2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ben esime sürpriz yaparım diye düşünüyordum, eşim dayanamam dedi. o sürpriz yapacak ben ve çocuklara nipt sonucunda cinsiyet yazmayacak, ayrıca eşime bilgi verecekler.
Heveslendim napiim Bi de akşam eşimin yüz ifadesini de görmek istiyorum açıp bakınca hemen seni etiketleyip paylaşıcam

Ayy o aşılar bebiş aşı olacağı zaman ne yapacağım bilmiyorum ben hiç dayanamam öyle ağlamasına falan
Eşime dedim hatta geçen o günleri görürsek inşallah hiç bilmiyorum ne yapacağım ben dayanamam diye
Eşim de sen evde otur zaten hiç bulaşma ben götürürüm çocuğu aşıya dedi

Bebişken çok anlamıyolar hemen susuyolar

Ben önceki hamileliğimde bebeğin hareketlerini hissetmeyip panik olduğumda aile hekimliğine giderdim hemen dinlerlerdi kalp atışını sağ olsunlar

ben esime sürpriz yaparım diye düşünüyordum, eşim dayanamam dedi. o sürpriz yapacak ben ve çocuklara nipt sonucunda cinsiyet yazmayacak, ayrıca eşime bilgi verecekler.
Normalde çok meraklı ve sabırsız biriyim ama akşam eşimle aynı anda öğrenme fikri cezbetti sanırsam. Hatta dedim ki geliyim yanına akşamı bekleyemem dersen dedim ben sabrederim sen sabret yeter dedi

Hamile kaydı açacaklar canım numarası varsa ara istersen zaten aşı zamanları arıyorlar gebelikte 2 doz tetanoz yapılıyor onu aile hekimi söylüyor benimki doğuma yakın olsun diye 20.-24.haftalarda yapıyoruz demişti

Kuzum ikinci gebeliklerde sankı bir tane yapılıyor dıye birsey duymuştum öylemi

Gözün aydın olsun canım tam kaç haftalikti

Bana hemşire sabah tetanoz oldunmu dedi yoo dedim. Sustu ne olck ne zaman olcak dedim doktorunla konuşursun dedi iyi dedim öyle kaldı konu. Kan idrar kilo tansiyon takip dışında heralde başka bişey yapmıyorlar. Bugün olan oydu. Kanı da veremedik gerçi salıya kaldı.
Aynen valla 2 tane düz beyaz zıbın aldım ama sanki dünyaları almış gibi suratımdaki ifade
Ay bende 2 tane 6ay 2 tane 9ay beyaz zıbın aldım. Kısa kollular diye bahara yaza diye düşünerek aldım. Kışa bilmem kullanışlı olurmu kısa kollar ama dediğin gibi mi mutlu mutlu dolanıyorum bimi bile görmen lazım

Tamamen aynisini hissediyorum... Ilk bebek ve onceden de dusuklerim oldu, bir de yaşım 40 olunca yüksek riske giriyor. O yüzden ben de senin dediğin gibi bağlanmakta zorlanıyorum, korkuyorum. Her an birsey olacak diye endiseliyim ve sevincimi yaşayamıyorum. Esim de diyor ki, zaten hayatta bir kez yaşayabileceğin birsey, onda da 9 ay bastan sona tadını çıkar. Doğru ama insan sonradan üzülmekten korkuyor sanırım. Umarım hareketleri hissedince biraz daha icimiz rahat olur.

İçeriği temiz gibi bunu bilen var mi

Eklentiler

• Screenshot_20230428_143102_Instagram.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 46
Ay ben testi 13 şubat 14 30 da yapmıştım eşim akşam 19 30 da evde oluyor 5 saat evde dolanmaktan saat geçmedi eşim gelmiş bana diyor ki keşke yarın söyleseydin 14 şubat hediyesi dedim dayanamıyorum sen ne diyorsun

Ben giremiyorum içeriye hemsire ebeler ve eşim giriyordu dayanamiyorum malesef hemen ağlıyorum

Kızlar bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum. 3 4 seferdir oluyor kahvaltı yapıp markete çıktım aç değildim 10 dakika dolandım dolanmadım başım dönmeye başladı soguk soguk terlemeye başladım yüzümü ter bastı aynı anda lavaboya çıkma isteği oluştu bir yere oturdum midemde bulanıyor tabi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı gözlerimin önü karardı afedersiniz sonra kusmaya başladım kustuktan sonra rahatlarım kendime geldim. Neden olablir bu sizce

Gozun aydin cnm
Bi kiz haberide bende gelebilir aksam , tetikde kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…