Hiç sorunsuz zorluksuz geçer inşallah bu seferKızımda yaşadıklarımdan dolayı çok anlatıp kimseyi üzmek istemiyorum ama şükür atlattık gitti
Olur olur neden olmasınKizlar kizmayin ama espri mahiyetinde söylüyorum söyle kız erkek oranına baktım da kader bu ya bir bakmışsınız yıllar sonra burdan evlenen çocuklarımız olmuş dünür olmuşuz olamazmi
İnşallah canım çok şükür iyiyim diyim Allah hepimizi iyi sağlıcakla geçirsin diyelim bugün iyiyiz elhamdülillah diyelimHiç sorunsuz zorluksuz geçer inşallah bu sefer
Benim oğlum oluyor ben kızmam terazi erkekleri sevgi pıtırcığı oluyormuş zatenKizlar kizmayin ama espri mahiyetinde söylüyorum söyle kız erkek oranına baktım da kader bu ya bir bakmışsınız yıllar sonra burdan evlenen çocuklarımız olmuş dünür olmuşuz olamazmi
Yaaa radyolojiden alınıyor yani. Bende ikili için gittiğimde bişeyler demişti ama tam anlayamamıştım. Sistemde kayıt açmış perinatoloji randevuya açık ama hepsinde detaylı yapılmaz diye not düşmüşler. Direkt ordan alınıyor demekŞimdi benim ki ankara etlik den aldım ayrıntılı yazayım gitmek isteyen olursa diye. 11 hafta dolunca gebe poliklinik ne gittim ikili için ultrason baktırmak için. Neyse bana riskli gebelik perinatoloji baksın dedi. Sonra ayrıntılı için de sıra al dedi radyolojiden. Ancak yer buluruz dedi yani 3 ay önce neredeyse ancak alabildik.
Sağlıkla gelsin maşallahhhKızlar lekelenmelerden dolayı çok canım sıkılıyordu gittim gördüm şükür
Secdede gibi yatıyordu doktor baktı kıza benziyor dedi
Sonra döndü bebek ve hiç değişmeden erkek
3 numaram erkekmiş teyzeleri
Bana Dr istem verdi USG kayıttan sıra alıyorsun ama şehir hastanesi doluydu oradan alamayınca yüksek ihtisas hastanesine kadın doğum polikliniğine gittim oradaki Dr da istem verdi 9 Haziran a sıra alabildim.Yaaa radyolojiden alınıyor yani. Bende ikili için gittiğimde bişeyler demişti ama tam anlayamamıştım. Sistemde kayıt açmış perinatoloji randevuya açık ama hepsinde detaylı yapılmaz diye not düşmüşler. Direkt ordan alınıyor demek
Burası öyleydi canımYaaa radyolojiden alınıyor yani. Bende ikili için gittiğimde bişeyler demişti ama tam anlayamamıştım. Sistemde kayıt açmış perinatoloji randevuya açık ama hepsinde detaylı yapılmaz diye not düşmüşler. Direkt ordan alınıyor demek
Değişmez canım pazartesi kesin erkek dedi mesela bugün gittik sorti dönük asla bakmadı bize muhatap olmadı her zaman denk gelmiyor pozisyon
Bana Dr istem verdi USG kayıttan sıra alıyorsun ama şehir hastanesi doluydu oradan alamayınca yüksek ihtisas hastanesine kadın doğum polikliniğine gittim oradaki Dr da istem verdi 9 Haziran a sıra alabildim.
Tamam kızlar teşekkür ederim bende bi kadın doğumcuya tekrar gidip bakayım olmazsa. Ama eşimi almamaları da sinir bozucu. Bi sürü detay görcez onlar görmicekBurası öyleydi canım
İnşallah canım herseyin başı o zaten bir daha ki randevu ne zManEvet çok uğraştık ama göremedik.
Bana ilk defa tahminde bulunuldu..
Hadi hayırlısı bakalım.
Sağlıklı olsun inşallah. Kız bebe istiyoruz zaten :)
Aslında iç organlara bakılıyor ağırlıklı kalp ile.baslayip bakıyorlar ama bir de 4 d yapan renkli ultrason yapan yerler var oralarda daha net yüz görülüyorTamam kızlar teşekkür ederim bende bi kadın doğumcuya tekrar gidip bakayım olmazsa. Ama eşimi almamaları da sinir bozucu. Bi sürü detay görcez onlar görmicek
Benimki tam net değil ama kıza benziyor demişti o yüzden kız olarak bekliyorumBu arada cinsiyeti netlesmeuen kim kaldı kaçırdığımız var mı
Hadi inşallah hayırlısı olsun gidince yazın yineBenimki tam net değil ama kıza benziyor demişti o yüzden kız olarak bekliyorum
Evet bende stresliyim o konuda biraz. o sebeple daha iyi bi yere gitmek konusunda da kararsızım çok pahalı ya. Amin canım hepimiz o eşikten de sağlıkla geçeriz inşallahAslında iç organlara bakılıyor ağırlıklı kalp ile.baslayip bakıyorlar ama bir de 4 d yapan renkli ultrason yapan yerler var oralarda daha net yüz görülüyorişin açıkçası biraz stresliyim ayrıntılı benim için önemli en önemli test bu gibi geliyor inşallah herkes güzel haberler alırız
Bende eğer emin olamazsam 1 haftam var giderim diye düşündüm daha gebeliğin yarısındayuz inşallah gerek kalmaz.da denemek istedimEvet bende stresliyim o konuda biraz. o sebeple daha iyi bi yere gitmek konusunda da kararsızım çok pahalı ya. Amin canım hepimiz o eşikten de sağlıkla geçeriz inşallah
Bir dahaki muayene için randevu almadım henüz. Bir ay sonra detaylı var ama ondan önce mi giderim yoksa sonra mi giderim bilmiyorumİnşallah canım herseyin başı o zaten bir daha ki randevu ne zMan
İnşallah sağlıklı olsunlar.
Ancak gerçekten çok ama çok kız bebek istiyordumNet söyleyemediler ama ben değişmez diye düşünüyorum (umarım).
17+2 hafta olarak. Pozisyondan dolayı net söylenmedi. Yoksa haftam müsait.
@dra21 Senin erkek değil miydi ?
sandriyon Hayırlısı neyse o olsun canım.
Muhtemelen üçüncüye erkek beklentisi vardır çevrenizden ama kız olursa, 3 kız kardeş büyüyüp giderler seninle. Hatta diğerleri yarın bir gün aileden ayrılınca, küçük kız sana yoldaş olur. O yüzden hayırlısı olsun. Buraya da yaz mutlaka
Bu arada cinsiyeti netlesmeuen kim kaldı kaçırdığımız var mı
Hayirli olsun canim senindeVeee oğlum oluyor sağlıkla inşallah %90 ded doktor değişmez heralde de mi
Kizlar bu aksam maviyi gorene kadar kiz bekliyodumsandriyon kıııızz senden de haber bekliyoruz
Hayirli olsun canim seninde
Kizlar bu aksam maviyi gorene kadar kiz bekliyodum
Hamilelik belirtilerim erkege isaretti ama ben hep kiz hissettim bekledim.
Su patlama anini bi gorseniz benim tepkimi anca oyle anlarsiniz sasirmak şok olmak nedemek
Oglumuz geliyor kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?