Canım şekerin yükseliyor olabilir mi kiKızlar bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum. 3 4 seferdir oluyor kahvaltı yapıp markete çıktım aç değildim 10 dakika dolandım dolanmadım başım dönmeye başladı soguk soguk terlemeye başladım yüzümü ter bastı aynı anda lavaboya çıkma isteği oluştu bir yere oturdum midemde bulanıyor tabi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı gözlerimin önü karardı afedersiniz sonra kusmaya başladım kustuktan sonra rahatlarım kendime geldim. Neden olablir bu sizce
Yaaa iyi bariBebişken çok anlamıyolar hemen susuyolar
Evet kalp atışı da dinleniyormuş ama cihazlar eski olduğu için ileriki haftalarda ancak duyuyorlar gibi bir şey dedi arkadaşım sabah ona da sordum daBen önceki hamileliğimde bebeğin hareketlerini hissetmeyip panik olduğumda aile hekimliğine giderdim hemen dinlerlerdi kalp atışını sağ olsunlar
Aradım ama meşgul sürekli canım bir ara uğramaya çalışacağım artıkHamile kaydı açacaklar canım numarası varsa ara istersen zaten aşı zamanları arıyorlar gebelikte 2 doz tetanoz yapılıyor onu aile hekimi söylüyor benimki doğuma yakın olsun diye 20.-24.haftalarda yapıyoruz demişti
Heh işte bu aynı benBen giremiyorum içeriye hemsire ebeler ve eşim giriyordu dayanamiyorum malesef hemen ağlıyorum
İstifra etmek üzere olduğum zaman soğuk soğuk terleme bir anda böyle sıcak basması gibi şeyler bende de oluyor öyle anlıyorum hatta çıkaracaksın diyorum birazdan kalk banyoya koşKızlar bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum. 3 4 seferdir oluyor kahvaltı yapıp markete çıktım aç değildim 10 dakika dolandım dolanmadım başım dönmeye başladı soguk soguk terlemeye başladım yüzümü ter bastı aynı anda lavaboya çıkma isteği oluştu bir yere oturdum midemde bulanıyor tabi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı gözlerimin önü karardı afedersiniz sonra kusmaya başladım kustuktan sonra rahatlarım kendime geldim. Neden olablir bu sizce
Hiç bilmiyorum internetten bakıyorum ya şeker düşmesi ya da tansiyon düşmesi gibi bişey oluyor sanrımCanım şekerin yükseliyor olabilir mi ki
Doktorla paylaştım en son gitmemde pek dikkate almadı gibi bu kez gittiğm de yine söyleceğim canım ama çok kötü bşey dışarı çıkmak istemiyorum yaniİstifra etmek üzere olduğum zaman soğuk soğuk terleme bir anda böyle sıcak basması gibi şeyler bende de oluyor öyle anlıyorum hatta çıkaracaksın diyorum birazdan kalk banyoya koş
Ama göz kararması kalp atması gibi şeyler olmadı tansiyonun mu çok düşüyor bir anda acaba mutlaka doktorunla paylaş canım
Ben de aşırı halsizlik ve bulantı yüzünden dışarı çıkamıyorum doktora zar zor gidip geliyorum işte kapının önünden arabaya binip doktorun kapısında inmek şeklinde ancak zamanla düzelecek umuduyla sabrediyorum canım seninki de geçer inşallahDoktorla paylaştım en son gitmemde pek dikkate almadı gibi bu kez gittiğm de yine söyleceğim canım ama çok kötü bşey dışarı çıkmak istemiyorum yani
Tansiyon aletim var canım öyle yapıyım bakalım birde 3 mayısta randevum var bebeği görmedikçe de geriliyor insan iyidir inşallahBen de aşırı halsizlik ve bulantı yüzünden dışarı çıkamıyorum doktora zar zor gidip geliyorum işte kapının önünden arabaya binip doktorun kapısında inmek şeklinde ancak zamanla düzelecek umuduyla sabrediyorum canım seninki de geçer inşallah
Evde tansiyon aleti varsa yanında olsun sürekli yoksa da bir tane edin istersen, böyle hissettiğin zaman tansiyonunu bir ölç takip et doktoruna da kendin bilgi verirsin düzenli de ölçtüm kötü olunca sa ölçtüm sonuçlar böyle diye
