- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Geçmiş olsunDünden beri çok kaşık ağrım var doktordan geldim büyük ihtimalle sistit dedi bu enfeksiyon başıma bela oldu
Ayy benimde bugün kasık ağrım var ama aşırı değil. Geçmiş olsun canım sanırım enfeksiyon bi kere başladım mı hamilelik boyu peşimizi bırakmıyorDünden beri çok kaşık ağrım var doktordan geldim büyük ihtimalle sistit dedi bu enfeksiyon başıma bela oldu
Benimde doktorum aradi bugun.Dünden beri çok kaşık ağrım var doktordan geldim büyük ihtimalle sistit dedi bu enfeksiyon başıma bela oldu
Sorma canım tahliller de abartı bir.sey de yok anlamadım gittiAyy benimde bugün kasık ağrım var ama aşırı değil. Geçmiş olsun canım sanırım enfeksiyon bi kere başladım mı hamilelik boyu peşimizi bırakmıyor
Teşekkür ediyorumGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımDünden beri çok kaşık ağrım var doktordan geldim büyük ihtimalle sistit dedi bu enfeksiyon başıma bela oldu
Gözün aydın olsun canım tam kaç haftalikti
Gozun aydin cnm
Bi kiz haberide bende gelebilir aksam , tetikde kalin
Kız sayılarımız artıyor kızlar
Hem sonradan üzülmesi can yakıyor, hem de ne yaparsan yap senin iradenle ilgili olmayan bir konu olması… Zaten anne olmaya hazır hissetmem 32 yılımı almış, üstüne iki düşükle son iki yılda çok kötü tecrübeler yaşamışım. Her doktor ziyareti bir travma. Yaşamayan bilmez ben seni çok iyi anlıyorum.Tamamen aynisini hissediyorum... Ilk bebek ve onceden de dusuklerim oldu, bir de yaşım 40 olunca yüksek riske giriyor. O yüzden ben de senin dediğin gibi bağlanmakta zorlanıyorum, korkuyorum. Her an birsey olacak diye endiseliyim ve sevincimi yaşayamıyorum. Esim de diyor ki, zaten hayatta bir kez yaşayabileceğin birsey, onda da 9 ay bastan sona tadını çıkar. Doğru ama insan sonradan üzülmekten korkuyor sanırım. Umarım hareketleri hissedince biraz daha icimiz rahat olur.
Canım bu bana sabah sabah hamurişini bünyeye bastığımda oluyor. Herhalde şekerim fırlıyor diye düşünüyorum. Daha bu sabah oldu. Canım aşırı pastane poğaçası çekti iki tane gömdüm. Sonra bayılayazdım, oturcak yer aradım sokakta.Kızlar bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum. 3 4 seferdir oluyor kahvaltı yapıp markete çıktım aç değildim 10 dakika dolandım dolanmadım başım dönmeye başladı soguk soguk terlemeye başladım yüzümü ter bastı aynı anda lavaboya çıkma isteği oluştu bir yere oturdum midemde bulanıyor tabi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı gözlerimin önü karardı afedersiniz sonra kusmaya başladım kustuktan sonra rahatlarım kendime geldim. Neden olablir bu sizce
Evet benim minnoşum erkekİnşallah sağlıklı olsunlar.
Ancak gerçekten çok ama çok kız bebek istiyordumNet söyleyemediler ama ben değişmez diye düşünüyorum (umarım).
17+2 hafta olarak. Pozisyondan dolayı net söylenmedi. Yoksa haftam müsait.
D dra21 Senin erkek değil miydi ?
sandriyon Hayırlısı neyse o olsun canım.
Muhtemelen üçüncüye erkek beklentisi vardır çevrenizden ama kız olursa, 3 kız kardeş büyüyüp giderler seninle. Hatta diğerleri yarın bir gün aileden ayrılınca, küçük kız sana yoldaş olur. O yüzden hayırlısı olsun. Buraya da yaz mutlaka
Benim 4 sefer falan oldu aynı şey dikkat etmek gerekiyor bende sokak ortasında kaldım yağmurda başladı kimse yok mu kötü bir durum yani canım bir daha olmaz inşallahCanım bu bana sabah sabah hamurişini bünyeye bastığımda oluyor. Herhalde şekerim fırlıyor diye düşünüyorum. Daha bu sabah oldu. Canım aşırı pastane poğaçası çekti iki tane gömdüm. Sonra bayılayazdım, oturcak yer aradım sokakta.
Sonuçlar temiz çıktı kızlar sanırım gebelik büyüme ağrısı oluyorGeçmiş olsun canım
Değişmez canım pazartesi kesin erkek dedi mesela bugün gittik sorti dönük asla bakmadı bize muhatap olmadı her zaman denk gelmiyor pozisyonİnşallah sağlıklı olsunlar.
Ancak gerçekten çok ama çok kız bebek istiyordumNet söyleyemediler ama ben değişmez diye düşünüyorum (umarım).
17+2 hafta olarak. Pozisyondan dolayı net söylenmedi. Yoksa haftam müsait.
D dra21 Senin erkek değil miydi ?
sandriyon Hayırlısı neyse o olsun canım.
Muhtemelen üçüncüye erkek beklentisi vardır çevrenizden ama kız olursa, 3 kız kardeş büyüyüp giderler seninle. Hatta diğerleri yarın bir gün aileden ayrılınca, küçük kız sana yoldaş olur. O yüzden hayırlısı olsun. Buraya da yaz mutlaka
Olmuyor doktor direk enfeksiyon dedi ama sonuçlarım temiz çıktı canım bende anlamadım eski sezeryana da bağlıyorum artık bu durumu ama bazıları böyle ağrılı geçiyor tabi kızımla da ilgileniyorum ister istemez öyle işteBenimde doktorum aradi bugun.
Dun hastaneden kactim gittim sonuclari beklemedim oda kucuk bi enfeksiyon goruyorum dedi idrar tahlil sonuclari eline gecmemis onu bekliyo yarin haber edecek. Ama hic bi agrim yok cok sukur
Sen idrara cikinca yanma oluyomu? Sistitte oluyo
Ben varımHanımlar aramızda öğretmen var mı?
Ben de senin gibiyim kum döküyormuşumDünden beri çok kaşık ağrım var doktordan geldim büyük ihtimalle sistit dedi bu enfeksiyon başıma bela oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?