- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Benım aklıma ne geldı depend kullandım bende ilk doğumumda ama simdi regl gece külotları cıktı ya onlarda olabilir gibi sanki hem daha rahat makul geldı gözümeAklımdakileri yazayim kizlar yavaş yavaş alın malum Bi gün sonraki günden pahali ne yazıkki..
Hastahane çıkışı
Battaniye
Çamaşır
Bez
Islak mendil(ilk zamanlar islak mendil kullanmadim pamuk kullandım ama yanijizda bulunmali)
Bence emzik avent(ilk kızıma verdim ikinci kızıma vermedim bence verilmeli)
Mama
Avent biberon
Güvenilir olsun diye ben yanıma ufak şu ısıtıcı alıyordum mama için
Göğüs ucu cikaricisi(özellikle ilk anne olacak canlar ben onla emizirdjm hep)
Göğüs ucu kremi yaninizda olsn
Sizin için Bi gecelik Bi pijama bence çünkü ben normal dogum yaptim gecelik çok rahat
Hasta bezi depend külot olandan çok rahat ilk ay kendime kullandım kullan at yani alttan dikisimde vardi rahattı
Kendinize neskafe alın humana süt artırıcı
Terlik havlu her ihtimale karşı
Bide bebek için böyle hastahaneye kiyafet vermek için küçük çantalar var 90 100 lira arası hijyenik oluyor rahatta oluyor bence benim aklıma gelenler bunlar hatunlar eklemek cikarmak isteyenler buyursunlar
Ay bakayim bende canım çok sagol o zaman bile pahalıydi o külot şimdi ne kadar ucmusturBenım aklıma ne geldı depend kullandım bende ilk doğumumda ama simdi regl gece külotları cıktı ya onlarda olabilir gibi sanki hem daha rahat makul geldı gözüme
Ben oğlumda hmden cok sey aldım ama tabiki herşey gibi oda uçmuşalınabılecek zıbın paketlerı var 250 tlye falan onlar alınabilir geldi bana sadece ama yinede ara ara indirim kısmına bakıyorum
Ay hiç bilemedimkiii o gitsin fotı atsın emzık bıberon uygun olabilir gibiPeki kızlar sizce yurt dışından neler aldırabilirim sizce. Kardeşim Polonya da sürekli soruyor liste yap alayım diye ama ne getirmeye değer oralardan sizce?
Öyle hiç uğraşmazAy hiç bilemedimkiii o gitsin fotı atsın emzık bıberon uygun olabilir gibi
Teşekkür ederim kuzummm o zaman çıkarayım onları ben de ihtiyaç olursa bakarım artıkYanı evdeyken mochıye de gerek yok bilemiyorum kuzum ama arada bı dolapta sut olsun dersen o zaman için kullanırsın belki , şöyle diyim bende vardı gelinden almıstım hiç kullanmadım sayılır sonra verdım uc dort aylıkken gerı daha dedim lazım değil oğlum bır yasında ıken domuz gribi ememedi ememiş daha doğrusu hemen o gece esıme elektrıklı pompa aldırdım asla açmadı iğne ve hap tedavisi ile iyileştim. İlk başlarda süt kendini dengeleyene kadar olan ufak mastıtlerı ben hep elimle açtım çünkü o tomurcukları ovmadan açılmıyor el masajı gerekıyor kuzum benım
Kuzum bizim yurtdışına gitme ihtimalimiz var aslında her şey hazır biletler vs ama ben böyle olunca ihtimale dönüştü. Avrupa’ya gideceğiz normalde tatile on gün falan kalacağız eğer ben iyileşirsem ve iptal olmazsa ufak tefek bebek kıyafetleri ve küçük taşınabilir elektronik eşyalara bir de oda dekoruna bakacağım oralardanPeki kızlar yurt dışından neler aldırabilirim sizce. Kardeşim Polonya da sürekli soruyor liste yap alayım diye ama ne getirmeye değer oralardan sizce?
Rica ederim canım ne demek tam yatan bastonlarda var ama cevriliyir mu bilmiyorum bir araştır bu şekilde çok maliyetli olurBunlara bakayım salı günkü muayeneden sonra büyükbaş alışverişimi yapayım diyorum artık çok sağol canım
Bence gerek var bütçesi olan almalı sütü artırmak için ilk ay sağım yapılması bebeği kaşık biberonla desteklemek önemli anne sütü saklama poseti de alınmalı. Aniden bir hastalık bir şey olsa bebeği beslemek için dolapta süt olmalı bence . Herkesin tecrübesi auri tabi ama bana mantıklı geliyor sütün çok mu mesela sağ koy mis . Dışarıda işin olur bebek acıkır bir çok seçenek var. Manuel pompa sütü çok olana güzel benim ki elektirimliydi mochi de kullandım. Bebek tek meme emerken diğerine mochi tak gazını al o sütü de için misDeneyimli annelerim yavaştan eksik listesi yapıyorum bana akıl verin
Şimdi ben evdeyim çalışmıyorum ama mastit ihtimaline karşılık vs pompa alın diyorlar elektrikli almak mantıklı mı?