Tansiyon düşüyor 5 kere oldu banaKızlar bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum. 3 4 seferdir oluyor kahvaltı yapıp markete çıktım aç değildim 10 dakika dolandım dolanmadım başım dönmeye başladı soguk soguk terlemeye başladım yüzümü ter bastı aynı anda lavaboya çıkma isteği oluştu bir yere oturdum midemde bulanıyor tabi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı gözlerimin önü karardı afedersiniz sonra kusmaya başladım kustuktan sonra rahatlarım kendime geldim. Neden olablir bu sizce
Ne yapacağız peki canım nasıl önüne geçeceğiz çok kötü hissediyorum o andaTansiyon düşüyor 5 kere oldu bana
Bana da oldu bir iki hafta önce şekerim düşmüşKızlar bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum. 3 4 seferdir oluyor kahvaltı yapıp markete çıktım aç değildim 10 dakika dolandım dolanmadım başım dönmeye başladı soguk soguk terlemeye başladım yüzümü ter bastı aynı anda lavaboya çıkma isteği oluştu bir yere oturdum midemde bulanıyor tabi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı gözlerimin önü karardı afedersiniz sonra kusmaya başladım kustuktan sonra rahatlarım kendime geldim. Neden olablir bu sizce
Bana da şeker ya da tansiyon gibi geldi canım. Ölçüm yapmaya imkanın varsa düzenli ölçtür. Sonuçları doktorunla paylaş. Geçmiş olsunHiç bilmiyorum internetten bakıyorum ya şeker düşmesi ya da tansiyon düşmesi gibi bişey oluyor sanrım
Yanında su ve hurma bulundur kötü olduğunu hissedince bir yere otur hurmayı ye ve suyu iç. Biraz dinlenince normale dönersin. Ben öyle yapıyorum 5-10 dakikaya kendime geliyorumNe yapacağız peki canım nasıl önüne geçeceğiz çok kötü hissediyorum o anda
Doktor mu söyledi şekerin düştüğünüBana da oldu bir iki hafta önce şekerim düşmüş
Teşekkür ederim canım öyle yapacağımBana da şeker ya da tansiyon gibi geldi canım. Ölçüm yapmaya imkanın varsa düzenli ölçtür. Sonuçları doktorunla paylaş. Geçmiş olsun
Eşim yanımdaydı. Milli sporcu. üniversitede ağırlıklı olarak anatomi ve sağlık dersleri de görmüşler. Antrenörluk yapıyor ve şekeri düşen sporcularda böyle oluyormus hurma ve suyla müdahale etti eğer şeker almasaydin az sonra kusacaktin dedi gerçekten de kusmak uzereydim kusmadim ve kendime geldim kısa süredeDoktor mu söyledi şekerin düştüğünü
O zman ben bşey yemediğim için kustum ve öyle rahatladım. Bundan sonra bşey almadan çıkmayım yanıma o zmanEşim yanımdaydı. Milli sporcu. üniversitede ağırlıklı olarak anatomi ve sağlık dersleri de görmüşler. Antrenörluk yapıyor ve şekeri düşen sporcularda böyle oluyormus hurma ve suyla müdahale etti eğer şeker almasaydin az sonra kusacaktin dedi gerçekten de kusmak uzereydim kusmadim ve kendime geldim kısa sürede
Öyle yap canım. inşallah tekrar yaşamazsınO zman ben bşey yemediğim için kustum ve öyle rahatladım. Bundan sonra bşey almadan çıkmayım yanıma o zman
Tuzlu ayran içiyorum hemen sokakta oldu bana oturdum kaldırımın kenarına benimde tuvaletim geldi soğuk soğuk terledim acile gittim tansiyon düşüklüğü dedi doktorNe yapacağız peki canım nasıl önüne geçeceğiz çok kötü hissediyorum o anda
Evet ya öyle bu hafta çok yoruldum işte o da etkiliyor ruh halimiHaraket takıbı bu haftalarda yapılmaz zaten kuzum 20-25 ten sonra duzenlı hergun haraket beklenır. Evhamlamıyorsun aklından at kötü düşünceleri bebeğim iyi de kendi kendine rahatla başka şeyler ver kafanı
Kız sayılarımız artıyor kızlarKızlar şimdi doktordan çıktım.
Büyük ihtimalle kızım olacak
Maalesef sırtı dönük olduğu için çok uğraştık, tam gözükmedi. Biraz dolaşıp tekrar girdim ultrasona ama yine tam gözükmedi bebişten dolayı. Doktorum gördüğü kadarıyla büyük ihtimalle kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?