2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Bende prolaktin yüksekliği var hadi diyince olmadı zaten. Onu düşürdük hamile kaldım 9.hafta kalbi durdu. Yaşımda 37. Aynı sizler gibi şimdi sürekli bi tedirginlik var.Her doktor kontrolü o kalbi duyana kadar benim kalbim çıkıyor yerinden. Kritik haftaları geçtik çok şükür yine de rahatlama kucağımıza alana kadar olmayacak muhtemelen. Ama o kadar da strese girmek istemiyorum arada bi rahatlatıyorum kendimi, dualarımızı edelim inşallah sağlıkla gelecek yavrularımız

Doğum izni ile ilgili kafam karıştı. 8-8 toplam 16 hafta izin hakkımız var ya yaz tatiline denk geleceğiz. sanırım tamamını kullanamayacağız. Bilgin var mı ? Benim doğum Eylül sonu ekim başı gibi olacak gözüküyor şimdilik. Senin ne zaman ?

Ahhh ah dertli analar kulübü olduk burda arada birbirimize destek olalım modumuzu yükseltelim

Kizlar bebis icerde hareketlensin diye neler yiyorsunuz yaa tatli disinda var mi bisey
Benim canımın istediği malum meyveden yiyince hareketlendirdi ama bu haftalarda takip etmek doğru değil çünkü net hissetmek için çok erken daha bazen hiç hissetmeden de günler geçebilir

Ahhh ah dertli analar kulübü olduk burda arada birbirimize destek olalım modumuzu yükseltelim
Valla bebişe alışveriş yapmayı tavsiye ediyorum canım. Evet bi tedirginlik var Allah korusun ama o alışveriş bile güzel hissettiriyor aklından kötü düşünceleri attırıyor.

Valla bebişe alışveriş yapmayı tavsiye ediyorum canım. Evet bi tedirginlik var Allah korusun ama o alışveriş bile güzel hissettiriyor aklından kötü düşünceleri attırıyor.
Ufak tefek alıyorum ama sonra kendimi dürtüklüyorum kızım dur daha bi hareketlerini iyice hisset diye. Etrafımdaki herkes benden daha mutlu daha hevesli

Ufak tefek alıyorum ama sonra kendimi dürtüklüyorum kızım dur daha bi hareketlerini iyice hisset diye. Etrafımdaki herkes benden daha mutlu daha hevesli
O beni daha çok stres yapıyor ya. Herkes o kadar hevesli ki birşey olursa çok üzülecekler diye de dert ediyorum

Bende sizdenim malesef ondan elim gitmiyor sanırım
Sorma canım ya. Ben ailenin büyük kızıyım bizimkilerde torun yok henüz . Burdaki sülalede de en son doğan çocuk 13 yaşına geldi. Şimdi herkes nasıl mutlu anlatamam. Annem duyunca ağladı Dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok

Ay benim kızımda öyle baba tarafından son bizim taraftan ilk torun oooo keyfi paşa da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…