakda veriyorum ama çok kafana takılırsa tekrar doktoruna git. Tekrar baktır için rahatlar ya da özel acile git onlarda görüyor. İnş bebişleri sağlıkla hepimiz alırız. Hem onlar sağlıklı olur hem biz sağlıklı oluruz.

Dinlenmeye gayret et canım fırsat buldukça. Kritik haftaları geçtik sayılır artık için rahat olsun her gün biraz daha sıkı tutunacak bebişin sana
Bence gelmesin rahim ağzında demek ki sen ilaçlarını al dinlen hiç bir şey olmaz merak etme
Çok sağolun kızlar içimi rahatlattınız

Gelişimi gayet güzelmiş 15+2 olması gerekiyordu 15+6 çıktık bir 15 dk kadar uğraştı doktor ama göstermedi cinsiyeti göremedik eşim normal ekrandan görüyordu bende küçük ekrandan sen hepsini göremedin ama ben gördüm ayak parmakları kemikleri hep gördüm kıpır kıpırdı diyor cuma devlet hastanesinde kontrol var 2li test sonucunu almaya gidicem belki orda görürüz yani inşallah

Vay nazlı minnooooossss maşallah iyi olmanıza çok sevindim

Vay nazlı minnooooossss maşallah iyi olmanıza çok sevindim
Çok şükür canım iyiyiz keşke çikolata yeseydim pozisyon değiştirmedi hiç yatmış sırt üstü ohh gel keyfim gel. Birde doktor sürekli bakınca tedirgin oldum bişey mi var diye cinsiyeti görmeye çalışıyorum korkma dedi yardımcısı da pozisyon değiştirsin diye sürekli karnımı oynadı Bi tuhaf oldum

Meyve suyu ile çikolata ye kuzucum yarim saat önce tahmin etmismiydi önceden peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…