Hayirli olsun canim benimde 3 numara erkekKızlar lekelenmelerden dolayı çok canım sıkılıyordu gittim gördüm şükür
Secdede gibi yatıyordu doktor baktı kıza benziyor dedi
Sonra döndü bebek ve hiç değişmeden erkek
3 numaram erkekmiş teyzeleri
Beni kizim gelinimiz yaniltti ya bana ters kose yaptilarYaaa evett, hep kız hissediyorum demiştin. Bebe seni yanılttı
Maşallah
Beni kizim gelinimiz yaniltti ya bana ters kose yaptilaronlar biliyodu bitek cinsiyeti tepkilerini gorunce ha tamam kesin kiz dedim ama beni iyi kandirmislar
Yaaa gözünüz aydın canım sağlıkla gelsinHayirli olsun canim seninde
Kizlar bu aksam maviyi gorene kadar kiz bekliyodum
Hamilelik belirtilerim erkege isaretti ama ben hep kiz hissettim bekledim.
Su patlama anini bi gorseniz benim tepkimi anca oyle anlarsiniz sasirmak şok olmak nedemek
Oglumuz geliyor kizlar
Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla gelsinHayirli olsun canim seninde
Su patlama anini bi gorseniz benim tepkimi anca oyle anlarsiniz sasirmak şok olmak nedemek
Oglumuz geliyor kizlar
Oyyy yerim ya masAllahHayirli olsun canim benimde 3 numara erkek
2 kiz sonrasi tuhaf oldu ya alismaya calisiyorum
Ah minnoşum sağlıcakla gelsin inşallah maşallah kuzuma gözünüz aydın olsunHayirli olsun canim seninde
Oglumuz geliyor kizlar
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahHayirli olsun canim seninde
Oglumuz geliyor kizlar
İnşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Yaaa gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin
Amin kizlar tesekkur ederimHadi gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin
Ben 2si kiz olunca bildigim yoldan gidim kiz diyim dedimOyyy yerim ya masAllahBenimde 1 numaram Erkek 2 numaram kız 3 numarada erkek bakalım sağlıkla kavuşalım sağlıklıca büyütelim
Sagol cnmAh minnoşum sağlıcakla gelsin inşallah maşallah kuzuma gözünüz aydın olsun
Ben şok gecirdim hamile arkadasimda vardi oyle bi şoka girmisimki kiza diyorum hadi senin kizin benim oglum olacak belki dunur oluruz diyorum . Kiz diyo ne kizi benim oglum olacak unuttunmu diyoHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahtahmin edebiliyorum bende pembe çorap çıkacak diye beklerken mavi çıktı inanmadım kağıdı kontrol ettim sonra 10 dk falan güldüm heralde
Tansiyonunuz cikiyor olabilirmi eşim tansiyonu çıkınca bu sekikde oluyorKızlar bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum. 3 4 seferdir oluyor kahvaltı yapıp markete çıktım aç değildim 10 dakika dolandım dolanmadım başım dönmeye başladı soguk soguk terlemeye başladım yüzümü ter bastı aynı anda lavaboya çıkma isteği oluştu bir yere oturdum midemde bulanıyor tabi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı gözlerimin önü karardı afedersiniz sonra kusmaya başladım kustuktan sonra rahatlarım kendime geldim. Neden olablir bu sizce
Çok sevindim canım sen ve ailen adınaHayirli olsun canim seninde
Oglumuz geliyor kizlar
Sağlıkla gelsin bebeğimmHayirli olsun canim seninde
Oglumuz geliyor kizlar
Evde tansiyon aletim var hiç anormal bir değer çıkmadı yani bilmiyormTansiyonunuz cikiyor olabilirmi eşim tansiyonu çıkınca bu sekikde oluyor
Canım ayrintiliyi radyoloji uzmanı uapacak perinataloji değil ama normalde direk randevu alaniyor şehir hastanesinde yan dal oluyor.dedigin gibiKızlar bence perinatolojiye randevu almak için kadın doğum yeşil alan açıyor devlette. Siz o şekilde randevu alıyorsunuz. Normalde riskli olması lazım ama rica etseniz belki açar şey gibi düşünün dahiliyeye gidiyorsun endokrin e sistem açıp yönlendirme yapiyor öyle gidebiliyosun direk endokrin gidemiyosun yan dal oluyor çünkü
Ben hissediyorum ama ilkinde 20 hafta da hissetmiştim.Günaydın cağnım anneler
Bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mıı?
Ben canım 2 - 3 gündür minik tekmeler hissediyordumGünaydın cağnım anneler
Bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mıı?
Amin kizlar tesekkur ederim
Ben 2si kiz olunca bildigim yoldan gidim kiz diyim dedimama erkek cikti
Amin canim insallah
Sagol cnm
Ben şok gecirdim hamile arkadasimda vardi oyle bi şoka girmisimki kiza diyorum hadi senin kizin benim oglum olacak belki dunur oluruz diyorum . Kiz diyo ne kizi benim oglum olacak unuttunmu diyoay şok gecirdim ya ne dedigimi biliyomuyum ben diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?