2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar kizmayin ama espri mahiyetinde söylüyorum söyle kız erkek oranına baktım da kader bu ya bir bakmışsınız yıllar sonra burdan evlenen çocuklarımız olmuş dünür olmuşuz olamazmi
Benim oğlum oluyor ben kızmam terazi erkekleri sevgi pıtırcığı oluyormuş zaten Kader kısmet bu işler

Yaaa radyolojiden alınıyor yani. Bende ikili için gittiğimde bişeyler demişti ama tam anlayamamıştım. Sistemde kayıt açmış perinatoloji randevuya açık ama hepsinde detaylı yapılmaz diye not düşmüşler. Direkt ordan alınıyor demek

Bana Dr istem verdi USG kayıttan sıra alıyorsun ama şehir hastanesi doluydu oradan alamayınca yüksek ihtisas hastanesine kadın doğum polikliniğine gittim oradaki Dr da istem verdi 9 Haziran a sıra alabildim.

Değişmez canım pazartesi kesin erkek dedi mesela bugün gittik sorti dönük asla bakmadı bize muhatap olmadı her zaman denk gelmiyor pozisyon

Evet çok uğraştık ama göremedik.
Bana ilk defa tahminde bulunuldu..
Hadi hayırlısı bakalım.
Sağlıklı olsun inşallah. Kız bebe istiyoruz zaten :)

Bana Dr istem verdi USG kayıttan sıra alıyorsun ama şehir hastanesi doluydu oradan alamayınca yüksek ihtisas hastanesine kadın doğum polikliniğine gittim oradaki Dr da istem verdi 9 Haziran a sıra alabildim.

Burası öyleydi canım
Tamam kızlar teşekkür ederim bende bi kadın doğumcuya tekrar gidip bakayım olmazsa. Ama eşimi almamaları da sinir bozucu. Bi sürü detay görcez onlar görmicek

Tamam kızlar teşekkür ederim bende bi kadın doğumcuya tekrar gidip bakayım olmazsa. Ama eşimi almamaları da sinir bozucu. Bi sürü detay görcez onlar görmicek
Aslında iç organlara bakılıyor ağırlıklı kalp ile.baslayip bakıyorlar ama bir de 4 d yapan renkli ultrason yapan yerler var oralarda daha net yüz görülüyor işin açıkçası biraz stresliyim ayrıntılı benim için önemli en önemli test bu gibi geliyor inşallah herkes güzel haberler alırız

Evet bende stresliyim o konuda biraz. o sebeple daha iyi bi yere gitmek konusunda da kararsızım çok pahalı ya. Amin canım hepimiz o eşikten de sağlıkla geçeriz inşallah

Evet bende stresliyim o konuda biraz. o sebeple daha iyi bi yere gitmek konusunda da kararsızım çok pahalı ya. Amin canım hepimiz o eşikten de sağlıkla geçeriz inşallah
Bende eğer emin olamazsam 1 haftam var giderim diye düşündüm daha gebeliğin yarısındayuz inşallah gerek kalmaz.da denemek istedim

Bu arada cinsiyeti netlesmeuen kim kaldı kaçırdığımız var mı

Veee oğlum oluyor sağlıkla inşallah %90 ded doktor değişmez heralde de mi
Hayirli olsun canim seninde
sandriyon kıııızz senden de haber bekliyoruz
Kizlar bu aksam maviyi gorene kadar kiz bekliyodum
Hamilelik belirtilerim erkege isaretti ama ben hep kiz hissettim bekledim.
Su patlama anini bi gorseniz benim tepkimi anca oyle anlarsiniz sasirmak şok olmak nedemek

Oglumuz geliyor kizlar

Eklentiler

• IMG-20230428-WA0022.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 78

Yaaa evett, hep kız hissediyorum demiştin. Bebe seni yanılttı
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…