2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayirli olsun canim benimde 3 numara erkek
2 kiz sonrasi tuhaf oldu ya alismaya calisiyorum

Yaaa gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin

Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin

Ah minnoşum sağlıcakla gelsin inşallah maşallah kuzuma gözünüz aydın olsun

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah tahmin edebiliyorum bende pembe çorap çıkacak diye beklerken mavi çıktı inanmadım kağıdı kontrol ettim sonra 10 dk falan güldüm heralde

İnşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur. Hayırlı evlat olsunlar inşallah

Yaaa gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin

Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin
Amin kizlar tesekkur ederim
Oyyy yerim ya masAllah Benimde 1 numaram Erkek 2 numaram kız 3 numarada erkek bakalım sağlıkla kavuşalım sağlıklıca büyütelim
Ben 2si kiz olunca bildigim yoldan gidim kiz diyim dedim ama erkek cikti
Amin canim insallah
Ah minnoşum sağlıcakla gelsin inşallah maşallah kuzuma gözünüz aydın olsun
Sagol cnm
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah tahmin edebiliyorum bende pembe çorap çıkacak diye beklerken mavi çıktı inanmadım kağıdı kontrol ettim sonra 10 dk falan güldüm heralde
Ben şok gecirdim hamile arkadasimda vardi oyle bi şoka girmisimki kiza diyorum hadi senin kizin benim oglum olacak belki dunur oluruz diyorum . Kiz diyo ne kizi benim oglum olacak unuttunmu diyo ay şok gecirdim ya ne dedigimi biliyomuyum ben diyorum

Kızlar bence perinatolojiye randevu almak için kadın doğum yeşil alan açıyor devlette. Siz o şekilde randevu alıyorsunuz. Normalde riskli olması lazım ama rica etseniz belki açar şey gibi düşünün dahiliyeye gidiyorsun endokrin e sistem açıp yönlendirme yapiyor öyle gidebiliyosun direk endokrin gidemiyosun yan dal oluyor çünkü

Tansiyonunuz cikiyor olabilirmi eşim tansiyonu çıkınca bu sekikde oluyor

Çok sevindim canım sen ve ailen adına
Sağlıkla gelsin oğluşun

Sağlıkla gelsin bebeğimm

Canım ayrintiliyi radyoloji uzmanı uapacak perinataloji değil ama normalde direk randevu alaniyor şehir hastanesinde yan dal oluyor.dedigin gibi

Kızlar yaaa dayanamayıp aldığım şeye bakın
Aşık oldum resmen:)
Daha erken alışveriş yapmayayım diyorum ama instada böyle şeyleri görünce durduramıyorum kendimi

Eklentiler

• 51A5D839-E05D-4AD0-81BE-7B246048C467.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 1775DCD2-F551-4983-86C1-15F909CA7FE9.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 63

Sen içten içe erkek çok istemişsin herhalde. Çok sevindin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…