2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım şekerin yükseliyor olabilir mi ki

Bebişken çok anlamıyolar hemen susuyolar
Yaaa iyi bari kıyamam hiçç kuzucuklara
Ben önceki hamileliğimde bebeğin hareketlerini hissetmeyip panik olduğumda aile hekimliğine giderdim hemen dinlerlerdi kalp atışını sağ olsunlar
Evet kalp atışı da dinleniyormuş ama cihazlar eski olduğu için ileriki haftalarda ancak duyuyorlar gibi bir şey dedi arkadaşım sabah ona da sordum da
Aradım ama meşgul sürekli canım bir ara uğramaya çalışacağım artık
Ben giremiyorum içeriye hemsire ebeler ve eşim giriyordu dayanamiyorum malesef hemen ağlıyorum
Heh işte bu aynı ben
Bizde de bu işler eşime kalacak gibi

İstifra etmek üzere olduğum zaman soğuk soğuk terleme bir anda böyle sıcak basması gibi şeyler bende de oluyor öyle anlıyorum hatta çıkaracaksın diyorum birazdan kalk banyoya koş
Ama göz kararması kalp atması gibi şeyler olmadı tansiyonun mu çok düşüyor bir anda acaba mutlaka doktorunla paylaş canım

Doktorla paylaştım en son gitmemde pek dikkate almadı gibi bu kez gittiğm de yine söyleceğim canım ama çok kötü bşey dışarı çıkmak istemiyorum yani

Doktorla paylaştım en son gitmemde pek dikkate almadı gibi bu kez gittiğm de yine söyleceğim canım ama çok kötü bşey dışarı çıkmak istemiyorum yani
Ben de aşırı halsizlik ve bulantı yüzünden dışarı çıkamıyorum doktora zar zor gidip geliyorum işte kapının önünden arabaya binip doktorun kapısında inmek şeklinde ancak zamanla düzelecek umuduyla sabrediyorum canım seninki de geçer inşallah
Evde tansiyon aleti varsa yanında olsun sürekli yoksa da bir tane edin istersen, böyle hissettiğin zaman tansiyonunu bir ölç takip et doktoruna da kendin bilgi verirsin düzenli de ölçtüm kötü olunca sa ölçtüm sonuçlar böyle diye

Tansiyon aletim var canım öyle yapıyım bakalım birde 3 mayısta randevum var bebeği görmedikçe de geriliyor insan iyidir inşallah

Tansiyon düşüyor 5 kere oldu bana

Bana da oldu bir iki hafta önce şekerim düşmüş

Ne yapacağız peki canım nasıl önüne geçeceğiz çok kötü hissediyorum o anda
Yanında su ve hurma bulundur kötü olduğunu hissedince bir yere otur hurmayı ye ve suyu iç. Biraz dinlenince normale dönersin. Ben öyle yapıyorum 5-10 dakikaya kendime geliyorum

Doktor mu söyledi şekerin düştüğünü
Eşim yanımdaydı. Milli sporcu. üniversitede ağırlıklı olarak anatomi ve sağlık dersleri de görmüşler. Antrenörluk yapıyor ve şekeri düşen sporcularda böyle oluyormus hurma ve suyla müdahale etti eğer şeker almasaydin az sonra kusacaktin dedi gerçekten de kusmak uzereydim kusmadim ve kendime geldim kısa sürede

O zman ben bşey yemediğim için kustum ve öyle rahatladım. Bundan sonra bşey almadan çıkmayım yanıma o zman

Kız sayılarımız artıyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…