- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
O an herkes de bir panik bir ihtiyaç hali oluyor şimdi mesela eczanede ne varsa onu almak zorunda kalacak herkes bence 1 kutu mama yakın zaman alınıp biberin ile iade edilir. İlk günler sarılık riski beslenemem çok oluyor malesef ben ne kadar beslenme o kadar iyi diyorum . Bende o hataya düştüm sezeryandan sonra sütüm gelmedi bebeğim hem sarılık oldu hem kilo kaybetti yoğun bakımda kaldı. Zaten sütü çok olan neden mama ya sartlansin ki yaşamadan bilemiyor insanDevlette doğum yapacak olanlar bir sorsun.ben kızımda devlette yaptım yine aynı olucak.hasta bezi ve tek kullanımlık yatak örtüsü istemişlerdi.çantama bez az koymuştum hepsini getirttiler.
3.gün gece pedi kullanmaya başlamıştım.
Bir de gebelik okulundaki ebemiz çantaya mama ve biberon koymayın kendinizi süt gelmeyebilir diye şartlandırmayın demişti.ihtiyaç olursa zaten aldırılır dert etmeyin emziricem diye düşünerek gidin dedi.öyle de oldu gerek kalmadı çok şükür
Canım ben de derste ebe hanımın öğrettiğini söyledim.kaldı ki ben de sezeryan oldum. doğumdan sonra sürekli sütüm olcak diye şartlandım belki gelmez demedim.bunu kafaya koyunca gerçek oluyor.bilinçaltı çok etkili bunu anlatmak istedim.yaşadığın için bilmen lazım panik olunacak durum yok gayet sakin gidilmesi sakin çıkılması lazım.eş dost herkes kapıda bekliyorhemşire dediği an istenilen mamadan aldırılır bulunması zor bir şey değilO an herkes de bir panik bir ihtiyaç hali oluyor şimdi mesela eczanede ne varsa onu almak zorunda kalacak herkes bence 1 kutu mama yakın zaman alınıp biberin ile iade edilir. İlk günler sarılık riski beslenemem çok oluyor malesef ben ne kadar beslenme o kadar iyi diyorum . Bende o hataya düştüm sezeryandan sonra sütüm gelmedi bebeğim hem sarılık oldu hem kilo kaybetti yoğun bakımda kaldı. Zaten sütü çok olan neden mama ya sartlansin ki yaşamadan bilemiyor insan
Olabilir bu benim fikrim tecrübem oda senin . Bir annenin bebeginden ayrı kalması çok zor panik olunacak bir durum ayrıcaCanım ben de derste ebe hanımın öğrettiğini söyledim.kaldı ki ben de sezeryan oldum. doğumdan sonra sürekli sütüm olcak diye şartlandım belki gelmez demedim.bunu kafaya koyunca gerçek oluyor.bilinçaltı çok etkili bunu anlatmak istedim.yaşadığın için bilmen lazım panik olunacak durum yok gayet sakin gidilmesi sakin çıkılması lazım.eş dost herkes kapıda bekliyorhemşire dediği an istenilen mamadan aldırılır bulunması zor bir şey değil
Haklısın herkesin tecrübesi farklı.ben panik yapmadığım için güzel bir doğum ve emzirme deneyimi yaşadım.Allah kimseyi bebeğinden ayırmasın her doğan bebek sarılık oluyor burdaki arkadaşların başına gelirse şaşırıp korkmasın. benimki de oldu sık emzirmeyle geçti.doktorum sadece emzirmemi söyledi öyle yaptım uzamadan geçti.herkese güzel hikayeler diliyorumOlabilir bu benim fikrim tecrübem oda senin . Bir annenin bebeginden ayrı kalması çok zor panik olunacak bir durum ayrıca
Hastanede kontrol vs yapıldıgı ıcın hasta bezi istiyolar zaten kuzum ben cıkarken takmıstım hastaneden cokta kanamam olmamıştı ondan düşündüm açıkçasiİlk günler kanama çok ya tutmaz bence kuzum
Bana tanıdıktan geldi hem Manuel hem pompalı varmış ikisini de verdi. Ballı çocuğum benim valla büyük eşyaların çoğunu tanıdıklardan topluyoruzBence gerek var bütçesi olan almalı sütü artırmak için ilk ay sağım yapılması bebeği kaşık biberonla desteklemek önemli anne sütü saklama poseti de alınmalı. Aniden bir hastalık bir şey olsa bebeği beslemek için dolapta süt olmalı bence . Herkesin tecrübesi auri tabi ama bana mantıklı geliyor sütün çok mu mesela sağ koy mis . Dışarıda işin olur bebek acıkır bir çok seçenek var. Manuel pompa sütü çok olana güzel benim ki elektirimliydi mochi de kullandım. Bebek tek meme emerken diğerine mochi tak gazını al o sütü de için mis
İyi akşamlarr çok şükür iyiyiz sen nasılsın? Sezeryana yönelten doktorlar oluyor evet bende duydum ama bence onu anlarsınız tavrından. Yani hiç bir geçerli sebep olmadan sezeryana yönlendirmeye kalkarsa falan belli olur. Bana direkt senin normal doğum yapmaya engel birşeyin yok şu an dedi.Minnos annelerim iyi aksamlar nasilsiniz ?Ya esime birisi doktorlar artik sezeryan yapiyor bir doktorla kalmayin demis simdi tutturdu doktor sezeryan derse baska doktorada bakalim diye. Ama zaten doktor ilk once anne adayina sormuyor mu hersey normalse. Ama degilse zaten yapacak birsey yok
Bende oyle dusunuyorum aslinda canim. Ama erkekler iste.İyi akşamlarr çok şükür iyiyiz sen nasılsın? Sezeryana yönelten doktorlar oluyor evet bende duydum ama bence onu anlarsınız tavrından. Yani hiç bir geçerli sebep olmadan sezeryana yönlendirmeye kalkarsa falan belli olur. Bana direkt senin normal doğum yapmaya engel birşeyin yok şu an dedi.
