2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benım aklıma ne geldı depend kullandım bende ilk doğumumda ama simdi regl gece külotları cıktı ya onlarda olabilir gibi sanki hem daha rahat makul geldı gözüme

Bu arada kızlar küçük kızımıza 300 liraya 4 sene önce aldığımız besik 3500 TL olmuş oda ufacık bise park yatagimiz vardi hani yanımda ufak olsun sallamali diye almıştık bunlar kafayı yemiş olmalı

Ben oğlumda hmden cok sey aldım ama tabiki herşey gibi oda uçmuş alınabılecek zıbın paketlerı var 250 tlye falan onlar alınabilir geldi bana sadece ama yinede ara ara indirim kısmına bakıyorum
ay baktım da fiyatlar fena geldi bana dediğin gibi belki indirimde bişeler kapılabilir takipte olayım

Peki kızlar yurt dışından neler aldırabilirim sizce. Kardeşim Polonya da sürekli soruyor liste yap alayım diye ama ne getirmeye değer oralardan sizce?

Ay hiç bilemedimkiii o gitsin fotı atsın emzık bıberon uygun olabilir gibi
Öyle hiç uğraşmaz erkek kardeşim. Muhtemelen ben istiycem o netten alacak.
Emzik biberon avent sordum burayla yarı yarıya fiyatı. Ya kullanmazsam diye emin olamadım onları da aldırmaya. Aklınıza gelirse söleyin kız ben bakındım bişey bulamadım

Teşekkür ederim kuzummm o zaman çıkarayım onları ben de ihtiyaç olursa bakarım artık yine ne olur ne olmaz belki bir ihtimal mochi alırım sadece
Peki kızlar yurt dışından neler aldırabilirim sizce. Kardeşim Polonya da sürekli soruyor liste yap alayım diye ama ne getirmeye değer oralardan sizce?
Kuzum bizim yurtdışına gitme ihtimalimiz var aslında her şey hazır biletler vs ama ben böyle olunca ihtimale dönüştü. Avrupa’ya gideceğiz normalde tatile on gün falan kalacağız eğer ben iyileşirsem ve iptal olmazsa ufak tefek bebek kıyafetleri ve küçük taşınabilir elektronik eşyalara bir de oda dekoruna bakacağım oralardan
Aslında babybjörn ve mamaroo da orada daha uygun ama sabah eşim taşıyamayız onları ta oralardan buraya onlara buradan bakalım dedi getirmek sorun değilse ana kucağı vs de bakılabilir

Bence gerek var bütçesi olan almalı sütü artırmak için ilk ay sağım yapılması bebeği kaşık biberonla desteklemek önemli anne sütü saklama poseti de alınmalı. Aniden bir hastalık bir şey olsa bebeği beslemek için dolapta süt olmalı bence . Herkesin tecrübesi auri tabi ama bana mantıklı geliyor sütün çok mu mesela sağ koy mis . Dışarıda işin olur bebek acıkır bir çok seçenek var. Manuel pompa sütü çok olana güzel benim ki elektirimliydi mochi de kullandım. Bebek tek meme emerken diğerine mochi tak gazını al o sütü de için mis

Neler neler ne fiyat oldu yani gerçekten üzülüyorum

İnşallah gidebilirsin canım çok güzel olur ilk aile geziniz olur
Benim aklıma kamera ses sistemleri falan geldi ama ekstra fikir almak istedim. Belki hiç aklıma gelmeyen bilmediğim düşünemediğim bişeyler de olabilir diye

Değişebilir dediklerinde beklemek en güzeli bence de yani surda 2 3 hafta daha beklemek gibi zaten
Daha çok var zaten. Ben düşük yaptıktan sonra o psikolojiyle kız bebek kıyafeti almıştım birkaç tane. Benimki 3 4 gün sürdü sonra kesildi. Bir de içtikten sonra yatmamaya özen gösterdim. kahvaltı yaparken biraz karnımı doyuruyorum içiyorum sonra devam ediyorum kahvaltıya. Doktora gitmeme gerek kalmadı yani.

İnşallah canım ben de çok istiyorum ama zor gibi ya fazla zaman kalmadı ve ben hala yatak döşek haldeyim inşallah bir mucize olur
Aklıma bir de alacaksan eğer kanguru geldi. Oralarda baya kaliteli markalar oluyor özellikle Polonya da kanguru ve slingler diğer Avrupa ülkelerine nazaran ucuzmuş sanırım çünkü çoğu orada üretiliyormuş kuzenim Hollanda da yaşıyor Polonya dan alıp kargoyla getirtmişti

Peki mochi varken elektrikli gerekli mi acaba? Mochi alıp bebek doğduktan sonra ihtiyaç durumuna göre bakayım diyorum ama

Yaa öyle mi hiç bilmiyordum hemen baktırayım ozaman
En geç bir iki haftaya epey rahatlarsın diye umuyorum. Dualarım seninle

Devlette doğum yapacak olanlar bir sorsun.ben kızımda devlette yaptım yine aynı olucak.hasta bezi ve tek kullanımlık yatak örtüsü istemişlerdi.çantama bez az koymuştum hepsini getirttiler.
3.gün gece pedi kullanmaya başlamıştım.
Bir de gebelik okulundaki ebemiz çantaya mama ve biberon koymayın kendinizi süt gelmeyebilir diye şartlandırmayın demişti.ihtiyaç olursa zaten aldırılır dert
etmeyin emziricem diye düşünerek gidin dedi.öyle de oldu gerek kalmadı çok şükür
Ben pompa falan almadım bol bol emzir demişlerdi her dakika emzirdim.en önemlisi emzirmek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…