2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadı sağlıkla gelsin kuzum benım

Maşallah sağlıkla gelsin

Ayy sağlıkla gelsin paşa erkekler genelde değişmiyor bence kız olunca geç söylüyor doktor erkek olunca 11 haftadan sonra %99 tutuyo
Çok sağolun amiiinn hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah huzur bereket getirsin evlerimize eşim şuan şok geçiriyor kızlar kız diye hayal ediyormuş hep

Evet bende tam senin dediğin gibi hissediyorum acaba dedim bir ben mi böyleyim doktora kaçta gideceksin canım banada haber eder misin
canım hiç bi problem yok doktor bebekler büyüdüğü için gaz problemleri tuvalete sık çıkma azaldığı için öyle hissedebilirsin dedi
Merak etme sende

Benim de gecen sene iki dusugum oldu, biri 9, digeri de 8. haftada ama şimdikinde çok daha ilerideyiz. Ve dediğin gibi kritik haftalar gecti. O yüzden sorun cikma olasiligi çok çok düşük. Bir de sorun olsa bir yerden kendini gosterir diye teselli ediyorum ben kendimi. Stres bir yandan da bebek icin kotu. İçimizi ferah tutalım, bundan sonraki süreç bu sefer güzel olacak insallah hepimiz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…