O kadar yukarda olmuyor ya sezeryan bikini altında kalıyor olması lazım. Görünürse de dövme yaptırırım deBende oyle dusunuyorum aslinda canim. Ama erkekler iste.Tutturmus kesik olmasin bikini giyersen kotu durmasin diyor. Ben dertt etmiyorum
Off sorma kuşum aynen baya da altta kaliyor zaten. Karisacak ya iste kendinceO kadar yukarda olmuyor ya sezeryan bikini altında kalıyor olması lazım. Görünürse de dövme yaptırırım de
Eğerki bebek tersse işte plesanta yolu kapatıyorsa gibi net kesin sez sebeplerinden biri yoksa bu doğum anında belli olan birşey olduğuna inanıyorum.. ki tersse son dkda bıle donebiliyor hersey yolundaysa kordon dolanmışsada doğabiliyor.. birde catın musait değil durumu sez yonlendıren net bişey benim oğlumda doktora catı muayenesi yapacakmıyız dıye sorduğumda yo ne gerek var sancın olduğu zaman bellı olur o demişti yapmadı , sancılarım çıktıgında acıklık muayenesı yaptıgında evet hafıf bı darlık durumun var ama bebegınde cok kilolu bır bebek değil sancıların arttıgında da hersey yolunda gıderse uyumlu demişti.. benımle bırlıkte 13 saat bekledi ha ters durumlar oluştu 5 cm ıle sez olmak zorunda kaldım ama hakkım sonuna kadar helaldır o doktoruma cok cabaladı uğraştı benımle bırlıkte olsun dıye. Gecen özele gittiğimde doktor sancılanıp gelen hastası varmış sabah 9 , normal istiyormuş , ebeleri arayıp aynen soyle dedı soyleyın ona sunı sancıyı doktor verdırtıyor ama dayanamam yapamam derse kusura bakmasın muayenelerım bıtene kadar almam onu sez ceker mecbur dedı ofsayt dırek yaniMinnos annelerim iyi aksamlar nasilsiniz ?Ya esime birisi doktorlar artik sezeryan yapiyor bir doktorla kalmayin demis simdi tutturdu doktor sezeryan derse baska doktorada bakalim diye. Ama zaten doktor ilk once anne adayina sormuyor mu hersey normalse. Ama degilse zaten yapacak birsey yok
Esine deki öyle konuşmasın kuzum , sezeryan olmak zorunda da kalabilirsin , hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda gerisi önemli değil desin kuzumBende oyle dusunuyorum aslinda canim. Ama erkekler iste.Tutturmus kesik olmasin bikini giyersen kotu durmasin diyor. Ben dertt etmiyorum
Kuzum bende oyle dusunuyorum. Eger sezeryan diyosa sebeplerini soylemek zorunda sonucta diye dusunuyorum. Aslinda benim kafam bebek ve benim icin en iyisi hangisi olacaksa o olsun. Ama doktorlar kolaya kacabiliyor tabiiEğerki bebek tersse işte plesanta yolu kapatıyorsa gibi net kesin sez sebeplerinden birş yoksa bu doğum anında belli olan birşey olduğuna inanıyorum.. ki tersse son dkda bıle donebiliyor hersey yolundaysa kordon dolanmışsada doğabiliyor.. birde catın musait değil durumu sez yonlendıren net bişey benim oğlumda doktora catı muayenesi yapacakmıyız dıye sorduğumda yo ne gerek var sancın olduğu zaman bellı olur o demişti yapmadı , sancılarım çıktıgında acıklık muayenesı yaptıgında evet hafıf bı darlık durumun var ama bebegınde cok kilolu bır bebek değil sancıların arttıgında da hersey yolunda gıderse uyumlu demişti.. benımle bırlıkte 13 saat bekledi ha ters durumlar oluştu 5 cm ıle sez olmak zorunda kaldım ama hakkım sonuna kadar helaldır o doktoruma cok cabaladı uğraştı benımle bırlıkte olsun dıye. Gecen özele gittiğimde doktor sancılanıp gelrn hastası varmış sabah 9 , normal istiyormuş , ebeleri arayıp aynen soyle dedı soyleyın ona sunı sancıyo doktor verdırtıyor ama dayanamam yapamam derse kusura bakmasın muayenelerım bıtene kadar almam onu sez ceker mecbur dedı ofsayt dırek yani
Kesinlikle oyle. Ikimizde saglikla cikalimda nasil oldugunun onemi yok gercektenEsine deki öyle konuşmasın kuzum , sezeryan olmak zorunda da kalabilirsin , hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda gerisi önemli değil desin kuzum
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda çıkar yukarıya da sorunsuz devam eder , sağlıkla gelsin bebişlerimizPapatyamaviss doktor cinsiyete erkek gibi dedi hayirlisi ile bende cok sıkıntı cekiy bayadir gelemedim 3 gun once kanamam oldu bebek cok asagidaymis plasentasi asagidaymis cok dikkat et dedi yukari cikmazsa surekli dinlenmen gerekiyor dedi dua edermisiniz bana birde usg de bakmistin ya kiz demiştin onuda diyim dedim burde ben hala kilo almadm hamile kaldigim kilodan dusugum hala böyle giderse cok güzel olacak yeterki bebier iyi olsun da gerci gerisi muhim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?