2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ye aşkım ye istemeden de olsa valla bizzat yaşadım yani etkisini.
Kan da yapıyormuş evet tatları da güzel bal gibi değil hafif mayhoş ben severim
Dutu çok tüketiyosan ondandır
Baksana ben 3-4gündür yiyorum daha az az oda ona rağmen habire tuvalete çıkıyorum. Bende öyle tam ishal gibi değilim ama bi bozdu anladım yani

İyi bari sağolun kızlar, birden içime kurt düşmüştü. Sorarım gidince de
Rahat ol 3 kez ilaç kullandım bunun için bazılarımız yatkın oluyor farkmetmek yeterli Farklı hiç birşey yapmadım beni buzdolabı kokusu kötü yapıyor malesef

Merhaba kızlar bende aranıza girebilir miyim?Aslında takip ediyordum az çok tanıyorum sizi ama giremedim bitürlu cinsiyet döneminde azıcık gergindim sizi de üzmek istemedim.Benim 3.cocugum 2 tane dünyalar güzeli prenseslerim vardı erkekmiş şimdi ki bebegim.Cok istiyordum calismama rağmen denemek istedim her ortamda da çekinmeden söyledim iki meyveyi de tatmak istiyorum diye baştan beri de hep hissettim kızlar çok şükür Allah isteyen herkese iki meyveyi tattirsin bize de insallah..Beni de ekler misin Papatyamaviss 33 yaşındayım 3.cocuk mersin muhtemel doğum 17.10.2023..Hepinize sağlıklı huzurlu doğumlar diliyorum

Hoş geldiniz

Renkleri farklı ama modeller bu. Şimdi bir süre bebek.arabasinda bebeğin yüzü bize dönük olması lazım ya ondan da bastona geç başladık mesela şu an 3 yaşında travel e sığmıyor.
Bunlara bakayım salı günkü muayeneden sonra büyükbaş alışverişimi yapayım diyorum artık çok sağol canım

Ben çok sevmiyorum kuzum ama yicem mecbur
Gerçi ben faydalı bir şey sevmiyorum resmen artık çikolata ver baklava ver durmadan onları yerim bıraksan
Şey diyorum artık bu resmen Şeker Çocuk haha

Deneyimli annelerim yavaştan eksik listesi yapıyorum bana akıl verin
Şimdi ben evdeyim çalışmıyorum ama mastit ihtimaline karşılık vs pompa alın diyorlar elektrikli almak mantıklı mı?
Mochi yi çok övüyorlar göğüse takıyorsun kendisi boşaltıyormuş ondan alacağım ayrıca manuel ya da elektrikli pompa almama gerek var mı?

Bu siteyi alışveriş yapan bi arkadaşa sormuştum da zıbın almış beğenmişti ama zaten hiçbişey alamadım neyi attıysam sepete tükendi

Yanı evdeyken mochıye de gerek yok bilemiyorum kuzum ama arada bı dolapta sut olsun dersen o zaman için kullanırsın belki , şöyle diyim bende vardı gelinden almıstım hiç kullanmadım sayılır sonra verdım uc dort aylıkken gerı daha dedim lazım değil oğlum bır yasında ıken domuz gribi ememedi ememiş daha doğrusu hemen o gece esıme elektrıklı pompa aldırdım asla açmadı iğne ve hap tedavisi ile iyileştim. İlk başlarda süt kendini dengeleyene kadar olan ufak mastıtlerı ben hep elimle açtım çünkü o tomurcukları ovmadan açılmıyor el masajı gerekıyor kuzum benım

Bu siteyi alışveriş yapan bi arkadaşa sormuştum da zıbın almış beğenmişti ama zaten hiçbişey alamadım neyi attıysam sepete tükendi
Bebeğim tamam cok da pahalı bişey al demem o da gereksiz yani zaradan falan tabiki imkanı olan alsın güzel malları var ama az giyeceği için gereksiz geliyor bana , şöyle söyleyeyim bu ve bu tarz siteler pazar malının e siteleşmiş hali ben ne malını ne de kullanım ömrünü seviyorum baktıkca ebebek lcw defacto indirimli bi sürü sey bulunur gecen üçlü ikitane set 72 tlye aldım setini mesela kuzum benım ama alana alma demem bikaç benimde var kalplı takım hosuma gıden mesela bile bile alacağım incecik ama cok tatlı

Anladım canım zaten başaramadım ben yine ebebek lcw kupon takibi yapayım LCW gerçekten çok iyi kuponlar veriyormuş. Bize de söyle indirim gördükçe bi yerlerde

Aklımdakileri yazayim kizlar yavaş yavaş alın malum Bi gün sonraki günden pahali ne yazıkki..
Hastahane çıkışı
Battaniye
Çamaşır
Bez
Islak mendil(ilk zamanlar islak mendil kullanmadim pamuk kullandım ama yanijizda bulunmali)
Bence emzik avent(ilk kızıma verdim ikinci kızıma vermedim bence verilmeli)
Mama
Avent biberon
Güvenilir olsun diye ben yanıma ufak şu ısıtıcı alıyordum mama için
Göğüs ucu cikaricisi(özellikle ilk anne olacak canlar ben onla emizirdjm hep)
Göğüs ucu kremi yaninizda olsn
Sizin için Bi gecelik Bi pijama bence çünkü ben normal dogum yaptim gecelik çok rahat
Hasta bezi depend külot olandan çok rahat ilk ay kendime kullandım kullan at yani alttan dikisimde vardi rahattı
Kendinize neskafe alın humana süt artırıcı
Terlik havlu her ihtimale karşı
Bide bebek için böyle hastahaneye kiyafet vermek için küçük çantalar var 90 100 lira arası hijyenik oluyor rahatta oluyor bence benim aklıma gelenler bunlar hatunlar eklemek cikarmak isteyenler buyursunlar

Anladım canım zaten başaramadım ben yine ebebek lcw kupon takibi yapayım LCW gerçekten çok iyi kuponlar veriyormuş. Bize de söyle indirim gördükçe bi yerlerde
Soylerim kuzum lcw genelde anlık goruluyor yakalanıyor alma nıyetıne girdiğim zaman günde iki üç kez bakıyorum mutlaka bişey denk geliyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…