Heveslendim napiimBi de akşam eşimin yüz ifadesini de görmek istiyorum açıp bakınca hemen seni etiketleyip paylaşıcam
Ayy o aşılarValla aşı dışında pek bişey yapmıyolar galibaAma bebiş olduktan sonra onun aşıları da takip ediyor arıyorlar o iyi olur. Ben beta hcg sağlık ocağında baktırmıştım onda kayıt girmişler sonra kan için gitmiştim sohbet etti şunu ye buna dikkat et vs. 20.haftada tetanoz için gel dedi ama aşının bulunmadığını da dedi kendim gidip eczaneden alıcakmışım götürcekmişim. Ben doktor ile konuşucam ona göre hareket edeceğim.
Bebişken çok anlamıyolar hemen susuyolarAyy o aşılarbebiş aşı olacağı zaman ne yapacağım bilmiyorum ben hiç dayanamam öyle ağlamasına falan
Eşime dedim hatta geçen o günleri görürsek inşallah hiç bilmiyorum ne yapacağım ben dayanamam diye
Eşim de sen evde otur zaten hiç bulaşma ben götürürüm çocuğu aşıya dedi
Aynen valla 2 tane düz beyaz zıbın aldım ama sanki dünyaları almış gibi suratımdaki ifadeBebekle ilgili Alışveriş yapmak bile yüzünü güldürüyor insanın beee
Tabiki paylaşırım kuşumAy canimsin ya şaka yaptım canım.ama sen hemen paylaş benimle yine de
Ben önceki hamileliğimde bebeğin hareketlerini hissetmeyip panik olduğumda aile hekimliğine giderdim hemen dinlerlerdi kalp atışını sağ olsunlarVar kuzum numarası bugün arayayım bakalım ulaşabilirsem olmadı yolum düşerse gidip konuşurum bi
Hayırla sağlıkla gelsin
baya yoğunlar heralde o zaman yaaynen ben bir kendimi hatırlatayım canım gerçi tetanoz aşısı yok bulunmuyor falan diyorlar doktorum da illa yaptır diyecek mi bilmiyorum bir doktor da tetanoz yerine boğmaca aşısının da içinde olduğu karma aşıyı tavsiye ediyor Boostrix aşısı yani
Bu aşırları doktorumla konuşacağım bir bakalım ne diyecek
Tetanoz aşısı dışında aile hekimliği gebelik için ne yapıyor çok bilmiyorum da
Normalde çok meraklı ve sabırsız biriyim ama akşam eşimle aynı anda öğrenme fikri cezbetti sanırsam. Hatta dedim ki geliyim yanına akşamı bekleyemem dersen dedim ben sabrederim sen sabret yeter dediben esime sürpriz yaparım diye düşünüyordum, eşim dayanamam dedi. o sürpriz yapacak ben ve çocuklaranipt sonucunda cinsiyet yazmayacak, ayrıca eşime bilgi verecekler.
Hamile kaydı açacaklar canım numarası varsa ara istersen zaten aşı zamanları arıyorlar gebelikte 2 doz tetanoz yapılıyor onu aile hekimi söylüyor benimki doğuma yakın olsun diye 20.-24.haftalarda yapıyoruz demiştiBeni aile hekiminden kimse aramıyor???
Normal mi acaba?
Hamileliği yeni öğrendiğimde gitmiştim kan testleri için yaptılar sağ olsunlar ama kese ve kalp atışı henüz görülmemişti diye hamile kaydı açmadılar
Acaba benim mi gidip sonradan bilgi vermem gerekiyordu? Benim doktorumun sistemine hamile diye düşmüştür sonuçta oradan otomatik görmüyorlar mı?
Kafamda deli sorular?
Kuzum ikinci gebeliklerde sankı bir tane yapılıyor dıye birsey duymuştum öylemiHamile kaydı açacaklar canım numarası varsa ara istersen zaten aşı zamanları arıyorlar gebelikte 2 doz tetanoz yapılıyor onu aile hekimi söylüyor benimki doğuma yakın olsun diye 20.-24.haftalarda yapıyoruz demişti
Gözün aydın olsun canım tam kaç haftaliktiKızlar şimdi doktordan çıktım.
Büyük ihtimalle kızım olacak
Maalesef sırtı dönük olduğu için çok uğraştık, tam gözükmedi. Biraz dolaşıp tekrar girdim ultrasona ama yine tam gözükmedi bebişten dolayı. Doktorum gördüğü kadarıyla büyük ihtimalle kız dedi
Bana hemşire sabah tetanoz oldunmu dedi yoo dedim. SustuVar kuzum numarası bugün arayayım bakalım ulaşabilirsem olmadı yolum düşerse gidip konuşurum bi
Hayırla sağlıkla gelsin
baya yoğunlar heralde o zaman yaaynen ben bir kendimi hatırlatayım canım gerçi tetanoz aşısı yok bulunmuyor falan diyorlar doktorum da illa yaptır diyecek mi bilmiyorum bir doktor da tetanoz yerine boğmaca aşısının da içinde olduğu karma aşıyı tavsiye ediyor Boostrix aşısı yani
Bu aşırları doktorumla konuşacağım bir bakalım ne diyecek
Tetanoz aşısı dışında aile hekimliği gebelik için ne yapıyor çok bilmiyorum da
Ay bende 2 tane 6ay 2 tane 9ay beyaz zıbın aldım. Kısa kollular diye bahara yaza diye düşünerek aldım. Kışa bilmem kullanışlı olurmu kısa kollarAynen valla 2 tane düz beyaz zıbın aldım ama sanki dünyaları almış gibi suratımdaki ifade
Ayy kıyamam ya. İnsan her şeyi kafasına takıyo benim ilk bebeğim olucak kısmetse. Bende de henüz hareketlenme olmadığı için ve daha önceki düşüklerden dolayı benimseyememe var. Ya buna da bişey olursa diye çok bağlanmamaya çalışıyorum alışverişe falan elim gitmiyo sevincimi yaşayamıyorum resmen
Onu bilmiyorum kuzum sormak lazım ilk dozu yaptırınca sorarsın artıkKuzum ikinci gebeliklerde sankı bir tane yapılıyor dıye birsey duymuştum öylemi
Ben giremiyorum içeriye hemsire ebeler ve eşim giriyordu dayanamiyorum malesef hemen ağlıyorumAyy o aşılarbebiş aşı olacağı zaman ne yapacağım bilmiyorum ben hiç dayanamam öyle ağlamasına falan
Eşime dedim hatta geçen o günleri görürsek inşallah hiç bilmiyorum ne yapacağım ben dayanamam diye
Eşim de sen evde otur zaten hiç bulaşma ben götürürüm çocuğu aşıya dedi
Ben ilk hamileligimde 1 tanr vuruldum dr yeterli demistiKuzum ikinci gebeliklerde sankı bir tane yapılıyor dıye birsey duymuştum öylemi
Söylerler mi inşallah kendini gösterirDetaylıda kesın söylerler canım
Gozun aydin cnmKızlar şimdi doktordan çıktım.
Büyük ihtimalle kızım olacak
Maalesef sırtı dönük olduğu için çok uğraştık, tam gözükmedi. Biraz dolaşıp tekrar girdim ultrasona ama yine tam gözükmedi bebişten dolayı. Doktorum gördüğü kadarıyla büyük ihtimalle kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?