2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim gittiğim dr eski düşüğünü unut, o oldu bitti şu an senin sağlıklı giden bir hamileliğin var dedi. Hatta bi hikaye anlattı bi ülkede kızlar adet olup evlendirilir ve sürekli doğurur 8-9 çocukları olur bi o kadar da düşük olur yani sürekli kayıp olacak diye bir şey yok dedi. Adam psikolog gibi çok içimi rahatlatıyor. İnşallah güzel olacak, pozitif olalım bebişlerimiz de mutlu olsun

Sağlıkla gelsin

24 mayıs a aldım kuzum aynen batımız aynı seni hep takipdeyim ya ultrason cihazı çok önemli geçen hafta aynı doktora gittim 15+3dedi bu hafta yine 15+3 dedi oysaki 16+3um
Ölçüm yaptıkları pozisyon doktorun eli cihaz çok önemli kesinlikle takılma benim kızımda öyleydi 17 den sonra hep büyük çıktı şimdi Buda öyle ama kesin bilgi olmadığı için takılmıyorum hep diyorum ya 2 hafta geri çıkmasın yeter benim 5 haziran da ayrı tili canim

Detaylıda kaç haftalık oluyorsun kuzum 23 e denk gelıyor benım oyle vermıs hastane 14.06

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Bende cinsiyet ögrenmedim daha erkek mi kiz mi çoğunlukta:))
Eşi 9 da gelecek arkadaş söyledi mi biraz geriden geldim bulamadım
Sayfanın üstündeki ankete göre erkek çoğunlukta görünüyor ☺

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-28-21-54-26-707-edit_com.android.chrome.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar devletten detaylı için nasıl randevu aldınız. bir de acaba detaylı ya eşleri yine mi almazlar acaba içeri
Şimdi benim ki ankara etlik den aldım ayrıntılı yazayım gitmek isteyen olursa diye. 11 hafta dolunca gebe poliklinik ne gittim ikili için ultrason baktırmak için. Neyse bana riskli gebelik perinatoloji baksın dedi. Sonra ayrıntılı için de sıra al dedi radyolojiden. Ancak yer buluruz dedi yani 3 ay önce neredeyse ancak alabildik.

Neden riskli gebelik ki canım seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…