Mochi yi çok övüyorlar göğüse takıyorsun kendisi boşaltıyormuş ondan alacağım ayrıca manuel ya da elektrikli pompa almama gerek var mı?
İlk günler kanama çok ya tutmaz bence kuzumBenım aklıma ne geldı depend kullandım bende ilk doğumumda ama simdi regl gece külotları cıktı ya onlarda olabilir gibi sanki hem daha rahat makul geldı gözüme
Neler neler ne fiyat oldu yani gerçekten üzülüyorumBu arada kızlar küçük kızımıza 300 liraya 4 sene önce aldığımız besik 3500 TL olmuş oda ufacık bise park yatagimiz vardi hani yanımda ufak olsun sallamali diye almıştık bunlar kafayı yemiş olmalı
İnşallah gidebilirsin canım çok güzel olur ilk aile geziniz olurTeşekkür ederim kuzummm o zaman çıkarayım onları ben de ihtiyaç olursa bakarım artıkyine ne olur ne olmaz belki bir ihtimal mochi alırım sadece
Kuzum bizim yurtdışına gitme ihtimalimiz var aslında her şey hazır biletler vs ama ben böyle olunca ihtimale dönüştü. Avrupa’ya gideceğiz normalde tatile on gün falan kalacağız eğer ben iyileşirsem ve iptal olmazsa ufak tefek bebek kıyafetleri ve küçük taşınabilir elektronik eşyalara bir de oda dekoruna bakacağım oralardan
Aslında babybjörn ve mamaroo da orada daha uygun ama sabah eşim taşıyamayız onları ta oralardan buraya onlara buradan bakalım dedi getirmek sorun değilse ana kucağı vs de bakılabilir
Daha çok var zaten. Ben düşük yaptıktan sonra o psikolojiyle kız bebek kıyafeti almıştım birkaç tane.Değişebilir dediklerinde beklemek en güzeli bence de yani surda 2 3 hafta daha beklemek gibi zaten
Benimki 3 4 gün sürdü sonra kesildi. Bir de içtikten sonra yatmamaya özen gösterdim. kahvaltı yaparken biraz karnımı doyuruyorum içiyorum sonra devam ediyorum kahvaltıya. Doktora gitmeme gerek kalmadı yani.Selam arkadaşım, decavit bende de mide bulantısı yapıyor sanırım.. 3 ay hiç midem bulanmadi, ama bu decavit ve demir ilaci müfettiş beni.. sen doktora sordun mu? Devam ediyor musun içmeye yada muadil bir vitamin verdi mi?
İnşallah canım ben de çok istiyorum ama zor gibi yaİnşallah gidebilirsin canım çok güzel olur ilk aile geziniz olur
Benim aklıma kamera ses sistemleri falan geldi ama ekstra fikir almak istedim. Belki hiç aklıma gelmeyen bilmediğim düşünemediğim bişeyler de olabilir diye
Peki mochi varken elektrikli gerekli mi acaba? Mochi alıp bebek doğduktan sonra ihtiyaç durumuna göre bakayım diyorum amaBence gerek var bütçesi olan almalı sütü artırmak için ilk ay sağım yapılması bebeği kaşık biberonla desteklemek önemli anne sütü saklama poseti de alınmalı. Aniden bir hastalık bir şey olsa bebeği beslemek için dolapta süt olmalı bence . Herkesin tecrübesi auri tabi ama bana mantıklı geliyor sütün çok mu mesela sağ koy mis . Dışarıda işin olur bebek acıkır bir çok seçenek var. Manuel pompa sütü çok olana güzel benim ki elektirimliydi mochi de kullandım. Bebek tek meme emerken diğerine mochi tak gazını al o sütü de için mis
Yaa öyle mi hiç bilmiyordum hemen baktırayım ozamanİnşallah canım ben de çok istiyorum ama zor gibi yafazla zaman kalmadı ve ben hala yatak döşek haldeyim inşallah bir mucize olur
Aklıma bir de alacaksan eğer kanguru geldi. Oralarda baya kaliteli markalar oluyor özellikle Polonya da kanguru ve slingler diğer Avrupa ülkelerine nazaran ucuzmuş sanırım çünkü çoğu orada üretiliyormuş kuzenim Hollanda da yaşıyor Polonya dan alıp kargoyla getirtmişti
Çok daha iyi olur derimPeki mochi varken elektrikli gerekli mi acaba? Mochi alıp bebek doğduktan sonra ihtiyaç durumuna göre bakayım diyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?