Ye aşkım ye istemeden de olsa valla bizzat yaşadım yani etkisini.Benim kuzenim arkadaşlarım hepsi o kadar tepe tepe kullandılar ki
Hem normal hem elektrikli iki tane alacağım valla umarım ben de kullanırım bol bol
Ay harikasınnn
Evde var dün kayınvalidem verdi koca kutu bebeğe kan yapar ye kızım ye ye diye ben de napıcam bu kadar dutu diyordum
Dutu çok tüketiyosan ondandırAy bizim iş yerinin bahçesinde var, olmaya başladığından beri ağaca dadanıyoruz arkadaşlarlaSağolsunlar bana da topluyorlar ki 180 cm olan benim hep ben toplardım Ay ama benim kabızlık değil ayıptır söylemesi ishalim geçmiyor ya hani günde üç dört kere değil ama sabahları hep oluyor, bol bol su da içiyorum hormonlardan mı ki o da. Aşırı da gaz olunca çok rahatsızım Var mı yaşayan başka? Yoksa beslenmeden diyip dutu keseceğim
Rahat ol 3 kez ilaç kullandım bunun için bazılarımız yatkın oluyor farkmetmek yeterliİyi bari sağolun kızlar, birden içime kurt düşmüştü. Sorarım gidince de
Farklı hiç birşey yapmadım beni buzdolabı kokusu kötü yapıyor malesefBenim sabahları hep bi öksürüğüm olur, bazen gece uyanıp acıkıyorum bi meyve yiyorum baktım öyle olunca o sabah öksürüğü ile midem bulanıyor. Var mı senin de öyle farklı yaptığın birşey bugün için
Hoş geldinizMerhaba kızlar bende aranıza girebilir miyim?Aslında takip ediyordum az çok tanıyorum sizi ama giremedim bitürlu cinsiyet döneminde azıcık gergindim sizi de üzmek istemedim.Benim 3.cocugum 2 tane dünyalar güzeli prenseslerim vardı erkekmiş şimdi ki bebegim.Cok istiyordum calismama rağmen denemek istedim her ortamda da çekinmeden söyledim iki meyveyi de tatmak istiyorum diye baştan beri de hep hissettim kızlar çok şükür Allah isteyen herkese iki meyveyi tattirsin bize de insallah..Beni de ekler misinPapatyamaviss 33 yaşındayım 3.cocuk mersin muhtemel doğum 17.10.2023..Hepinize sağlıklı huzurlu doğumlar diliyorum
Bunlara bakayım salı günkü muayeneden sonra büyükbaş alışverişimi yapayım diyorum artık çok sağol canımRenkleri farklı ama modeller bu. Şimdi bir süre bebek.arabasinda bebeğin yüzü bize dönük olması lazım ya ondan da bastona geç başladık mesela şu an 3 yaşında travel e sığmıyor.
Ben çok sevmiyorum kuzum ama yicem mecburYe aşkım ye istemeden de olsa valla bizzat yaşadım yani etkisini.
Kan da yapıyormuş evet tatları da güzel bal gibi değil hafif mayhoş ben severim
Dutu çok tüketiyosan ondandır
Baksana ben 3-4gündür yiyorum daha az az oda ona rağmen habire tuvalete çıkıyorum. Bende öyle tam ishal gibi değilim ama bi bozdu anladım yani
Bebişim ya iki yıkamaya ağzı yüzü dağılır bunların bi bebek kıyafetı o kadar sık yıkanıyor kı ben tavsiye etmiyorum yınede cok cok begendıgım bısey varsa al ama temel şeyleri sık kullanılacak şeyleri bence almaOutlet - Koza Bebek Bebek Ürünlerine Dair Aradığınız Her Şey kızlarr burayı denicem diyordum bi arkadaşım ince ama güzeldi demişti zıbın almıştı. Acayip indirim varBakmak isteyen olursa
Bu siteyi alışveriş yapan bi arkadaşa sormuştum da zıbın almış beğenmişti ama zaten hiçbişey alamadım neyi attıysam sepete tükendiBebişim ya iki yıkamaya ağzı yüzü dağılır bunların bi bebek kıyafetı o kadar sık yıkanıyor kı ben tavsiye etmiyorum yınede cok cok begendıgım bısey varsa al ama temel şeyleri sık kullanılacak şeyleri bence alma
HosbuldumHoş geldiniz
Yanı evdeyken mochıye de gerek yok bilemiyorum kuzum ama arada bı dolapta sut olsun dersen o zaman için kullanırsın belki , şöyle diyim bende vardı gelinden almıstım hiç kullanmadım sayılır sonra verdım uc dort aylıkken gerı daha dedim lazım değil oğlum bır yasında ıken domuz gribi ememedi ememiş daha doğrusu hemen o gece esıme elektrıklı pompa aldırdım asla açmadı iğne ve hap tedavisi ile iyileştim. İlk başlarda süt kendini dengeleyene kadar olan ufak mastıtlerı ben hep elimle açtım çünkü o tomurcukları ovmadan açılmıyor el masajı gerekıyor kuzum benımDeneyimli annelerim yavaştan eksik listesi yapıyorum bana akıl verin
Şimdi ben evdeyim çalışmıyorum ama mastit ihtimaline karşılık vs pompa alın diyorlar elektrikli almak mantıklı mı?
Mochi yi çok övüyorlar göğüse takıyorsun kendisi boşaltıyormuş ondan alacağım ayrıca manuel ya da elektrikli pompa almama gerek var mı?
Bebeğim tamam cok da pahalı bişey al demem o da gereksiz yani zaradan falan tabiki imkanı olan alsın güzel malları var ama az giyeceği için gereksiz geliyor bana , şöyle söyleyeyim bu ve bu tarz siteler pazar malının e siteleşmiş hali ben ne malını ne de kullanım ömrünü seviyorum baktıkca ebebek lcw defacto indirimli bi sürü sey bulunur gecen üçlü ikitane set 72 tlye aldım setini mesela kuzum benım ama alana alma demem bikaç benimde var kalplı takım hosuma gıden mesela bile bile alacağım incecik ama cok tatlıBu siteyi alışveriş yapan bi arkadaşa sormuştum da zıbın almış beğenmişti ama zaten hiçbişey alamadım neyi attıysam sepete tükendi
Anladım canım zaten başaramadım ben yine ebebek lcw kupon takibi yapayımBebeğim tamam cok da pahalı bişey al demem o da gereksiz yani zaradan falan tabiki imkanı olan alsın güzel malları var ama az giyeceği için gereksiz geliyor bana , şöyle söyleyeyim bu ve bu tarz siteler pazar malının e siteleşmiş hali ben ne malını ne de kullanım ömrünü seviyorum baktıkca ebebek lcw defacto indirimli bi sürü sey bulunur gecen üçlü ikitane set 72 tlye aldım setini mesela kuzum benım ama alana alma demem bikaç benimde var kalplı takım hosuma gıden mesela bile bile alacağım incecik ama cok tatlı
Su seti resmen bu fiyata aldım hm den , tekti , fiyat yanlış yazılmış bence ama hazırlanıyor gönderilecek sanırım
Ben oğlumda hmden cok sey aldım ama tabiki herşey gibi oda uçmuşayy şimdide oraya dadanıcam galiba
Soylerim kuzum lcw genelde anlık goruluyor yakalanıyor alma nıyetıne girdiğim zaman günde iki üç kez bakıyorum mutlaka bişey denk geliyor meselaAnladım canım zaten başaramadım ben yine ebebek lcw kupon takibi yapayımLCW gerçekten çok iyi kuponlar veriyormuş. Bize de söyle indirim gördükçe bi yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?