Geçmiş olsun canım. Bol su biliyorsunDünden beri çok kaşık ağrım var doktordan geldim büyük ihtimalle sistit dedi bu enfeksiyon başıma bela oldu
Tamamen aynisini hissediyorum... Ilk bebek ve onceden de dusuklerim oldu, bir de yaşım 40 olunca yüksek riske giriyor. O yüzden ben de senin dediğin gibi bağlanmakta zorlanıyorum, korkuyorum. Her an birsey olacak diye endiseliyim ve sevincimi yaşayamıyorum. Esim de diyor ki, zaten hayatta bir kez yaşayabileceğin birsey, onda da 9 ay bastan sona tadını çıkar. Doğru ama insan sonradan üzülmekten korkuyor sanırım. Umarım hareketleri hissedince biraz daha icimiz rahat olur.
Bende prolaktin yüksekliği var hadi diyince olmadı zaten. Onu düşürdük hamile kaldım 9.hafta kalbi durdu. Yaşımda 37. Aynı sizler gibi şimdi sürekli bi tedirginlik var.Her doktor kontrolü o kalbi duyana kadar benim kalbim çıkıyor yerinden. Kritik haftaları geçtik çok şükür yine de rahatlama kucağımıza alana kadar olmayacak muhtemelen. Ama o kadar da strese girmek istemiyorum arada bi rahatlatıyorum kendimi, dualarımızı edelim inşallah sağlıkla gelecek yavrularımızHem sonradan üzülmesi can yakıyor, hem de ne yaparsan yap senin iradenle ilgili olmayan bir konu olması… Zaten anne olmaya hazır hissetmem 32 yılımı almış, üstüne iki düşükle son iki yılda çok kötü tecrübeler yaşamışım. Her doktor ziyareti bir travma. Yaşamayan bilmez ben seni çok iyi anlıyorum.
Doğum izni ile ilgili kafam karıştı. 8-8 toplam 16 hafta izin hakkımız var ya yaz tatiline denk geleceğiz.Ben varım
Ahhh ah dertli analar kulübü olduk burdaBende prolaktin yüksekliği var hadi diyince olmadı zaten. Onu düşürdük hamile kaldım 9.hafta kalbi durdu. Yaşımda 37. Aynı sizler gibi şimdi sürekli bi tedirginlik var.Her doktor kontrolü o kalbi duyana kadar benim kalbim çıkıyor yerinden. Kritik haftaları geçtik çok şükür yine de rahatlama kucağımıza alana kadar olmayacak muhtemelen. Ama o kadar da strese girmek istemiyorum arada bi rahatlatıyorum kendimi, dualarımızı edelim inşallah sağlıkla gelecek yavrularımız
Ah kuzum geçmiş olsunBen de senin gibiyim kum döküyormuşum
Benim canımın istediği malum meyveden yiyince hareketlendirdi ama bu haftalarda takip etmek doğru değil çünkü net hissetmek için çok erken daha bazen hiç hissetmeden de günler geçebilirKizlar bebis icerde hareketlensin diye neler yiyorsunuz yaa tatli disinda var mi bisey
İnşallah canım.cok teşekkür ediyorumGeçmiş olsun canım. Bol su biliyorsuninşallah geçer bir an evvel
Evet bende bazen pit pit geliyor bazen hic yokBenim canımın istediği malum meyveden yiyince hareketlendirdi ama bu haftalarda takip etmek doğru değil çünkü net hissetmek için çok erken daha bazen hiç hissetmeden de günler geçebilir
Valla bebişe alışveriş yapmayı tavsiye ediyorum canım. Evet bi tedirginlik var Allah korusun ama o alışveriş bile güzel hissettiriyor aklından kötü düşünceleri attırıyor.Ahhh ah dertli analar kulübü olduk burdaarada birbirimize destek olalım modumuzu yükseltelim
Ufak tefek alıyorum ama sonra kendimi dürtüklüyorum kızım dur daha bi hareketlerini iyice hisset diye. Etrafımdaki herkes benden daha mutlu daha hevesliValla bebişe alışveriş yapmayı tavsiye ediyorum canım. Evet bi tedirginlik var Allah korusun ama o alışveriş bile güzel hissettiriyor aklından kötü düşünceleri attırıyor.
O beni daha çok stres yapıyor ya. Herkes o kadar hevesli ki birşey olursa çok üzülecekler diye de dert ediyorumUfak tefek alıyorum ama sonra kendimi dürtüklüyorum kızım dur daha bi hareketlerini iyice hisset diye. Etrafımdaki herkes benden daha mutlu daha hevesli
Ama netleşecek inan hatta canını acıtacak ilerdeEvet bende bazen pit pit geliyor bazen hic yok
Bende sizdenim malesef ondan elim gitmiyor sanırımO beni daha çok stres yapıyor ya. Herkes o kadar hevesli ki birşey olursa çok üzülecekler diye de dert ediyorum
Sorma canım ya. Ben ailenin büyük kızıyım bizimkilerde torun yok henüz . Burdaki sülalede de en son doğan çocuk 13 yaşına geldi. Şimdi herkes nasıl mutlu anlatamam. Annem duyunca ağladıBende sizdenim malesef ondan elim gitmiyor sanırım
Ay benim kızımda öyle baba tarafından son bizim taraftan ilk torun oooo keyfi paşa da yokSorma canım ya. Ben ailenin büyük kızıyım bizimkilerde torun yok henüz . Burdaki sülalede de en son doğan çocuk 13 yaşına geldi. Şimdi herkes nasıl mutlu anlatamam. Annem duyunca ağladıDua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok
Evet ben yeni söyledim sayılır daha hatta ailelere. Doğururken haber verseydin diye bi dünya trip attılarO beni daha çok stres yapıyor ya. Herkes o kadar hevesli ki birşey olursa çok üzülecekler diye de dert ediyorum
Dun gece hic uyuyamadim. Birde asagi dogru bicak batmasi gibi basladi o beni mahfesdiyor kuzum yaAma netleşecek inan hatta canını acıtacak ilerdegece uyutmaz gündüz uyur bir şeyler
Oste o büyüme ağrısı round ligament senin ki magnezyum kullanıyorsun dimiDun gece hic uyuyamadim. Birde asagi dogru bicak batmasi gibi basladi o beni mahfesdiyor kuzum ya
Magnezyum kullanmiyorum canim. Daha yeni basldi. Detayliya gidince sorucam bakalimOste o büyüme ağrısı round ligament senin ki magnezyum kullanıyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?